Ah keşke benimde geçseGünaydın kızlar nasılsınız iki günden beri gögüs şişliği ve ağrı geçti mide bulantısı da geçti tedirgin oldum böyle olması normal mi ?
Kızlar merhaba, anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor varmı? Bende ocak annesi olacağım inş ama doktorumla ilgili kafamda sorular var ve önerilere açığım. Buarada siz hiç kan tahlili yaptırdınız mı kansızlık vitamin vs. için? Benim henüz yapılmadı sadece ultrasound'dan kese oluşumunu gördük bebişimizin.
İnşallah dediğin gibidir her şey yolunda olsun ben razıyım bulantıyaAh keşke benimde geçseBence bir sıkıntı yoktur içini ferah tut. Bence şanslısın geçtiği için darısı başıma hele ki bulantı bi geçse de rahatlasam
Yolundadır canım merak etme sen. Valla benim hafiften mide yanmalarım bile başladı çünkü bende zaten vardı şimdi biraz daha şiddetli elimde sütle geziyorum Allahtan soğuk süt iyi geliyor. Hemde bebek için faydalı ama sütten de nefret ederim burnumu tıkıyarak içiyorum :/İnşallah dediğin gibidir her şey yolunda olsun ben razıyım bulantıya
Şifa olsun canınıza benimde bulantım ve mide ekşimem oluyordu arada ama çok sık değildiYolundadır canım merak etme sen. Valla benim hafiften mide yanmalarım bile başladı çünkü bende zaten vardı şimdi biraz daha şiddetli elimde sütle geziyorum Allahtan soğuk süt iyi geliyor. Hemde bebek için faydalı ama sütten de nefret ederim burnumu tıkıyarak içiyorum :/
CNİM benim de geçti 8. Haftada heralde normaldirGünaydın kızlar nasılsınız iki günden beri gögüs şişliği ve ağrı geçti mide bulantısı da geçti tedirgin oldum böyle olması normal mi ?
Kızlar az önce doktorumla görüştüm test sonuçlarım çıkmış. Kesem görünmüştü lakin kalp atışını duyamamıştık daha çok küçük demişti ama netten hesaplamama göre şuan 6 hafta dolmuş olması gerekiyorken doktorum 4,5 haftalık felan dedi yamoralim bozuldu İdrarımda da enfeksiyon çıkmış bi ilaç verdi 1 tane gece yatmadan suya katıp içiyormuşuz nedir bu kullanan var mı ?
Gunaydin kizlar bugun tam 6 haftalik oldum bin sukur ama ne mide bulantisi nede baska bisey sizde durumlar nasil?acana bendemi anormallik var diye endise ediyorum.Yorumlarinizi bekliyorum.buarada daha doktora girmedim yurt disinda yasiyorum burda hastane isleri biraz gec isliyor malesef
16 Nisanda regl oldum 20si gibi bitti. Ama nette son adetin ilk günü diye hesaplanıyor ya. O şekilde hesapladım hadı dedim hastalandığım haftayı çıkarayım şuan ben 6+2 olmalıyım ama doktor 4-4,5 haftalıksın dedicanım en son adetin ne zaman? ssanırım aynı zamanlardayız biz seninle?
Selam kızlar bende 7+5 haftalık hamileyim. Ocak ta doğumum olucak inşallah. Tabi o günleri görürsek. Benim biraz kanamam var. 5.haftadan beri ara ara kanamam oluyor. Ağrıyı sızıyı hiç dert etmeyin. Yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun. Düşük tehlikesi olmasın ağrıya sızıya razıyım.
16 Nisanda regl oldum 20si gibi bitti. Ama nette son adetin ilk günü diye hesaplanıyor ya. O şekilde hesapladım hadı dedim hastalandığım haftayı çıkarayım şuan ben 6+2 olmalıyım ama doktor 4-4,5 haftalıksın dedi
yok adetin ilk gününe göre hesaplanıyor diye biliyorum. bende 12 nisanda adet oldum. benim doktorumda adetin ,ilk gününe göre hesapladı çünkü. başka bir doktorada görün istersen. ilk defa gittiğin daha önce hiç bilmediğin bir doktorsa eğer.
Geç döllenme mi oldu acaba ya. Bilemiyorum ki. Doktorumda çok iyi ve meşhur bir doktor hiç kötü yorum duymadım ki gerçekten de öyle çok beğendik eşimle, gerçi şuda var ben adetime 5 gün kale idrarda 3 gün kala da kanda öğrendim büyük ihtimal kaldığım gibi hemen öğrendim sanırım çünkü kana geçmesi 8 günü buluyormuş benimde ilk beta 33.8 idi. Eğer öylese evet 5 haftalığa yakın sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?