- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.941
bebeğim olunca herkese kazara oldu diycem..en büyük hayalim
Yeni doktor ariyorum, doktora sinir oldum degistirip kurtulucam, hic kimseye mecbur degilizçık çık depresyon hiç iyi bir yer değil ....nasip
pazartesi kan vercem sen de ver varsa çıkar hem sen benden 2 gün öncesin
hangi ildesin canım?Ve gittiğin doktor özel doktor mu?Yeni doktor ariyorum, doktora sinir oldum degistirip kurtulucam, hic kimseye mecbur degiliz
Daha onceki 5 tane asilama klomenle ankarada oldu, burda 6. Si igneyle ama bunda da verilmedicnm asılaman klomenle oluyosa klomene vermıyo dktrlar sanrm bnmkıde vermedı cnku ıgnede verılıyo demstı...
Canim iyi arastir, benim 5 tane klomenle asilamami kabul etmediler tup bebek icin, devletin sartlarinda en az 2 igneli asilama yaziyor, o zaman tup bebekte ignelerde ve ucrette destek sagliyorKizlar iyi aksamlar adet olanlar umidimizi kesmiyoruz rabbim verene kadar elimizden gelenin en iyisini yapicaz bugunbende doktora gttim son asilama sansimizi kullaniyoruz yarn klomene basliyorum cuma gunu yumurta tak. Baslicaz igneli aşılama sordum ilacla gelismeyen yumurtalarda igneye geciyolatmis gerek yk senin gelisiyo dedi bide igneli asilama yapmadan tup bebege gecildiginde devlet o ignelernbi kisminin ucretini karsiliyoms
Devam canimKizlar bugün kirmizi karti gördüm yineeee pazartesi tekrar baslicam kismet olursa.Allah herkezin yardımcısı olsun.
Ahahhahhahahahahahajajjaja asıl allah senin iyiiliğini versin ne güldüm gece gece. Dur bunu ben de yapayım tuttum bu fikri :dbebeğim olunca herkese kazara oldu diycem..en büyük hayalim
yani o doktora bende sinir oldum valla bakda şöyle sıra bulmanın zor olduğu bir doktor sec bizim millet en iyisini bilir orda toplanır merak etme burda bi doktor var 3 gün sonraya anca sıra buluyon ama benim gittiğimde iyi sayılır çok kalabalık bende memnundum ama herkes 36 saatte aşılama yaparken 48 saatte yapana kadarYeni doktor ariyorum, doktora sinir oldum degistirip kurtulucam, hic kimseye mecbur degiliz
3 gün iyiymiş bneim doktorum ilk kez gelecekler 3 ay sonraya randevu veriyoryani o doktora bende sinir oldum valla bakda şöyle sıra bulmanın zor olduğu bir doktor sec bizim millet en iyisini bilir orda toplanır merak etme burda bi doktor var 3 gün sonraya anca sıra buluyon ama benim gittiğimde iyi sayılır çok kalabalık bende memnundum ama herkes 36 saatte aşılama yaparken 48 saatte yapana kadar
Canım bn iki aşılama oldum ikisinde de crinone jel kullandım halada kullanıyordum artık son dört tane. Dr kullan ve bitir dedi Allaha şükürKizlar kullandiginiz jel in adini verebilir misiniz?
Canim benm gttigm hastanenin anlasmali oldugu tupbebekmerkezi icin gecerliymsCanim iyi arastir, benim 5 tane klomenle asilamami kabul etmediler tup bebek icin, devletin sartlarinda en az 2 igneli asilama yaziyor, o zaman tup bebekte ignelerde ve ucrette destek sagliyor
Canım bn iki aşılama oldum ikisinde de crinone jel kullandım halada kullanıyordum artık son dört tane. Dr kullan ve bitir dedi Allaha şükür
Çift çizgi bi kenara dursun adam karısından oluyordu gece sabaha kadar idrara gittim geldim sabah da kan geldi idrarımdan o korkuyla acile koştuk idrar yolu iltihabı mesane iltihabı aşırı derecede varmış serum ilaç yatıyorum şimdi ggoğus şişkinliği de geçti adet yakındır...kaş yaparken göz çıkardık kısacaKızlar varmı bugün çift çizgi hediye eden kocalarına?
Canım geçmiş olsun. Aşılama yapılırken mi enfeksiyon kaptın acaba? O kataterden olabilir. Dikkat et kendine..kan verdin mi sen?Çift çizgi bi kenara dursun adam karısından oluyordu gece sabaha kadar idrara gittim geldim sabah da kan geldi idrarımdan o korkuyla acile koştuk idrar yolu iltihabı mesane iltihabı aşırı derecede varmış serum ilaç yatıyorum şimdi ggoğus şişkinliği de geçti adet yakındır...kaş yaparken göz çıkardık kısaca
Sağol canım ya acil deki doktor sâdece idrar tahlil i. İstedi bugün 10.gun aşılama gününü sayarsak çıkmaz diye yaptırmadım yarın iyi olursam belki giderim ...nasipCanım geçmiş olsun. Aşılama yapılırken mi enfeksiyon kaptın acaba? O kataterden olabilir. Dikkat et kendine..kan verdin mi sen?
Canım çok geçmiş olsun.Çift çizgi bi kenara dursun adam karısından oluyordu gece sabaha kadar idrara gittim geldim sabah da kan geldi idrarımdan o korkuyla acile koştuk idrar yolu iltihabı mesane iltihabı aşırı derecede varmış serum ilaç yatıyorum şimdi ggoğus şişkinliği de geçti adet yakındır...kaş yaparken göz çıkardık kısaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?