Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Canim biz ayniyiz seninle fakat benimde bebek cuma gunu gttigmde 5+2cikti endise edilecek durum yok bence herkes ayni seyleri yasiyor hemen hemen ama ben kalp atislarini duydum cok az di ama yawasdi hizlanmasi gerekiyo dedi hafyata yine gidicem ins
Ne güzel sen duymuşsun darısı bana inş :)

Cok tsk ederim arkadasim.aynen dedigin gibi benimde sabahlari hafifdi biseyler yigince geciyirdu ama bugun kendimi kotu hissediyorum cok zorlandim biseyler yemek icin gunden gune ruh halim cok degisiyor.sen nasilsin?nasil hissediyorsun?

Canim cok gecmis olsun benimde bugun biraz mide bulantilari kendini hissettirdi ama istifar etmiyorum allahim komsum sucuk pisirmis ben oluyorum sanki allah sag salim evlatlarimiza kavustursun aminnn

Canim cok gecmis olsun benimde bugun biraz mide bulantilari kendini hissettirdi ama istifar etmiyorum allahim komsum sucuk pisirmis ben oluyorum sanki allah sag salim evlatlarimiza kavustursun aminnn
Amin canim insallah koku durumu bendede var suan 1 ay raporluyum evimde bisi yapmasam bile dis kokular delirtio benide ama herseye deger bebislerimiz

Kızlar ya sizde akıntı oluyor mu benim bazen kokuyorda iç çamarımı değiştirmem gerek hep. Hatta bazen beyaz süt kesiği gibi bile geliyor. Bi sorun olur mu ki?

Kızlar ya sizde akıntı oluyor mu benim bazen kokuyorda iç çamarımı değiştirmem gerek hep. Hatta bazen beyaz süt kesiği gibi bile geliyor. Bi sorun olur mu ki?
Bendede var suan o sorun 9 randevum var sorucam dr koku olayi cok fena esimden utanir oldum

Antalyada hangi hastaneye gidiyorsun cnm ? Hayırlı olsun bu arada

Amin canım inşaallah beni tetirgin eden kesenin yeterli büyüklükte olduğu buna rağmen görünmemesi sabretmekten başka çarem yok bekleyecim

Bende bugün kalp atışını duydum bende 7 haftalık sanıyordum ama 6+2 imiş benimde. Gelişimleri bazen değişiklik gösterebiliyor inşallah birşey yoktur

Bende dün gece duştan sonra yaşadım biraz lekelenme bugün kontrolde kalp atışını duydum ama istirahat verdi yatıp dinlen dedi din gece uyumadımak sürekli kendimi kontrol ettim. Şimdi birşey yok

Kızlar sizin karniniz belirdi mo ben de ki göbek mi bebek mi anlayamadım ama eski pantolonlar olmuyor artık

Cok tsk ederim arkadasim.aynen dedigin gibi benimde sabahlari hafifdi biseyler yigince geciyirdu ama bugun kendimi kotu hissediyorum cok zorlandim biseyler yemek icin gunden gune ruh halim cok degisiyor.sen nasilsin?nasil hissediyorsun?

benim gün içinde bir bulantım yok çok şükür ama kokulara inanılmaz hassaslaştım..ilk doktor randevum yarın,inşallah keseyi ve eğer mümkün olursa kalp atışlarını duyarım..ilk haftalarda sancı ve kramp giriyor gibi oluyordu ama artık pek bi ağrım yok,göğüslerim hassas.onun haricinde zaten biraz göbekli yapım olduğu için henüz bilemiyorum karnımın büyüyüp büyümediğini

Selam Annişleer :) Geçtiğimiz perşembe günü böbreğimdeki ağrıdan dolayı hastaneye gittim. İş yeri hekimine sordugumda yerleşme ağrısıdır falan dedi. Ama beni resmen oturduğum yerde kıvrandırıyodu. İzin aldım Özel balat hastanesine gittim. Böbreklerimde kum olduğunu söyledi. canım çıkıyo şimdi su içicem de artık böbreklerimi temizlicem diye. Sordum ama bebege bol su içtiğim zaman zararı olmazmış. Ayrıca Kalp atışını falanda duyduk. yanlız şöyle bişey var. satıma göre perşembe günü 7+1'di ultrasonda görülen 6+5. Daha öncede gittiğimizde böyle bir gün farkı vardı. Ama daha fazla gündü. Doktoruma onuda sordum. İlk aylarda boyle farklılıklar olur ama zaman gectikce o fark kapanır dedi. Ayrıca benden size tavsiye ilk kime gittiyseniz doktor kontrolüne sonuna kadar aynı kişiden devam edin. En kolay o oluyor. Benim bir arkadaşım başladığı doktorla devam etti sonuna kadar aynı doktor herseyiyle ilgilendi. benim bi dahaki randevum 25 haziran resmen 26 gün kaldı. Ama olsun en azından o zaman 11+3 olucam. yani 12. Haftamın içinde 2'li test yapılcak sonrada ayy o zamana kadar acayip tatlı telaş var :)

Benimde ilk randevum cuma gunu hayirlisiyla insallah bendede hersey yolundadir.bende kokuda cok hassaslastim bazen sancilarimda oluyor mesela geceleri cok sik uyaniyorum ve uykuya cok gec giriyorum .goguslerimdede fazla hassasiyet yok sadece memebaslarim cok hassas afedersin .bulantidan cok midem kaziniyor benimde karnimda benim sanki cikti biraz ama gobekmi gazmi onu bende bilmiyirumBin sukur sag salim rabbim kucamiza almayida nasip etsin insallah

Bnde diyorum biraz şişti mi ne diye annem o senin normal göbeğin 5 mm ile buyur mu diye dalga geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…