- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.961
Canım benim geçmiş olsun özel gelen mj ima tiklarken arkadaşlarının aktivesine tiklamisim seni gördüm çok geçmiş olsun inşallah şimdi iyisindirÇift çizgi bi kenara dursun adam karısından oluyordu gece sabaha kadar idrara gittim geldim sabah da kan geldi idrarımdan o korkuyla acile koştuk idrar yolu iltihabı mesane iltihabı aşırı derecede varmış serum ilaç yatıyorum şimdi ggoğus şişkinliği de geçti adet yakındır...kaş yaparken göz çıkardık kısaca
Sağol canım ya ilaç içtim 5 saat idrar yapmadan duracakmışım yatıyorum şimdiCanım benim geçmiş olsun özel gelen mj ima tiklarken arkadaşlarının aktivesine tiklamisim seni gördüm çok geçmiş olsun inşallah şimdi iyisindir
Çok geçmiş olsun arsinli inş toparlanisin bira n önce acaba aşılama anında olma riski var mi benim bunyem müsait de olmayaSağol canım ya ilaç içtim 5 saat idrar yapmadan duracakmışım yatıyorum şimdi
Sağol canım valla bende hiç olmamıştı şimdiye kadar ilk. Defa aşılmadan sonra başladı belki denk gelmiştir aşılama ile ilgisi yoktur..işin kötüsü hamile olma ihtimali ni düşünen doktorlar kuvvetli ilaç vermiyor düşük dozlu veriyorlar sanırım o da işe yaramıyor sorun hala devam ediyor yarın bi kan testi yaptırım ona göre üroloğa gideyim diyorumÇok geçmiş olsun arsinli inş toparlanisin bira n önce acaba aşılama anında olma riski var mi benim bunyem müsait de olmaya
Benim kronik idrar yolları iltihabın çok korkuyorum o yüzden inş hem hamissindir hem de atlatirsin hamile değilsen de dünyanın sonu değil bunun da olacağı varmış.ben dört yıldır ne mantar ne iltihap olmuyodum fakat çocuk için aşılama düşünmeye başladık ilk ay hem bunları hem ağır bir grip geçirdim allahın hikmeti diyorum inş bi daha olmam tekrar geçmiş olsunSağol canım valla bende hiç olmamıştı şimdiye kadar ilk. Defa aşılmadan sonra başladı belki denk gelmiştir aşılama ile ilgisi yoktur..işin kötüsü hamile olma ihtimali ni düşünen doktorlar kuvvetli ilaç vermiyor düşük dozlu veriyorlar sanırım o da işe yaramıyor sorun hala devam ediyor yarın bi kan testi yaptırım ona göre üroloğa gideyim diyorum
şuan için iyiyim canım . :) tek sıkıntım kokular. Kusmam yok Allahtan . Bide ayıptır söylemesi öküz gibi yiyince midem sıkıntı veriyor.:)fazi93 naber canım nasıl gidiyo gebelik? Belirtilerin başladı mı?
Tek derdin o olsun inşallah zaman uçsun gitsinşuan için iyiyim canım . :) tek sıkıntım kokular. Kusmam yok Allahtan . Bide ayıptır söylemesi öküz gibi yiyince midem sıkıntı veriyor.:)
Hayırlısı olsun bir an önce toparlanıp tekrar başlarsınız inşallahkızlar bugun kan testi yaptırdım <1.20 çıktı bhcg maalesef olmadı ....inşallah sizinkiler tutar ....bu arada üroloğa da gittim gebe olmadığıma göre güzelinden 2 ilaç yazdı inşallah bunlar gecer acildeki doktor gebe olma ihtimaline karşı hafif bi ilaç yazmıştı haliyle kısa süreli bi rahatlama yapmıştı bugün tekrar başladı inşallah ilaçlar işe yarar
gözün aydın canımKızlar 122.1 çıktı sonucum Şükürler olsun.. Rabbim hepinize nasip etsin. Çok mutluyum
Canim hayirlisi olsn rabbim kucagina almayi nasip etsnKızlar 122.1 çıktı sonucum Şükürler olsun.. Rabbim hepinize nasip etsin. Çok mutluyum
Hadi bize belirtilerini yazKızlar 122.1 çıktı sonucum Şükürler olsun.. Rabbim hepinize nasip etsin. Çok mutluyum
Yazdım canım gün gün tutmuştum bugün hayali ile. Ama bukez gercekten farklı hissediyordum .Hadi bize belirtilerini yaz
İnşallah canımTek derdin o olsun inşallah zaman uçsun gitsin
Canım tebrik ederim. Hayırlarla kucağına al inşallah :)Yazdım canım gün gün tutmuştum bugün hayali ile. Ama bukez gercekten farklı hissediyordum .
Geçmiş olsun cnm.kızlar bugun kan testi yaptırdım <1.20 çıktı bhcg maalesef olmadı ....inşallah sizinkiler tutar ....bu arada üroloğa da gittim gebe olmadığıma göre güzelinden 2 ilaç yazdı inşallah bunlar gecer acildeki doktor gebe olma ihtimaline karşı hafif bi ilaç yazmıştı haliyle kısa süreli bi rahatlama yapmıştı bugün tekrar başladı inşallah ilaçlar işe yarar
Tebrik ederim.hayırlı olsun.darısı bizlere :)Kızlar 122.1 çıktı sonucum Şükürler olsun.. Rabbim hepinize nasip etsin. Çok mutluyum
Gözünaydın hayırlı uğurlu olsun.Kızlar 122.1 çıktı sonucum Şükürler olsun.. Rabbim hepinize nasip etsin. Çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?