Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Hersey normal dedi ama canlanmayanlarda olabikiyor dedi kizlar gec canlaniuormus ben cuma gidicem kac oluyor tam 7+1mi
7+1, 7+2 arası bişey olur görünür artık bence..bana doktor hiç yolk kesesinden de bahsetmedi..stres yapmayalım canım hakkımızda hayırlısı bebişleri kötü etkilemeyelim...

Cok sagol canim icimi aydinlattin etrafimda herkesin ilk gebeligi hic sorunsuz oldu problem olmaz herhalde ihtimal azmis zqten hic kanamam falan da yok zaten ama stres yapiyorum tansiyonum cikiyor
Canimbenim bir arkadaşım 2 kere düşük yapıp 3.ndede heray iğne vurarak bebek sahibi oldu. Üstelik aynı yastayiz. Sorunlu gebeliklerde var tabiki sen pek gormemisin. Rabbim ona can vermişse hiçbirşey olmaz ol derse olur sakin canını sıkma. Yurt dışında 8 haftalikktan önce kalp atışları için kontrole cagirmiyorlar bile. Bizim doktorlar biraz aceleci. Sakin stres yapma bebeğinin tek düşmanı stres su anda başka şeyler le ilgilen kafanı dağıt. Burayada güzel haberlerini vermeyi de unutma sakin.

Insallah cnm sagol

Yurt disinda 8 haftalik olmasini birakin, 10 haftadan once bakmiyolar, kan testi bile yapmadilar
Kayit olmami soylediler, gittim gerekli yere, bir form doldurtup 10 haftalik oldugunda ebe seni arayip randevu verecek dediler. Saka gibi! Kafayi yiyecektim, neyse ki esim uzerinden ozel sigortaya dahilim, ozele gidip baktirdik.
Bu arada muhtemel dogum tarihimiz ayni :)

Siz daha tecrubelisiniz yurt dışındaki doktorlar sanirim risk almaktan korktukları için ileri tarihlere atıyorlar kontrolleri. Doktorum geçen hafta muhtemel doğum tarihini 10 acak dedi sizin demi aynı. Birde bulantilariniz basladi mi acaba. Doğru düzgün bişey yiyemedigim gibi yediğim şeylerde migdemi resmen eksitiyor. Sizde durum nasil ogrenebilirmiyim. Kontrolüme 3 hafta var niğde bulantısı için ilaç verdi ama yan etkisi çok mecbur kalmadigin sürece kullanma dedi folik asit kullanıyorum sadece.

Yarın yazarım. Muhtemelen. Dua et bol bol elini karnına koy ayetel kursi duasını oku koruma duası demişti biri. Bende fırsat buldukça yaparım bunu. Benimde 3. Tüp bir bOS birde kimyasal gebeligim var. Burayı takip ettikçe rahatlıyorum ama bir yandanda Aaaaa o görmüş ben görmedim aaa o duymuş ben duymadım derken kendimi stresmen yaptım hiç gerek yokken neyse toparlandim şimdi. Herşeyi bilmek bazen iyi değil burda yurtdisindaki uygulamaları yazmışlar 10 haftadan önce bakmiyorlarmis falan. Biz bir açıdan bakınca şanslıyız bu anlamda

Evet, bana da 10 Ocak dedi :)
Bastan beri hic mide bulantisi olmadi, hatta istahim cok acik. Birazda o yuzden panik yapip gormek istemistim, hic bir fark hissetmedigim icin supheye dusmustum. Neyse ki bir sorun yok, doktorum normal, herkeste farkli olur dedi. Mide eksimesi oluyo tabii, muz ve grisini yiyorum midem eksiyince. Bir de ogunleri kuculttum, daha sik ama daha kucuk ogunler yiyorum.

6. Haftaya kadar hiç sıkıntım yoktu neolduysa 1.5 hafta içinde oldu. Hatta ablamin basının etini demiştim ben neden bukadar kolay geçiriyorum bir terslik mi var diye. Demez olaydim migdem okadar hassaski sevdiğim yemeklere hasret kaldım. Doktorum da çok fazla yememi azar azar yememi bulantilarin normal olduğunu söylemişti son kontrolumde.Umarim sen rahat gecirirsin sorun yasamazsın. Ama demişlerdi 7. Haftadan sonra başlar miğde bulantilarin diye. Şükürler olsun onun dışında sıkıntım yok. Senin kontrolün ne zaman benimkini 1 ay sonraya attı.

Sanirim ben de varım gebeliği yeni öğrendim. Bugün adetimi 2 gün geçti ve beta hcg 2800 çıktı. Sizlerin kaçtı? Bu değer yüksek mi? İkiz vs olabilir mi ki

Sanirim ben de varım gebeliği yeni öğrendim. Bugün adetimi 2 gün geçti ve beta hcg 2800 çıktı. Sizlerin kaçtı? Bu değer yüksek mi? İkiz vs olabilir mi ki
Hayırlı olsun canim. Pek bir bilgim yok ama normal gibi. Kontrole ne zaman gideceksin.

Bu ikinci gebeligim
Sanirim perşembe gibi gideceğim
Salı da tekrar test yaptırmayı düşünüyorum.
Teşekkürler canım. Senin kaç haftalık suanda
Benimki 8 haftalik olacak sanirim 4 haftalikken adetimden 6 gün sonra test yapmıştım 5320 çıkmıştı beta hcg. Ama ikiz şimdi belli olurmu hiç bilmiyorum. Sanirim önce doktorun ultrason muaynende kesemi gösterdiginde belli olur ikizmi tekno diye. Cokmu istiyorsun ikiz bebek sahibi olmayi

Sağlıklı olsun da tek ya da ikiz farketmez
Merak aldı beni ♡
Şen kontrole gittin mi

Sağlıklı olsun da tek ya da ikiz farketmez
Merak aldı beni ♡
Şen kontrole gittin mi
Amin sağlıkla kulağınıza alalimda gerisi hiç önemli değil. Son kontrolüm 7. Haftadaydi. Şükür ler olsun bir sorun çıkmadı. 1 ay sonraya verdi 3 haftam kaldi. Alismistim herhafta gitmeye şimdi iple çekiyorum kontrol günümü. Özel mi devlet hastanesini mi düşünüyorsun peki

Yok canım özele gideceğim
İlki sezeryan di bunu normal istiyorum
Her doktor yapmıyor
İnsan görmek için can atıyor küçücük şeyi özlüyor

Yok canım özele gideceğim
İlki sezeryan di bunu normal istiyorum
Her doktor yapmıyor
İnsan görmek için can atıyor küçücük şeyi özlüyor
En doğrusunu yaparsın benim rabbim izin verir se ilk olacak ama esim asla devlete yollamam dedi. Ablamda özelde yaptı doğumunu oda uğraşma ilgilenmez devlet hastanesi sinirin bozulur dedi. Evet biraz para veriyorsun ama en azından gonlun rahat oluyor. Bir sıkıntın olursa muhatap olacağın birini bulabilirsin. Ki hastanede biriyle muhabbetimiz olmuştu. İlk kontrolünü devlet hastanesi 'nde yaptırmış ultrasonda kontrol bile etmedi demişti. Sen hamilesin demiş yollamış .

Insallah bende de baslamaz. Internette okumustum bazilarinda 10.uncu haftada basliyo diye. Gerci en son doktorum internette okudugun herseye inanma, fazla da okuma dedi :)
Bana 4 hafta sonraya randevu verdi. Ama ondan once 10.uncu haftami doldurmus olacagim icin ebe arar, devlet hastanesine giderim diye dusunuyorum. Zaten doktorum da o yuzden 4 hafta sonraya verdi, kan testlerin yapilmis olur, sonuclarina bakariz dedi. Bakalim hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…