Salatalik yakiyor benim midemi ya kahvaltida sadce peynir ekmek yer oldum domates te yiyemiyorum oda yakiyortuzlu ve ekşi şeyler bana iyi geliyor tatlı şeylerden uzak duruyorum..bol bol erik ve tuzlu salatalık yiyorum:)
Günaydın sıkıntı yapma Can'ım bende çok pinpirikliydim kasık Ağrı'sından başla belirtim yok diye dün doktora gittim ve bebeğimin kalbini duydum hamdolsun ...bence şanslı gebeleriz bulantımız ve başka belirtiler olmadığı için bence ...endişelenme benceGunaydin kizlar bugun tam 6 haftalik oldum bin sukur ama ne mide bulantisi nede baska bisey sizde durumlar nasil?acana bendemi anormallik var diye endise ediyorum.Yorumlarinizi bekliyorum.buarada daha doktora girmedim yurt disinda yasiyorum burda hastane isleri biraz gec isliyor malesef
Hic endişelenme arkadaşımın bir kere bile bulantisi olmadı benimde 7. Hafta oldum yani dunden beri ne yersen çıkıyor yemezsem mükemmel ama yersem durmuyor midemde onun dışında bende de bişey yok ama aç kalamiycagim için ben yiyorum tabi. Bide ben mide bulantim olduğunu abartarak abarta söylüyorum ona rağmen yatılı misafir gelecek galiba ama çok halsizim.Gunaydin kizlar bugun tam 6 haftalik oldum bin sukur ama ne mide bulantisi nede baska bisey sizde durumlar nasil?acana bendemi anormallik var diye endise ediyorum.Yorumlarinizi bekliyorum.buarada daha doktora girmedim yurt disinda yasiyorum burda hastane isleri biraz gec isliyor malesef
Malesef bende bulanti gaz problemi var.özellikle bulanti bitirdi beni daha 6.hafta ve bitmek bilmiyor.ne yapacagimi sasirdim.Merhaba
Sağlıklı bir hamilelik dilerim hepinize. Benim bebeğimde 7 haftalık oldu bugün. Geçen hafta Keseyi gördük pazarteside kalp atışı göreceğiz inşallah ama iki gündür yemek yersem sürekli bulantim oluyor ve bazen istifra ediyorum bazen sadece bulanıyor istahimda azaldi.
Bide iki gündür kasık ağrısı birde su gibi akıntim var. Yeterki sağlıklı olsun.
Icim rahatladi arkadasim benimde ara ara bel agrim oluyor gaz sancimda oluyor ama migdem hic bulanmiyor diye endise ediyordum ama biraz rahatladim simdi allah sag salim kucamiza almayi nasip etsin insallah.Günaydın sıkıntı yapma Can'ım bende çok pinpirikliydim kasık Ağrı'sından başla belirtim yok diye dün doktora gittim ve bebeğimin kalbini duydum hamdolsun ...bence şanslı gebeleriz bulantımız ve başka belirtiler olmadığı için bence ...endişelenme bence
Cok gecmis olsun canim biraz icim rahatladi.arkadasim isine karismak gibi olmasin ama cokbyeni hamilesin ve yatili misafirde debhic anlayis yokmus yani adi ustunde misafir olunca ister istemez onlerinde dolanicaksin bence kendine dikkat et.Allah sag salim evlatlarimiza kavusdursun insallah.Hic endişelenme arkadaşımın bir kere bile bulantisi olmadı benimde 7. Hafta oldum yani dunden beri ne yersen çıkıyor yemezsem mükemmel ama yersem durmuyor midemde onun dışında bende de bişey yok ama aç kalamiycagim için ben yiyorum tabi. Bide ben mide bulantim olduğunu abartarak abarta söylüyorum ona rağmen yatılı misafir gelecek galiba ama çok halsizim.
Ay canım demek kızında da aynı seylerı yasadın. Allah bağışlasın ınsallah sağlıkla gelsın bebısın. Benım ılk tecrübe yıllarca yolu gözlenen bır gebelık olunca ıyıce korkuyor ınsan. Umarım cuma yolk sac ve kalp atışını gorebılırım belkı bıraz rahatlarım. Kanama olunca dışarı da ara ara geldıgı ıcın kesecıge de bırsey olmuş mudur acaba buyuyor mu dıye düşünüp duruyorum. Kese küçük olunca gelısmeyebılıyormus. Gercı Dr küçük dıye bırsey demedı ama belkı zaten kanamadan endıselı olduğum ıcın söylememiştir. 5+2 de kesem 4.2 mm cıktı sonra baktım kımsede bu değerler yok hep yüksek kendı kendıme yorum yaptım. Yanlış düşünüyorumdur umarım güzelce buyuyordur kesecikCnm Merhaba benzer durumdayım ben de sat 29 mart ama lekelenme ve ağrılar beni mahvediyor.kese yanında kanama alani var progestan ve istirahat diyo dr um başkada yapcak bişey yok benim 2.hamileligim ilk hamileligimdede aynı şeyleri yaşadım agri lekelenme kese yaninda kanama vs zor bi süreçti ama şükür kızım 3,5 yasinda umarım bu seferde olumlu sonuçlanır bizim durumumuzu yaşayan cok kişi var sen elinden geleni yap gerisi kısmet artik
Ooof of fızıksel en ağırını çekmeye razıyım yeter kı sağlıkla devam etsın ama dedıgın gıbı psıkolojısı cok zor. Heran bırsey olacak endısesı. Allahım sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasıp eder umarım.Maalesef kalkmaya korkar oldum, sürekli yatiyorum. Kalp atislarini duymadim ama gördüm ekranda. çok zormus gerçekten , fiziksel değil psikolojik zorlaniyorum kanamam olduğundan beri .
Herkeste aynı olmaz Canim kiminin hiç bulanmaz sıkıntı yapma Bebek'te sıkıntı yapar sonraIcim rahatladi arkadasim benimde ara ara bel agrim oluyor gaz sancimda oluyor ama migdem hic bulanmiyor diye endise ediyordum ama biraz rahatladim simdi allah sag salim kucamiza almayi nasip etsin insallah.
Cok sagol canım güzel dıleklerın ıcın. Bazen rahat oluyorum bazen korkuyorum elde degıl. Allah hepımıze hayırlısını versın ınsallahCanim bol bol dua et.stres yapmamaya calis tabi kolay degil anliyirum seni ama Allah sag salim evladini sana bagislasin insallah.amin
Canim benim de 4mm idi. Yani 5+1 de. Ben sat a göre haftasinu degerlendiriyorum. Dr bebek haftasiyla ilgili bisey demedi karindan bakti daha cok kucuk 4 mm haftaya tekrar bakalim dediAy canım demek kızında da aynı seylerı yasadın. Allah bağışlasın ınsallah sağlıkla gelsın bebısın. Benım ılk tecrübe yıllarca yolu gözlenen bır gebelık olunca ıyıce korkuyor ınsan. Umarım cuma yolk sac ve kalp atışını gorebılırım belkı bıraz rahatlarım. Kanama olunca dışarı da ara ara geldıgı ıcın kesecıge de bırsey olmuş mudur acaba buyuyor mu dıye düşünüp duruyorum. Kese küçük olunca gelısmeyebılıyormus. Gercı Dr küçük dıye bırsey demedı ama belkı zaten kanamadan endıselı olduğum ıcın söylememiştir. 5+2 de kesem 4.2 mm cıktı sonra baktım kımsede bu değerler yok hep yüksek kendı kendıme yorum yaptım. Yanlış düşünüyorumdur umarım güzelce buyuyordur kesecik
Bir de senin vaginal usg ile mi bakildi. Haftasini dr mu soyledi yoksa sen de sat a göre mi soyluyorsunAy canım demek kızında da aynı seylerı yasadın. Allah bağışlasın ınsallah sağlıkla gelsın bebısın. Benım ılk tecrübe yıllarca yolu gözlenen bır gebelık olunca ıyıce korkuyor ınsan. Umarım cuma yolk sac ve kalp atışını gorebılırım belkı bıraz rahatlarım. Kanama olunca dışarı da ara ara geldıgı ıcın kesecıge de bırsey olmuş mudur acaba buyuyor mu dıye düşünüp duruyorum. Kese küçük olunca gelısmeyebılıyormus. Gercı Dr küçük dıye bırsey demedı ama belkı zaten kanamadan endıselı olduğum ıcın söylememiştir. 5+2 de kesem 4.2 mm cıktı sonra baktım kımsede bu değerler yok hep yüksek kendı kendıme yorum yaptım. Yanlış düşünüyorumdur umarım güzelce buyuyordur kesecik
Can'ım bana vajınal bakıldı. Dr kese büyüklüğüne göre 5+2 dedı. Sat a göre ıse 5+5 ıdı. Benım bır de Tup bebiş. Karından bakılınca daha farklı görünüyormuş. Yanı senın 4 mm ıken vajınal bakılsaydı daha büyük gorunecektı bıldıgım kadarıyla. Haftaya cuma randevum var bakalım göreceğiz ne oldu hayırlısıyla. Senın randevun ne Zaman ırtıbatta olalım. Bugun Dr dedıgıne göre 6+0 olmuş oluyorum. Sata göre ıse 6+3.Bir de senin vaginal usg ile mi bakildi. Haftasini dr mu soyledi yoksa sen de sat a göre mi soyluyorsun
Kac cıktı kesenın büyüklüğü persembe canım ? Bır de kac günlüktün Dr baktığında ? Vajınal mı abdomınal mı bakıldı ?Nenım normalde yarındı ama memelekete oldum ıcın persembe gıdcem yolacıkmadan kontrole gıtmusdım nolr nolmaz dıe mınıcıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?