hayırlı olsun, dünyanın en güzel sesiBebegimizin kalbinin atisini duyduk kizlar darisi duymayanlarin basina
bende hemen hemen o kadar fazla saat ayakta olucam. 07:30 mesai başlıyo ben 6:45te kalkıcam iş gidicem. daha sonra 17:30 mesai biticek 6 gibi evde oluyorum hiç dinlenmeye fırsatım olmaz. dolayısıyla kendimi zorlamaya gerek yok. zaten sabahları özellikle mide bulantım oluyo o kadar uzun süre beni çok zorlar. benim doktorumda tutmanı önermiyorum çalıştığın için dedi. ve özellikle gebe kadınların yemek yemeseler bile (çünkü ilk 3 ay depodan besleniyolar) bol su içmeleri öneriliyor. bende bilemedim çokkızlar malum önümüz ramazan doktoruma sordum ben oruç tutmayı bu uzun günlerde önermiyorum dedi ben çalışıyorum tam oniki saat dışardayım mide bulantıları zaten var akşamda beri de kusmaya başladıım bebek 6+2 benim durumumda olan var mı
bende hemen hemen o kadar fazla saat ayakta olucam. 07:30 mesai başlıyo ben 6:45te kalkıcam iş gidicem. daha sonra 17:30 mesai biticek 6 gibi evde oluyorum hiç dinlenmeye fırsatım olmaz. dolayısıyla kendimi zorlamaya gerek yok. zaten sabahları özellikle mide bulantım oluyo o kadar uzun süre beni çok zorlar. benim doktorumda tutmanı önermiyorum çalıştığın için dedi. ve özellikle gebe kadınların yemek yemeseler bile (çünkü ilk 3 ay depodan besleniyolar) bol su içmeleri öneriliyor. bende bilemedim çok
SENİN NEKADARLIKK BEBİŞİN CANIM AYNI ZAMANDA DOĞUM YAPICAZ GALİBA =)
Merhaba canımGünaydın kızlar dün akşam yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum akşam saat yedi gibi kanamam oldu çok değil ama damla dan baya fazlaydı hemen doktoru aradık ilaç ic dinlen dedi ama bizim içimiz rahat etmedi rica ettik muayenesine geldi baktı karından her şey güzel dedi büyümüş dedi hatta kalp atışları da oluşmuş dedi kanama için net bir sebep söylemediiğne verdi fitil verdi şuan iyiyim kahve leke oluyor sildigimde ama ben kotuyum hep ağlamak istiyorum benim gibi kanama yaşayan var mı
Kizlar 5+5 günlük olmuş şimdi doktordan geldim karından ultrasonla doktor keseyi gördü hersey normal dedi ama kalp atışı duymadik 10 gün sonra çağırdı. Çok stres yaptım ya kalp atışını duymadik diye resmen dünyam başıma yıkıldı. Bu evre de duymayip sonra dan duyuluyor mu sacmaliyorum belki ama yardiminiza ihtiyacım var.
bugün 8+2 canım son regl tarihime göre ama en son gittiğimde ultrasonda 7+1ken 6+5 çıkmıştı. doktor önemli değil ilk aylar dedi. önümüzdeki randevum 25 haziranda bakalım o zaman ne göstericek :) sen tam ne zaman öğrendin hamile olduğunu? planlımıydı
Cnm bende aynı durumdayım 5 haftalikken oldu kahverengi ler ara ara oluyor suan 9+3 oldu ama risk devam ediyor birde benim kese yaninda kanama varmış adet agrisi gibi agri da çok çekiyorum ilk hamileligimdede aynı şeyleri yaşadım sağlık la aldım kızımı sen dikkat et kendine gerisi kısmet.Günaydın kızlar dün akşam yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum akşam saat yedi gibi kanamam oldu çok değil ama damla dan baya fazlaydı hemen doktoru aradık ilaç ic dinlen dedi ama bizim içimiz rahat etmedi rica ettik muayenesine geldi baktı karından her şey güzel dedi büyümüş dedi hatta kalp atışları da oluşmuş dedi kanama için net bir sebep söylemediiğne verdi fitil verdi şuan iyiyim kahve leke oluyor sildigimde ama ben kotuyum hep ağlamak istiyorum benim gibi kanama yaşayan var mı
Benim de bugün kontrolüm var boş gebelik görünüyordu geçen hafta. Kaç oldu senin duyduğunda ben şu an 7+4 deyim. Dua edin, hayırlısıysa duyalım görelim biz de. Geçen hafta yolk sac da görülmemişti. Allah tan hayırlısı inşallah...Bebegimizin kalbinin atisini duyduk kizlar darisi duymayanlarin basina
demek ki canım bu aralarda başlıyor bulantı benimde yoktu ama 3 gündür var her şeyi yiyemiyorum..Merhaba arkadaşlar benim bulantı hissim yeni başladı ...hiç belirtim yok diye diye nazar ettim sanırım akşamda tansiyonum düştü mahsuldüm bebişim beni yeni yeni çok zorluyor
benimde senin gibi olmuştu 5+4 de doktora gittiğimiz zaman keseyi gördük ama kalp atışını duyamamıştık maalesefKizlar 5+5 günlük olmuş şimdi doktordan geldim karından ultrasonla doktor keseyi gördü hersey normal dedi ama kalp atışı duymadik 10 gün sonra çağırdı. Çok stres yaptım ya kalp atışını duymadik diye resmen dünyam başıma yıkıldı. Bu evre de duymayip sonra dan duyuluyor mu sacmaliyorum belki ama yardiminiza ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?