İnşallah olmaz bir daha cnm. Benim ara ara devam ediyor. Doktor eski kan dedi. Asıl kırmızı kan olursa telaslanmalisiniz dedi ama elimde değilBende dün gece duştan sonra yaşadım biraz lekelenme bugün kontrolde kalp atışını duydum ama istirahat verdi yatıp dinlen dedi din gece uyumadımak sürekli kendimi kontrol ettim. Şimdi birşey yok
Bnde diyorum biraz şişti mi ne diye annem o senin normal göbeğin 5 mm ile buyur mu diye dalga geçiyor
bacağa yapmaktan bişey olmaz canım..özel bölge için demiştir..kızlar doktorum ağda yaptırma başka yöntemler bul dedi ama ne yapacağımı bilmiyorumbir öneriniz var mı? bacaklar için tüy dökücü kullansam zararı olur mu ki?
kızlar doktorum ağda yaptırma başka yöntemler bul dedi ama ne yapacağımı bilmiyorumbir öneriniz var mı? bacaklar için tüy dökücü kullansam zararı olur mu ki
Sakıncası yoksa sorabilir miyim. ne gibi zararı varmış ağdanın ilk defa duyduğum için soruyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Birde ha tüy dökücü krem kullanmışın ha jillet kullanmışın ikisi de aynı etkiyi yapıyor senin hangisi kolayına gelirse başka alternatif yok sanırım.
evet doğru olabilirbacağa yapmaktan bişey olmaz canım..özel bölge için demiştir..
Aynen canım bende lazere gidiyordum dondurdum. Doktorum tavsiye etmedi. Allahtan azaldı ama asıl sorun ben şimdi jilet vb. bişe yaptığımda tekrar çoağalacak tüm yaptırdıklarım boşuna gidecek sanırımbir neden söylemedi. ben sordum ağda yaptırabilir miyim dedim. ağda yaptırmayın dedi. başka yöntemler bulun dedi. özel bölge için lazer ve ağda önermedi. tahminim çok hassas olduğu için kanama, tahriş yapıyor olabilir
Esin dizine falan yatiosa duyuyodur eger benden once randevun yoksa ben gittigimde ogrenir seninlede paylasirim neden oldugunu ve nasil gecicegini canimAh aynen yaaa çok beter bişi kokuyor bildiğin ve ben duyuyorsam etrafımda duyuyordur.
Yok o kadar kokacak kadar fırsat vermiyorum eve gittiğim gibi duşa :) Ama öğrenirsen haber edersen çok sevinirim :)Esin dizine falan yatiosa duyuyodur eger benden once randevun yoksa ben gittigimde ogrenir seninlede paylasirim neden oldugunu ve nasil gecicegini canim
bende dün yeni bir jilet çıkmış tv'de reklamıda vardı ondan aldım mecburen onu kullanacagım. bacak içinde tüy dökücü krem. koltuk altım için lazer yaptırmıştım o bitmişti allahtan. ne yapalım bebişler için herşey feda :)Aynen canım bende lazere gidiyordum dondurdum. Doktorum tavsiye etmedi. Allahtan azaldı ama asıl sorun ben şimdi jilet vb. bişe yaptığımda tekrar çoağalacak tüm yaptırdıklarım boşuna gidecek sanırım
Bacaklarına felan bence ağda yaptırabilirsin canım. Genital bölgeye yapmabende dün yeni bir jilet çıkmış tv'de reklamıda vardı ondan aldım mecburen onu kullanacagım. bacak içinde tüy dökücü krem. koltuk altım için lazer yaptırmıştım o bitmişti allahtan. ne yapalım bebişler için herşey feda :)
Bacaklarına felan bence ağda yaptırabilirsin canım. Genital bölgeye yapma
Yok o kadar kokacak kadar fırsat vermiyorum eve gittiğim gibi duşa :) Ama öğrenirsen haber edersen çok sevinirim :)
Seni korkutmak.istemem tabi böyle olacak diye de birşey yok ama ben hanitelikte bir ay önce mantar enfeksiyonu olmuştum. Süt kesiği gibi bir şey geliyordu ve koku yapıyordu sonra da kasinti yaptı zaten bende direk doktora gittim aslında bi gitsen görünsen böyle tereddüt etmeden ve herhangi bir durum varsa ilerlemedenYa kızlar afedersiniz ama az önce lavaboya gittim akıntım var zaten iç çamaşırıma geliyor böyle çürük süt gibi ama peçeteyle sildiğimde de koyu sarı gibi geliyor ve berbat kokuyor ya tedirgin oluyorum
Ben yaklaşık 2 ay önce mantar olmuştum iyileştim şimdi hamilelikle sanki yine geliyor gibi. Kimisi de için temizleniyor hepsi akıyodur diyorlar. Zaten idrarda enfeksiyon çıktıSeni korkutmak.istemem tabi böyle olacak diye de birşey yok ama ben hanitelikte bir ay önce mantar enfeksiyonu olmuştum. Süt kesiği gibi bir şey geliyordu ve koku yapıyordu sonra da kasinti yaptı zaten bende direk doktora gittim aslında bi gitsen görünsen böyle tereddüt etmeden ve herhangi bir durum varsa ilerlemeden
Bilemedim.ki canım sağlık söz konusu olunca birde hamile olunca en doğrusu profesyonel görüş alınması diye düşünüyorumBen yaklaşık 2 ay önce mantar olmuştum iyileştim şimdi hamilelikle sanki yine geliyor gibi. Kimisi de için temizleniyor hepsi akıyodur diyorlar. Zaten idrarda enfeksiyon çıktı
Aynen canım doktoruma sormam gerekliBilemedim.ki canım sağlık söz konusu olunca birde hamile olunca en doğrusu profesyonel görüş alınması diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?