Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Kızlar şuan mutluyum ama aynı zamanda çok tedirginim. Herkese merhaba öncelikle :) Ben vajinusmus hastasıyım fakat ileri derecede değil... yani yüzde 80 ilerliyor eşim sonra ben korkuyorum kaçırıyorum kendimi falan . 1 senelik evliyim başlarda daha kötüydüm sonra yavaş yavaş ilerledik çözüp bebek yapalım diyorduk. Fakat geçen ay 2 kez korunmasız ilişki oldu ve ben hemen hamile kalmışım. Şuan 4 haftalık hamileyim, doktora gittim haftaya gel keseye bakalım dedi. Şimdi tam birleşme olmadı ya o yüzden dış gebelik falan olur mu diye korkuyorum. Keşke şu vajinusmusu yenipte hamile kalsaydım , ama isteyerek olmadı işte

mrb kızlar ılk beta hcg yaptıgımda 355 cıktı ıkı gun sonra ayrı yerde yaptırdım 265 cıktı dusuyo sandım 4 gun sonra doktora gıttık 3550 olmuş keseyı gorduk sımdı 5+4 haftalık bebısım ınsallah kucagıma almayıda nasıp eder rabbım.. labaratuva hatası olmus dedı doktor

Hayırlı olsun :) Ne güzel ya yükselmiş benim 26 mayısta 149 çıktı dün gittim hastaneye 1000 sınırda dedi doktor yarın gel bakalım ultrasyonda dedi dün küçük cihazda baktı küçük bişi görünüyo ama emin olalım dedi

kızlar oruç tutmayı düşünen yada bunu doktorla görüşeniniz var mı ? ben çok kararsızım bu konuda henüz doktorada sormadım .

kızlar oruç tutmayı düşünen yada bunu doktorla görüşeniniz var mı ? ben çok kararsızım bu konuda henüz doktorada sormadım .
Dün ebe hastanede gebelikle ilgili bilgilendirirken bu konuya da değindi tutun ya da tutmayın diye fetva veremem ama günler çok uzun bebeğinizin beslenmesi lazım kısa günler olsa tutun derdik ama sizin kararınız doktorunuza danışın dedi.Ama genelde doktorların tavrı da bildiğim kadarıyla şöyle.."Bebeğini aç bırakmak istiyosan tut" diyenler var

kızlar doktorum ağda yaptırma başka yöntemler bul dedi ama ne yapacağımı bilmiyorum bir öneriniz var mı? bacaklar için tüy dökücü kullansam zararı olur mu ki?

canım bende dün gördüm küçük mucizemi hayırlısıyla..doktor tüy dökücü krem ve herhangi kimyasal bi krem kullanma dedi bana..sana neden ağda yaptırma dediki

ya ilk aylar olduğu için tutabilirmiyiz acaba diye düşündümde . doktorlada bir görüşcem bakalım

canım bende dün gördüm küçük mucizemi hayırlısıyla..doktor tüy dökücü krem ve herhangi kimyasal bi krem kullanma dedi bana..sana neden ağda yaptırma dediki
ayyy hayırlı olsun sana da :) hiç bilmiyorum ki ama jilet yaptım yarım yamalak tahriş oldu

ben sormadım ama tutmayı düşünmüyorum. daha minik bebeklerimiz onları aç bırakmak bence hiç iyi değil.

neden üzüyorsun ki kendini canım. illa tam birleşme olacak diye birşey yok ki. erkek vajina ağzına boşalsa bile hamile kalınabiliyor. bence çok şanslısın. ama anlayamadığım hamile kalmak istemiyor musun?

bebeğimizin ilk fotoğrafları ne kadar güzel çıkıyorlar değil mi bana da hiç vajinal bakmadı ki hiç istememiştim zaten.

valla keseyı gördu cumartesı gıdıcem ıste kalp atışlarına bakıcak ınsaallh

kızlar doktor dün bir sürü kan tahlili ve idrar kültürü yazdı..özel hastane olduğu için orada yaptırmak istemedim,acaba sağlık ocakları yapıyormu?

Ben tutacağım Allah izin verirse. En azından denerim bir sıkıntı olmazsa devam ederim diye düşünüyorum. İlk üç ay zaten bebek yediklerimizden değil stoklardan besleniyor. Bebek açısından bir sıkıntı olacağına inanmıyorum. Çevremde hamileliğin ileri aşamalarında tutanlar oldu onlar bile sıkıntı yaşamadı. Tabi herkesin kendi kararı bu benim fikrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…