Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

T Tuqhan nmine kızlar sızler kalp atışını gördünüz mu kanama sonrasında mı basladı ? Ben sadece keseyı gorebıldım henüz..yatırıyor musunuz devamlı Nasıl durumlar ?
Canım ben ilk kanamam olduğunda alttan ultrasonda duymuştm kalp atışını. Hala atıyor kalbi şükür. Üstten ultrasonda da duyuyorum artık. Ama kırmızı olmasa da kahverengi hatta bazen siyah akıntım oluyor. Şimdi yatıştayım evimde

Kesinlikle çok haklısın ama düğün varmış düğüne girmedim herkese bulantim var kötüyüm dedim ben oralarda duramam kafamı kaldıramıyorum dedim eşim gelecek tek dedim esimde uzun yolafın misafiri varmış bi akrabaları imalata bulununca buyrun gelin demek zorunda kalmış densizlik karşı tarafın karisk yok işte adamin e sana gelme diyemiyoruz da gelsinler bakalım

Cok şükür canım. rahım ıcınde kanama var ıse dışarı da kanama olabılır demıstı Dr bana. Beklemıs kan olunca kahve sıyah renk oluyormus zaten.
Ben çalışıyorum dun kanamam olmustu bugun durdu cok şükür. Yarın ıse gıdecegım. Yanı devamlı yatamıyorum. Artık Allah hepımıze hayırlısını versın. Cuma gunu gelse de ben de hayırlısıyla bır gelısme olmuş mu öğrensem.

Ben de öğretmenim ilk kanamamdan beri raporla duruyorum. 1 hafta daha böyle yatacağım umarım geçer ya da alan da küçülür. Ağrı sızı yok da bu psikoloji çok kötü. Eşine bile muhtaç olmak insanın canını yakıyor. Bi tuvalete kalkıyorum ama içim kıpır kıpır hiç yatmak istemiyorum

Benim de cuma canim

Sorma her tuvslete kalkışta yuregım ağzıma gelıyor. Cıkar çıkmaz eşım gözümün ıcıne bakıyor var mı bır kanama dıye. Gece gündüz boyleyız.. Insallah en kusa surede normale donerız bız de.
Ben bır de tup Bebek oldugu için her gun bebe aspırını ve claxene kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum. Dr bılıyor durumu devam dedı. O da garıp gelıyor hem kanama var hem de kan sulandırıcı kullanılıyor

Gerçekten öyle, ayağa kalmaya gerçekten korkar oldu . Bi terslik cikmazsa çarşamba günü ramdevum. Umarim sagliklidir bebislerimiz ve bizi birakmazlar

Gerçekten öyle, ayağa kalmaya gerçekten korkar oldu . Bi terslik cikmazsa çarşamba günü ramdevum. Umarim sagliklidir bebislerimiz ve bizi birakmazlar
Hadı hayırlısıyla ınsallah. Ben hafta ıcı cok yogun oluyorum burayı da kacıtıyorum. Özelden falan mutlaka yaz bana sonucunu olur mu canım merak edıyorum kanamalılar dıye ayrı bır sayfa mı açsak ne yapsak

Canim kan sulandiriciyi dusugu onlemek icin veriyor doktor,benim de daha once bir tup denemem olmustu bende kullandim hep.

yazarim , siz de yazin ama destek olalim birbirimize, gecicek inşallah bu günler. Çok fazla ayakta durmayin isteyken, hatta mümkünse ayaklarinizi sürekli uzatin, çok eğilip kalkmayin, malum cantalarimiz meşhur, baya kucultun agir olmasin,

Hoşgeldın canım
Hayırlı olsun degerlerın cok güzel maşallah.
5. Gun embriyosu muydu ?
Sağlıkla kucağına alırsın umarım.

Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın

Insallah tatlı bır anı olarak hatırlarız bu günlerı. Ben hala hamıle gıbı degılım sankı olumsuz bırsey oluverecek gıbı tefırgınım. Aslında ınanamıyorum hala sanırım. Kendı kendıme hamıleyım dıyemıyırum. Umarım su kalp atışlarını falan hayırlısıyla görürsem belkı bıraz rahatlar ve anlarım gercek olduğunu.
Ben bankacıyım artık devamlı oturuyorum zaten allahım hayırlısını versın umutlarımız boşa gıtmesın ınsallah...

Selam kızlar bende 7+5 haftalık hamileyim. Ocak ta doğumum olucak inşallah. Tabi o günleri görürsek. Benim biraz kanamam var. 5.haftadan beri ara ara kanamam oluyor. Ağrıyı sızıyı hiç dert etmeyin. Yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun. Düşük tehlikesi olmasın ağrıya sızıya razıyım.

Merhaba güzel yürekli meleklerini bekleyen taze anne adayları. Hayatimda ilk defa yabancı bir formda tanımadığım kişilere içimi yaşadıklarımı anlatıyorum. Çok güzel bir ortamının var açısıyla tatlısıyla birbirinize destek olmanız beni çok etkiledi Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin içinizden ne geciriyorsaniz. Bende aranıza katılmak istedim kabul ederseniz tabiki. 4 yıllık rabbimiz bana hediyesi dediğim evliliğimiz var şükürler olsun. Eşimle aklımızın ucundan geçmezdi bebek sahibi olacağımız. Hatta 2 yıl daha bekleyelim diyorduk. Ama aileler yeter artık dedi.kayın validemin ilk torunu 'olacak. Anneciğim daha şanslı o konuda bir tane dünyalar tatli torunu anlamdan var. Son 6 ay karar verdik. Ve mutlu haberi 3 hafta önce aldık sukurler olsun. İlk haberimiz olacak rabbim izin verirse. Doğal yollarla hamile kaldım folik asit bile kullanmadım hamile kalmadan önce. 5. Haftada kesemi 6. Haftada bebeği ve kalp atisini duyduk. 7. Hafta son kontrolümüzde kalp atısı 147 cikti ve bebek çok sağlıklı dedi ocak ayında doğum tarihini verdi doktor. Bir ay sonra gel dedi. Suaralar niğde bulantilarin çok acaba siz nasıl başa cikiyosunuz. Pek bişey diyemiyorum ve korkuyorum beklenemez diye. Ama mutfağın kapısını açtığım an başlıyor ızdırap gibi. Hakkinizi helal edin arkadaşlar yazın uzun oldu biraz ama ilk yazın günahı olmaz artik

Çok ozurdilerim mesajımı düzeltmek isterken cevapladim. Yanıtım kusurabakmayin öğreneceğim inşallah. Cevapladigim kısmı okursaniz sevinirim daha anlasilir çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…