Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Slm tatlı anneler ben de sekizinci haftadayim ama doktor bir test istemedi benden daha sizsix hangi testleri yaptirdiniz
Birdaki kontrolunde ister buyuk ihtimalle tatlim benimde 8.ci haftada herseye bakti hem kan hem idrar ayin 9 dada ikili tarama testi yapicakmis

kızlar pardon toksoplazma varmış günahını aldım doktorun negatif görünüyor. bide anti Cmv ıgg de pozitif görünüyor sanırım o da bişeyin bağışıklığı bileniniz varmı
evet canım o bende de pozitif..onu geçirmişiz yani sıkıntı yok..enfeksiyonel birşey oda..

Canim.senin karindan mi bakti
yok canım vajınal muayene ıle keseyı gorduk bu cuma karından gormeye calısıcaz dedi. ama hersey yolunda sıkıntı yok kanama falan yok dedı bugun yıne kan tahlılı yaptırdım değer 8223 cıktı gecen hafta salı 838 ıdı normal mı acaba?

Bir şey sormak istiyorum. Doktor progestani bir tane ağız yolu ile bir tane vajinal kullanmamı önermisti. Sanırım beceremiyorum ben bu işi (( onun yerine günde 3 kez ağız yoluyla alsam olur mu ki? Fikri olan var mı?

Benim yaş da 35 ilk hamilelik. Benziyoruz sanirim. Şanslisin . Benim hic bulantim yok simdiden 2 kilo aldim. Bu duruma bir dur demezsem riskler olusabilir. Biraz kaygiliyim o nedenle. Insallah sıkıntisiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz

selam kızlar.. ben sizden bi kaç hafta gerideyim ama ocak sonuna denk gelecek sanırım:)
Cinsiyetle ilgili eski mısırlıların uyguladığı bir sistem var bana çok mantıklı geldi. eğer yapabiliyorsanız onu yapabilirsiniz.

Yok canim streslenme benim arkadaslarim da var hic belirti görmeyen yani ben kendim icin dedim onu
Midem bulaniyor diye yazi gecmisti ama hersey yolundami endiseliyim diyince bak iste hersey yolunda olmasa belirtilerin biter miden bulaniyosa canlandi devam edio gebelik diye dedim
O midem bulaniyo dedi diye dedim kendimde öyleyim ondan bildim yani
Belirti hic ama hic görmeden dogum yapan vok arladasimda var icin ferah olsun allh tamamina erfirsin inslh

Değerin gayet güzel lakin benim doktorum keseyi gördükten sonra kan değerinin bi önemi olmadığını söyledi. Karından bakınca kese ve içi doluysa artık değeri hiç önemsemiyorlar bile. Ben sordum değerim kaç diye söylemedi hiç bi önemi yok dedi.

Benimde oğlum abilik yapıcak inşallah. Kayınvalidem 5 vakit namaz kılar Allah kabul etsin. Önceleri çok karşıydı şimdi oğlum onu gördüğünde yapmadığı şımarıklık kalmıyo oda onunla oynuyo oğlum üstüne atlıyo zıplıyo ellerini kemirmeye çalışıyo e en sonunda yoruluyo yere atıyo kendini yatıyo şapşal. Sonra kayıncalidem evine gidip duş alıyo üstünü değiştirip ibadetini yapıyo. Buda biraz dini yönden hayvanlarla olan ilişki mesela. Şimdiden kanıma yatıp yandan yandan yalıyo e kardeşi doğuncada zaten yesinler birbirlerini vallahi ben ve kardeşimde o şekilde büyüdük

Sizede helal olsun evladınız sonuçta oda ne kadar şanslıki yeni doğucak bebişlerimiz abi/ablaları var

jel vajınanın içine uygulanacak şekilde tek kullanımlık paketlerde. içeri uygulanıyor canım.
ama hangi laç hamilelere yasak onu anlamadım tekrar açıklar mısn
Ya bir de bakma sen bana belki yanlış kele bakmışımdır. Doktordan iyi bilecek halimiz yok. Uygun olmasa yazmazdı zaten o ilacı. Sonrasında da forumlara baktım 3 aya kadar kullanan çok varmış.ama genel olarak tüp bebek tedavisi öncesi ve devamında kullanılmış.

Günaydın kizlar
Bebislerinin cinsiyetini ogrenen yada tahminde bulunulan varmi aramizda hic daha erken ama benim doktorum 10 haziranda kontrole gittigimde tahminde bulunuruz dedi cok heyecanlii bebisimi kizim yada oglum diye sevebilicem artik :) icime kiz diye doguyor nedense ama tabaiki ne olursa olsun en onemlisi saglikli olmasi hepimiz icin siz neler düşünüyorsunuz cinsiyet hakkinda

slm canım..toksoplasma testinde iki değer oluyor ya lg G lg M ikisinde de nonreactive mi yazıyor...ve kan değeri ne yazıyor bu değerlerde?
Merhaba Canım,
şimdi tahlillerime baktım ama benden istememiş ona bakılmamış yani rubella ıgg ve bubella ıgm bakılmış sadece doktorumu değiştirdim yeni olandan isterim bende

Canım ikimizinde günü aynı kalp atışını duyabildinmiiii
Dün gittim hastaneye ama malesef çok küçük bişey görünüyo dedi beta da sınırda dedi perşembe gel ultrasyonda bakalım dış gebelik mi değilmi netleştirelim dedi yani kanamam rahatsız eden sancım falan yok ama göremeynce böyle dedi doktor yarın tekrar bakcak

Merhaba, bende çok merak ediyorum tabiki en önemlisi sağlıklı olmaları ve sağ salim kucağımıza almamız benimde birinci yavrucuğum oğlan, ikincisi saçlarını örebildiğim bir kızım olmasını isterim :) ama erkek olursada oğlum açısından daha iyi hayırlısı yani çin takvimi erkek diyor birincisinde doğru çıktı bundada doğruysa erkek, eşimin içine kız doğuyor benim içimede öyle doğuyor ama kısmet sağlıklı olsunlarda cinsiyeti önemli değil

Sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim canim. Oglusunuda Allah bagislasin benim ilk hamileligim daha :) Ben iki ayri cin takvimi yapmistim biri kiz bir erkek dedi rus takvimi diye bisi görmüştüm onuda yaptim o da kiz dedi bakalim ne olucak sansimiza insan merak etmeden duramiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…