Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

hmm evet doğru geç döllenme olabilir. Doktorun dediği gibi 4-4,5 haftalıksa daha kalp atışlarını duyamazsın. kalbini ferah tut canım bir daha ki kontrole kadar sabret eminim bir sıkıntı olmayacak. nerede yaşıyorsun?

İnşallah canım ya.. İzmirde yaşıyorum sen?

bende antalya'dayım. acaba aynı şehir de miyiz dedim :) sakın üzülme kalbini ferah tut canım. benim doktorum kalp atışlarını duyana kadar tahlil istemedi benden. cumartesi gittim kalp atışları için o zaman tahlil istedi. her doktorun usulü farklı demek ki. hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza minnoşlarımızı inşallah

İnşallah canım ya.. İzmirde yaşıyorum sen?
bende antalya'dayım. acaba aynı şehir de miyiz dedim :) sakın üzülme kalbini ferah tut canım. benim doktorum kalp atışlarını duyana kadar tahlil istemedi benden. cumartesi gittim kalp atışları için o zaman tahlil istedi. her doktorun usulü farklı demek ki. hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza minnoşlarımızı inşallah

Aminnninş canm. Valla Benimki keseyi gördü tabi büyütülmüş hali olsada ekranda bir kayısı büyüklüğünde idi kesem ve resmini aldık içinde embriyo var idi doktor da dedi rahime tutunmuş yerleşmiş kalp atışlrınıda 2 hafta duyucaz dedi. Hiç bi sorun yok hayırlsıı olsun felan dedi ama benim canımı şu hafta farkı ve idrardaki enfeksiyon sıktı. Acaba gelişimi mi yavaş olabilir mi

canını sıkma. öyle olsa doktorun mutlaka söylerdi. o şekilde seni evine göndermezdi diye düşünüyorum. verdiği ilaç iyi gelir mutlaka.

canını sıkma. öyle olsa doktorun mutlaka söylerdi. o şekilde seni evine göndermezdi diye düşünüyorum. verdiği ilaç iyi gelir mutlaka.
Evet çok iyiydi görüşmemiz tebrik etti herşey çok iyi dedi ne bilim. Bi duysam kalp atışlarını artık

Evet çok iyiydi görüşmemiz tebrik etti herşey çok iyi dedi ne bilim. Bi duysam kalp atışlarını artık
bende zor beklemiştim o anı ama geçip gidiyor ve o an geliyor. hayırlısıyla duyarsın sende inşallah. ama hiçbir hamile kişi kalp atışlarını duymadan rahatlayamıyor sanırım buna bende dahildim

Neden bu kadar takılıyorsunuz ki adet olur olmaz dollenmiyor ya bu yumurta döllenme ne zaman olduysa bebeğin haftası ona göre oluyor. Adet tarihine göre yapılan hesap kaba hesap doğrusu doktorun ultrasonda gördüğü. Ayrıca kimisi geç kimisi erken döllenme olabiliyor bunlar normal. Hem kese normalse bir sorun yoksa bunun ne önemi var ki. İltihapta bol su içerek ve ilaçla geçer oda çok sorun sayılmaz bence rahat olup keyfini çıkarın.

Ah işte insan panikliyor ben detaycı bir insanım a herşeyi her zerresine kadar araştırıp bakmam lazım hele şimdi çocuğum söz konusuysa yandık :). Bi an önce büyüyüp doğsa keşke :)

Vardır bir bildiği doktorun. Pıhtı daha kötü demekki. Denileni yapmak lazım. Çok düşünme canım. Allah yardım etsin fasulyelerimize

Kızlar kesem görünüyo ama bebeğim görünmedi yolk sac da yok ( boş gebelik olabilir dedi 6+3 günlüğüm sizce daha erken mi? Detaylı ultrasonda da görünmemesi canımı cok sıktı

Bu gunlerinin tadini cikart iki hafta once bende senin gibiydim suan migde bulantisindan hic bisey yiyip icemez oldum ilk tiksindigim sey su oldu su icemez oldum ve artik cikartmaktan kanama duvarlarim olusmus resmen sen tadini cikart bu gunlerinin arkadasim

Bugün kahverengi lekelenmem başladı benimde, kostura kostura doktora gittik. Kalp atisini duydum şükür, gördüm de ama stresim bitmedi hala lekelenmeden dolayi. Benim gibi lekelenme problemi yasayanlar ne durumda acaba, geçti mi, ne kadar sürdü?

Canim biz ayniyiz seninle fakat benimde bebek cuma gunu gttigmde 5+2cikti endise edilecek durum yok bence herkes ayni seyleri yasiyor hemen hemen ama ben kalp atislarini duydum cok az di ama yawasdi hizlanmasi gerekiyo dedi hafyata yine gidicem ins

Kızlar kesem görünüyo ama bebeğim görünmedi yolk sac da yok ( boş gebelik olabilir dedi 6+3 günlüğüm sizce daha erken mi? Detaylı ultrasonda da görünmemesi canımı cok sıktı
Dur hemen bozma morelini benimdr kese gorulu bebeim 8 haftalikta falan goruldu bende endiselenmistim ama dr bekleyelim dedi birdaki kontrolumde hem kalp atisini duydum hem bebeimi allahim sanda yasatir ins tatlim bebeigini ve kalp atisini duymayi biraz sabret olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…