- 31 Mayıs 2016
- 33
- 33
- 3
- 38
Canım merhaba bebegin hayırlı olsun bende yurt dısındayım gittim beş haftalıktı göremedik sadece kese gördük üç hafta sonra gidicem tekrarSiz daha tecrubelisiniz yurt dışındaki doktorlar sanirim risk almaktan korktukları için ileri tarihlere atıyorlar kontrolleri. Doktorum geçen hafta muhtemel doğum tarihini 10 acak dedi sizin demi aynı. Birde bulantilariniz basladi mi acaba. Doğru düzgün bişey yiyemedigim gibi yediğim şeylerde migdemi resmen eksitiyor. Sizde durum nasil ogrenebilirmiyim. Kontrolüme 3 hafta var niğde bulantısı için ilaç verdi ama yan etkisi çok mecbur kalmadigin sürece kullanma dedi folik asit kullanıyorum sadece.
Aaa mide bulantı canlandığına mı işaret ilk defa duydumCanım merhaba bebegin hayırlı olsun bende yurt dısındayım gittim beş haftalıktı göremedik sadece kese gördük üç hafta sonra gidicem tekrar
Ama miden bulanıyorsa endişe etme canlanmış büyüyor demek işte ben üç düşük yaptım Allah göstermesin daha inşlh kimseyede banada ama stres yapma
Merhaba. Bebeğiniz hayırlı olsun. O akıntı başından beri, hatta hamile kalmadığım zamanlardan beri bende de var. Doktoruma söyledim, mantar olabilir dedi. Sabun duş jeli falan kullanma sıcak tut ayağını dedi başka bişey vermedi ilaç vs. Ara ara azalıyor. 14 haftada randevum var tekrar soracam. Size de geçmiş olsun.Ya kızlar afedersiniz ama az önce lavaboya gittim akıntım var zaten iç çamaşırıma geliyor böyle çürük süt gibi ama peçeteyle sildiğimde de koyu sarı gibi geliyor ve berbat kokuyor ya tedirgin oluyorum
Tşk ederim. Aynen bende de hep vardı zaten akıntı hiç bi zaman geçmezdi ama şimdi hamilelik olunca birde biraz süt kesiği gibi gelince korktum ama ciddi üşümelerim oldu benim ona yoruyorum mesela şuan yok. Umarım herşey hepimiz için yolunda gider.Merhaba. Bebeğiniz hayırlı olsun. O akıntı başından beri, hatta hamile kalmadığım zamanlardan beri bende de var. Doktoruma söyledim, mantar olabilir dedi. Sabun duş jeli falan kullanma sıcak tut ayağını dedi başka bişey vermedi ilaç vs. Ara ara azalıyor. 14 haftada randevum var tekrar soracam. Size de geçmiş olsun.
Bebeginiz hayirli olsun oncelikle.Allah sag salim kucaniza almayi nasip etsin.yorumunuz beni bayagi dusundurdu acikcasi mesela benim hic mide bulantim yok simdi allah korusun bebegim canlanmadimi?cok hassas bir donemdeyiz lutfen bu sekilde yorumlar yapip bizleri strese sokmayin.Canım merhaba bebegin hayırlı olsun bende yurt dısındayım gittim beş haftalıktı göremedik sadece kese gördük üç hafta sonra gidicem tekrar
Ama miden bulanıyorsa endişe etme canlanmış büyüyor demek işte ben üç düşük yaptım Allah göstermesin daha inşlh kimseyede banada ama stres yapma
yok canım stres yapma herkesin midesi bulancak diye birşey yok..bende de mide bulantısı yok..ama şimdi doktordan geldik bebişimin kalp atışını duyduk Allaha şükürBebeginiz hayirli olsun oncelikle.Allah sag salim kucaniza almayi nasip etsin.yorumunuz beni bayagi dusundurdu acikcasi mesela benim hic mide bulantim yok simdi allah korusun bebegim canlanmadimi?cok hassas bir donemdeyiz lutfen bu sekilde yorumlar yapip bizleri strese sokmayin.
Sagol arkadasim.Hayirli olsun rabbim sag salim kavusmamizi nasip etsin evlatlarimiza olmayanlarada nasip etsin.Benimde ilk randevum cuma gunu kurban oldugum rabbim insallah bende duyarim kalp atislarini umarim hersey yolundadir.Benimde oyle istifar edicek kadar bulantim yok sabahlari iluyor hafif hafif ama boyle yorumlari okuyunca stres oluyorum ister istemez.yok canım stres yapma herkesin midesi bulancak diye birşey yok..bende de mide bulantısı yok..ama şimdi doktordan geldik bebişimin kalp atışını duyduk Allaha şükürgerçekten çok güzel bir duyguymuş Allahım isteyen herkese yaşatsın bizimkileride sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Canim bol bol dua et birsey olmaz allah in izni ile.Kendini korkutma sakin kalmaya calis.Allahim evladini sana bagislasin.amingünaydınlarrrrr,
Benimde kahverengi lekelenmem hala devam ediyor, çok tedirginim((((((((((
Sağol cnm. Doktor kırmızı olmadığı sürece problem yok diyor ama elinde değil insanın ya kırmızılaşırsa diyorumCanim bol bol dua et birsey olmaz allah in izni ile.Kendini korkutma sakin kalmaya calis.Allahim evladini sana bagislasin.amin
canım iş yerinde bir arkadaşında sürekli kanaması olmuştu ama bir problem olmadı yakında doğum yapıcak..Sağol cnm. Doktor kırmızı olmadığı sürece problem yok diyor ama elinde değil insanın ya kırmızılaşırsa diyorum
Söylediğin gibi Allaha sığınmaktan başka çare yok, Allah hepimizin yavrularını korusun
Böyle şeyleri duymak moral veriyor insana, çoookkk teşekkür ederim :) Ki ben tecrübeli olmama rağmen sağduyulu olamıyorum, bu ikinci hamileliğim.canım iş yerinde bir arkadaşında sürekli kanaması olmuştu ama bir problem olmadı yakında doğum yapıcak..
Selam canım ben yaptırdım tetkiklerimigebelik tetkiklerini yaptıran arkadaş var mı acaba birşey sorucam
günaydınlarrrrr,
Benimde kahverengi lekelenmem hala devam ediyor, çok tedirginim((((((((((
slm canım..toksoplasma testinde iki değer oluyor ya lg G lg M ikisinde de nonreactive mi yazıyor...ve kan değeri ne yazıyor bu değerlerde?Selam canım ben yaptırdım tetkiklerimi
Inşallah cnm, kaybolur gider. Sana da çok geçmiş olsun, senin ne zamandır sürüyor? Bende dünden beri girip çıkmadığım site kalmadı, ne bulduysam okudumben de ayni durumdayim. O kadar çok okudum ki, hamilelerin neredeyse %30 unda oluyormuş. Korkuyorum yine de kirmiziya dönecek diye. İyi düşünelim iyi olsun. Öte yandan da kahverengi kan kurumuş kan demek. İnşallah kanama alanimiz kuculuyodur . boyle düşün
Neredeyse 1 hafta olacak, sürekli yatiyorum kalkmadan, korkuyorum kirmiziya donucek diye, bakalim kontrole kadar yaticam. Senin ne zaman başladı?Inşallah cnm, kaybolur gider. Sana da çok geçmiş olsun, senin ne zamandır sürüyor? Bende dünden beri girip çıkmadığım site kalmadı, ne bulduysam okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?