Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Bende dün gece duştan sonra yaşadım biraz lekelenme bugün kontrolde kalp atışını duydum ama istirahat verdi yatıp dinlen dedi din gece uyumadımak sürekli kendimi kontrol ettim. Şimdi birşey yok
İnşallah olmaz bir daha cnm. Benim ara ara devam ediyor. Doktor eski kan dedi. Asıl kırmızı kan olursa telaslanmalisiniz dedi ama elimde değil

Bnde diyorum biraz şişti mi ne diye annem o senin normal göbeğin 5 mm ile buyur mu diye dalga geçiyor

ama rahimlerimiz büyüyo yavaş yavaş. 1,73 boyum var 60 kiloyla hamile kaldım. Bugün tartıldım 62 olmuşum :) haliyle keseler büyüyo içerdeki mucize büyüyo ve bnm karnım resmen çıkmaya başladı. otururken pantalonumun düğmesini açıyorum

kızlar doktorum ağda yaptırma başka yöntemler bul dedi ama ne yapacağımı bilmiyorum bir öneriniz var mı? bacaklar için tüy dökücü kullansam zararı olur mu ki?

kızlar doktorum ağda yaptırma başka yöntemler bul dedi ama ne yapacağımı bilmiyorum bir öneriniz var mı? bacaklar için tüy dökücü kullansam zararı olur mu ki?
bacağa yapmaktan bişey olmaz canım..özel bölge için demiştir..

bir neden söylemedi. ben sordum ağda yaptırabilir miyim dedim. ağda yaptırmayın dedi. başka yöntemler bulun dedi. özel bölge için lazer ve ağda önermedi. tahminim çok hassas olduğu için kanama, tahriş yapıyor olabilir

ya kızlar bi anda aşırı rüzgar oldu balkondaki çamaşırlık devrildi..çamaşırlar ıslak kirlenmesin diye o teleşla kaldırdım bende hemen..ama ağır olduğunu sonra farkettim bişey olmamıştır inşallahh

Aynen canım bende lazere gidiyordum dondurdum. Doktorum tavsiye etmedi. Allahtan azaldı ama asıl sorun ben şimdi jilet vb. bişe yaptığımda tekrar çoağalacak tüm yaptırdıklarım boşuna gidecek sanırım

Esin dizine falan yatiosa duyuyodur eger benden once randevun yoksa ben gittigimde ogrenir seninlede paylasirim neden oldugunu ve nasil gecicegini canim
Yok o kadar kokacak kadar fırsat vermiyorum eve gittiğim gibi duşa :) Ama öğrenirsen haber edersen çok sevinirim :)

bende dün yeni bir jilet çıkmış tv'de reklamıda vardı ondan aldım mecburen onu kullanacagım. bacak içinde tüy dökücü krem. koltuk altım için lazer yaptırmıştım o bitmişti allahtan. ne yapalım bebişler için herşey feda :)

Bacaklarına felan bence ağda yaptırabilirsin canım. Genital bölgeye yapma

Yok o kadar kokacak kadar fırsat vermiyorum eve gittiğim gibi duşa :) Ama öğrenirsen haber edersen çok sevinirim :)
okadar bende firsat vermiorum ama genede kokuyor gibi gelio dizime yattigi zaman tedirgin oluorum merak etme yazarim canim

Ya kızlar afedersiniz ama az önce lavaboya gittim akıntım var zaten iç çamaşırıma geliyor böyle çürük süt gibi ama peçeteyle sildiğimde de koyu sarı gibi geliyor ve berbat kokuyor ya tedirgin oluyorum

Seni korkutmak.istemem tabi böyle olacak diye de birşey yok ama ben hanitelikte bir ay önce mantar enfeksiyonu olmuştum. Süt kesiği gibi bir şey geliyordu ve koku yapıyordu sonra da kasinti yaptı zaten bende direk doktora gittim aslında bi gitsen görünsen böyle tereddüt etmeden ve herhangi bir durum varsa ilerlemeden

Ben yaklaşık 2 ay önce mantar olmuştum iyileştim şimdi hamilelikle sanki yine geliyor gibi. Kimisi de için temizleniyor hepsi akıyodur diyorlar. Zaten idrarda enfeksiyon çıktı

Ben yaklaşık 2 ay önce mantar olmuştum iyileştim şimdi hamilelikle sanki yine geliyor gibi. Kimisi de için temizleniyor hepsi akıyodur diyorlar. Zaten idrarda enfeksiyon çıktı
Bilemedim.ki canım sağlık söz konusu olunca birde hamile olunca en doğrusu profesyonel görüş alınması diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…