canım benim doktorum kalp atışlarını duyduğumuz gün istedi.Merhaba kizlar gebelik icin tetkiklerin ne zaman yapilmasi gerekiyor bir de dr mu yonlendiriyor tetkikler icin. Bn 7+4 oldum ama benden herhangi bi tahlil alinmadi. Bi sonraki randevum da temmuzda. Acaba unutmus olabilir mi dr?
Ben de çok kiloluyum aynı dertler bende de var tatlımKızlar bende de hafiften bulantı başladı çok da kiloluyum doktorum uc ayda zayifla diyor ama zor bakalım nasıl geçecek hamilelik Karnımdan çok gerilme ve ağrı var bel ağrım çok oluyor
Bir şey soracağım o jeli yüzeysel mi kullanıyorsun yoksa içe doğru mu sürüyorsun.gercekten zor oluyor. benimde gece oluyor. gunduz hıc olmadı daha. biride bana sunu dedı, tahmını adet donemlerınde hep 1 haftaya yakın lekelenmelerım olurdu dedı 9 ay yasamıs bunu, oyle bır durum mu acaba. neyse aktıf seılde kırmızı kanama olmadıgı surece sorun etme dedı doktorum sende sakın olmaya çalış, stres yapmamaya çalış belkı olumsuz etkıler.
bende crınone jel kullanıyorum sabah akşam
Canım biraz önce baktım da ilaca hamileler kesinlikle kullanmamalı diyor. Acaba Dr neden verdi kigercekten zor oluyor. benimde gece oluyor. gunduz hıc olmadı daha. biride bana sunu dedı, tahmını adet donemlerınde hep 1 haftaya yakın lekelenmelerım olurdu dedı 9 ay yasamıs bunu, oyle bır durum mu acaba. neyse aktıf seılde kırmızı kanama olmadıgı surece sorun etme dedı doktorum sende sakın olmaya çalış, stres yapmamaya çalış belkı olumsuz etkıler.
bende crınone jel kullanıyorum sabah akşam
tatlım bunu sormuşsun sanırım.TOXOPLASMA İç parazit testi o. yani kedi köpeğe alerji veya herhangi bir köpek var mı diye. Benim evimde köpeğim var. Doktorunda tavsiyesi evde bakmıyorsanız bile sokakta kediye köpeğe dokununki bebeğinizin alejisi olmasın ve astımı olmasın diye. Değerlere gelince. (IGM) bende geçmişte bağışıklık veya bir sorun varmı, yokmu, Alttaki (IGG) ise şu anda bir sorun varmı yokmu.
TOXOPLASMA ( IgM ) 0,228 - NEGATİF COI NEGATİF<1,0
TOXOPLASMA ( IgG ) <0,130 - NEGATIF IU/ml NEGATİF<3,0
Mesela bide RUBELLA testi var aynı tetkikte. Onunda sonuçları bu.
RUBELLA ( IgG ) 105,6 - POZİTİF NEGATİF<10,0
RUBELLA ( IgM ) 0,293 - NEGATİF COI NEGATİF< 1,0
orda pozitifi görünce aklım çıktı ama ben küçükken su çiçeği geçirdim bağışıklığım var demekmiş. Önemli olan aşağıdaki (IGM) yazan yer yani su anda olup olmaması.
Senin sonuçların nasıl?
Canim.senin karindan mi baktikızlar merhaba, bende bugun itibariyle 5+1 hamileyim. persembe günü doktora gıttık keseyi gördük çok şükür. bu cuma tekrar çağırdı kalp atışlarını duyabiliriz dedi. bende agrılar falan hepsi geçti sadece akıntım cok fazla ve goguslerde hassasıyetım var. sımdıden cok hheyecanlıyım kendı kendımı strese sokup duruyorum daha 3 gun varsızde boyle mısınız?
Allah nasip ederse dogum tarihlerimiz hemen hemen ayni.Benimde ilk hamileligim benimde hic bulantim yok acikcasi.Sabahlari uyandigimda oluyor biraz ama cok degil umarim herzey uolundadir.Her hamilelik bir olmaz diyor burdaki arkadaslar icimizi ferah tutmaliyiz.Kızlar bulantınız kaçıncı haftada başladı. Benim SATa göre 6. Haftam bitti ama hiç yok. Diğer iki oğlumda daha günüm geçmeden başlamıştı. Olmaması güzel ama yine de bi tedirgin oluyor insan.
jel vajınanın içine uygulanacak şekilde tek kullanımlık paketlerde. içeri uygulanıyor canım.Bir şey soracağım o jeli yüzeysel mi kullanıyorsun yoksa içe doğru mu sürüyorsun.
Negatif demek canimgözünaydın canım..toksoplasma testinde iki değer oluyor ya lg G lg M ikisinde de nonreactive mi yazıyor...ve kan değeri ne yazıyor bu değerlerde?
benimde bir var bir yok, arkasımın hiç olmamış. ben kalp atışını duydum korkma şanlısın olunca çok kötü oluyor. benim sadece aşırı iştahsızlık var.Kızlar bulantınız kaçıncı haftada başladı. Benim SATa göre 6. Haftam bitti ama hiç yok. Diğer iki oğlumda daha günüm geçmeden başlamıştı. Olmaması güzel ama yine de bi tedirgin oluyor insan.
Kizlar bendede vardi o lekelenme dr sordugumda korkulcak bi durum olmadigini acik pembe renginde yada kan gelirse korkmam gerektigini soylemisti hic bisey yapmadan gecti cok sükür dr gorusun gene ama panik yapmayin benceCanım ben iki gündür kahverengi lekelenme yaşıyorum, eğer devam ediyorsa lekelenmen bence doktora danış, çünkü ilaç veriyorlar ona göre
kaçıncı haftadasinBende yarin gidicem doktora inşallah kalp atışın i duyarım :)
kızlar doktorun işaret ledikleri içinde toksoplazma da vardı baktım sonuç kağıdın da yok çıkarmadı mı naptı sinir oldum. eve gelince farkettim. bişey yoktur tahminim ama. arkadaşım açıklamana sağol ıgg bende de pozitif bende merak etmiştimtatlım bunu sormuşsun sanırım.TOXOPLASMA İç parazit testi o. yani kedi köpeğe alerji veya herhangi bir köpek var mı diye. Benim evimde köpeğim var. Doktorunda tavsiyesi evde bakmıyorsanız bile sokakta kediye köpeğe dokununki bebeğinizin alejisi olmasın ve astımı olmasın diye. Değerlere gelince. (IGM) bende geçmişte bağışıklık veya bir sorun varmı, yokmu, Alttaki (IGG) ise şu anda bir sorun varmı yokmu.
TOXOPLASMA ( IgM ) 0,228 - NEGATİF COI NEGATİF<1,0
TOXOPLASMA ( IgG ) <0,130 - NEGATIF IU/ml NEGATİF<3,0
Mesela bide RUBELLA testi var aynı tetkikte. Onunda sonuçları bu.
RUBELLA ( IgG ) 105,6 - POZİTİF NEGATİF<10,0
RUBELLA ( IgM ) 0,293 - NEGATİF COI NEGATİF< 1,0
orda pozitifi görünce aklım çıktı ama ben küçükken su çiçeği geçirdim bağışıklığım var demekmiş. Önemli olan aşağıdaki (IGM) yazan yer yani su anda olup olmaması.
Senin sonuçların nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?