- 21 Ocak 2016
- 166
- 62
- 13
- 36
7+5 olduk canımAy hayırlı olsun. Biz daha 4 +5 deyiz. Kese filan görmedik sizin kaçıncı hafta
evet doğru bakmalıyım. çok emin değilim ama bir avm'de var diye hatırlıyorum. bende hep mum ağda yaptırmıştım ama şimdi tedirginim o yüzden dediğinize bakayım bir teşekkür ederimEvet en azından jilet gibi deriyi yüzüp kıl köklerini uyarmıyor daha çok çıksın diye. Ben taa evlenmeden önce Rossmann mağazalarından traş başlığı olan bir epilator almıştım. 1-2 kullandım attım kenara ağda yapıyorum diye. Şimdi işime yaradı. Çok da ekonomik bir fiyatı vardı, 30 tl falandı o zaman. Şimdi de çok farklı değildir herhalde. Diğer epilatorler gibi eti tutmuyor ve kıl kökleri jiletteki gibi belirgin olmuyor alinca. Yaşadığın yerin yakınlarında Rossmann varsa bak bence.
Hamileligimi ögrendigimden belli hiç bişe yapasım gelmiyor süsü püsü hepten unuttum ev işi desen kolumu kaldırmak dahi içimden gelmiyor bulantılar mide yanması da cabası benim gibi olan varmı bunlar ne zaman geçecek acaba dışarda gayet süslü püslü bakımlı hamişleri görünce sorun bendemi acaba depresyona flan mı girdim diyorum
Evet benimde hiç bulantim olmadı kafama takıldı şimdiBebeginiz hayirli olsun oncelikle.Allah sag salim kucaniza almayi nasip etsin.yorumunuz beni bayagi dusundurdu acikcasi mesela benim hic mide bulantim yok simdi allah korusun bebegim canlanmadimi?cok hassas bir donemdeyiz lutfen bu sekilde yorumlar yapip bizleri strese sokmayin.
İşte anlattığın kişi benim. Ki ben öğrenmeden önce başladı o halsizliklerim. Birde çalışınca hiç dinlenemiyor insan ev temizliğini geç kendi saçımı başımı bile yapamıyorum. Vallahi paso yatmak istiyorumHamileligimi ögrendigimden belli hiç bişe yapasım gelmiyor süsü püsü hepten unuttum ev işi desen kolumu kaldırmak dahi içimden gelmiyor bulantılar mide yanması da cabası benim gibi olan varmı bunlar ne zaman geçecek acaba dışarda gayet süslü püslü bakımlı hamişleri görünce sorun bendemi acaba depresyona flan mı girdim diyorum
bişey sorucam bulantın yada kusman oldumu birde karnında sanki gözün seyirir gibi bir seyirme hissettinmi sağ yada sol yumurtalık tarafında
Yok canım ya silkelensemde olmuyor bi tuhaf hissediyorum aynı kız bende makyajsız markete bile çıkmazdımbu kadar isteksizlik gözükmedi yani :)ayy resmen ben. Norrmalde makyajsız dışarı çıkmayan ben ev temizliğini bile yapmıyorum. Eve geliyorum suş alıp yatıyorum vallahi. ilk zamanlar böyleymiş sanırımama haziran ayı itibariyle sirkeleniiiiip kendime geliyorumm (inş)
Evet ya gerçekten kötü şöyle bakıyorum saçıma tarak degmemiş gibi hiç bakım desen 0 sanki 5 çocukla magarada kalmış gibiyim insan kendini depresyonda sanıyor iç sıkıntısıİşte anlattığın kişi benim. Ki ben öğrenmeden önce başladı o halsizliklerim. Birde çalışınca hiç dinlenemiyor insan ev temizliğini geç kendi saçımı başımı bile yapamıyorum. Vallahi paso yatmak istiyorum
Dün zorla bi oje sürdüm oda bugün bozuldu nasıl isteksizsem. Cidden şuan masaya kafamı koysam uyucam. Ya kızlar ne sorucam size. Şuan daha çok yeni doktoruma da soramadım ama cinselliği ne yapıyorsunuz. Biz öğrendiğimizden beri yaklaşmıyoruz ama şöyle de bir durum var hormonlar yüzünden de bu duygu istek artıyor. Ay utandımEvet ya gerçekten kötü şöyle bakıyorum saçıma tarak degmemiş gibi hiç bakım desen 0 sanki 5 çocukla magarada kalmış gibiyim insan kendini depresyonda sanıyor iç sıkıntısı
Canım kan gelmedigi sürece düzenli kontrole gittigin sürece hiç bişi olmaz Allahın izniyle doktora bi sor Allah korusun bi tehliken yoksa sıkıntı olmaz biz uzaklaşamadık malesef zaten yeni evliyiz hergün oluyo bizdeDün zorla bi oje sürdüm oda bugün bozuldu nasıl isteksizsem. Cidden şuan masaya kafamı koysam uyucam. Ya kızlar ne sorucam size. Şuan daha çok yeni doktoruma da soramadım ama cinselliği ne yapıyorsunuz. Biz öğrendiğimizden beri yaklaşmıyoruz ama şöyle de bir durum var hormonlar yüzünden de bu duygu istek artıyor. Ay utandım
ayy yok vallahi takatim yok derler ya aynen öyleyim. sabah 6da yataktan binbir zorlukla kalkıyorum 7:30 mesai başı akşam 6da evdeyim duş alıyorum yemek bile yiyemeyip 'midem bulanıyoooooo' diye ağlaşıp salonda uyuyakalıyorum. hiç hoş değil benim çok arkadaşım miss gibi gebelik yaşadılar. makyaj düğünler gezmeler. ayy bende artık cidden kendime gelmek istiyorum yaYok canım ya silkelensemde olmuyor bi tuhaf hissediyorum aynı kız bende makyajsız markete bile çıkmazdımbu kadar isteksizlik gözükmedi yani :)
Dün zorla bi oje sürdüm oda bugün bozuldu nasıl isteksizsem. Cidden şuan masaya kafamı koysam uyucam. Ya kızlar ne sorucam size. Şuan daha çok yeni doktoruma da soramadım ama cinselliği ne yapıyorsunuz. Biz öğrendiğimizden beri yaklaşmıyoruz ama şöyle de bir durum var hormonlar yüzünden de bu duygu istek artıyor. Ay utandım
Napmak lazım valla bende çok özenir oldum bakımlı hamişlereayy yok vallahi takatim yok derler ya aynen öyleyim. sabah 6da yataktan binbir zorlukla kalkıyorum 7:30 mesai başı akşam 6da evdeyim duş alıyorum yemek bile yiyemeyip 'midem bulanıyoooooo' diye ağlaşıp salonda uyuyakalıyorum. hiç hoş değil benim çok arkadaşım miss gibi gebelik yaşadılar. makyaj düğünler gezmeler. ayy bende artık cidden kendime gelmek istiyorum ya
Hamilesin ve hergün mi bişe olmuyor mu cidden?Canım kan gelmedigi sürece düzenli kontrole gittigin sürece hiç bişi olmaz Allahın izniyle doktora bi sor Allah korusun bi tehliken yoksa sıkıntı olmaz biz uzaklaşamadık malesef zaten yeni evliyiz hergün oluyo bizde
Dr bişe sormadan cinsellikte sıkıntı yok dedi hersey normal olduğu için ama biz yine de tedirgin oluyoruzDün zorla bi oje sürdüm oda bugün bozuldu nasıl isteksizsem. Cidden şuan masaya kafamı koysam uyucam. Ya kızlar ne sorucam size. Şuan daha çok yeni doktoruma da soramadım ama cinselliği ne yapıyorsunuz. Biz öğrendiğimizden beri yaklaşmıyoruz ama şöyle de bir durum var hormonlar yüzünden de bu duygu istek artıyor. Ay utandım
Şimdilik bişe olmadı şükür doktor ilk 4 haftalıkken gittigimde keseyi görene kadar yasak dedi bebişi gördük bi sıkıntı yok neden olmasın 8 aya kadar tehliken yoksa olur dediHamilesin ve hergün mi bişe olmuyor mu cidden?
Biz nasıl korkuyoruz bişe olacak diye bizde 10 aylık evliyiz zaten :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?