Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Aynı sıkıntı bendede var. Crinone jel kullaniyomusun

Aynı sıkıntı bendede var. Crinone jel kullaniyomusun
Ay ben o jeli kullanıyorum onun fazlasının geri gelme halleri zaten bulantim iyice bulandırıyor ve ben onu 12. Haftaya kadar kullanmak zorundayım henuz 6. Haftanın içindeyim. Jelin rengi o kadar iğrenç oluyor ki

Ay ben o jeli kullanıyorum onun fazlasının geri gelme halleri zaten bulantim iyice bulandırıyor ve ben onu 12. Haftaya kadar kullanmak zorundayım henuz 6. Haftanın içindeyim. Jelin rengi o kadar iğrenç oluyor ki

6.hafta içinde isen neden 8. ,Hafta gösteriyor ki Allah alttaki takip barnerin

Tüp bebek olanlar cirinone jeli kaçıncı haftaya kadar kullanıcaz doktorunuz ne diyor ben yarın gidicem tüp bebek doktoruna??ve progestan tablet kullanıyrm estrofem onları ne zamana kadar kullanıcaz????bebeklerin kalp atışlarını duyduk gecen hafta dogum yapmayı düşündüpüm doktora gittim kalp atışlarını duyduk bebeklere zararı olyr mu ki ilaçların kalp atışlarını da duyduk ya bir bilgisi olan var mı??

Ben yeni ağda yaptım hiçbir şey olmadı çok şükür korka korka yaptım sordum cevreye fln bir sorun olmadı ağda temiz rahat uzun süre gidyr hem durumunuza göre davranın bebişlerimize bşy olmasın 

Canim 12. Haftaya kadar kullanicak. Yalnız bu jel vajinanın girişinde bırikip süt kesigi gibi bi görüntü veriyomu sanada yoksa ben mantarmi oldum

Canim 12. Haftaya kadar kullanicak. Yalnız bu jel vajinanın girişinde bırikip süt kesigi gibi bi görüntü veriyomu sanada yoksa ben mantarmi oldum
Bende de tuhaflık var kızlar süt kesigi gibi mantar belirtisi ama keskin kokusu yok korkumdan bişe kullanamıyorum da bu jelden kullansam sıkıntı olurmu ki

Hayır hiç bişe kullanmıyorum. Doktoruma söyledim bi fitil önerdi hiç bi zararı yok dedi.. Ama önce idrar yolu enfeksiyonu için söylediği ilacını kullanıcam belki oda geçer. :)
Günaydın benimde dr fitil onerdi kullandim ama ne koku gitti ne akinti tekrar gittigimde sorucam bakalim

Hayır hiç bişe kullanmıyorum. Doktoruma söyledim bi fitil önerdi hiç bi zararı yok dedi.. Ama önce idrar yolu enfeksiyonu için söylediği ilacını kullanıcam belki oda geçer. :)
Zaten bu jel bebek düşmesini önlemek için. Enfeksiyon için değil. Kaşıntı yoğunmu.bende çok az var

Zaten bu jel bebek düşmesini önlemek için. Enfeksiyon için değil. Kaşıntı yoğunmu.bende çok az var
Bende kaşıntı yanma felan hiç yok. Sadece kokulu akıntı var. Oda iç çamaşırımı gün içinde 2-3 kez değişince oda kalmıyor. Ama çalışıyorum bu nedenle gün içinde kalınca berbat oluyor birde tabi kokuya hassaslığım da arttı.
Ama ben şunu farkettim ayaklarımı sıcak tuttuğumda akıntım normal ama üşüdüğümde süt kesiği gibi geliyor. Üşütüyormuyum acaba

kızlar merhaba, bende bugun itibariyle 5+1 hamileyim. persembe günü doktora gıttık keseyi gördük çok şükür. bu cuma tekrar çağırdı kalp atışlarını duyabiliriz dedi. bende agrılar falan hepsi geçti sadece akıntım cok fazla ve goguslerde hassasıyetım var. sımdıden cok hheyecanlıyım kendı kendımı strese sokup duruyorum daha 3 gun var sızde boyle mısınız?

Zaten benim Dr. Söyledi 3 ay sıcak tut diye olabilir tabi.kaç hft. Sizin

yaaa tabi ki ağda en rahat en temiz ama doktorum yapma deyince bende tedirgin oldum açıkcası

hayırlı olsun canım. kalp atışlarını duyana kadar o tedirginlik devam ediyor. kalp atışlarını duyunca biraz daha rahatlıyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…