Ben gecen hafta persemden pazara kadar kanamam oldu kahverengi acıle gittiğinizde henuz 4 haftalık oldugu için bişey anlasılmadı beklerdik bizde carsamba gunu kendi doktorumuza gıttık ultrasonda bebekmı pıhmı acaba diye suphelendı kanamam durmus olmasına ragmen progestan verdiHic kanama yasiyan varmi aranizda şimdi gene geldi cok korkuyorum bebegime birsey olucak die
Midem bulanmıyor ama çok kötü yanma var ve arada çok tuhaf bir his oluyor sanki bulunacak gibi ama hayırlısı. Çalışanların işi zor gerçekten ama sürekli evde durmakta insanın üstüne ağırlık çökmesine sebep oluyor. İnşallah şu mide sorunları biran evvel geçerde tadını çıkarırız hamileliğin.
Çok geçmiş olsun bazen evin içinde birden üşüyorum bazende oturduğum yerde uykuluyup o zaman üşüyorum bu havalar tehlikeli aslında. İnşallah tez zamanda anlatırsınız.Ay dün hastaneye gittik. Allahım felaket bir grip oldummbugunde gitseydim kesin rapor verirdi ama gitmedim. Nasılsa dedim haftasonu geldi kurtuluyorum inşallah. dün yazdıklarınızı bile yeni okuyabildim. Ayy çook dikkat edin vallahi ben çok çekiyorum resmen.
Benimde ilk hamileligim gene boyleydi ama korkuyorum cokBen kanamayı yaşadım. Şu an ara ara sildiğimde kahverengi lekelenme oluyor. Bence bir an önce doktora git derim. Kanama demek düşük tehlikesi demek çünkü.
Genelde 6yla 7. Haftalarda duyuluyor ozellikle karindan daha gec duyuluyorKizlar 5+5 günlük olmuş şimdi doktordan geldim karından ultrasonla doktor keseyi gördü hersey normal dedi ama kalp atışı duymadik 10 gün sonra çağırdı. Çok stres yaptım ya kalp atışını duymadik diye resmen dünyam başıma yıkıldı. Bu evre de duymayip sonra dan duyuluyor mu sacmaliyorum belki ama yardiminiza ihtiyacım var.
Canım kan gelmedigi sürece düzenli kontrole gittigin sürece hiç bişi olmaz Allahın izniyle doktora bi sor Allah korusun bi tehliken yoksa sıkıntı olmaz biz uzaklaşamadık malesef zaten yeni evliyiz hergün oluyo bizde
canım sıkıntı yapma, bende iki kere keseyi görmüştüm 10 gün sonra kalp atışı için çağırmıştı. Normali o zaten canım :) 6 haftayı tamamlaman gerekiyor sanırım ben 6+6 da duymuştumKizlar 5+5 günlük olmuş şimdi doktordan geldim karından ultrasonla doktor keseyi gördü hersey normal dedi ama kalp atışı duymadik 10 gün sonra çağırdı. Çok stres yaptım ya kalp atışını duymadik diye resmen dünyam başıma yıkıldı. Bu evre de duymayip sonra dan duyuluyor mu sacmaliyorum belki ama yardiminiza ihtiyacım var.
ben yaşamadım canım ama benim arkadaşlarım da da olmuştu dinlendiklerin de geçmişti. muayeneye gitmen iyi olmuş ama. doktor iyi dediyse sıkıntı yapma. kalp atışları oluşmuş dedin duymadın mı kalp atışlarını?Günaydın kızlar dün akşam yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum akşam saat yedi gibi kanamam oldu çok değil ama damla dan baya fazlaydı hemen doktoru aradık ilaç ic dinlen dedi ama bizim içimiz rahat etmedi rica ettik muayenesine geldi baktı karından her şey güzel dedi büyümüş dedi hatta kalp atışları da oluşmuş dedi kanama için net bir sebep söylemediiğne verdi fitil verdi şuan iyiyim kahve leke oluyor sildigimde ama ben kotuyum hep ağlamak istiyorum benim gibi kanama yaşayan var mı
Sağol canım kalp atışlarını dinlemeye çalıştık ama doktor annenin nabziyla karışıyor dedi kendisi duydu ben pek anlamadım makinalardan pek anlamam ama oldukça eskiydi bizede ultrason dan yakinlaştirdi pit pit hızlı hızlı atıyorduben yaşamadım canım ama benim arkadaşlarım da da olmuştu dinlendiklerin de geçmişti. muayeneye gitmen iyi olmuş ama. doktor iyi dediyse sıkıntı yapma. kalp atışları oluşmuş dedin duymadın mı kalp atışlarını?
Canim benimde suan kanamam var ama sem kalp atislarini duymussun neyseki icini rahat tut stres yapma ilk hamileligimde sakir sakir kanadi bnm igneyle durdum bi ay sonra cok guzel bi hamilelik gecirdim allah bağışladı oglumu bana inşallah bundada oyle olur die umut ediyorum sende yat dinlen wc disinda kalkmamaya calis geçerGünaydın kızlar dün akşam yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum akşam saat yedi gibi kanamam oldu çok değil ama damla dan baya fazlaydı hemen doktoru aradık ilaç ic dinlen dedi ama bizim içimiz rahat etmedi rica ettik muayenesine geldi baktı karından her şey güzel dedi büyümüş dedi hatta kalp atışları da oluşmuş dedi kanama için net bir sebep söylemediiğne verdi fitil verdi şuan iyiyim kahve leke oluyor sildigimde ama ben kotuyum hep ağlamak istiyorum benim gibi kanama yaşayan var mı
duymuşsun bak ne güzel sıkıntı yapma dinlenmen gerek. Eğer çalışıyorsan rapor almalısın. hayırlısıyla geçerSağol canım kalp atışlarını dinlemeye çalıştık ama doktor annenin nabziyla karışıyor dedi kendisi duydu ben pek anlamadım makinalardan pek anlamam ama oldukça eskiydi bizede ultrason dan yakinlaştirdi pit pit hızlı hızlı atıyordu
İns canım hepimiz hayırlısıyla bebislerimizi kucagimiza alırız pazartesiye kadar raporluyumduymuşsun bak ne güzel sıkıntı yapma dinlenmen gerek. Eğer çalışıyorsan rapor almalısın. hayırlısıyla geçer
İnşallah canım Allah yardımcımız olsun dinleniyorum şuanCanim benimde suan kanamam var ama sem kalp atislarini duymussun neyseki icini rahat tut stres yapma ilk hamileligimde sakir sakir kanadi bnm igneyle durdum bi ay sonra cok guzel bi hamilelik gecirdim allah bağışladı oglumu bana inşallah bundada oyle olur die umut ediyorum sende yat dinlen wc disinda kalkmamaya calis geçer
inşallah canımİns canım hepimiz hayırlısıyla bebislerimizi kucagimiza alırız pazartesiye kadar raporluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?