Geç döllenme mi oldu acaba ya. Bilemiyorum ki. Doktorumda çok iyi ve meşhur bir doktor hiç kötü yorum duymadım ki gerçekten de öyle çok beğendik eşimle, gerçi şuda var ben adetime 5 gün kale idrarda 3 gün kala da kanda öğrendim büyük ihtimal kaldığım gibi hemen öğrendim sanırım çünkü kana geçmesi 8 günü buluyormuş benimde ilk beta 33.8 idi. Eğer öylese evet 5 haftalığa yakın sanırımAma bebeğide keseyide gördük ultrasonda ay bilemiyorum
İnşallah canım ya.. İzmirde yaşıyorum sen?hmm evet doğru geç döllenme olabilir. Doktorun dediği gibi 4-4,5 haftalıksa daha kalp atışlarını duyamazsın. kalbini ferah tut canım bir daha ki kontrole kadar sabret eminim bir sıkıntı olmayacak. nerede yaşıyorsun?
bende antalya'dayım. acaba aynı şehir de miyiz dedim :) sakın üzülme kalbini ferah tut canım. benim doktorum kalp atışlarını duyana kadar tahlil istemedi benden. cumartesi gittim kalp atışları için o zaman tahlil istedi. her doktorun usulü farklı demek ki. hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza minnoşlarımızı inşallahİnşallah canım ya.. İzmirde yaşıyorum sen?
Aminnninş canm. Valla Benimki keseyi gördü tabi büyütülmüş hali olsada ekranda bir kayısı büyüklüğünde idi kesem ve resmini aldık içinde embriyo var idi doktor da dedi rahime tutunmuş yerleşmiş kalp atışlrınıda 2 hafta duyucaz dedi. Hiç bi sorun yok hayırlsıı olsun felan dedi ama benim canımı şu hafta farkı ve idrardaki enfeksiyon sıktı. Acaba gelişimi mi yavaş olabilir mibende antalya'dayım. acaba aynı şehir de miyiz dedim :) sakın üzülme kalbini ferah tut canım. benim doktorum kalp atışlarını duyana kadar tahlil istemedi benden. cumartesi gittim kalp atışları için o zaman tahlil istedi. her doktorun usulü farklı demek ki. hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza minnoşlarımızı inşallah
Aminnninş canm. Valla Benimki keseyi gördü tabi büyütülmüş hali olsada ekranda bir kayısı büyüklüğünde idi kesem ve resmini aldık içinde embriyo var idi doktor da dedi rahime tutunmuş yerleşmiş kalp atışlrınıda 2 hafta duyucaz dedi. Hiç bi sorun yok hayırlsıı olsun felan dedi ama benim canımı şu hafta farkı ve idrardaki enfeksiyon sıktı. Acaba gelişimi mi yavaş olabilir mi
Evet çok iyiydi görüşmemiz tebrik etti herşey çok iyi dedi ne bilim. Bi duysam kalp atışlarını artıkcanını sıkma. öyle olsa doktorun mutlaka söylerdi. o şekilde seni evine göndermezdi diye düşünüyorum. verdiği ilaç iyi gelir mutlaka.
bende zor beklemiştim o anı ama geçip gidiyor ve o an geliyor. hayırlısıyla duyarsın sende inşallah. ama hiçbir hamile kişi kalp atışlarını duymadan rahatlayamıyor sanırım buna bende dahildimEvet çok iyiydi görüşmemiz tebrik etti herşey çok iyi dedi ne bilim. Bi duysam kalp atışlarını artık
Neden bu kadar takılıyorsunuz ki adet olur olmaz dollenmiyor ya bu yumurta döllenme ne zaman olduysa bebeğin haftası ona göre oluyor. Adet tarihine göre yapılan hesap kaba hesap doğrusu doktorun ultrasonda gördüğü. Ayrıca kimisi geç kimisi erken döllenme olabiliyor bunlar normal. Hem kese normalse bir sorun yoksa bunun ne önemi var ki. İltihapta bol su içerek ve ilaçla geçer oda çok sorun sayılmaz bence rahat olup keyfini çıkarın.16 Nisanda regl oldum 20si gibi bitti. Ama nette son adetin ilk günü diye hesaplanıyor ya. O şekilde hesapladım hadı dedim hastalandığım haftayı çıkarayım şuan ben 6+2 olmalıyım ama doktor 4-4,5 haftalıksın dedi
Ah işte insan panikliyor ben detaycı bir insanım a herşeyi her zerresine kadar araştırıp bakmam lazım hele şimdi çocuğum söz konusuysa yandık :). Bi an önce büyüyüp doğsa keşke :)Neden bu kadar takılıyorsunuz ki adet olur olmaz dollenmiyor ya bu yumurta döllenme ne zaman olduysa bebeğin haftası ona göre oluyor. Adet tarihine göre yapılan hesap kaba hesap doğrusu doktorun ultrasonda gördüğü. Ayrıca kimisi geç kimisi erken döllenme olabiliyor bunlar normal. Hem kese normalse bir sorun yoksa bunun ne önemi var ki. İltihapta bol su içerek ve ilaçla geçer oda çok sorun sayılmaz bence rahat olup keyfini çıkarın.
Vardır bir bildiği doktorun. Pıhtı daha kötü demekki. Denileni yapmak lazım. Çok düşünme canım. Allah yardım etsin fasulyelerimizeSorma her tuvslete kalkışta yuregım ağzıma gelıyor. Cıkar çıkmaz eşım gözümün ıcıne bakıyor var mı bır kanama dıye. Gece gündüz boyleyız.. Insallah en kusa surede normale donerız bız de.
Ben bır de tup Bebek oldugu için her gun bebe aspırını ve claxene kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum. Dr bılıyor durumu devam dedı. O da garıp gelıyor hem kanama var hem de kan sulandırıcı kullanılıyor
Çıkıyor imza kısmında canım seninkiimza kısmına nsıl ekleniyor bebek bilgileri
Bu gunlerinin tadini cikart iki hafta once bende senin gibiydim suan migde bulantisindan hic bisey yiyip icemez oldum ilk tiksindigim sey su oldu su icemez oldum ve artik cikartmaktan kanama duvarlarim olusmus resmen sen tadini cikart bu gunlerinin arkadasimGunaydin kizlar bugun tam 6 haftalik oldum bin sukur ama ne mide bulantisi nede baska bisey sizde durumlar nasil?acana bendemi anormallik var diye endise ediyorum.Yorumlarinizi bekliyorum.buarada daha doktora girmedim yurt disinda yasiyorum burda hastane isleri biraz gec isliyor malesef
18 Mayıs diyecektimKızlar sat 30 nisan transfer tarihi 18 Nisan sizce kaç haftalik suan. Daha Dr. Gitmedim.
Canim biz ayniyiz seninle fakat benimde bebek cuma gunu gttigmde 5+2cikti endise edilecek durum yok bence herkes ayni seyleri yasiyor hemen hemen16 Nisanda regl oldum 20si gibi bitti. Ama nette son adetin ilk günü diye hesaplanıyor ya. O şekilde hesapladım hadı dedim hastalandığım haftayı çıkarayım şuan ben 6+2 olmalıyım ama doktor 4-4,5 haftalıksın dedi
Dur hemen bozma morelini benimdr kese gorulu bebeim 8 haftalikta falan goruldu bende endiselenmistim ama dr bekleyelim dedi birdaki kontrolumde hem kalp atisini duydum hem bebeimi allahim sanda yasatir ins tatlim bebeigini ve kalp atisini duymayi biraz sabret olurmuKızlar kesem görünüyo ama bebeğim görünmedi yolk sac da yok( boş gebelik olabilir dedi 6+3 günlüğüm sizce daha erken mi? Detaylı ultrasonda da görünmemesi canımı cok sıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?