Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Bende bugun 5+4'ken gittim kontrole, bebegi yeni gordu daha,1.9 mm dedi, kalp atisini duymadik daha,crs gunu cagirdi kalp atisi icin. Merak etme her sey yolunda dedi ama bende merak icindeyim. Biraz minik gibi geldi bana da

Arkadaslar bugun kontrolum vardi. 5+4 ken bebisimi yeni gordu vajinal ultrasonla, 1.9 mm dedi. Kalp atisini duymadi henuz. Crs gunune cagirdi, sizce gelisimi normal mi? 5+4 te kalp atisini duyan arkadaslar biliyorum, biraz da olsa endiselendim

Bende bugun 5+4'ken gittim kontrole, bebegi yeni gordu daha,1.9 mm dedi, kalp atisini duymadik daha,crs gunu cagirdi kalp atisi icin. Merak etme her sey yolunda dedi ama bende merak icindeyim. Biraz minik gibi geldi bana da

Cnm bende duyamamıştım 5+2 de 6 da bgn daha duyduk o da yeni yeni başlamış dedi doktor yani normal duymaman ki 6 da duymayanlarda var bebeğe göre değişiyor bana da minik geldi benimki bence biz evham yapıyoruz aslında:) hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah

Canim naptin gittin mi dr. A nasil gecti

Merhaba Ben uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi de şimdi katılmaya karar verdim. Kızlar ben şu an 7. Haftamın içindeyim yaklaşık 2 haftadır kanamam var. İğneyle hapla yatıyorum sürekli. Zormuş bu hamilelik olayı. Allah yardımcımız olsun

Bu arada sabahları kasık ve karın ağrısıyla uyanıyorum. Göbeğimden kaburga çatıma doğru bir yay var ve geriliyor gibi oluyor. Sizde de var mı bu sıkıntı

Heralde oyle,cok sagol canim ya biraz rahatladim. Sonucta herkesin ayni olmaz di mi, insallah Allahim saglikla kucagimiza da almayi nasip etsin

Merhaba kızlar çok sevindim kalp atışları duymaniza bebislerin bende pazartesi gidicem inşallah duyarım bende zaman geçse de pazartesi olsa hemen :) :)

merhaba annişler o hayırlı olsun hepimize gebeliğimiz hepimizin çok daha yeni inşallah ocak ayında vakti zamanı gelince hayırlısıyla kucağımıza alalım biz daha kalp atışı için haftaya gitcez Allah nasip ederse ikizlerim olacak tedavi ile oldu Allahım hepimize sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin içinizde kayseride olan var mı acaba tavsiye debileceğiniz özellikle riskli doğuma bakan dr varsa söylerseniz sevinirim daha önce iki gebeliğim oldu bebişleri doğumdan sonra kaybettim maalesef şimdide üçüncü sezeryanım iyi bir dr bulmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

Kizlar iki gundur sabah kalktigimda mide bulantim basladi..sizlerde durum ne?
günlerimiz aynı galiba..benimde öyle 2 gündür bulantım var ama hafif..gün içinde de oluyor..pek canım bişey istemiyor..geçen hafta iştahım gayet yerindeydi..şimdi iştahım yok..

Kızlar bende de hafiften bulantı başladı çok da kiloluyum doktorum uc ayda zayifla diyor ama zor bakalım nasıl geçecek hamilelik Karnımdan çok gerilme ve ağrı var bel ağrım çok oluyor

Kızlar bende de hafiften bulantı başladı çok da kiloluyum doktorum uc ayda zayifla diyor ama zor bakalım nasıl geçecek hamilelik Karnımdan çok gerilme ve ağrı var bel ağrım çok oluyor
bende kilo almaktan çok korkuyorum 1 kilo aldım bile..karnımda benimde aceip şişlik ve gerilme vardı..dışardayken eve kendimi zor atıyordum pantolonlar rahatsız ediyor..hamilelik pantolonu aldım onlar rahat ama onlarda düşüyor aşağıı:) çeke çeke giyiyorum napim

Merhaba
Sağlıklı bir hamilelik dilerim hepinize. Benim bebeğimde 7 haftalık oldu bugün. Geçen hafta Keseyi gördük pazarteside kalp atışı göreceğiz inşallah ama iki gündür yemek yersem sürekli bulantim oluyor ve bazen istifra ediyorum bazen sadece bulanıyor istahimda azaldi.
Bide iki gündür kasık ağrısı birde su gibi akıntim var. Yeterki sağlıklı olsun.

nasıl yaaa hamile bir bayana zayıfla denir mi hiç

Kızlar merhaba, anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor varmı? Bende ocak annesi olacağım inş ama doktorumla ilgili kafamda sorular var ve önerilere açığım. Buarada siz hiç kan tahlili yaptırdınız mı kansızlık vitamin vs. için? Benim henüz yapılmadı sadece ultrasound'dan kese oluşumunu gördük bebişimizin.

Ayyy Maşallah barekallah ben heyecanlandım görünce ne güzel bir duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bizlerede kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi hayırlı evlat yetiştirebilmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…