Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Hic kanama yasiyan varmi aranizda şimdi gene geldi cok korkuyorum bebegime birsey olucak die
Ben gecen hafta persemden pazara kadar kanamam oldu kahverengi acıle gittiğinizde henuz 4 haftalık oldugu için bişey anlasılmadı beklerdik bizde carsamba gunu kendi doktorumuza gıttık ultrasonda bebekmı pıhmı acaba diye suphelendı kanamam durmus olmasına ragmen progestan verdi

Ay dün hastaneye gittik. Allahım felaket bir grip oldumm bugunde gitseydim kesin rapor verirdi ama gitmedim. Nasılsa dedim haftasonu geldi kurtuluyorum inşallah. dün yazdıklarınızı bile yeni okuyabildim. Ayy çook dikkat edin vallahi ben çok çekiyorum resmen.

Çok geçmiş olsun bazen evin içinde birden üşüyorum bazende oturduğum yerde uykuluyup o zaman üşüyorum bu havalar tehlikeli aslında. İnşallah tez zamanda anlatırsınız.

Benimde 5 haftalikken kanamam oldu cok az progestan vermişti kullaniyordum dun kanamam olunca gittim suan kese ii dedi ilaci kullanmaya dewam et dedi ve hep yat simdi yatıyorum cuma inşallah kalp atislarini duyacaz tabi dusmezse

Kizlar 5+5 günlük olmuş şimdi doktordan geldim karından ultrasonla doktor keseyi gördü hersey normal dedi ama kalp atışı duymadik 10 gün sonra çağırdı. Çok stres yaptım ya kalp atışını duymadik diye resmen dünyam başıma yıkıldı. Bu evre de duymayip sonra dan duyuluyor mu sacmaliyorum belki ama yardiminiza ihtiyacım var.

Genelde 6yla 7. Haftalarda duyuluyor ozellikle karindan daha gec duyuluyor

Dakkoo benim doktorum kendi söyledi. ilk günlerde yasak denmişti kalp atışlarını duyduktan sonra bir sıkıntı yok dedi. Kanama olursa sıkıntılı dedi

canım sıkıntı yapma, bende iki kere keseyi görmüştüm 10 gün sonra kalp atışı için çağırmıştı. Normali o zaten canım :) 6 haftayı tamamlaman gerekiyor sanırım ben 6+6 da duymuştum sende duyarsın hayırlısıyla stres yapma

Günaydın kızlar dün akşam yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum akşam saat yedi gibi kanamam oldu çok değil ama damla dan baya fazlaydı hemen doktoru aradık ilaç ic dinlen dedi ama bizim içimiz rahat etmedi rica ettik muayenesine geldi baktı karından her şey güzel dedi büyümüş dedi hatta kalp atışları da oluşmuş dedi kanama için net bir sebep söylemedi iğne verdi fitil verdi şuan iyiyim kahve leke oluyor sildigimde ama ben kotuyum hep ağlamak istiyorum benim gibi kanama yaşayan var mı

ben yaşamadım canım ama benim arkadaşlarım da da olmuştu dinlendiklerin de geçmişti. muayeneye gitmen iyi olmuş ama. doktor iyi dediyse sıkıntı yapma. kalp atışları oluşmuş dedin duymadın mı kalp atışlarını?

Sağol canım kalp atışlarını dinlemeye çalıştık ama doktor annenin nabziyla karışıyor dedi kendisi duydu ben pek anlamadım makinalardan pek anlamam ama oldukça eskiydi bizede ultrason dan yakinlaştirdi pit pit hızlı hızlı atıyordu

Canim benimde suan kanamam var ama sem kalp atislarini duymussun neyseki icini rahat tut stres yapma ilk hamileligimde sakir sakir kanadi bnm igneyle durdum bi ay sonra cok guzel bi hamilelik gecirdim allah bağışladı oglumu bana inşallah bundada oyle olur die umut ediyorum sende yat dinlen wc disinda kalkmamaya calis geçer

duymuşsun bak ne güzel sıkıntı yapma dinlenmen gerek. Eğer çalışıyorsan rapor almalısın. hayırlısıyla geçer

İnşallah canım Allah yardımcımız olsun dinleniyorum şuan

kızlar malum önümüz ramazan doktoruma sordum ben oruç tutmayı bu uzun günlerde önermiyorum dedi ben çalışıyorum tam oniki saat dışardayım mide bulantıları zaten var akşamda beri de kusmaya başladıım bebek 6+2 benim durumumda olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…