çok teşekkür ederim canım tam olarak sorduğum buydu..benim testlerde aynen senin burda yazdığın gibi doktora göstermedim..rubelleyaı bende geçirmişim..ama diğerini geçirmemişiz dimi..Allah korsun inşallah hamileykende geçirmeyiz..tatlım bunu sormuşsun sanırım.TOXOPLASMA İç parazit testi o. yani kedi köpeğe alerji veya herhangi bir köpek var mı diye. Benim evimde köpeğim var. Doktorunda tavsiyesi evde bakmıyorsanız bile sokakta kediye köpeğe dokununki bebeğinizin alejisi olmasın ve astımı olmasın diye. Değerlere gelince. (IGM) bende geçmişte bağışıklık veya bir sorun varmı, yokmu, Alttaki (IGG) ise şu anda bir sorun varmı yokmu.
TOXOPLASMA ( IgM ) 0,228 - NEGATİF COI NEGATİF<1,0
TOXOPLASMA ( IgG ) <0,130 - NEGATIF IU/ml NEGATİF<3,0
Mesela bide RUBELLA testi var aynı tetkikte. Onunda sonuçları bu.
RUBELLA ( IgG ) 105,6 - POZİTİF NEGATİF<10,0
RUBELLA ( IgM ) 0,293 - NEGATİF COI NEGATİF< 1,0
orda pozitifi görünce aklım çıktı ama ben küçükken su çiçeği geçirdim bağışıklığım var demekmiş. Önemli olan aşağıdaki (IGM) yazan yer yani su anda olup olmaması.
Senin sonuçların nasıl?
8 haftalık olmam lazım normalde, şu an 6 haftalık cnm, imza doğruŞuan kaçıncı haftandasın ? İmzadaki doğru mu 6.hafta mı cnm yoksa 4 mü
benden de istemediler birdahaki gitiğimde ben sorayım diyorum en azından kafamdan giderMerhaba kizlar gebelik icin tetkiklerin ne zaman yapilmasi gerekiyor bir de dr mu yonlendiriyor tetkikler icin. Bn 7+4 oldum ama benden herhangi bi tahlil alinmadi. Bi sonraki randevum da temmuzda. Acaba unutmus olabilir mi dr?
canım 7 haftalıkken yapılıyor genelde..ama bazı doktorlar söylemedikçe hangi hastaya ne yaptığını pek hatırlamıyor genelde..unutmuş olması muhtemel yani..kalp atışını duydunuz mu? kalp atışı beklenir genelde bu tetkikler için..Merhaba kizlar gebelik icin tetkiklerin ne zaman yapilmasi gerekiyor bir de dr mu yonlendiriyor tetkikler icin. Bn 7+4 oldum ama benden herhangi bi tahlil alinmadi. Bi sonraki randevum da temmuzda. Acaba unutmus olabilir mi dr?
benimde pazar geesi başlayan ve giderek birkaç damla daha artan pembe lekelenmem var doktor olabilir yatacaksın dedi rapor verdi. ağrım yok ama gece oluyor genelde lekelenme. gee bazen nasıl yatarsam yatayım karnımda bır baskı ve ağrı oluyor ve beni uyandırıyor bu gecede aynısı oldu ve kalkıp tuvalete gıttım lekelenme olmus acaba diyorum ben boyle yaptıgım için mi oluyor yoksa lekelenme oldugu zaman mı ağrı ve gerılme oluyor bilemedım artık yastığı yukselterek uyudum.arkadaslar dün aksam cok katı kıvamdda kahverengi akıntım oldu . su 3 4 gündür üst karın boslugumda sancı var bunlar normal mi ? bn bebegimn kalp atısını falan gcen hafta duydum ama akıntı beni çok korkuttu yasayan varmı bunu
çok teşekkür ederim canım tam olarak sorduğum buydu..benim testlerde aynen senin burda yazdığın gibi doktora göstermedim..rubelleyaı bende geçirmişim..ama diğerini geçirmemişiz dimi..Allah korsun inşallah hamileykende geçirmeyiz..
geç dollenme olamaz sanki çunku benim dondurulmus embriyo tarnsferiydi ama doktor banada sorun olmaz dedi zamanla kapanır o falan gibi biirşeyler dedi açıkcası stres yapmamak için doktor ne derse ona tamam diyor altını eşelemıyorum :)geç döllenme olmuş cnm, ben 2 hafta geriden geliyorum. bu durum bebeğin gelişimi için bir problem yaratmıyor şükür :)
Aynen bende cnm, ne derse o, çok karıştırınca da canım sıkılıyor, hayırlısı hakkımızda :)))geç dollenme olamaz sanki çunku benim dondurulmus embriyo tarnsferiydi ama doktor banada sorun olmaz dedi zamanla kapanır o falan gibi biirşeyler dedi açıkcası stres yapmamak için doktor ne derse ona tamam diyor altını eşelemıyorum :)
keke benimde oyle bir şansım olsaydı bn çok ısterdim mesela. hep bebeklerın ve evde beslenen hayvanların dostluğu ınanılmaz hosuma gider. bosver mıllet konusmak için bahane arıyor vallaİnşallah. Etlerin iyi pişmesi, Sebze ve meyvelerin iyi yıkanması. Boooool boooool su içilmesi zaten iç parazit oluşumunu engelliyor. Dediğim gibi kedi köpek elle bide. tabiiki evde beslemiyorsan biraz tedbirli ol. Mesela annem bana hamileyken evimizde hem kedi hemde köpek varmış. benim çok şükür sorun ve sıkıntım olmadı. benim evimdeki köpeğimde bizimle beraber kalıcak yani herkezin beklediği üzere bebeğim doğduğunda atmıycam onuberaber büyüsünler. zaten ilk 35-40 gün evde olmam annemde olucam bebeğiminde zaten bağışıklığı olucak bittii :) Kuzenim Almanyada yaşıyo oda hamile doktor ona evine kedi veya köpek al besle demiş Çoğu kişi üstüme geldiği için içimi döktüm kusura bakma başını ağrıttıysam
yok canım ya takma insanları bilende konuşuyor bilmeyende..köpeğinde olsa sana da geçerdi zaten demek ki köpeğin temiz o pazazit yok..senin dikkat edeceğin tek şey köpeğinin başka köpeklerle yaklaşmaması..bebiş gelene kadar buna dikkat et bence..hem köpekden ziyade kedide oluyormuş bu parazitler..Allahım herkesle beraber bizlerin bebişlerini de korur inşallah..İnşallah. Etlerin iyi pişmesi, Sebze ve meyvelerin iyi yıkanması. Boooool boooool su içilmesi zaten iç parazit oluşumunu engelliyor. Dediğim gibi kedi köpek elle bide. tabiiki evde beslemiyorsan biraz tedbirli ol. Mesela annem bana hamileyken evimizde hem kedi hemde köpek varmış. benim çok şükür sorun ve sıkıntım olmadı. benim evimdeki köpeğimde bizimle beraber kalıcak yani herkezin beklediği üzere bebeğim doğduğunda atmıycam onuberaber büyüsünler. zaten ilk 35-40 gün evde olmam annemde olucam bebeğiminde zaten bağışıklığı olucak bittii :) Kuzenim Almanyada yaşıyo oda hamile doktor ona evine kedi veya köpek al besle demiş Çoğu kişi üstüme geldiği için içimi döktüm kusura bakma başını ağrıttıysam
keke benimde oyle bir şansım olsaydı bn çok ısterdim mesela. hep bebeklerın ve evde beslenen hayvanların dostluğu ınanılmaz hosuma gider. bosver mıllet konusmak için bahane arıyor valla
yok canım ya takma insanları bilende konuşuyor bilmeyende..köpeğinde olsa sana da geçerdi zaten demek ki köpeğin temiz o pazazit yok..senin dikkat edeceğin tek şey köpeğinin başka köpeklerle yaklaşmaması..bebiş gelene kadar buna dikkat et bence..hem köpekden ziyade kedide oluyormuş bu parazitler..Allahım herkesle beraber bizlerin bebişlerini de korur inşallah..
bazen nette videolar göruyorum kopeklerın sahıplerıne sevimli sevimli davranmaları, hatta bu hafta bır vıdeo gördüm tatlı bir kız çocugu almıs oyuncaklarını kopeğiyle doktorculuk oynuyor. Allah ım kalbını dınlıyor kulaklarına bakıyor köpekıkte nasıl sekılden sekıle gırıyor uyum saglıyor anlatamam bayıldım. bazen hayvanlar ınsanlarrdan daha dozt. imrendım sana ne guzeloda benim bebeğim o benim oğlumm :) ona kardeş gelicek. bakalım kız kardeş mi erkek kardeş mi nasib :)
ben köpeğimede bağlıyım eşimde keza öyle. Oda bizim ailemizin ferdi :)
bazen nette videolar göruyorum kopeklerın sahıplerıne sevimli sevimli davranmaları, hatta bu hafta bır vıdeo gördüm tatlı bir kız çocugu almıs oyuncaklarını kopeğiyle doktorculuk oynuyor. Allah ım kalbını dınlıyor kulaklarına bakıyor köpekıkte nasıl sekılden sekıle gırıyor uyum saglıyor anlatamam bayıldım. bazen hayvanlar ınsanlarrdan daha dozt. imrendım sana ne guzel
Kızlar ben 3. Haftamdayım lekelenmede. Bi ara kesildi sonra tekrar başladı. Başlarda 3x100mg progestan şimdi ise 2x200mg önerdi dr. Ama hiç bi değişiklik yok. Düşmedi de kanamam da durmadı. Dr yatış pozisyonun önemli değil demişti ama karnımın üstüne yatınca acıyor. Muhtemelen gece kanıyorum sabah yoğun akıntım oluyor. Artık sinirlerim bozuluyor. İnşallah hepimixin bir an evvel geçerbenimde pazar geesi başlayan ve giderek birkaç damla daha artan pembe lekelenmem var doktor olabilir yatacaksın dedi rapor verdi. ağrım yok ama gece oluyor genelde lekelenme. gee bazen nasıl yatarsam yatayım karnımda bır baskı ve ağrı oluyor ve beni uyandırıyor bu gecede aynısı oldu ve kalkıp tuvalete gıttım lekelenme olmus acaba diyorum ben boyle yaptıgım için mi oluyor yoksa lekelenme oldugu zaman mı ağrı ve gerılme oluyor bilemedım artık yastığı yukselterek uyudum.
gercekten zor oluyor. benimde gece oluyor. gunduz hıc olmadı daha. biride bana sunu dedı, tahmını adet donemlerınde hep 1 haftaya yakın lekelenmelerım olurdu dedı 9 ay yasamıs bunu, oyle bır durum mu acaba. neyse aktıf seılde kırmızı kanama olmadıgı surece sorun etme dedı doktorum sende sakın olmaya çalış, stres yapmamaya çalış belkı olumsuz etkıler.Kızlar ben 3. Haftamdayım lekelenmede. Bi ara kesildi sonra tekrar başladı. Başlarda 3x100mg progestan şimdi ise 2x200mg önerdi dr. Ama hiç bi değişiklik yok. Düşmedi de kanamam da durmadı. Dr yatış pozisyonun önemli değil demişti ama karnımın üstüne yatınca acıyor. Muhtemelen gece kanıyorum sabah yoğun akıntım oluyor. Artık sinirlerim bozuluyor. İnşallah hepimixin bir an evvel geçer
Duyduk cnm ardindan temmuzda ikili test yapilcak dedi sadece. Dr mu beni takip etcek ben mi onu anlamadim :)canım 7 haftalıkken yapılıyor genelde..ama bazı doktorlar söylemedikçe hangi hastaya ne yaptığını pek hatırlamıyor genelde..unutmuş olması muhtemel yani..kalp atışını duydunuz mu? kalp atışı beklenir genelde bu tetkikler için..
Ozele gidiyorum guya cnm :)yani eğer memnun degilsen mutlka degistir bende değiştiricem aydınlatamıyor beni çünkü. doktorunu degıstırirsin eger oda istmezse kendin söyle cnm. bu arada özle mi gidiyorsun devletemi? özlde hemen istiyorlarda hahah:)))
hangi şehirdesin tatlım peki?Ozele gidiyorum guya cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?