Canim bence bu yasadiklarinin hepsi psikolojik. Ileride yasayacagin degisiklikleri bildigin icin psikolojini buna yönlendiriyorsun. Ben calisiyorum ve icimdeki seyin daha cok kücuk oldugu ve benim hayatimda herhangi bir degisiklige neden olmasi icin cok erken oldugunu zihnime yerlestirdim her zamanki gibi giyinip topuklu ayakkabilarimi giyip makyajimi yapip bakimli bir sekilde isime gidiyorum. Bence kendinizi birakmak icin cok erkenBugün gaza geldim pek bir kokoş olayım dedim gömlekler topuklular saçlar başlar ama ayaklarım zonkluyor. Ya hep giydiğim şeyler hepsi psikolojik bunların eve gitmek için can atıyoum
Balık yağını duymuştum. Ben de araştırıp alıcam.
Tüp bebek değil canım benim. Normal şekilde
benim de tüp değil spontan doktorların diliyle kendiliğinden oldu bir aşılama yaptırdık tutmadı 5 ay bekledik bütün evraklarimizi hazırladık tam tüp bebek için randevu aldık ki hamile kalmışım
Evet benimde hiç bulantim olmadı kafama takıldı şimdi
ayy hiç utanma. sanki ayıp bişey yapıyosun aşk olsun. Ben doktorsan önce anneme sormuştum bence bi sorun olmaz dedi. ama sen yine doktoruna sor dedi. Ben kontrole gittiğimde rahimimde kist var bir süre yapma dedi. ne olur ne olmaz diye. bu ayın 25inde kontolüm var o zaman tekrar kontrol sağlanıp bişey der sanırım. e artık 3. ayımda bitiyor olucak inşallah. Ayrıca bende hiç istek yok vallahi. :S
ay ne kadar şanslısın bende arada oluyor o bile mahvediyor bide 2 gundur yogurdu yemekten getım gördüğüm an lavaboya kosuyorum ne değişik oldum.BENİMDE HİÇ BULANTIM OLMADI 8. HAFTM BİTTİ MESELA OLMADI BU SEFER KENDİME ŞÜPHEYLE BAKIYORUM
Canım çok üzüldüm Allah oğluna uzun ömür versin sen de en kısa zamanda tekrar anne olursun inşallahHepinize çok tsk. Ederim. İsyan etmiyorum, veren de Allah alanda, vardır bundada bir hayır. Allah oğluma uzun ömürler versin. Başka doktora da gittim aynı şeyi söylediler. Yarın kürtaj olacağım. Hepiniz sorunsuz atlatirsiniz inşallah gebeliklerinizi . Dualarim sizinle
çok guzel söylemişsin ama malesef her vucut ile her hamilelik bir olmuyor hamilelerin kiminde bulantı olması kiminde olmaması gibi. istemsiz bir halsizlik ve ciddi uyku hali oluyor insanda. yani beyne pozitif duygu göndermeyi bırak açıp içine koysan o halsizlik bitiriyor ınsanı. bende çalışıyorum birde anaokulu öğretmeniyim sene basından bu yana çocuklar ile dakika durmaz neler yapardık neler şimdi bir görsen tukenıyorum hemenCanim bence bu yasadiklarinin hepsi psikolojik. Ileride yasayacagin degisiklikleri bildigin icin psikolojini buna yönlendiriyorsun. Ben calisiyorum ve icimdeki seyin daha cok kücuk oldugu ve benim hayatimda herhangi bir degisiklige neden olmasi icin cok erken oldugunu zihnime yerlestirdim her zamanki gibi giyinip topuklu ayakkabilarimi giyip makyajimi yapip bakimli bir sekilde isime gidiyorum. Bence kendinizi birakmak icin cok erken
ay ne kadar şanslısın bende arada oluyor o bile mahvediyor bide 2 gundur yogurdu yemekten getım gördüğüm an lavaboya kosuyorum ne değişik oldum.
Merhabalar ...biz doktora sorduk 9 hafta dolana kadar olmazsa daha iyi olur dedi...korkudan birşey yapamıyoruz öğrendiğimizden beri...istek gelgitler deBENDEDE O KONUDA HİÇ İSTEK YOK YA BİZDE ÖĞRENDİĞİMİZDEN BERİ YAPMIYORUZ
Canım hiç vakit kaybetmeden doktora git bir de günlük bir bebek aspirini iç zorunlu olmadıkça ayağa kalkma geçmiş olsun inşallah yoktur bir sorunHic kanama yasiyan varmi aranizda şimdi gene geldi cok korkuyorum bebegime birsey olucak die
Sağol Canım ne bileyim biraz takıldım işte. Zaten diğer gebeliklerim sıkıntılı geçmişti. Şimdi de aynı şeyleri yaşamaktan da çok korkuyorum.MORALİNİ BOZMA CANIM HERŞEY NEDE OLSA OLACAĞINA VARIYOR BENİMDE 7+5 OLMASI GEREKİRKEN 7+4 DEMİŞTİ BÖYLE ŞEYLER OLUYOR HEM GEÇ DÖLLENME ÇOĞU KİŞİDE OLUYOR YANİ SEN İÇİNİ RAHAT TUT ONLA KONUŞ ALLAHIN İZNİYLE DUYARSIN KALP ATIŞINI =)
Hic kanama yasiyan varmi aranizda şimdi gene geldi cok korkuyorum bebegime birsey olucak die
Midem bulanmıyor ama çok kötü yanma var ve arada çok tuhaf bir his oluyor sanki bulunacak gibi ama hayırlısı. Çalışanların işi zor gerçekten ama sürekli evde durmakta insanın üstüne ağırlık çökmesine sebep oluyor. İnşallah şu mide sorunları biran evvel geçerde tadını çıkarırız hamileliğin.Aminn Amin. Rabbim kabul etsin. ve Maşallah bulantınız olmasın ben yarın itibariyle 9. haftamın içine giriyorum bu hafta beni inanın çok zorladı dediğim gibi çok erken saatte kalkıyorum işe geliyorum arabada sallanınca midem allak bullak oluyo. kendinizi zorlamayın bebek kadar değerli bişey varsa oda sizsiniz. Allah kolaylık verir inşallah :) mesela şu anda koltuğumda oturup yada uzanıp uyuklamayı çok isterdim. Bide şimdi hasta gibiyim burnum akıyo ve 5 dk bir hapsırıyorum ve iş yerindeyim. bunada şükür ama uyumayı isterdim doğrusu bence bu şansınızı kullanın
Bende aynıyım durmadan erik elma yiyorum.ekşi yeşil elma, ekşi erik. dostum oldu bu ikisi. eşimle bile ilgilenmiyorum o benim üstüme düşüyo ay çok zor bee.. :)
Canım kaç haftalikBugün kalp atışını duymak nasip oldu çok şükür
Maşallah keseye ne zaman gordunuz pekiCanım kaç haftalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?