Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Bugün gaza geldim pek bir kokoş olayım dedim gömlekler topuklular saçlar başlar ama ayaklarım zonkluyor. Ya hep giydiğim şeyler hepsi psikolojik bunların eve gitmek için can atıyoum
Canim bence bu yasadiklarinin hepsi psikolojik. Ileride yasayacagin degisiklikleri bildigin icin psikolojini buna yönlendiriyorsun. Ben calisiyorum ve icimdeki seyin daha cok kücuk oldugu ve benim hayatimda herhangi bir degisiklige neden olmasi icin cok erken oldugunu zihnime yerlestirdim her zamanki gibi giyinip topuklu ayakkabilarimi giyip makyajimi yapip bakimli bir sekilde isime gidiyorum. Bence kendinizi birakmak icin cok erken

BENDEDE O KONUDA HİÇ İSTEK YOK YA BİZDE ÖĞRENDİĞİMİZDEN BERİ YAPMIYORUZ

BENİMDE HİÇ BULANTIM OLMADI 8. HAFTM BİTTİ MESELA OLMADI BU SEFER KENDİME ŞÜPHEYLE BAKIYORUM
ay ne kadar şanslısın bende arada oluyor o bile mahvediyor bide 2 gundur yogurdu yemekten getım gördüğüm an lavaboya kosuyorum ne değişik oldum.

Canım çok üzüldüm Allah oğluna uzun ömür versin sen de en kısa zamanda tekrar anne olursun inşallah

çok guzel söylemişsin ama malesef her vucut ile her hamilelik bir olmuyor hamilelerin kiminde bulantı olması kiminde olmaması gibi. istemsiz bir halsizlik ve ciddi uyku hali oluyor insanda. yani beyne pozitif duygu göndermeyi bırak açıp içine koysan o halsizlik bitiriyor ınsanı. bende çalışıyorum birde anaokulu öğretmeniyim sene basından bu yana çocuklar ile dakika durmaz neler yapardık neler şimdi bir görsen tukenıyorum hemen

Hic kanama yasiyan varmi aranizda şimdi gene geldi cok korkuyorum bebegime birsey olucak die

S
Sağol Canım ne bileyim biraz takıldım işte. Zaten diğer gebeliklerim sıkıntılı geçmişti. Şimdi de aynı şeyleri yaşamaktan da çok korkuyorum.
Geç döllenme olması normal aslında zaten biz standart döllenme günlerinde korunuyorduk. Daha bişey olmaz yumurta atılmıştır dediğim Zaman'da olmuş işte

Midem bulanmıyor ama çok kötü yanma var ve arada çok tuhaf bir his oluyor sanki bulunacak gibi ama hayırlısı. Çalışanların işi zor gerçekten ama sürekli evde durmakta insanın üstüne ağırlık çökmesine sebep oluyor. İnşallah şu mide sorunları biran evvel geçerde tadını çıkarırız hamileliğin.

TE="masmaviyim, post: 46761090, member: 727806"]Midem bulanmıyor ama çok kötü yanma var ve arada çok tuhaf bir his oluyor sanki bulunacak gibi ama hayırlısı. Çalışanların işi zor gerçekten ama sürekli evde durmakta insanın üstüne ağırlık çökmesine sebep oluyor. İnşallah şu mide sorunları biran evvel geçerde tadını çıkarırız hamileliğin.[/QUOTE]
Inşallah gecer bulantilar yoksa dayanamiyorum bogaz falan kalmadi bende hep tahris oldu istifra etmeden bende tadini çıkarmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…