Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım benim geçmiş olsun özel gelen mj ima tiklarken arkadaşlarının aktivesine tiklamisim seni gördüm çok geçmiş olsun inşallah şimdi iyisindir

Çok geçmiş olsun arsinli inş toparlanisin bira n önce acaba aşılama anında olma riski var mi benim bunyem müsait de olmaya
Sağol canım valla bende hiç olmamıştı şimdiye kadar ilk. Defa aşılmadan sonra başladı belki denk gelmiştir aşılama ile ilgisi yoktur..işin kötüsü hamile olma ihtimali ni düşünen doktorlar kuvvetli ilaç vermiyor düşük dozlu veriyorlar sanırım o da işe yaramıyor sorun hala devam ediyor yarın bi kan testi yaptırım ona göre üroloğa gideyim diyorum

Benim kronik idrar yolları iltihabın çok korkuyorum o yüzden inş hem hamissindir hem de atlatirsin hamile değilsen de dünyanın sonu değil bunun da olacağı varmış.ben dört yıldır ne mantar ne iltihap olmuyodum fakat çocuk için aşılama düşünmeye başladık ilk ay hem bunları hem ağır bir grip geçirdim allahın hikmeti diyorum inş bi daha olmam tekrar geçmiş olsun

kızlar bugun kan testi yaptırdım <1.20 çıktı bhcg maalesef olmadı ....inşallah sizinkiler tutar ....bu arada üroloğa da gittim gebe olmadığıma göre güzelinden 2 ilaç yazdı inşallah bunlar gecer acildeki doktor gebe olma ihtimaline karşı hafif bi ilaç yazmıştı haliyle kısa süreli bi rahatlama yapmıştı bugün tekrar başladı inşallah ilaçlar işe yarar

Hayırlısı olsun bir an önce toparlanıp tekrar başlarsınız inşallah

Kızlar bu kez hissettiğimdenmidir bilmiyorum ama gğn gün ne yaşadıgımı yazmıştım telefonuma. Sizinle paylaşmak istedim sonrasındada..
Aşılamanın
1.günü: pzrtesi çatlatma iğnesi vuruldu ve çarşamba günü aşılamam oldu. Göğüslerim şiş ve ağrılı, kasıklarımda ağrı var.
2.günü: evde yatarak geçti sadece göğüs ağrısı uykum huzursuz.
3.günü: göğüs agrısı halsizlik ve gece bel ağrısı başladı.ateş 36.8
4. Günü : koyu kıvamlı yapışkan olmayan beyaz akıntı oluştu.ateş :36.9 ağızdan :37.2
Hafif karın ağrısı ve yorgunluk
5.gün:karın ağrısı ile uyandım.ateş:36.8 ağızdan 36.9 bel ağrısı var
6.uykumdan tuvalet için uyandım. Karın ağrısı mevcut ateş :36.5 den 37.01 oldu .beyaz akıntı devam ediyor.
7.gün:karın ağrısı ile uyandım.ateş 36.5 gün içinde hafif kasık ağrısı rahimde kramp batma
8.günü: uyku huzursuzluğu ,rüyalar , sıcak basması uyurken eğildiğimde kasıkta ağrı sabah ishal .sağ kasıkta batma.gün içerisinde aksam otururken kasıkta ağrının bacaklara vurması. Gece saatlerinde sağ sol kasık sızlamaları.
9.gün ateş:37 karın ağrısı ile uyandım.gün içerisinde gece saatlerinde karın ağrısı sızlama ve ani hareketlerde kasık batması,acı.adet olcakmış gibi gaz ve agrı. Agızda kuruluk.gaz.bacak ağrısı
10.günü sabah çişe uyandım sıkışıktım. Öğlen karnımın ağrısı ile tuvalete .ateş 36:9 , öğleden sonra uyku hali esneme halsizlik .mide yanması , idrara sıkışma. Midede gaz. Ellerim üşüyor ama yüzüm yanıyor.mide yanmasından uyuyamıyorum
11.günü ateş sabah 11 de 36.6 karın ağrısı wc.göğüsler acımıyor . Kalktıgım da bel ağrısı , beyaz akıntı , damağımda yara oluşmus.kasık batması sağ sol. Saat başı idrara cıkma.gece aşırı gaz.ateş 36.8 gece 2 de.
12.gün:sabh 11 ateş:36.7 karın ağrısı kasık ağrısı gece boyu devam etti .Uyandıgımdada halen vardı.sağ kaburgamın altında karnıma doğru bir ağrı oluştu. Açım ve hafif bir miğde bulantısı yaşıyorum.göğüs ağrısı var, karnım şiş ve hassas.sağ kasıkta ağrı.karnımda kütle var gibi.sağ böğrümde ağrı tüm gün
13.gün: ateş sabah 36.5 öğlen 36.9 mide bulantısı hafif ve karın ağrısı devam etmekte.sağ kaburgamın altındaki agrıda devam ediyor..umarım hamileyimdir bugün doktora gidiyoruz..
Sonuç 122.1 hamileyimm

Geçmiş olsun cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…