- 9 Eylül 2015
- 219
- 68
- 18
- 39
Aynı sıkıntı bendede var. Crinone jel kullaniyomusunYa kızlar afedersiniz ama az önce lavaboya gittim akıntım var zaten iç çamaşırıma geliyor böyle çürük süt gibi ama peçeteyle sildiğimde de koyu sarı gibi geliyor ve berbat kokuyor ya tedirgin oluyorum
Ay ben o jeli kullanıyorum onun fazlasının geri gelme halleri zaten bulantim iyice bulandırıyor ve ben onu 12. Haftaya kadar kullanmak zorundayım henuz 6. Haftanın içindeyim. Jelin rengi o kadar iğrenç oluyor kiAynı sıkıntı bendede var. Crinone jel kullaniyomusun
EvetBenımde hoc mıdem bulanmıo ara ara ama ıstfra etöyorum gaz sancım ve kasık agrm oluo
Ay ben o jeli kullanıyorum onun fazlasının geri gelme halleri zaten bulantim iyice bulandırıyor ve ben onu 12. Haftaya kadar kullanmak zorundayım henuz 6. Haftanın içindeyim. Jelin rengi o kadar iğrenç oluyor ki
Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın
Aynı dedi haftasına uyuyor bebeklerin dedi yarın tüp bebek doktorum da kontrolüm var bakalım ne diycek?Ikiside aynı boyuttami benim biri 7+6digeri 5+2 bekliyorum gelisirmi diye
Aynı dertten muzdaribim gaz kabızlık beş gün oldu canım cok acıyor karnım çok şişti sanki iki aylık değil altı aylık gibi karnım çok kötü önerisi olan var mı napmalıyum??!!Evet
Bu gaz sancıları nasıl çözüm bulmak acaba aaaaaa
Ben yeni ağda yaptım hiçbir şey olmadı çok şükür korka korka yaptım sordum cevreye fln bir sorun olmadı ağda temiz rahat uzun süre gidyr hem durumunuza göre davranın bebişlerimize bşy olmasın bende dün yeni bir jilet çıkmış tv'de reklamıda vardı ondan aldım mecburen onu kullanacagım. bacak içinde tüy dökücü krem. koltuk altım için lazer yaptırmıştım o bitmişti allahtan. ne yapalım bebişler için herşey feda :)
Canim 12. Haftaya kadar kullanicak. Yalnız bu jel vajinanın girişinde bırikip süt kesigi gibi bi görüntü veriyomu sanada yoksa ben mantarmi oldumTüp bebek olanlar cirinone jeli kaçıncı haftaya kadar kullanıcaz doktorunuz ne diyor ben yarın gidicem tüp bebek doktoruna??ve progestan tablet kullanıyrm estrofem onları ne zamana kadar kullanıcaz????bebeklerin kalp atışlarını duyduk gecen hafta dogum yapmayı düşündüpüm doktora gittim kalp atışlarını duyduk bebeklere zararı olyr mu ki ilaçların kalp atışlarını da duyduk ya bir bilgisi olan var mı??
Bende de tuhaflık var kızlar süt kesigi gibi mantar belirtisi ama keskin kokusu yok korkumdan bişe kullanamıyorum da bu jelden kullansam sıkıntı olurmu kiCanim 12. Haftaya kadar kullanicak. Yalnız bu jel vajinanın girişinde bırikip süt kesigi gibi bi görüntü veriyomu sanada yoksa ben mantarmi oldum
Hayır hiç bişe kullanmıyorum. Doktoruma söyledim bi fitil önerdi hiç bi zararı yok dedi.. Ama önce idrar yolu enfeksiyonu için söylediği ilacını kullanıcam belki oda geçer. :)Aynı sıkıntı bendede var. Crinone jel kullaniyomusun
Günaydın benimde dr fitil onerdi kullandim ama ne koku gitti ne akinti tekrar gittigimde sorucam bakalimHayır hiç bişe kullanmıyorum. Doktoruma söyledim bi fitil önerdi hiç bi zararı yok dedi.. Ama önce idrar yolu enfeksiyonu için söylediği ilacını kullanıcam belki oda geçer. :)
Zaten bu jel bebek düşmesini önlemek için. Enfeksiyon için değil. Kaşıntı yoğunmu.bende çok az varHayır hiç bişe kullanmıyorum. Doktoruma söyledim bi fitil önerdi hiç bi zararı yok dedi.. Ama önce idrar yolu enfeksiyonu için söylediği ilacını kullanıcam belki oda geçer. :)
Bende kaşıntı yanma felan hiç yok. Sadece kokulu akıntı var. Oda iç çamaşırımı gün içinde 2-3 kez değişince oda kalmıyor. Ama çalışıyorum bu nedenle gün içinde kalınca berbat oluyor birde tabi kokuya hassaslığım da arttı.Zaten bu jel bebek düşmesini önlemek için. Enfeksiyon için değil. Kaşıntı yoğunmu.bende çok az var
Zaten benim Dr. Söyledi 3 ay sıcak tut diye olabilir tabi.kaç hft. SizinBende kaşıntı yanma felan hiç yok. Sadece kokulu akıntı var. Oda iç çamaşırımı gün içinde 2-3 kez değişince oda kalmıyor. Ama çalışıyorum bu nedenle gün içinde kalınca berbat oluyor birde tabi kokuya hassaslığım da arttı.
Ama ben şunu farkettim ayaklarımı sıcak tuttuğumda akıntım normal ama üşüdüğümde süt kesiği gibi geliyor. Üşütüyormuyum acaba
yaaa tabi ki ağda en rahat en temiz ama doktorum yapma deyince bende tedirgin oldum açıkcasıBen yeni ağda yaptım hiçbir şey olmadı çok şükür korka korka yaptım sordum cevreye fln bir sorun olmadı ağda temiz rahat uzun süre gidyr hem durumunuza göre davranın bebişlerimize bşy olmasın 
hayırlı olsun canım. kalp atışlarını duyana kadar o tedirginlik devam ediyor. kalp atışlarını duyunca biraz daha rahatlıyorsun :)kızlar merhaba, bende bugun itibariyle 5+1 hamileyim. persembe günü doktora gıttık keseyi gördük çok şükür. bu cuma tekrar çağırdı kalp atışlarını duyabiliriz dedi. bende agrılar falan hepsi geçti sadece akıntım cok fazla ve goguslerde hassasıyetım var. sımdıden cok hheyecanlıyım kendı kendımı strese sokup duruyorum daha 3 gun varsızde boyle mısınız?
Valla hafta olayı biraz karışık sanırım :) Regl günü hesabına göre şuan 6+3 ama doktoruma göre sanırım döllenmeden dolayı şuan 4,5-5 haftalık felan dedi :)Zaten benim Dr. Söyledi 3 ay sıcak tut diye olabilir tabi.kaç hft. Sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?