Birdaki kontrolunde ister buyuk ihtimalle tatlim benimde 8.ci haftada herseye bakti hem kan hem idrar ayin 9 dada ikili tarama testi yapicakmisSlm tatlı anneler ben de sekizinci haftadayim ama doktor bir test istemedi benden daha sizsix hangi testleri yaptirdiniz
evet canım o bende de pozitif..onu geçirmişiz yani sıkıntı yok..enfeksiyonel birşey oda..kızlar pardon toksoplazma varmış günahını aldım doktorun negatif görünüyor. bide anti Cmv ıgg de pozitif görünüyor sanırım o da bişeyin bağışıklığı bileniniz varmı
yok canım vajınal muayene ıle keseyı gorduk bu cuma karından gormeye calısıcaz dedi. ama hersey yolunda sıkıntı yok kanama falan yok dedı bugun yıne kan tahlılı yaptırdım değer 8223 cıktı gecen hafta salı 838 ıdı normal mı acaba?Canim.senin karindan mi bakti
Benim yaş da 35 ilk hamilelik. Benziyoruz sanirim. Şanslisin . Benim hic bulantim yok simdiden 2 kilo aldim. Bu duruma bir dur demezsem riskler olusabilir. Biraz kaygiliyim o nedenle. Insallah sıkıntisiz bebeklerimizi kucagimiza alirizE="Jingle, post: 46724800, member: 430687"]Ben de çok kiloluyum aynı dertler bende de var tatlımBir de tansiyonum yükseldi dün. Panikledim. Troidim yavaş çalıştığı için ilaç alıyorum, levotiron. Doktorum dozunu arttırdı sanırım tansiyonumu o yükseltti.
CCanım bende insulin direnci var yaşta 38 ilk hamileligim ne yapalım allah yardimcimiz olsun elimden geldigi kadar dikkat ediyorum az az sık sık yiyorum daha kilo aalmadım inşallah böyle gider
pek güvenilir değil diyorlar.yanlış çıkan çokmuşCin takvimi sizce ne kadar guvenilir ?
Yok canim streslenme benim arkadaslarim da var hic belirti görmeyen yani ben kendim icin dedim onuBebeginiz hayirli olsun oncelikle.Allah sag salim kucaniza almayi nasip etsin.yorumunuz beni bayagi dusundurdu acikcasi mesela benim hic mide bulantim yok simdi allah korusun bebegim canlanmadimi?cok hassas bir donemdeyiz lutfen bu sekilde yorumlar yapip bizleri strese sokmayin.
Benimmücüncü gebeligim bende öyleydi kalp atisi baslayinca midem basliyor benim bualnamya kendim icin dedim yaniAaa mide bulantı canlandığına mı işaret ilk defa duydum
Değerin gayet güzel lakin benim doktorum keseyi gördükten sonra kan değerinin bi önemi olmadığını söyledi. Karından bakınca kese ve içi doluysa artık değeri hiç önemsemiyorlar bile. Ben sordum değerim kaç diye söylemedi hiç bi önemi yok dedi.yok canım vajınal muayene ıle keseyı gorduk bu cuma karından gormeye calısıcaz dedi. ama hersey yolunda sıkıntı yok kanama falan yok dedı bugun yıne kan tahlılı yaptırdım değer 8223 cıktı gecen hafta salı 838 ıdı normal mı acaba?
Buraya bu bilgiyi paylaştığın için çok teşekkür ederim size. Benimde tüm tahlillerim yapılda şükürler olsun hiçbir sorunum yok. Doktoruma danışmadım ters bir cevap alırım sinirim bozulur diye. Bizimde de 4 yaşında köpeğimiz ( yani ilk evladımız) var . Toplumumuzda o kadar kötü bir algı ve yanlış bir düşünce varki çocuklu evde köpek olmaz hamileysen zararı olur diye cevap bile vermiyorum artık. Daha karnım belirginleşmedi fazla ozaman dışarda gezerken bu ne olacak diye sorular sorlacak. Eşimin yaptığı gibi dönüp gideceğim artık. O bizim ilk bebeğimiz meleğimize abla lık yapacak inşallah. (bu arada dışarıda bütün kedi köpüşleride mıncırıyorum)
Canım senin bana dediğin jelin prospektüsünü okudum internetten de orda yazıyordujel vajınanın içine uygulanacak şekilde tek kullanımlık paketlerde. içeri uygulanıyor canım.
ama hangi laç hamilelere yasak onu anlamadım tekrar açıklar mısn
Ya bir de bakma sen bana belki yanlış kele bakmışımdır. Doktordan iyi bilecek halimiz yok. Uygun olmasa yazmazdı zaten o ilacı. Sonrasında da forumlara baktım 3 aya kadar kullanan çok varmış.ama genel olarak tüp bebek tedavisi öncesi ve devamında kullanılmış.jel vajınanın içine uygulanacak şekilde tek kullanımlık paketlerde. içeri uygulanıyor canım.
ama hangi laç hamilelere yasak onu anlamadım tekrar açıklar mısn
canım mide bulantın hiç oldumu
Merhaba Canım,slm canım..toksoplasma testinde iki değer oluyor ya lg G lg M ikisinde de nonreactive mi yazıyor...ve kan değeri ne yazıyor bu değerlerde?
Dün gittim hastaneye ama malesef çok küçük bişey görünüyo dedi beta da sınırda dedi perşembe gel ultrasyonda bakalım dış gebelik mi değilmi netleştirelim dedi yani kanamam rahatsız eden sancım falan yok ama göremeynce böyle dedi doktor yarın tekrar bakcakCanım ikimizinde günü aynı kalp atışını duyabildinmiiii
Merhaba, bende çok merak ediyorum tabiki en önemlisi sağlıklı olmaları ve sağ salim kucağımıza almamız benimde birinci yavrucuğum oğlan, ikincisi saçlarını örebildiğim bir kızım olmasını isterim :) ama erkek olursada oğlum açısından daha iyi hayırlısı yani çin takvimi erkek diyor birincisinde doğru çıktı bundada doğruysa erkek, eşimin içine kız doğuyor benim içimede öyle doğuyor ama kısmet sağlıklı olsunlarda cinsiyeti önemli değilGünaydın kizlar
Bebislerinin cinsiyetini ogrenen yada tahminde bulunulan varmi aramizda hic daha erken ama benim doktorum 10 haziranda kontrole gittigimde tahminde bulunuruz dedi cok heyecanlii bebisimi kizim yada oglum diye sevebilicem artik :) icime kiz diye doguyor nedense ama tabaiki ne olursa olsun en onemlisi saglikli olmasi hepimiz icin siz neler düşünüyorsunuz cinsiyet hakkinda
Sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim canim. Oglusunuda Allah bagislasin benim ilk hamileligim daha :) Ben iki ayri cin takvimi yapmistim biri kiz bir erkek dedi rus takvimi diye bisi görmüştüm onuda yaptim o da kiz dedi bakalim ne olucak sansimiza insan merak etmeden duramiyorMerhaba, bende çok merak ediyorum tabiki en önemlisi sağlıklı olmaları ve sağ salim kucağımıza almamız benimde birinci yavrucuğum oğlan, ikincisi saçlarını örebildiğim bir kızım olmasını isterim :) ama erkek olursada oğlum açısından daha iyi hayırlısı yani çin takvimi erkek diyor birincisinde doğru çıktı bundada doğruysa erkek, eşimin içine kız doğuyor benim içimede öyle doğuyor ama kısmet sağlıklı olsunlarda cinsiyeti önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?