Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Merhaba kızlar,
C.tesi başladım kontrollerime, doktorum direk ultrasonla baktı keseciğimiz göründü ama kalp atışı daha duyulmaz dedi maalesef duyamadık. Ama Bebişiniz yerleşmiş sorunsuzca düzenini kurmuş dedi içimiz rahatladı. 2 hafta sonra kalp atışını duyucaz. Bir sürü test yaptırdık bugün sonuçlarını arayıp bildiricek çalıştığım için gidemiyorum. Dua edin bi sorun çıkmasın :) :)

Günaydın kızlar nasılsınız iki günden beri gögüs şişliği ve ağrı geçti mide bulantısı da geçti tedirgin oldum böyle olması normal mi ?

Günaydın kızlar nasılsınız iki günden beri gögüs şişliği ve ağrı geçti mide bulantısı da geçti tedirgin oldum böyle olması normal mi ?
Ah keşke benimde geçse Bence bir sıkıntı yoktur içini ferah tut. Bence şanslısın geçtiği için darısı başıma hele ki bulantı bi geçse de rahatlasam

Benim ilk çocuğumda gittiğim doktor Anadolu yakasında canım. Bahadır Hastanesi sanırım çalıştığı hastanenin adı. Doktorum da Burçin Demirel'di. Çok anlayışlı ve iyi bir doktordu.

Ah keşke benimde geçse Bence bir sıkıntı yoktur içini ferah tut. Bence şanslısın geçtiği için darısı başıma hele ki bulantı bi geçse de rahatlasam
İnşallah dediğin gibidir her şey yolunda olsun ben razıyım bulantıya

İnşallah dediğin gibidir her şey yolunda olsun ben razıyım bulantıya
Yolundadır canım merak etme sen. Valla benim hafiften mide yanmalarım bile başladı çünkü bende zaten vardı şimdi biraz daha şiddetli elimde sütle geziyorum Allahtan soğuk süt iyi geliyor. Hemde bebek için faydalı ama sütten de nefret ederim burnumu tıkıyarak içiyorum :/

Şifa olsun canınıza benimde bulantım ve mide ekşimem oluyordu arada ama çok sık değildi

kızlar günaydınn. hamilelikte çatlaklar için doktoru krem öneren var mı? benim doktorum solete, mustela diye iki krem önerdi. bunlardan kullanan var mı acaba? birde badem yağı dedi. ama bu durum genetiktir dedi. 4-5 doğum yapan bir kadında bir tane çatlak olmaz ama ilk hamileliğinin daha 3. ayında çatlağı olan hastalarım var dedi. sıkıntı yapmayın dedi

Kızlar az önce doktorumla görüştüm test sonuçlarım çıkmış. Kesem görünmüştü lakin kalp atışını duyamamıştık daha çok küçük demişti ama netten hesaplamama göre şuan 6 hafta dolmuş olması gerekiyorken doktorum 4,5 haftalık felan dedi ya moralim bozuldu İdrarımda da enfeksiyon çıkmış bi ilaç verdi 1 tane gece yatmadan suya katıp içiyormuşuz nedir bu kullanan var mı ?

canım en son adetin ne zaman? ssanırım aynı zamanlardayız biz seninle?

canım hayırlı olsun,doğum tarihlerimiz çok yakın Allah nasip ederse..mide bulantısı kadınların %25inde görülmezmiş,illa bulanacak diye birşey yok..benim 3 gündür sabah uyandığımda hafif oluyor,ağzıma bişeyler atınca geçiyor..kendini şanslı gruptan sayabilirisin bence :))

canım en son adetin ne zaman? ssanırım aynı zamanlardayız biz seninle?
16 Nisanda regl oldum 20si gibi bitti. Ama nette son adetin ilk günü diye hesaplanıyor ya. O şekilde hesapladım hadı dedim hastalandığım haftayı çıkarayım şuan ben 6+2 olmalıyım ama doktor 4-4,5 haftalıksın dedi

canım mide bulantın hiç oldumu

yok adetin ilk gününe göre hesaplanıyor diye biliyorum. bende 12 nisanda adet oldum. benim doktorumda adetin ,ilk gününe göre hesapladı çünkü. başka bir doktorada görün istersen. ilk defa gittiğin daha önce hiç bilmediğin bir doktorsa eğer.

yok adetin ilk gününe göre hesaplanıyor diye biliyorum. bende 12 nisanda adet oldum. benim doktorumda adetin ,ilk gününe göre hesapladı çünkü. başka bir doktorada görün istersen. ilk defa gittiğin daha önce hiç bilmediğin bir doktorsa eğer.

Dakkoo yani o adet tarihine göre 4-4,5 haftalık olmasının imkanı yokmuş gibi görünüyor

Dakkoo yani o adet tarihine göre 4-4,5 haftalık olmasının imkanı yokmuş gibi görünüyor
Geç döllenme mi oldu acaba ya. Bilemiyorum ki. Doktorumda çok iyi ve meşhur bir doktor hiç kötü yorum duymadım ki gerçekten de öyle çok beğendik eşimle, gerçi şuda var ben adetime 5 gün kale idrarda 3 gün kala da kanda öğrendim büyük ihtimal kaldığım gibi hemen öğrendim sanırım çünkü kana geçmesi 8 günü buluyormuş benimde ilk beta 33.8 idi. Eğer öylese evet 5 haftalığa yakın sanırım Ama bebeğide keseyide gördük ultrasonda ay bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…