Ne güzel sen duymuşsun darısı bana inş :)Canim biz ayniyiz seninle fakat benimde bebek cuma gunu gttigmde 5+2cikti endise edilecek durum yok bence herkes ayni seyleri yasiyor hemen hemenama ben kalp atislarini duydum cok az di ama yawasdi hizlanmasi gerekiyo dedi hafyata yine gidicem ins
Cok tsk ederim arkadasim.aynen dedigin gibi benimde sabahlari hafifdi biseyler yigince geciyirdu ama bugun kendimi kotu hissediyorum cok zorlandim biseyler yemek icin gunden gune ruh halim cok degisiyor.sen nasilsin?nasil hissediyorsun?canım hayırlı olsun,doğum tarihlerimiz çok yakın Allah nasip ederse..mide bulantısı kadınların %25inde görülmezmiş,illa bulanacak diye birşey yok..benim 3 gündür sabah uyandığımda hafif oluyor,ağzıma bişeyler atınca geçiyor..kendini şanslı gruptan sayabilirisin bence :))
Canim cok gecmis olsun benimde bugun biraz mide bulantilari kendini hissettirdi ama istifar etmiyorum allahim komsum sucuk pisirmis ben oluyorum sanki allah sag salim evlatlarimiza kavustursun aminnnBu gunlerinin tadini cikart iki hafta once bende senin gibiydim suan migde bulantisindan hic bisey yiyip icemez oldum ilk tiksindigim sey su oldu su icemez oldum ve artik cikartmaktan kanama duvarlarim olusmus resmen sen tadini cikart bu gunlerinin arkadasim
Amin canim insallah koku durumu bendede var suan 1 ay raporluyum evimde bisi yapmasam bile dis kokular delirtio benide ama herseye deger bebislerimizCanim cok gecmis olsun benimde bugun biraz mide bulantilari kendini hissettirdi ama istifar etmiyorum allahim komsum sucuk pisirmis ben oluyorum sanki allah sag salim evlatlarimiza kavustursun aminnn
Bendede var suan o sorun 9 randevum var sorucam dr koku olayi cok fena esimden utanir oldumKızlar ya sizde akıntı oluyor mu benim bazen kokuyorda iç çamarımı değiştirmem gerek hep. Hatta bazen beyaz süt kesiği gibi bile geliyor. Bi sorun olur mu ki?
Antalyada hangi hastaneye gidiyorsun cnm ? Hayırlı olsun bu aradabende antalya'dayım. acaba aynı şehir de miyiz dedim :) sakın üzülme kalbini ferah tut canım. benim doktorum kalp atışlarını duyana kadar tahlil istemedi benden. cumartesi gittim kalp atışları için o zaman tahlil istedi. her doktorun usulü farklı demek ki. hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza minnoşlarımızı inşallah
Ah aynen yaaa çok beter bişi kokuyor bildiğin ve ben duyuyorsam etrafımda duyuyordur.Bendede var suan o sorun 9 randevum var sorucam dr koku olayi cok fena esimden utanir oldum
merhaba. medstar topçular hastanesine gidiyorum Ünal Yirmibeş doktorum. Sağolun size de hayırlı olsun.Antalyada hangi hastaneye gidiyorsun cnm ? Hayırlı olsun bu arada
Amin canım inşaallah beni tetirgin eden kesenin yeterli büyüklükte olduğu buna rağmen görünmemesi sabretmekten başka çarem yok bekleyecimDur hemen bozma morelini benimdr kese gorulu bebeim 8 haftalikta falan goruldu bende endiselenmistim ama dr bekleyelim dedi birdaki kontrolumde hem kalp atisini duydum hem bebeimi allahim sanda yasatir ins tatlim bebeigini ve kalp atisini duymayi biraz sabret olurmu
Teşekkür ederim bnde anadolu ya gidiyorum gokbay elpekmerhaba. medstar topçular hastanesine gidiyorum Ünal Yirmibeş doktorum. Sağolun size de hayırlı olsun.
aminn inşallah tüm bebişler inşallah sağlıkla büyüsünTeşekkür ederim bnde anadolu ya gidiyorum gokbay elpeksağlıkla büyüsün bebikler
Bende bugün kalp atışını duydum bende 7 haftalık sanıyordum ama 6+2 imiş benimde. Gelişimleri bazen değişiklik gösterebiliyor inşallah birşey yokturKızlar az önce doktorumla görüştüm test sonuçlarım çıkmış. Kesem görünmüştü lakin kalp atışını duyamamıştık daha çok küçük demişti ama netten hesaplamama göre şuan 6 hafta dolmuş olması gerekiyorken doktorum 4,5 haftalık felan dedi yamoralim bozuldu İdrarımda da enfeksiyon çıkmış bi ilaç verdi 1 tane gece yatmadan suya katıp içiyormuşuz nedir bu kullanan var mı ?
Bende dün gece duştan sonra yaşadım biraz lekelenme bugün kontrolde kalp atışını duydum ama istirahat verdi yatıp dinlen dedi din gece uyumadımak sürekli kendimi kontrol ettim. Şimdi birşey yokBugün kahverengi lekelenmem başladı benimde, kostura kostura doktora gittik. Kalp atisini duydum şükür, gördüm de ama stresim bitmedi hala lekelenmeden dolayi. Benim gibi lekelenme problemi yasayanlar ne durumda acaba, geçti mi, ne kadar sürdü?
Cok tsk ederim arkadasim.aynen dedigin gibi benimde sabahlari hafifdi biseyler yigince geciyirdu ama bugun kendimi kotu hissediyorum cok zorlandim biseyler yemek icin gunden gune ruh halim cok degisiyor.sen nasilsin?nasil hissediyorsun?
Benimde ilk randevum cuma gunu hayirlisiyla insallah bendede hersey yolundadir.bende kokuda cok hassaslastim bazen sancilarimda oluyor mesela geceleri cok sik uyaniyorum ve uykuya cok gec giriyorum .goguslerimdede fazla hassasiyet yok sadece memebaslarim cok hassas afedersin .bulantidan cok midem kaziniyor benimdebenim gün içinde bir bulantım yok çok şükür ama kokulara inanılmaz hassaslaştım..ilk doktor randevum yarın,inşallah keseyi ve eğer mümkün olursa kalp atışlarını duyarım..ilk haftalarda sancı ve kramp giriyor gibi oluyordu ama artık pek bi ağrım yok,göğüslerim hassas.onun haricinde zaten biraz göbekli yapım olduğu için henüz bilemiyorum karnımın büyüyüp büyümediğini
Bnde diyorum biraz şişti mi ne diye annem o senin normal göbeğin 5 mm ile buyur mu diye dalga geçiyorBenimde ilk randevum cuma gunu hayirlisiyla insallah bendede hersey yolundadir.bende kokuda cok hassaslastim bazen sancilarimda oluyor mesela geceleri cok sik uyaniyorum ve uykuya cok gec giriyorum .goguslerimdede fazla hassasiyet yok sadece memebaslarim cok hassas afedersin .bulantidan cok midem kaziniyor benimdekarnimda benim sanki cikti biraz ama gobekmi gazmi onu bende bilmiyirum Bin sukur sag salim rabbim kucamiza almayida nasip etsin insallah
İnş yoktur canım. Ama zamanla aradaki fark kapanıyormuş. Saglıklı olsunlarda :)Bende bugün kalp atışını duydum bende 7 haftalık sanıyordum ama 6+2 imiş benimde. Gelişimleri bazen değişiklik gösterebiliyor inşallah birşey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?