Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Benim de cok ağrım oluyor transferden beri cok ağrı var ne zaman gecer 8+0 olduk yarın dokuzuncu haftaya girioruz benim ikizdi ayrı yumurta ikiziydi şimdi bi kesede üçüncü bebek göründü ama kalp atışını duyamadık ikisinin duyduk yine ikinci kez üçüncü bize büyük mucize oldu İnşaAllah üçüncü bebeğimizinde kalp atışlarını duyarız..heyecanla üçüzlerimi bekliyoruz kızlar çokça dua edin nolurrr...

Ne güzel dualarım seninle allah gönlüne göre versin canım

Ayyy cokk guzellll inşallah ucunude sağlıkla kucaklarsin agri konusunda nezaman gecer bilemiyorum ama bedenen de ruhende ağrılar yipratiyo

Cnm benimde kese yaninda kanama var hemde büyüktü simdi kuculmus ama hala var bu yuzden progestan takviyesine devam ediyorum

hepimizde bi kanama olmuş yada kanama alanı Allahm korusun çok korkuyorum inş hiçbirimizde bi sorun olmaz hepimiz sağlıkla kucağımıza alırım yavrularımızı

yaa erkekmi oluyor çin takvimindede erkek gözüküyor ama hayırlısı saglıklı olsun ya kız erkek hıc farketmez oyy benim cocugum seyirince ne mutlu oluyorum bir de tekme atsa naparım bılmem

Nasıl seyirme oluyo cnm bn bilmiyorum onu

Hayırlı olsun bebekleriniz inşallah sağlıkla devam eder üçüde. 2016 üçüz anneleri :) diye bir topik var takip edebilirsiniz.

Canim ben de bugun dr a gittim benim de 6+0. Bende herhangi bir bulanti halsizlik yok cok şükür. Sen de ne zaman baslamisti. Bana daha erken daha sonraki zamanlarda baslar dediler. Acikcasi cok korkuyorum

kızlar midem böyle değişik bulanıyor çalkalanıyor gibi bende bulduğumu yiyorum geçsin diye..kilo alcam bu gidişle bide hafiften kasık ağrım oluyor 8. haftanın içindeyim..bu haftalarda normal miki..

Canım teşekkür ederim. Cokkk zor gerçekten. Boslukta gibiyim şu an. O kadar kaptirmisim ki kendimi tekrar anne olmaya. Elimi karnimdan alamıyorum hala ( Allah sana da kimseye de yasatmasin . Ama yasiyorsak da seninde dedigin gibi vardır rabbimin bir bildiği. Herşey kismet

kızlar midem böyle değişik bulanıyor çalkalanıyor gibi bende bulduğumu yiyorum geçsin diye..kilo alcam bu gidişle bide hafiften kasık ağrım oluyor 8. haftanın içindeyim..bu haftalarda normal miki..
Bende aynıyım kilo almışım bile günde iki öğün yiyen ben şimdi sayısını bilemiyorum durmadan yiyorum zaten zayıfla değilim tosun gibi olacağım bu gidişle. Midem çok garip yanma böyle boşluk hissi hepsi karısık yiyince bir süre geçiyor.

evet benim midemde değişik bir haftadır ondan önce birşey yoktu..nazar ettim heralde kendimee:) bide doktor 3 ay içinde hiç kilo almaman lazım dedi.ben 1 kilodan fazla aldım şimdiden..bu arada ben medical parkta aylin hanıma gittim en son memnun kaldım..istediğim gibi sanki..ilk gidişte belli olmaz ama ilk izlenim olarak sevdim..ona devam edicem şimdilik..sen buldun mu doktor?

Inşallah gecer bulantilar yoksa dayanamiyorum bogaz falan kalmadi bende hep tahris oldu istifra etmeden bende tadini çıkarmak istiyorum[/QUOTE]
Sana katiliorum arkadasim bende dayanamiorum artik agliyorum resmen nezaman gecicek belli bile deil daha hamileligimin tadina varamadim istifra etmekten

Inşallah gecer bulantilar yoksa dayanamiyorum bogaz falan kalmadi bende hep tahris oldu istifra etmeden bende tadini çıkarmak istiyorum
Sana katiliorum arkadasim bende dayanamiorum artik agliyorum resmen nezaman gecicek belli bile deil daha hamileligimin tadina varamadim istifra etmekten[/QUOTE]
ne zamandan beri var bu şekilde bulantılarınız..benim hiç yoktu bir haftadır başladı..acaba çoğalır mı sonra?

Kızlar bende dün çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duydum muhteşemdi Allahım isteyen herkese nasip etsin doktor kesenin üst tarafında kanama alanı var dedi dikkat etmemi istedi dualarınızda bizidw unutmayın Rabbim bu mutluluğu daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…