Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

evet doğru bakmalıyım. çok emin değilim ama bir avm'de var diye hatırlıyorum. bende hep mum ağda yaptırmıştım ama şimdi tedirginim o yüzden dediğinize bakayım bir teşekkür ederim

ayy resmen ben. Norrmalde makyajsız dışarı çıkmayan ben ev temizliğini bile yapmıyorum. Eve geliyorum suş alıp yatıyorum vallahi. ilk zamanlar böyleymiş sanırım ama haziran ayı itibariyle sirkeleniiiiip kendime geliyorumm (inş)

slm hamişler..evet çalışan hanımlar için oruç çok daha zor olucak..doktoruma sormadım ama..annem gebe yada emzikliyken tutmazmış sonra tutarmış..hasta insan bedenine eziyet etmemek için nasıl oruç tutmuyorsa bizimkide bir nebze öyle hastalık olmasa da bebeğime bişey olur mu endişesi taşırım..Allahım korusun hepimizin bebişlerini..

benim kıllarda incelme yok sanki..bide gören güzelleimişsin diyor güzelleşince erkek mi oluyor ama arkadaşım 7 aylık hamile güzelleştim diyor ama onun kız..bu tez yanlış o zaman:)

Evet benimde hiç bulantim olmadı kafama takıldı şimdi

İşte anlattığın kişi benim. Ki ben öğrenmeden önce başladı o halsizliklerim. Birde çalışınca hiç dinlenemiyor insan ev temizliğini geç kendi saçımı başımı bile yapamıyorum. Vallahi paso yatmak istiyorum

bişey sorucam bulantın yada kusman oldumu birde karnında sanki gözün seyirir gibi bir seyirme hissettinmi sağ yada sol yumurtalık tarafında

1 2 hafta once basladi bulantilarim hafiften ama sabah degilde aksam ustu ve gece bulanıyordu benim midem ve aciktigimda genelde bulanti hissediyorum ama 2 3 gundur yok sanirim gecti canim insallah gecmistir hic sevmedim o bulantilari çünkü :) yok cnm seyirme hissetmedim hic ama batma ve hafif sanci tarzi seyler hissediyorum ozellikle biraz fazla ayakta durayim yada yuruyeyim hemen agri gibi giriyor kasiklarima

Yok canım ya silkelensemde olmuyor bi tuhaf hissediyorum aynı kız bende makyajsız markete bile çıkmazdımbu kadar isteksizlik gözükmedi yani :)

Evet ya gerçekten kötü şöyle bakıyorum saçıma tarak degmemiş gibi hiç bakım desen 0 sanki 5 çocukla magarada kalmış gibiyim insan kendini depresyonda sanıyor iç sıkıntısı

Evet ya gerçekten kötü şöyle bakıyorum saçıma tarak degmemiş gibi hiç bakım desen 0 sanki 5 çocukla magarada kalmış gibiyim insan kendini depresyonda sanıyor iç sıkıntısı
Dün zorla bi oje sürdüm oda bugün bozuldu nasıl isteksizsem. Cidden şuan masaya kafamı koysam uyucam. Ya kızlar ne sorucam size. Şuan daha çok yeni doktoruma da soramadım ama cinselliği ne yapıyorsunuz. Biz öğrendiğimizden beri yaklaşmıyoruz ama şöyle de bir durum var hormonlar yüzünden de bu duygu istek artıyor. Ay utandım

Canım kan gelmedigi sürece düzenli kontrole gittigin sürece hiç bişi olmaz Allahın izniyle doktora bi sor Allah korusun bi tehliken yoksa sıkıntı olmaz biz uzaklaşamadık malesef zaten yeni evliyiz hergün oluyo bizde

Yok canım ya silkelensemde olmuyor bi tuhaf hissediyorum aynı kız bende makyajsız markete bile çıkmazdımbu kadar isteksizlik gözükmedi yani :)
ayy yok vallahi takatim yok derler ya aynen öyleyim. sabah 6da yataktan binbir zorlukla kalkıyorum 7:30 mesai başı akşam 6da evdeyim duş alıyorum yemek bile yiyemeyip 'midem bulanıyoooooo' diye ağlaşıp salonda uyuyakalıyorum. hiç hoş değil benim çok arkadaşım miss gibi gebelik yaşadılar. makyaj düğünler gezmeler. ayy bende artık cidden kendime gelmek istiyorum ya

ayy hiç utanma. sanki ayıp bişey yapıyosun aşk olsun. Ben doktorsan önce anneme sormuştum bence bi sorun olmaz dedi. ama sen yine doktoruna sor dedi. Ben kontrole gittiğimde rahimimde kist var bir süre yapma dedi. ne olur ne olmaz diye. bu ayın 25inde kontolüm var o zaman tekrar kontrol sağlanıp bişey der sanırım. e artık 3. ayımda bitiyor olucak inşallah. Ayrıca bende hiç istek yok vallahi. :S

Napmak lazım valla bende çok özenir oldum bakımlı hamişlere ya napcaz böyle sanki hep böyle kalcak gibi hissediyorum ya kendime gelmek istiyorum aynı senin gibi aramadıgım internet sayfası kalmadı bi ipucu yok nası düzelcez bilemedim

Hamilesin ve hergün mi bişe olmuyor mu cidden?
Biz nasıl korkuyoruz bişe olacak diye bizde 10 aylık evliyiz zaten :) :)

Dr bişe sormadan cinsellikte sıkıntı yok dedi hersey normal olduğu için ama biz yine de tedirgin oluyoruz

Merhaba. Bir kaç gündür kahverengi lekelenmem var diye yazıyordum, kahverengi lekeler kırmızıya dönmeye basladi bu sabah. Kontrole gittik, bebeğimin kalp atimi durmus( yıkıldım resmen, cok Alışmışim varlığına. Sizler sagsalim kucaginiza alirsiniz insallah bebeklerinizi, saglikla gelsinler.

Açıkçası bizde çok tedirginiz. Ya bişe olursa diye. Eşim benden daha tedirgin korkuyo yok yok bişe olmasın diyo :)

Hamilesin ve hergün mi bişe olmuyor mu cidden?
Biz nasıl korkuyoruz bişe olacak diye bizde 10 aylık evliyiz zaten :) :)
Şimdilik bişe olmadı şükür doktor ilk 4 haftalıkken gittigimde keseyi görene kadar yasak dedi bebişi gördük bi sıkıntı yok neden olmasın 8 aya kadar tehliken yoksa olur dedi biz ocakta evlendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…