- 13 Mayıs 2016
- 362
- 331
- 33
Napmak lazım valla bende çok özenir oldum bakımlı hamişlereya napcaz böyle sanki hep böyle kalcak gibi hissediyorum ya kendime gelmek istiyorum aynı senin gibi aramadıgım internet sayfası kalmadı bi ipucu yok nası düzelcez bilemedim
Canım çok üzüldüm keşke bi doktora daha gitseydiniz kürtajmı dediler duymuşmuydunuz bebişin kalbini öncedenMerhaba. Bir kaç gündür kahverengi lekelenmem var diye yazıyordum, kahverengi lekeler kırmızıya dönmeye basladi bu sabah. Kontrole gittik, bebeğimin kalp atimi durmus( yıkıldım resmen, cok Alışmışim varlığına. Sizler sagsalim kucaginiza alirsiniz insallah bebeklerinizi, saglikla gelsinler.
Çok üzüldüm canım Allahım en kısa zamanda hayırlısıyla yine nasip etsinMerhaba. Bir kaç gündür kahverengi lekelenmem var diye yazıyordum, kahverengi lekeler kırmızıya dönmeye basladi bu sabah. Kontrole gittik, bebeğimin kalp atimi durmus( yıkıldım resmen, cok Alışmışim varlığına. Sizler sagsalim kucaginiza alirsiniz insallah bebeklerinizi, saglikla gelsinler.
Merhaba. Bir kaç gündür kahverengi lekelenmem var diye yazıyordum, kahverengi lekeler kırmızıya dönmeye basladi bu sabah. Kontrole gittik, bebeğimin kalp atimi durmus( yıkıldım resmen, cok Alışmışim varlığına. Sizler sagsalim kucaginiza alirsiniz insallah bebeklerinizi, saglikla gelsinler.
İnşallah geçer diyolar 3 ayı bitirince ama inşallah geçer ben bulandıkça ekşi yiyorum yada kuruyemiş al yanına geçiriyo hafifletiyo canım silkelenip toplancaz inşallah yavalla pek bilemedimki işteya bişey diyim mi zaten bi bakıma başladığımız an devamı gelicek bence. üstümüzden şu üşengeçliği atmamız lazım. Attığımız an tamamdır. motive motive motive. başka çare yook vallahi depresyom deme ondanda korkuyorum. çok enerjiktim bulantılarım geçse inşallah ama bir yerden başlamak şart ya
Geçmiş olsun canim. Allah tekrar hamile kalmayi ve sonucunda sağlikla bebegine kavuşmayi nasip etsin.Merhaba. Bir kaç gündür kahverengi lekelenmem var diye yazıyordum, kahverengi lekeler kırmızıya dönmeye basladi bu sabah. Kontrole gittik, bebeğimin kalp atimi durmus( yıkıldım resmen, cok Alışmışim varlığına. Sizler sagsalim kucaginiza alirsiniz insallah bebeklerinizi, saglikla gelsinler.
benim kıllarda incelme yok sanki..bide gören güzelleimişsin diyorgüzelleşince erkek mi oluyor ama arkadaşım 7 aylık hamile güzelleştim diyor ama onun kız..bu tez yanlış o zaman:)
Canım çok üzüldüm keşke bi doktora daha gitseydiniz kürtajmı dediler duymuşmuydunuz bebişin kalbini önceden
Çok üzüldüm canım Allahım en kısa zamanda hayırlısıyla yine nasip etsin
canım çok geçmiş olsun, başın sağolsun. dilerim Rabbimden bir dahaki gebeliğine inşallah sağlıklı bir bebi,ş dünyaya getirisin. sakın isyan etme, duanı eksik etme. Allah aldığı gibi yenisini de verir inşallah. Rabbim ne verirse hayırlısını verir. dualarım seninle.. Allaha'a emanet ol...
Geçmiş olsun canim. Allah tekrar hamile kalmayi ve sonucunda sağlikla bebegine kavuşmayi nasip etsin.
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Allah oğluna uzun ömür versin.Hepinize çok tsk. Ederim. İsyan etmiyorum, veren de Allah alanda, vardır bundada bir hayır. Allah oğluma uzun ömürler versin. Başka doktora da gittim aynı şeyi söylediler. Yarın kürtaj olacağım. Hepiniz sorunsuz atlatirsiniz inşallah gebeliklerinizi . Dualarim sizinle
Merhaba. Bir kaç gündür kahverengi lekelenmem var diye yazıyordum, kahverengi lekeler kırmızıya dönmeye basladi bu sabah. Kontrole gittik, bebeğimin kalp atimi durmus( yıkıldım resmen, cok Alışmışim varlığına. Sizler sagsalim kucaginiza alirsiniz insallah bebeklerinizi, saglikla gelsinler.
Allah yardımcın olsun canım rabbim sabır versin ogluna uzun hayırlı ömür nasip etsin ne güzel bi annesin hayırlısıyla bi evlat sahibi daha olursun inşallahHepinize çok tsk. Ederim. İsyan etmiyorum, veren de Allah alanda, vardır bundada bir hayır. Allah oğluma uzun ömürler versin. Başka doktora da gittim aynı şeyi söylediler. Yarın kürtaj olacağım. Hepiniz sorunsuz atlatirsiniz inşallah gebeliklerinizi . Dualarim sizinle
İnşallah geçer diyolar 3 ayı bitirince ama inşallah geçer ben bulandıkça ekşi yiyorum yada kuruyemiş al yanına geçiriyo hafifletiyo canım silkelenip toplancaz inşallah ya
Hepinize çok tsk. Ederim. İsyan etmiyorum, veren de Allah alanda, vardır bundada bir hayır. Allah oğluma uzun ömürler versin. Başka doktora da gittim aynı şeyi söylediler. Yarın kürtaj olacağım. Hepiniz sorunsuz atlatirsiniz inşallah gebeliklerinizi . Dualarim sizinle
Hamile çirkinleşiyorsa kız bebek annenin güzelliğini alıyor derler :)benim kıllarda incelme yok sanki..bide gören güzelleimişsin diyorgüzelleşince erkek mi oluyor ama arkadaşım 7 aylık hamile güzelleştim diyor ama onun kız..bu tez yanlış o zaman:)
Ay benim canımda hep salata yemek istiyor. Böyle bol marul dereotu maydonozlu ekşili felan ohh :) Ama bazende şerbetli tatlı istiyor. Bu bence bizim pisboğazlılığımız :)ekşi yeşil elma, ekşi erik. dostum oldu bu ikisi. eşimle bile ilgilenmiyorum o benim üstüme düşüyo ay çok zor bee.. :)
gözünaydın canım..toksoplasma testinde iki değer oluyor ya lg G lg M ikisinde de nonreactive mi yazıyor...ve kan değeri ne yazıyor bu değerlerde?
Cnm bnmkinde sayı yazıyor ole bişi yazmıogözünaydın canım..toksoplasma testinde iki değer oluyor ya lg G lg M ikisinde de nonreactive mi yazıyor...ve kan değeri ne yazıyor bu değerlerde?
Cok gecmis olsun arkadasim allah yardimcin olsun.Bende ilk bebegimi kaybetmisdim seni anlayabiliyorum rabbim en kisa zamanda tekrar nasip eysin insallah aminnHepinize çok tsk. Ederim. İsyan etmiyorum, veren de Allah alanda, vardır bundada bir hayır. Allah oğluma uzun ömürler versin. Başka doktora da gittim aynı şeyi söylediler. Yarın kürtaj olacağım. Hepiniz sorunsuz atlatirsiniz inşallah gebeliklerinizi . Dualarim sizinle
Çok geçmiş olsun canım. Allah her şeyin hayırlısını verir. Düştüyse sağlıklı bir bebek değilmiştir zaten. Olumlu düşün. Senin bir kabahatin yok kesinlikle. Ne kadarlıktı bebeğin? İlaç ne kullanıyordun veya kullanıyor muydun?Merhaba. Bir kaç gündür kahverengi lekelenmem var diye yazıyordum, kahverengi lekeler kırmızıya dönmeye basladi bu sabah. Kontrole gittik, bebeğimin kalp atimi durmus( yıkıldım resmen, cok Alışmışim varlığına. Sizler sagsalim kucaginiza alirsiniz insallah bebeklerinizi, saglikla gelsinler.
evet canım diyorlar..deneyimliler direk yüzden anlıyor ama nasıl anlıyor bilmiyorum:) biraz da balık gibi baygın baygın ortalıkta gezince iyice anlaşılıyor sanırım..hiç cinsiyet tahminim yok içimede birşey doğmuyor..çok merak ediyorum ne olcağını..en önce sağlıklı sıhhatli olsun daa:)Hormonlardan ötürü cilt yağlanıp parlıyor. Ay o durum da tam bir muamma. Kimi güzelleşince kız. Kimisi erkek olur diyor. Ben de erkek biliyordum. Annem kız çocuk annenin güzelliğini alır diyordu ama eşimin tarafı da tam tersini söylüyor mesela kız çocukta anne güzelleşirmiş. Ben çok cirkinlestigimi düşünüyorum. Aynaya bakınca acaip geliyor suratım ama herkes güzelleşmişsin diyor. Bilmediği hâlde hamile misin diye soran oluyor. Sana da oluyor mu? Hattâ ben hamile olduğumu öğrenmeden önce oturmaya gittiğim arkadaşımın annesi benim için hamile değilse hiçbir şey bilmiyorum demiş. Arkadaşım da yok ya olsa bana söylerdi falan diye geçiştirmiş. 2 gün sonra öğrendim. O teyze de bana şimdi oğlun olacak diyor. Hayırlısı.
Olumlu düşünmeye çalışıyorum, hakkımda hayirlisi. Acaba diyorum yinede yarın bir mucize olur mu diye, umut işteÇok geçmiş olsun canım. Allah her şeyin hayırlısını verir. Düştüyse sağlıklı bir bebek değilmiştir zaten. Olumlu düşün. Senin bir kabahatin yok kesinlikle. Ne kadarlıktı bebeğin? İlaç ne kullanıyordun veya kullanıyor muydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?