Valla canım başta anlattıkların aynı ben işte saçlarım yapık yapık sürekli topluyorum topuz gibi duştan duşa tarıyorum kıyafet desen sanki hiçbişe yakışmıyo gibi ne bulsam aynı sen gibi geçirip gidiyorum valla aynaya küsüm diş fırçamla düşman oldukayyyyyy
yazdıklarınızı gördüm. saçtan makyajdan falan bahsetmişsiniz ya. okudum okudum güldüm. Oyle bir haldeyim ki sanki ben ben değilim. hayatta en zevk aldığım şeylerden biridir diş fırçalamak ve ondan sonra duydugum ferahlık, gel gelelim onu bile aksatıyorum. saçımı şöyle bir bağlayıp işe gidiyorum. resmen rengine şekline bakmadan ne bulursam giyiyorum bazen işten gelince üzerimi bile değiştirmek istemiyorum hatta kanepede uyuyup kaldığım zamanlar oluyor öylece.halsizliğin ve pasaklılığın dibini yaşıyorum resmen. Allah razı olsun eşim toparlıyor sağımı solumu. ev dersen benden temizdir
sadece sabah bulantılarım ve aşırı derecede iştahsızlığım var onun dışında iyiyim.
bizde cinsellik zaten 12. haftaya kadar yasak 2 düşüğüm olduğundan bide tüp bebek olunca ama olmasaydı bu halimle eşimin yerinde olsam kendime yaklaşırmıydım bilemedimkaldı ki adam benden pinpirikli bana diyorki karnın buyuyunce ben başka yerde yatayım benim sağım solum belli olmaz sana zarar veririm. haksızda sayılmaz çünkü hem çok deli yatar hemde iki kez kabus görüp ben onu uyandırmaya çalışırken birinde kaşıma yumruk atıyordu sıyırdı, rüyasında yılan saldırıyormuş, bir keresindede hırsız kovalıyormuş boğazıma yapışacaktı ama yatak ayırma gibi birşey yapmayacağım eşimle uyumayı seviyorum
Canım gece yatarken ayaklarına alt kısımlara wiks sür çorap giy yat çok iyi geliyomuşKizlar gecmek bilmeyen bi grip bogaz agrisi ve halsizlik var ilacta kullanamiyorum ve kolay kolay hasta olmam simdi 2 hafta oldu iyilesmek bilmiyorum basimi kaldiramiyorum surekli uzanmak istiyorum su bile aci geliyor napcam ben boyle
Elbirligi yapıp aşacaz inşallah 3. aydan sonra geçer diyor çevrem ama emin degilimduygularıma tercuman olmussun bu bulatılar gecmıyor ve sankı dogursamda gecmıcek gıbı hıssedıyorum napıcamı bılmez haldeyım
Tamam canim deniycem bu gece cok sagol tabi yanmalardan uyuyabilirsem :)Canım gece yatarken ayaklarına alt kısımlara wiks sür çorap giy yat çok iyi geliyomuş
şimdilik benim eşimin şikyetini duymadım biz baya zor bir tedavi süreci geçirdik odan sanırım. bazen bende alınganlık yapıyorum baznede diyorum ki ne yapayım isteyerek yaptığım şeyler değil 3. ayda sonra arkadaşım eski haline döndüğünü soyledi, istesende istemesen de vucudun bu değişiklikle sarsılıyor ve bu haline alışınca bomba gibi oluyorsun dedi ya bakalım ne zaman muhteşem şekilde geri döneceğim. umursamıyorum artık bebeğim sağlıklı olsunda.Valla canım başta anlattıkların aynı ben işte saçlarım yapık yapık sürekli topluyorum topuz gibi duştan duşa tarıyorum kıyafet desen sanki hiçbişe yakışmıyo gibi ne bulsam aynı sen gibi geçirip gidiyorum valla aynaya küsüm diş fırçamla düşman olduknapıcagımı hiç bilmiyorum valla eşim iyi çekiyo kahrımı arada sinirlendirsemde çok alıngan oldum çok tersliyorum ne yapsa kızıyorum ya nası atlatcaz bu halleri hiç bilmiyorum
taze meyve suları sıkıp içsen limon portakal karıştırsan. portakal varmı suan onuda bilmiyorum ama, içebilirsen ballı süt falan boğazına iyi gelir.Tamam canim deniycem bu gece cok sagol tabi yanmalardan uyuyabilirsem :)
Iciyorum canim bol limonlu ihlamur iciyorum portakal suyu ilik sut hepsini iciyorum ama gecmek bilmedi bir turlu birde hasta olmam kolay kolay bunyem cok saglam yillardir burnumun aktigini bile hatirlamam sanirim vucudun hamilelikteki hormanlarin degismesiyle verdigi tepkitaze meyve suları sıkıp içsen limon portakal karıştırsan. portakal varmı suan onuda bilmiyorum ama, içebilirsen ballı süt falan boğazına iyi gelir.
Arada ckyo bnm oda bi kere sadece genelinde bulantı Rabbim yardmcmz olsun inşallahBenimde basladi bulantim ama cikaramiyorum sadece midem bulaniyo
10. haftan dolduktan 2-3 gün sonra git canım..11. haftanın içinde olcaksın..Kızlar doktor bana 11. Hafta gel demıstı.şimdi ben 10. Haftam dolunca mi gidecem yoksa11. Hafta dolunca mi ????
10+1'den sonra canım. Onlar onu 11. hafta sayıyor.Kızlar doktor bana 11. Hafta gel demıstı.şimdi ben 10. Haftam dolunca mi gidecem yoksa11. Hafta dolunca mi ????
Bugün gaza geldim pek bir kokoş olayım dedim gömlekler topuklular saçlar başlar ama ayaklarım zonkluyor. Ya hep giydiğim şeyler hepsi psikolojik bunların eve gitmek için can atıyoumValla canım başta anlattıkların aynı ben işte saçlarım yapık yapık sürekli topluyorum topuz gibi duştan duşa tarıyorum kıyafet desen sanki hiçbişe yakışmıyo gibi ne bulsam aynı sen gibi geçirip gidiyorum valla aynaya küsüm diş fırçamla düşman olduknapıcagımı hiç bilmiyorum valla eşim iyi çekiyo kahrımı arada sinirlendirsemde çok alıngan oldum çok tersliyorum ne yapsa kızıyorum ya nası atlatcaz bu halleri hiç bilmiyorum
bir doktoruna m sora acaba, çok zor olur bu şekilde zaten hamilelik belli başına zorlu bir süeç Allah en kısa zamanda şifanı versin canımIciyorum canim bol limonlu ihlamur iciyorum portakal suyu ilik sut hepsini iciyorum ama gecmek bilmedi bir turlu birde hasta olmam kolay kolay bunyem cok saglam yillardir burnumun aktigini bile hatirlamam sanirim vucudun hamilelikteki hormanlarin degismesiyle verdigi tepki
sanırım vucudumuz yeni bir düzene alışana kadar biz ne yaparsak yapalım içimizden gelmeyecek. belkide bu süreci gerektiği gibi atlatıp fazla takılmadan dinlenmeye vakit ayırmalıyız. şöyle düşünüyorum yeni ortama bile girdiğimizde oranın düzen ve kuralına iletişimine alışmak için zamana ihtiyacımız oluyor buda böyle birşey. içinden nasıl geliyorsa öyle yap, bence hamile kadın kutsal ve her haliyle güzel.Bugün gaza geldim pek bir kokoş olayım dedim gömlekler topuklular saçlar başlar ama ayaklarım zonkluyor. Ya hep giydiğim şeyler hepsi psikolojik bunların eve gitmek için can atıyoum
Öyle yaptım zaten hele evi iyice saldım c.tesi temizletmem lazım. Yemek dahi yapmıyorum yaparsamda o yemeği yiyemiorm garip bişe oldusanırım vucudumuz yeni bir düzene alışana kadar biz ne yaparsak yapalım içimizden gelmeyecek. belkide bu süreci gerektiği gibi atlatıp fazla takılmadan dinlenmeye vakit ayırmalıyız. şöyle düşünüyorum yeni ortama bile girdiğimizde oranın düzen ve kuralına iletişimine alışmak için zamana ihtiyacımız oluyor buda böyle birşey. içinden nasıl geliyorsa öyle yap, bence hamile kadın kutsal ve her haliyle güzel.
sal gitsin :)
bişey sorucam bulantın yada kusman oldumu birde karnında sanki gözün seyirir gibi bir seyirme hissettinmi sağ yada sol yumurtalık tarafında
Kızlar bugün 6. Haftam bitti diye doktora gittim. Önce karından baktı ama göremedi hemen dış gebelik olabilir falan diye anlatmaya başladı. Vajinal ultrason ile bakınca gördü yerleşmiş olan keseyi bir problem olmadığını fakat 4.5 haftalık olduğunu geç döllenmeden kaynaklandığını söyledi. Henüz bulantımın olmaması da bu yüzdenmiş. Kalp atışları 10 gün sonra duyulur ama sen 2 hafta sonra doktora git garanti olsun Dedi.
Bende 2 hafta sonra eşimle birlikte Esenler Medipol'e gidip bundan sonraki muayenelerimi ve doğumu orada yapmayı düşünüyorum.
Tedirgin ve merakla geçecek 2 hafta daha beni bekliyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?