Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Ilk üç ayda bebek anneden beslenmediği için zayiflamayi öneriyor doktorum diğer dönemler rahat geçsin diye

Merhaba arkadaşlar bugün hastaneye gittim ve bebişimin kalp atışını duydum hamdolsun... Alttan muayene etti doktor belki karından duyamayız dedi...meleğim yarım santim olmuş...hamdolsun bu arada alerjiyi sordum kullanmanı tavsiye etmiyorum ilk 12 hafta çok önemli çocuk gelişimi için organları tamamlanıyor dedi...ama dayanamıcak gibi olursan bir tane iç dedi....

Gunaydın kızlar
Kanamalı hamıle arkadasınız burada.
19-20 mayısta kanamam olmustu ne az ne cok ama kırmızı. Bhcg 22 mayısta 2900 olmustu ve ikiye katlıyordu. 24 mayısta Dr gittim ıcerde kanama olduğunu söyledi. Kanama alanının yan tarafında minicik 4.2 mm kesemi gördü. Kesenın üzerinde kanama olmaması iyi dedı. Keseye göre 5+2 haftalık dedı. 3 hazıran cumaya randevu verdi. Tabiki düşük tehdıtı devam ediyor.
Ne yazikki dun yine kanamam oldu bu kez kahverengi. Yine ağladım düşecek mi diye tum gun yattım.
4. Tup denememde ilk kez pozitifi gördüm onda da ne olacağız belli degıl.
Bu sekilde kanaması olup devam eden de var. Düşüren de var. Benim asıl endişem kese boyutu küçük gibi geldi. Sat 14 nisan. Beklemekten başka bırsey gelmiyor ama stres diz boyu.
Benzer seyler yasayan olumlu olumsuz paylaşırsa sevınırım. Kesem küçük dı mi kanama da cabası

E="ebos, post: 46693399, member: 637485"ters dönmüşkızlar
Kanamalı hamıle arkadasınız burada.
19-20 mayısta kanamam olmustu ne az ne cok ama kırmızı. Bhcg 22 mayısta 2900 olmustu ve ikiye katlıyordu. 24 mayısta Dr gittim ıcerde kanama olduğunu söyledi. Kanama alanının yan tarafında minicik 4.2 mm kesemi gördü. Kesenın üzerinde kanama olmaması iyi dedı. Keseye göre 5+2 haftalık dedı. 3 hazıran cumaya randevu verdi. Tabiki düşük tehdıtı devam ediyor.
Ne yazikki dun yine kanamam oldu bu kez kahverengi. Yine ağladım düşecek mi diye tum gun yattım.
4. Tup denememde ilk kez pozitifi gördüm onda da ne olacağız belli degıl.
Bu sekilde kanaması olup devam eden de var. Düşüren de var. Benim asıl endişem kese boyutu küçük gibi geldi. Sat 14 nisan. Beklemekten başka bırsey gelmiyor ama stres diz boyu.
Benzer seyler yasayan olumlu olumsuz paylaşırsa sevınırım. Kesem küçük dı mi kanama da cabası [/QUOTE]
Benim bir tanidigimda cok kanama oldu bebek ters donmus doktor igne yapmis duzeldi simdi cocugu dogdu cok saglikli ama doktorun cok onemli iste

Benim bir tanidigimda cok kanama oldu bebek ters donmus doktor igne yapmis duzeldi simdi cocugu dogdu cok saglikli ama doktorun cok onemli iste[/QUOTE]
Daha bebeği görmedik canim allahtan hayırlısı

Tüp bebek de nasıl hesaplanır bilmiyorum ama, kese boyutunuz küçük değil bence. O zaten günde 1 ila 2 mm arası katlıyor boyunu. Haftasi dolduğu zaman kocaman olmuş olacaktır annesi. Özellikle abdominal usg ile bakildiysa normalki zaten olumsuz bir şey olsa doktorunuz söylerdi. İlk haftalarda geriden gelme durumu olmuyor. İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebişini. Içini rahat tutmaya çalış. Rabbim sesini duysun.

Can'ım cok tsk ederım yanıtın icin. Vajınal ultrasonla bakılmıştı. Umarım büyümüştür ve her sey yolundadir. Allahım hepimizin dualarını kabul etsin.

Can'ım cok tsk ederım yanıtın icin. Vajınal ultrasonla bakılmıştı. Umarım büyümüştür ve her sey yolundadir. Allahım hepimizin dualarını kabul etsin.

Geriden gelme durumu olmuyor demişim ama o yanlış olmus canım. Oluyor olacaktı. Benim sat'ım 6 nisandi ama ben 35 günde bir adet oluyorum ve 18. günü yumurtluyorum. 9 mayısta öğrendim gebeligimi. 12 nisanda da doktora gittim. Tam beş haftalikti. Kese yanlış hatırlamıyorsam abdominal usg'de 3.65 mm falan olmalıydı. Doktor 4 haftaya denk geç döllenme veya adet düzensizliğinden oluyor böyle dedi. Ki benim hesabıma göre o kadar bile değildi. O ara eşim şehir dışında olduğu için. Hamile kaldığım zamanı da biliyordum. O yüzden dedim içini rahat tut diye. Oluyor bu zamanlarda böyle.

Saglikla kucagimiza aliriz inşalla . Benim de var kanamam. Oluyormuş hamilelerin %30und . Psikolojik bozuldu ama moral bozmamak lazim.

Sagol canim Tup Bebek olunca insan daha bir korkuyor herşeyden. E zaten kanama da oldu. Herseyı cok daha fazla kafaya takıyorum. Herkes ilk Dr gittiğinde kesesini görüyor hatta kalp atışını gören bile cok kişi var. Allahım hayırlısıyla herkese saglikla kucağına almayı gostersın ne diyim

Saglikla kucagimiza aliriz inşalla . Benim de var kanamam. Oluyormuş hamilelerin %30und . Psikolojik bozuldu ama moral bozmamak lazim.
T Tuqhan nmine kızlar sızler kalp atışını gördünüz mu kanama sonrasında mı basladı ? Ben sadece keseyı gorebıldım henüz..yatırıyor musunuz devamlı Nasıl durumlar ?

Amin canım. Allah gönlüne göre versin. Sağlıkla büyüsün bebişlerimiz inşallah.

Bu uykusuzluk nereye kadar devam edecek acaba , sabah 5 - 5:30 da açılıyor gözlerim benim gibi olan var mı?
Ben varim. Normalde uykuyu severdim de bebisten sonra sabah 5-6 en geç aciyorum gözlerimi ki alarmsiz hayatta uyanamazdim

T Tuqhan nmine kızlar sızler kalp atışını gördünüz mu kanama sonrasında mı basladı ? Ben sadece keseyı gorebıldım henüz..yatırıyor musunuz devamlı Nasıl durumlar ?
Maalesef kalkmaya korkar oldum, sürekli yatiyorum. Kalp atislarini duymadim ama gördüm ekranda. çok zormus gerçekten , fiziksel değil psikolojik zorlaniyorum kanamam olduğundan beri .

Cnm Merhaba benzer durumdayım ben de sat 29 mart ama lekelenme ve ağrılar beni mahvediyor.kese yanında kanama alani var progestan ve istirahat diyo dr um başkada yapcak bişey yok benim 2.hamileligim ilk hamileligimdede aynı şeyleri yaşadım agri lekelenme kese yaninda kanama vs zor bi süreçti ama şükür kızım 3,5 yasinda umarım bu seferde olumlu sonuçlanır bizim durumumuzu yaşayan cok kişi var sen elinden geleni yap gerisi kısmet artik

Canim bol bol dua et.stres yapmamaya calis tabi kolay degil anliyirum seni ama Allah sag salim evladini sana bagislasin insallah.amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…