Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Gözün aydin canim darisi bana bende duysaydim bi görseydim rahatliycam iki haftam var daha randevuya
Bende alerfim berbat ilerledi ama dayanmaYa calisiorum hapsurmaktan kasiklarim agriyo korkuyorum

Merhaba kizlar hepinizin gozu aydin, hepiniz saglikla bebislerinizi kucaginiza alin insallah!
Ben 7+5'im 4 gun once kontrole gittik, hersey normal dedi doktor cok sukur. Suan tek problem Pcos'lu oldugum icin vucudumdaki tuyler cogalmaya basladi. Bu hizla giderse dokuz ayin sonunda maymuna benziycem. Buna da sukur tabii, tek derdim bu olsun.

Kızlar ben 6+1 de karından ultrason la sadecw Keseyi gördük. Bazı arkadaşlarımız bu donemde kalp atışını duyduğunu soylemiş Rabbim sağlıkla devamını nasip etsin bana doktor ancak haftaya duyarız dedi bende dondurulmus embriyo transferi sonucu hamile kaldım bu durum kalp atışını duymada gecikmeye neden olur mu? Her gelişim bir değildir elbette kiyaslamiyorum kendimi.ama benim 2 yulaf önce bir de boş gebeligim vardı bazen endişe etmeketen alamıyorum kendimi

Boşuna kendini strese sokma Canım benim de dondurulmuş embriyoydu dün gördük ve kalbini duyduk ama doktor karından duyamaya biliriz dedi ve vajinadan baktık hamdolsun duydum hatta erken geldiniz duyamaya biliriz de dedi doktor...bence sıkıntı yapıcak bir durum yok kesin duymak için o vakitte çağırıyorlar

Dediğin gibi kimseyle kendini kiyaslama kendini de meleginide uzme. Herkesin bünyesi bir değil burda keselerinin milimlerini kiyaslayanlar bile var. Kişinin boyu kilosu rahim içi durumu farkıdır. Kanaman yoksa bebeğini gorduyse doktorun sesinide duyarsin. Bazı anne adayları 8 haftalikken bazilari da 6 haftalikken duyabilir. Ben eşimle ilk gittiğimde doktora keseyi gorememisti. Buz gibi kalmıştım esim oan olmasa neyapardim bilmem. Kan tahlili istedi 1 saat sonra çıktık beta hcg çok yüksek cikti. Tekrar bakti dördü keseyi. Meğer 4.5 haftalikmis. Hemen kötüye yorma doktoruna güven haftaya da güzel haberini buraya yazar son inşallah.

Gözün aydin canim darisi bana bende duysaydim bi görseydim rahatliycam iki haftam var daha randevuya
Bende alerfim berbat ilerledi ama dayanmaYa calisiorum hapsurmaktan kasiklarim agriyo korkuyorum
Gecmis olsun canim. Hapsuruktan hicbir sey olmaz hayirlisiyla korkma. Bana da crs gel bakalim kalp atisi icin dedi doktor ama senin kontrolun ne zaman?ben cok endise ediyorum crs duyamazsam diye ama acaba erken mi bizim icin? Senin doktorun ne zaman cagirdi kalp atisi icin

Ayni durumdayiz inanki canim. Bende pozitif olmaya calisiyorum ama bir yandan da cok kaygiliyim, bir duysaydim su kalp atisini. Bende daha once bir kimyasal gebelik atlattim aynisi olacak diye cok tedirginim

Tsk ederim kızlar desteğiniz için. Telaş yapmıyorum ama bazen oluyor iste
Y Yummy33 benim Boştan sonra kimyasalı da var ama kimyasalütfen değil eminim kese yı gördüm. Neyse yarın akla kara belli olacak ve inşallah güzel olacak. Sizleri takip ederek geçiriyorum zamanimi iyi oluyor burasi

Insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz

Kizlar ben daha kalbini duyamadim cok stres yapiyorum daha erken mi acaba cuma yine gidicem keseyi bebegi yolk kesesini falan gorduk

Canım benım de tup Bebek. Gecen salı sadece keseyı vajınal bakılarak zor bela gördük. 4.2 mm dedı Dr ve buna göre 5+2 haftalıkmış. Sat a göre ıse 5+5 oluyordu. Ikı hafta sonra goruselım dedı. Ben de bu cumaya randevu aldım. Yanı Dr un söyledıgı kese haftasına göre sayarsam 6+5 olmuş olacak. Endıse etmemek mümkün degıl. Bende ustelık ara ara kanama da oluyor. Bekleyıp gorecegız. Senınle durumumuz benzıyor gıbı. Hakkımızda hayırlısı olsun

Hemen hemen bizim ayni canim bende cuma gidicem cok stres yapiyorum kalbi duymak istiyorum bir an once normal mi acaba daha duyamamis olmamiz

Hemen hemen bizim ayni canim bende cuma gidicem cok stres yapiyorum kalbi duymak istiyorum bir an once normal mi acaba daha duyamamis olmamiz
normaldir heralde canım..biz 7. haftaya yeni girdik..8. haftada duyanlarda oluyormuş kişiden kişiye değişiyor heralde..doktor bişey dedi mi sana? bana 10 günden erken gelme duyamayabiliriz stres olma boşuna demişti..

Eğer doktorunuz yolk kesenizi gorduyse herşey normal demektir. Aksi taktirde bos gebelik olurdu canım. Strese sıkma kendini de bebisinide. Sabret sakin ol duyarsin sesini. Doktorum gorememisti ilk gittiğimde hatta eğer goremezsem dis gebelik olabilir demişti. Kan tahlili yaptık 1 saat sonra gittik yanına sonuçların çok iyi cikinca bir daha kontrol etti gördü. Megersem 4.5 haftalık olduğu için zor görünmüş. Karından ulturasonla bakti buarada alttan muayne olmadım hiç. Demem iki sabret canım duyarsin.

normaldir heralde canım..biz 7. haftaya yeni girdik..8. haftada duyanlarda oluyormuş kişiden kişiye değişiyor heralde..doktor bişey dedi mi sana? bana 10 günden erken gelme duyamayabiliriz stres olma boşuna demişti..
Hersey normal dedi ama canlanmayanlarda olabikiyor dedi kizlar gec canlaniuormus ben cuma gidicem kac oluyor tam 7+1mi

Cok sagol canim icimi aydinlattin etrafimda herkesin ilk gebeligi hic sorunsuz oldu problem olmaz herhalde ihtimal azmis zqten hic kanamam falan da yok zaten ama stres yapiyorum tansiyonum cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…