Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar iyi aksamlar adet olanlar umidimizi kesmiyoruz rabbim verene kadar elimizden gelenin en iyisini yapicaz bugunbende doktora gttim son asilama sansimizi kullaniyoruz yarn klomene basliyorum cuma gunu yumurta tak. Baslicaz igneli aşılama sordum ilacla gelismeyen yumurtalarda igneye geciyolatmis gerek yk senin gelisiyo dedi bide igneli asilama yapmadan tup bebege gecildiginde devlet o ignelernbi kisminin ucretini karsiliyoms

Canim iyi arastir, benim 5 tane klomenle asilamami kabul etmediler tup bebek icin, devletin sartlarinda en az 2 igneli asilama yaziyor, o zaman tup bebekte ignelerde ve ucrette destek sagliyor

Yeni doktor ariyorum, doktora sinir oldum degistirip kurtulucam, hic kimseye mecbur degiliz
yani o doktora bende sinir oldum valla bakda şöyle sıra bulmanın zor olduğu bir doktor sec bizim millet en iyisini bilir orda toplanır merak etme burda bi doktor var 3 gün sonraya anca sıra buluyon ama benim gittiğimde iyi sayılır çok kalabalık bende memnundum ama herkes 36 saatte aşılama yaparken 48 saatte yapana kadar

3 gün iyiymiş bneim doktorum ilk kez gelecekler 3 ay sonraya randevu veriyor

Kızlar varmı bugün çift çizgi hediye eden kocalarına?
Çift çizgi bi kenara dursun adam karısından oluyordu gece sabaha kadar idrara gittim geldim sabah da kan geldi idrarımdan o korkuyla acile koştuk idrar yolu iltihabı mesane iltihabı aşırı derecede varmış serum ilaç yatıyorum şimdi ggoğus şişkinliği de geçti adet yakındır...kaş yaparken göz çıkardık kısaca

Canım geçmiş olsun. Aşılama yapılırken mi enfeksiyon kaptın acaba? O kataterden olabilir. Dikkat et kendine..kan verdin mi sen?

Canım geçmiş olsun. Aşılama yapılırken mi enfeksiyon kaptın acaba? O kataterden olabilir. Dikkat et kendine..kan verdin mi sen?
Sağol canım ya acil deki doktor sâdece idrar tahlil i. İstedi bugün 10.gun aşılama gününü sayarsak çıkmaz diye yaptırmadım yarın iyi olursam belki giderim ...nasip

Canım çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…