Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

GÖRDÜM BEBİŞİMİ ÇOK ŞÜKÜR KALP ATIŞINI DA DUYDUM :)ŞÜKÜRLER OLSUN

Neredeyse 1 hafta olacak, sürekli yatiyorum kalkmadan, korkuyorum kirmiziya donucek diye, bakalim kontrole kadar yaticam. Senin ne zaman başladı?
Benim dün başladı, hemen hemen her lavaboya gittiğimde görüyorum. Progestanı hem vajinal uyguluyorum, hem de bir tane içiyorum. İnşallah tez zamanda kurtuluruz.

gözünaydın canım..toksoplasma testinde iki değer oluyor ya lg G lg M ikisinde de nonreactive mi yazıyor...ve kan değeri ne yazıyor bu değerlerde?
Ben de yaptırdım. Ben hiç toksoplazma ile karşılaşmamışım, doktor da şaşırdı. Ne yazıyordu tahlil sonucunda hatırlamıyorum şimdi ama sebzelerin iyi yıkanmış olmasına, etlerin iyi pişmiş olmasına dikkat edin dedi. Hiç karşılaşmadığım için de 20. Haftada tekrar test yapacaklarını söyledi.

Kizlarrrr dun gece uykumda kasigim ortasinda 2 3 kez atma hissettim birden uyandim ona. Yuzustu yatiyodum tam o sira. Bebekle bir ilgisi olabilir mi acaba. İlk kez yasiyorum bole birsey. Hamileligi yasiyanlar olarak belki bilgi verebilirsiniz bana.

Bati bekliyorum bu arada belli degil hic birsey. 4 gun oldu yumurtam catlayali. Bikac gundur yuzumu ates basiyo birden aksamlari mide yanmasindan uyuyamiyorum birde. Bunlari yasiyaniniz varmiydi

gebelik tetkiklerini yaptıran arkadaş var mı acaba birşey sorucam
tatlım bunu sormuşsun sanırım.TOXOPLASMA İç parazit testi o. yani kedi köpeğe alerji veya herhangi bir köpek var mı diye. Benim evimde köpeğim var. Doktorunda tavsiyesi evde bakmıyorsanız bile sokakta kediye köpeğe dokununki bebeğinizin alejisi olmasın ve astımı olmasın diye. Değerlere gelince. (IGM) bende geçmişte bağışıklık veya bir sorun varmı, yokmu, Alttaki (IGG) ise şu anda bir sorun varmı yokmu.
TOXOPLASMA ( IgM ) 0,228 - NEGATİF COI NEGATİF<1,0
TOXOPLASMA ( IgG ) <0,130 - NEGATIF IU/ml NEGATİF<3,0
Mesela bide RUBELLA testi var aynı tetkikte. Onunda sonuçları bu.
RUBELLA ( IgG ) 105,6 - POZİTİF NEGATİF<10,0
RUBELLA ( IgM ) 0,293 - NEGATİF COI NEGATİF< 1,0
orda pozitifi görünce aklım çıktı ama ben küçükken su çiçeği geçirdim bağışıklığım var demekmiş. Önemli olan aşağıdaki (IGM) yazan yer yani su anda olup olmaması.
Senin sonuçların nasıl?

Merhaba kizlar gebelik icin tetkiklerin ne zaman yapilmasi gerekiyor bir de dr mu yonlendiriyor tetkikler icin. Bn 7+4 oldum ama benden herhangi bi tahlil alinmadi. Bi sonraki randevum da temmuzda. Acaba unutmus olabilir mi dr?

arkadaslar dün aksam cok katı kıvamdda kahverengi akıntım oldu . su 3 4 gündür üst karın boslugumda sancı var bunlar normal mi ? bn bebegimn kalp atısını falan gcen hafta duydum ama akıntı beni çok korkuttu yasayan varmı bunu

Merhaba kizlar gebelik icin tetkiklerin ne zaman yapilmasi gerekiyor bir de dr mu yonlendiriyor tetkikler icin. Bn 7+4 oldum ama benden herhangi bi tahlil alinmadi. Bi sonraki randevum da temmuzda. Acaba unutmus olabilir mi dr?

2. kontrolde istiyorlar normalde

Benden istemedi hala dr u degistirmeyi dusunmeye basladim simdi ya

yani eğer memnun degilsen mutlka degistir bende değiştiricem aydınlatamıyor beni çünkü. doktorunu degıstırirsin eger oda istmezse kendin söyle cnm. bu arada özle mi gidiyorsun devletemi? özlde hemen istiyorlarda hahah:)))

Benden istemedi hala dr u degistirmeyi dusunmeye basladim simdi ya

Ben devlet hastanesine gittim ilk önce kese ve kalp atışına kadar. Sonra ordan özel kliniğe geçtim. Tetkik yapmadı oda. Sinir oldum. Özel Balat Musevi Hastesine gittim. Orda Meltem Hanım var. Herşeye en baştan başlıyoruz dedi. Tüm tetkiklerim oldu. 4 tüp kan 1 idrar testi yapıldı. ve ultrasona göre 6+5 sat'ıma görede 7+1'dim.

6.hafta içinde isen neden 8. ,Hafta gösteriyor ki Allah alttaki takip barnerin
çunku bebek bir hafta gerıden gelıyormus 7 haftanın içinde oldugumuzu sanıyorduk 6 haftalık çıktı. takvımde 7. haftanın ıçındeyken 8. haftada , 8. haftanın içindeykende 9. haftada gösterıyor oyle bır sıstemı var ve bende daha dun doktora gıttıgım için takvımı guncelleme zamanı ve gereği duymadım çok önemli değil burda ne oldugu yeter ki sağlıklı olsun

Canım ben iki gündür kahverengi lekelenme yaşıyorum, eğer devam ediyorsa lekelenmen bence doktora danış, çünkü ilaç veriyorlar ona göre

geç döllenme olmuş cnm, ben 2 hafta geriden geliyorum. bu durum bebeğin gelişimi için bir problem yaratmıyor şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…