Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Cok gecmis olsun arkadasim allah yardimcin olsun.Bende ilk bebegimi kaybetmisdim seni anlayabiliyorum rabbim en kisa zamanda tekrar nasip eysin insallah aminn
Tsk. Ederim cnm. Çok zor bişey gerçekten. Allah kimseye yasatmasin. 3 haftada neler dusunmustuk neler, bebek odasından ismine kadar...

Benim bu ikinci gebeligim. Ilk gebeliimde hamile degil gibiydim ne bulanti ne as erme ne bas donmesi :) aslan gii bir oğlum var masallah :)) bunda da bir bulantim.var ki evlere senlik. Demem o ki ayni bedende bile hamilelikler farkliysa farkli bedenlerde ooooo....

A
Tsk. Ederim cnm. Çok zor bişey gerçekten. Allah kimseye yasatmasin. 3 haftada neler dusunmustuk neler, bebek odasından ismine kadar...
Anliyorum seni canim.Allah verdi allah aldi bizim aklimizin almayacagi bir hayir vardir kardesim.Allah a sigin sakin isyan etmw buda bir imtihan .Allah en kisa zamanda tekrar nasip etsin .amin

Az kaldı ogrenmemize zaten. Gerçi binlerce kez şükürler olsun Rabbime bebeklerimizle bugünlere gelebildiğimizi...
Ben burada gebelik belirtisi olarak kirpik karışması diye bir konu okumuştum. Açıkçası hadi canım falan dedim ama hamile olduğumu öğrendiğim zaman kirpiklerim gerçekten karmakarışık ve birbirine yapışmıştı. Onlarda öyle bir şeyden anlıyor herhalde. Bütün belirtilerim kız, içimden geçende kız ama bakalım hayırlısı.

Canım senin bana dediğin jelin prospektüsünü okudum internetten de orda yazıyordu
bir yanlışlık olmasın çünkü bu jeli bildiğim kadarı ile sadece hamiileler kullanıyor. tüp bebek doktorum verdi, burdaki doktorumda o jel piyasanın en iyisi diyebilirim onu kullanırken başka birşeye gerek yok dedi ama

sonra diğer yazını gördüm evet canım benim tüp bebek ve dondurulmus embriyo ,

renkli35 canım Allh sabır versin, başın sagolsun. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah sana. 2 kez düşük yaptım ve zor ama şuda var doktor bana sağlıklı olmama ıhtimalleri yuksek demişti bende oyle teselli etmiştim kendimi.

ayyyyyy
yazdıklarınızı gördüm. saçtan makyajdan falan bahsetmişsiniz ya. okudum okudum güldüm. Oyle bir haldeyim ki sanki ben ben değilim. hayatta en zevk aldığım şeylerden biridir diş fırçalamak ve ondan sonra duydugum ferahlık, gel gelelim onu bile aksatıyorum. saçımı şöyle bir bağlayıp işe gidiyorum. resmen rengine şekline bakmadan ne bulursam giyiyorum bazen işten gelince üzerimi bile değiştirmek istemiyorum hatta kanepede uyuyup kaldığım zamanlar oluyor öylece. halsizliğin ve pasaklılığın dibini yaşıyorum resmen. Allah razı olsun eşim toparlıyor sağımı solumu. ev dersen benden temizdir
sadece sabah bulantılarım ve aşırı derecede iştahsızlığım var onun dışında iyiyim.
bizde cinsellik zaten 12. haftaya kadar yasak 2 düşüğüm olduğundan bide tüp bebek olunca ama olmasaydı bu halimle eşimin yerinde olsam kendime yaklaşırmıydım bilemedim kaldı ki adam benden pinpirikli bana diyorki karnın buyuyunce ben başka yerde yatayım benim sağım solum belli olmaz sana zarar veririm. haksızda sayılmaz çünkü hem çok deli yatar hemde iki kez kabus görüp ben onu uyandırmaya çalışırken birinde kaşıma yumruk atıyordu sıyırdı, rüyasında yılan saldırıyormuş, bir keresindede hırsız kovalıyormuş boğazıma yapışacaktı ama yatak ayırma gibi birşey yapmayacağım eşimle uyumayı seviyorum

Size bi sorum olucak nisan ayının 4 de kahverengi akıntım başladı 6 sında akşam lavobada peçeteye ful kırmızı kan dolu geldi sonra peçete koydum 2 dakka sonra falan peçete sırf kırmıxı kandı bidaha kan gelmedi sabahına az bitiyo gibi tam kırmıxı değil pembede değil silersin az gelir ya öyle geldi kahverengi akıntı 6 gün devam etti böyle adet olur mu yerleşme kanaması böylemi oluyo sonra bu mayısta tarlusal içtim adet oldum hamilelik olabilir mi olsa adet görülür mü bu tsrlusal ilacıylada bilgisi olan

Tsk ederim cnm . Allah kimseye yasatmasin. Bende oğluma bakıp sukrediyorum. Hayırlısı hakkımızda buymus demekki.

Benim yaş da 35 ilk hamilelik. Benziyoruz sanirim. Şanslisin . Benim hic bulantim yok simdiden 2 kilo aldim. Bu duruma bir dur demezsem riskler olusabilir. Biraz kaygiliyim o nedenle. Insallah sıkıntisiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz
Benim yaş da 35 ilk hamilelik. Benziyoruz sanirim. Şanslisin . Benim hic bulantim yok simdiden 2 kilo aldim. Bu duruma bir dur demezsem riskler olusabilir. Biraz kaygiliyim o nedenle. Insallah sıkıntisiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz
slm canım sevindim bana benzeyen birisiyle karsilastigima benim bulantim ara ara oluyor kilo ile ilgili ben yoğurt yiyorum her öğünde o beni tok tutuyor bir de doktor tavsiyesi balık yağı içiyorum tadı iğrenç ama hem bana çok iyi geldi hafızam zayiflamisti şimdi iyim hem de çocuğun beyin gelişimi ve hamileligin iyi geçmesine çok katkısı varmış tavsiye ederim alırsan dha oranı 1000 e en yakın olanı al senin tüp bebek miydi?

Kizlar gecmek bilmeyen bi grip bogaz agrisi ve halsizlik var ilacta kullanamiyorum ve kolay kolay hasta olmam simdi 2 hafta oldu iyilesmek bilmiyorum basimi kaldiramiyorum surekli uzanmak istiyorum su bile aci geliyor napcam ben boyle

Selam güzel anneler ben ilk kez yazıyorum burada benimde Bebeğimi inş 6 ocakta bekliyoruz bir sorum olucak Ne bulantı var ne kusma ne baş dönmesi sadece tek problemim 2 adım atinca elimden ayagimdan can kesiliyor sanki nefes nefese kalıyorum sizlerde böyle problem yaşayan varmi adım atamiyorum normalde çok hareketli biriyim bu beni çok zorluyo

Kizlar gecmek bilmeyen bi grip bogaz agrisi ve halsizlik var ilacta kullanamiyorum ve kolay kolay hasta olmam simdi 2 hafta oldu iyilesmek bilmiyorum basimi kaldiramiyorum surekli uzanmak istiyorum su bile aci geliyor napcam ben boyle
Aynı durumdayız cnm bide üstüne bulantılarım başladı bnm çok kötüyüm inan ki doğru düzgün bişey yiyemiyorum sürekli ytyrum

duygularıma tercuman olmussun bu bulatılar gecmıyor ve sankı dogursamda gecmıcek gıbı hıssedıyorum napıcamı bılmez haldeyım

Balık yağını duymuştum. Ben de araştırıp alıcam.
Tüp bebek değil canım benim. Normal şekilde oldu.
Seninkisi tüp bebek mi?

nisan ayının 4 de kahverengi akıntım oldu sonra 6 sında lavobada petçeteye ful kırmızı kan oldu peçete koydum 2 dakka sonra kırmızı kan doluydu yine sonrasabahına bitmiş gibi az kan geldi ama tamkırmızı değildi kahverengi akıntı 6 gün sürdü bu adet mi yerleşme kanaması

Balık yağını duymuştum. Ben de araştırıp alıcam.
Tüp bebek değil canım benim. Normal şekilde oldu.
Seninkisi tüp bebek mi?

ben doktoruma özellikle sordum balık yağı takviyesini, bana ilk üc ay tehlikeli olabileceğini, kanı sulandırdığını söyledi. ilk üc aydan sonraya kullanmakta yarar var bence. yada doktorunuza sormadan kullanmayın..

doktorum bana da önermedi henüz balık yağını yiyebiliyorsan balığın kendisini yee dedi ama bulantılar yüzünden balıkta zor şu aralar doktorum balık yağına şu an için ihtiyaç olmadığını bulantılarımı arttıracağını hem de şu an için ceviz yememin yeterli olduğunu söyledi... :)

Cok üzüldüm canim. Allah sabir versin . üzülme demek anlamsiz tabiki, ama yiprayma kendini. Maşallah en büyük desteğin oğlun var yaninda. Çok fazla okuyup arastiririm. Genelde sagliksiz gebeliklerin ne yapilirsa yapilsin maalesef ki düşükle sonuclaniyormus. Sen elinden geleni yaptin sonuçta. İnşallah sen tekrar hazir olduğunda hizlica kavuşursun yavruna.
Benim de düşük ihtimali yuksek şekilde bekliyorum bu donemin bitmesini. Hayirlisi olsun demekten başka carem yok maalesef. Umarim benimle kalir bebeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…