Bende bugun 5+4'ken gittim kontrole, bebegi yeni gordu daha,1.9 mm dedi, kalp atisini duymadik daha,crs gunu cagirdi kalp atisi icin. Merak etme her sey yolunda dedi ama bende merak icindeyim. Biraz minik gibi geldi bana daMerhaba kızlar biraz önce bende çok hafifte olsa kalp atışlarını karından duydum tam 6 haftalık şuan Allah herkese nasip etsin çok farklı birşey bunu duymak ama bebeğin boyu 3.8 mm dedi ama ufak geldi 6 haftalıkken sizin ne kadardı acaba?:s
Bende bugun 5+4'ken gittim kontrole, bebegi yeni gordu daha,1.9 mm dedi, kalp atisini duymadik daha,crs gunu cagirdi kalp atisi icin. Merak etme her sey yolunda dedi ama bende merak icindeyim. Biraz minik gibi geldi bana da
Hayırlı olsun değerin çok yüksek geldi bana :) Satdan kaç gün sonra yaptın kan testini :) Ayy ben bekliyorum gidip de kese daha görülmüyor kalp atışı duyulmuyor denmesin diye 2 hafta bekledim yarın gidiyorum :) :) :)
Heralde oyle,cok sagol canim ya biraz rahatladim. Sonucta herkesin ayni olmaz di mi, insallah Allahim saglikla kucagimiza da almayi nasip etsinCnm bende duyamamıştım 5+2 de 6 da bgn daha duyduk o da yeni yeni başlamış dedi doktor yani normal duymaman ki 6 da duymayanlarda var bebeğe göre değişiyor bana da minik geldi benimki bence biz evham yapıyoruz aslında:) hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah
günlerimiz aynı galiba..benimde öyle 2 gündür bulantım var ama hafif..gün içinde de oluyor..pek canım bişey istemiyor..geçen hafta iştahım gayet yerindeydi..şimdi iştahım yok..Kizlar iki gundur sabah kalktigimda mide bulantim basladi..sizlerde durum ne?
bende kilo almaktan çok korkuyorum 1 kilo aldım bile..karnımda benimde aceip şişlik ve gerilme vardı..dışardayken eve kendimi zor atıyordum pantolonlar rahatsız ediyor..hamilelik pantolonu aldım onlar rahat ama onlarda düşüyor aşağıı:) çeke çeke giyiyorum napimKızlar bende de hafiften bulantı başladı çok da kiloluyum doktorum uc ayda zayifla diyor ama zor bakalım nasıl geçecek hamilelik Karnımdan çok gerilme ve ağrı var bel ağrım çok oluyor
nasıl yaaa hamile bir bayana zayıfla denir mi hiçKızlar bende de hafiften bulantı başladı çok da kiloluyum doktorum uc ayda zayifla diyor ama zor bakalım nasıl geçecek hamilelik Karnımdan çok gerilme ve ağrı var bel ağrım çok oluyor
günlerimiz aynı galiba..benimde öyle 2 gündür bulantım var ama hafif..gün içinde de oluyor..pek canım bişey istemiyor..geçen hafta iştahım gayet yerindeydi..şimdi iştahım yok..
tuzlu ve ekşi şeyler bana iyi geliyor tatlı şeylerden uzak duruyorum..bol bol erik ve tuzlu salatalık yiyorum:)Ne yapmak lazimki
Bende tuzlu çekirdek ile bastırmaya çalışıyorum da acaba bebeği etkiler miki diye geçiyor aklımdan bazentuzlu ve ekşi şeyler bana iyi geliyor tatlı şeylerden uzak duruyorum..bol bol erik ve tuzlu salatalık yiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?