Tsk. Ederim cnm. Çok zor bişey gerçekten. Allah kimseye yasatmasin. 3 haftada neler dusunmustuk neler, bebek odasından ismine kadar...Cok gecmis olsun arkadasim allah yardimcin olsun.Bende ilk bebegimi kaybetmisdim seni anlayabiliyorum rabbim en kisa zamanda tekrar nasip eysin insallah aminn
Anliyorum seni canim.Allah verdi allah aldi bizim aklimizin almayacagi bir hayir vardir kardesim.Allah a sigin sakin isyan etmw buda bir imtihan .Allah en kisa zamanda tekrar nasip etsin .aminTsk. Ederim cnm. Çok zor bişey gerçekten. Allah kimseye yasatmasin. 3 haftada neler dusunmustuk neler, bebek odasından ismine kadar...
evet canım diyorlar..deneyimliler direk yüzden anlıyor ama nasıl anlıyor bilmiyorum:) biraz da balık gibi baygın baygın ortalıkta gezince iyice anlaşılıyor sanırım..hiç cinsiyet tahminim yok içimede birşey doğmuyor..çok merak ediyorum ne olcağını..en önce sağlıklı sıhhatli olsun daa:)
bir yanlışlık olmasın çünkü bu jeli bildiğim kadarı ile sadece hamiileler kullanıyor. tüp bebek doktorum verdi, burdaki doktorumda o jel piyasanın en iyisi diyebilirim onu kullanırken başka birşeye gerek yok dedi amaCanım senin bana dediğin jelin prospektüsünü okudum internetten de orda yazıyordu
Tsk ederim cnm . Allah kimseye yasatmasin. Bende oğluma bakıp sukrediyorum. Hayırlısı hakkımızda buymus demekki.renkli35 canım Allh sabır versin, başın sagolsun. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah sana. 2 kez düşük yaptım ve zor ama şuda var doktor bana sağlıklı olmama ıhtimalleri yuksek demişti bende oyle teselli etmiştim kendimi.
Benim yaş da 35 ilk hamilelik. Benziyoruz sanirim. Şanslisin . Benim hic bulantim yok simdiden 2 kilo aldim. Bu duruma bir dur demezsem riskler olusabilir. Biraz kaygiliyim o nedenle. Insallah sıkıntisiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz
slm canım sevindim bana benzeyen birisiyle karsilastigima benim bulantim ara ara oluyor kilo ile ilgili ben yoğurt yiyorum her öğünde o beni tok tutuyor bir de doktor tavsiyesi balık yağı içiyorum tadı iğrenç ama hem bana çok iyi geldi hafızam zayiflamisti şimdi iyim hem de çocuğun beyin gelişimi ve hamileligin iyi geçmesine çok katkısı varmış tavsiye ederim alırsan dha oranı 1000 e en yakın olanı al senin tüp bebek miydi?Benim yaş da 35 ilk hamilelik. Benziyoruz sanirim. Şanslisin . Benim hic bulantim yok simdiden 2 kilo aldim. Bu duruma bir dur demezsem riskler olusabilir. Biraz kaygiliyim o nedenle. Insallah sıkıntisiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz
Aynı durumdayız cnm bide üstüne bulantılarım başladı bnm çok kötüyüm inan ki doğru düzgün bişey yiyemiyorum sürekli ytyrumKizlar gecmek bilmeyen bi grip bogaz agrisi ve halsizlik var ilacta kullanamiyorum ve kolay kolay hasta olmam simdi 2 hafta oldu iyilesmek bilmiyorum basimi kaldiramiyorum surekli uzanmak istiyorum su bile aci geliyor napcam ben boyle
Benimde basladi bulantim ama cikaramiyorum sadece midem bulaniyoAynı durumdayız cnm bide üstüne bulantılarım başladı bnm çok kötüyüm inan ki doğru düzgün bişey yiyemiyorum sürekli ytyrum
duygularıma tercuman olmussun bu bulatılar gecmıyor ve sankı dogursamda gecmıcek gıbı hıssedıyorum napıcamı bılmez haldeyımNapmak lazım valla bende çok özenir oldum bakımlı hamişlereya napcaz böyle sanki hep böyle kalcak gibi hissediyorum ya kendime gelmek istiyorum aynı senin gibi aramadıgım internet sayfası kalmadı bi ipucu yok nası düzelcez bilemedim
Balık yağını duymuştum. Ben de araştırıp alıcam.slm canım sevindim bana benzeyen birisiyle karsilastigima benim bulantim ara ara oluyor kilo ile ilgili ben yoğurt yiyorum her öğünde o beni tok tutuyor bir de doktor tavsiyesi balık yağı içiyorum tadı iğrenç ama hem bana çok iyi geldi hafızam zayiflamisti şimdi iyim hem de çocuğun beyin gelişimi ve hamileligin iyi geçmesine çok katkısı varmış tavsiye ederim alırsan dha oranı 1000 e en yakın olanı al senin tüp bebek miydi?
Balık yağını duymuştum. Ben de araştırıp alıcam.
Tüp bebek değil canım benim. Normal şekilde oldu.
Seninkisi tüp bebek mi?
Cok üzüldüm canim. Allah sabir versin . üzülme demek anlamsiz tabiki, ama yiprayma kendini. Maşallah en büyük desteğin oğlun var yaninda. Çok fazla okuyup arastiririm. Genelde sagliksiz gebeliklerin ne yapilirsa yapilsin maalesef ki düşükle sonuclaniyormus. Sen elinden geleni yaptin sonuçta. İnşallah sen tekrar hazir olduğunda hizlica kavuşursun yavruna.Merhaba. Bir kaç gündür kahverengi lekelenmem var diye yazıyordum, kahverengi lekeler kırmızıya dönmeye basladi bu sabah. Kontrole gittik, bebeğimin kalp atimi durmus( yıkıldım resmen, cok Alışmışim varlığına. Sizler sagsalim kucaginiza alirsiniz insallah bebeklerinizi, saglikla gelsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?