Canım ben ilk kanamam olduğunda alttan ultrasonda duymuştm kalp atışını. Hala atıyor kalbi şükür. Üstten ultrasonda da duyuyorum artık. Ama kırmızı olmasa da kahverengi hatta bazen siyah akıntım oluyor. Şimdi yatıştayım evimde
Kesinlikle çok haklısın ama düğün varmış düğüne girmedim herkese bulantim var kötüyüm dedim ben oralarda duramam kafamı kaldıramıyorum dedim eşim gelecek tek dedim esimde uzun yolafın misafiri varmış bi akrabaları imalata bulununca buyrun gelin demek zorunda kalmış densizlik karşı tarafın karisk yok işte adamin e sana gelme diyemiyoruz da gelsinler bakalımCok gecmis olsun canim biraz icim rahatladi.arkadasim isine karismak gibi olmasin ama cokbyeni hamilesin ve yatili misafirde debhic anlayis yokmus yani adi ustunde misafir olunca ister istemez onlerinde dolanicaksin bence kendine dikkat et.Allah sag salim evlatlarimiza kavusdursun insallah.
Cok şükür canım. rahım ıcınde kanama var ıse dışarı da kanama olabılır demıstı Dr bana. Beklemıs kan olunca kahve sıyah renk oluyormus zaten.Canım ben ilk kanamam olduğunda alttan ultrasonda duymuştm kalp atışını. Hala atıyor kalbi şükür. Üstten ultrasonda da duyuyorum artık. Ama kırmızı olmasa da kahverengi hatta bazen siyah akıntım oluyor. Şimdi yatıştayım evimde
Ben de öğretmenim ilk kanamamdan beri raporla duruyorum. 1 hafta daha böyle yatacağım umarım geçer ya da alan da küçülür. Ağrı sızı yok da bu psikoloji çok kötü. Eşine bile muhtaç olmak insanın canını yakıyor. Bi tuvalete kalkıyorum ama içim kıpır kıpır hiç yatmak istemiyorumCok şükür canım. rahım ıcınde kanama var ıse dışarı da kanama olabılır demıstı Dr bana. Beklemıs kan olunca kahve sıyah renk oluyormus zaten.
Ben çalışıyorum dun kanamam olmustu bugun durdu cok şükür. Yarın ıse gıdecegım. Yanı devamlı yatamıyorum. Artık Allah hepımıze hayırlısını versın. Cuma gunu gelse de ben de hayırlısıyla bır gelısme olmuş mu öğrensem.
Benim de cuma canimCan'ım bana vajınal bakıldı. Dr kese büyüklüğüne göre 5+2 dedı. Sat a göre ıse 5+5 ıdı. Benım bır de Tup bebiş. Karından bakılınca daha farklı görünüyormuş. Yanı senın 4 mm ıken vajınal bakılsaydı daha büyük gorunecektı bıldıgım kadarıyla. Haftaya cuma randevum var bakalım göreceğiz ne oldu hayırlısıyla. Senın randevun ne Zaman ırtıbatta olalım. Bugun Dr dedıgıne göre 6+0 olmuş oluyorum. Sata göre ıse 6+3.
Sorma her tuvslete kalkışta yuregım ağzıma gelıyor. Cıkar çıkmaz eşım gözümün ıcıne bakıyor var mı bır kanama dıye. Gece gündüz boyleyız.. Insallah en kusa surede normale donerız bız de.Ben de öğretmenim ilk kanamamdan beri raporla duruyorum. 1 hafta daha böyle yatacağım umarım geçer ya da alan da küçülür. Ağrı sızı yok da bu psikoloji çok kötü. Eşine bile muhtaç olmak insanın canını yakıyor. Bi tuvalete kalkıyorum ama içim kıpır kıpır hiç yatmak istemiyorum
Ooof of fızıksel en ağırını çekmeye razıyım yeter kı sağlıkla devam etsın ama dedıgın gıbı psıkolojısı cok zor. Heran bırsey olacak endısesı. Allahım sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasıp eder umarım.
Kalp atışları ıcın randevun ne Zaman canım ?
Hadı hayırlısıyla ınsallah. Ben hafta ıcı cok yogun oluyorum burayı da kacıtıyorum. Özelden falan mutlaka yaz bana sonucunu olur mu canım merak edıyorum kanamalılar dıye ayrı bır sayfa mı açsak ne yapsakGerçekten öyle, ayağa kalmaya gerçekten korkar oldu . Bi terslik cikmazsa çarşamba günü ramdevum. Umarim sagliklidir bebislerimiz ve bizi birakmazlar
Canim kan sulandiriciyi dusugu onlemek icin veriyor doktor,benim de daha once bir tup denemem olmustu bende kullandim hep.Sorma her tuvslete kalkışta yuregım ağzıma gelıyor. Cıkar çıkmaz eşım gözümün ıcıne bakıyor var mı bır kanama dıye. Gece gündüz boyleyız.. Insallah en kusa surede normale donerız bız de.
Ben bır de tup Bebek oldugu için her gun bebe aspırını ve claxene kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum. Dr bılıyor durumu devam dedı. O da garıp gelıyor hem kanama var hem de kan sulandırıcı kullanılıyor
Ben de öğretmenim ilk kanamamdan beri raporla duruyorum. 1 hafta daha böyle yatacağım umarım geçer ya da alan da küçülür. Ağrı sızı yok da bu psikoloji çok kötü. Eşine bile muhtaç olmak insanın canını yakıyor. Bi tuvalete kalkıyorum ama içim kıpır kıpır hiç yatmak istemiyorum[/QUOT Kizlar bir de doktorum bana kanaman olursa da cok panik yapma, dusuk oluyor demek degil bu durum dedi. Nice kanamalar oluyor onda bile bebege bir sey olmuyor, o kadar kolay bir sey degil dusuk yapmak dedi. O yuzden bende endiselenmemeniz icin sizle de paylasmak istedim.
Hadı hayırlısıyla ınsallah. Ben hafta ıcı cok yogun oluyorum burayı da kacıtıyorum. Özelden falan mutlaka yaz bana sonucunu olur mu canım merak edıyorum kanamalılar dıye ayrı bır sayfa mı açsak ne yapsak
Hoşgeldın canımMrh. Bir gün buraya yazacağım günü iple çekiyordum. 4 senelik evliyim. Tup bebek denemesi sonucu Şükür çok şükür. Ben de yeni katıldım aranıza.10. Gün 107 bugün 12. Gün kan değerim 238. Sizce nasıl?
tesekkur ederim. Insallah hepimizin gebeligi hayirli olsun. Evet 5. Gün embriyosuydu.Hoşgeldın canım
Hayırlı olsun degerlerın cok güzel maşallah.
5. Gun embriyosu muydu ?
Sağlıkla kucağına alırsın umarım.
Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsınMrh. Bir gün buraya yazacağım günü iple çekiyordum. 4 senelik evliyim. Tup bebek denemesi sonucu Şükür çok şükür. Ben de yeni katıldım aranıza.10. Gün 107 bugün 12. Gün kan değerim 238. Sizce nasıl?
Insallah tatlı bır anı olarak hatırlarız bu günlerı. Ben hala hamıle gıbı degılım sankı olumsuz bırsey oluverecek gıbı tefırgınım. Aslında ınanamıyorum hala sanırım. Kendı kendıme hamıleyım dıyemıyırum. Umarım su kalp atışlarını falan hayırlısıyla görürsem belkı bıraz rahatlar ve anlarım gercek olduğunu.yazarim , siz de yazin ama destek olalim birbirimize, gecicek inşallah bu günler. Çok fazla ayakta durmayin isteyken, hatta mümkünse ayaklarinizi sürekli uzatin, çok eğilip kalkmayin, malum cantalarimiz meşhur, baya kucultun agir olmasin,
Merhaba güzel yürekli meleklerini bekleyen taze anne adayları. Hayatimda ilk defa yabancı bir formda tanımadığım kişilere içimi yaşadıklarımı anlatıyorum. Çok güzel bir ortamının var açısıyla tatlısıyla birbirinize destek olmanız beni çok etkiledi Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin içinizden ne geciriyorsaniz. Bende aranıza katılmak istedim kabul ederseniz tabiki. 4 yıllık rabbimiz bana hediyesi dediğim eşimle mutlu bir evliligimiz var şükürler olsun. Eşimle aklımızın ucundan geçmezdi bebek sahibi olacağımız. Hatta 2 yıl daha bekleyelim diyorduk. Ama aileler yeter artık dedi.kayın validemin ilk torunu 'olacak. Anneciğim daha şanslı o konuda bir tane dünyalar tatlisi torunu ablacigimdan var. Son 6 ay karar verdik. Ve mutlu haberi 3 hafta önce aldık sukurler olsun. İlk haberimiz olacak rabbim izin verirse. Doğal yollarla hamile kaldım folik asit bile kullanmadım hamile kalmadan önce. 5. Haftada kesemi 6. Haftada bebeği ve kalp atisini duyduk. 7. Hafta son kontrolümüzde kalp atısı 147 cikti ve bebek çok sağlıklı dedi ocak ayında doğum tarihini verdi doktor. Bir ay sonra gel dedi. Suaralar miğde bulantilarin çok acaba siz nasıl başa cikiyosunuz. Pek bişey yiyemiyorum ve korkuyorum beslenemez diye. Ama mutfağın kapısını açtığım an başlıyor ızdırap gibi. Hakkinizi helal edin arkadaşlar yazın uzun oldu biraz ama ilk yazın günahı olmaz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?