- 21 Ocak 2016
- 166
- 62
- 13
- 36
Benim de cok ağrım oluyor transferden beri cok ağrı var ne zaman gecer 8+0 olduk yarın dokuzuncu haftaya girioruz benim ikizdi ayrı yumurta ikiziydi şimdi bi kesede üçüncü bebek göründü ama kalp atışını duyamadık ikisinin duyduk yine ikinci kez üçüncü bize büyük mucize oldu İnşaAllah üçüncü bebeğimizinde kalp atışlarını duyarız..heyecanla üçüzlerimi bekliyoruz kızlar çokça dua edin nolurrr...Cnm bende aynı durumdayım 5 haftalikken oldu kahverengi ler ara ara oluyor suan 9+3 oldu ama risk devam ediyor birde benim kese yaninda kanama varmış adet agrisi gibi agri da çok çekiyorum ilk hamileligimdede aynı şeyleri yaşadım sağlık la aldım kızımı sen dikkat et kendine gerisi kısmet.
Ne güzel dualarım seninle allah gönlüne göre versin canımBenim de cok ağrım oluyor transferden beri cok ağrı var ne zaman gecer 8+0 olduk yarın dokuzuncu haftaya girioruz benim ikizdi ayrı yumurta ikiziydi şimdi bi kesede üçüncü bebek göründü ama kalp atışını duyamadık ikisinin duyduk yine ikinci kez üçüncü bize büyük mucize oldu İnşaAllah üçüncü bebeğimizinde kalp atışlarını duyarız..heyecanla üçüzlerimi bekliyoruz kızlar çokça dua edin nolurrr...
Canım bende ilk çocuğumda olmuştu öyle en baştan beri ve erkek oldu kız kardeşimdi şimdi hamile onunda en baştan beri hep seyiriyo onunda erkek çıktı erkek anneleriyle genelde konuştuklarım öyle dediler :) kısmet hayırlısıBENDE SEYİRME OLUYORR
Ayyy cokk guzellll inşallah ucunude sağlıkla kucaklarsin agri konusunda nezaman gecer bilemiyorum ama bedenen de ruhende ağrılar yipratiyoBenim de cok ağrım oluyor transferden beri cok ağrı var ne zaman gecer 8+0 olduk yarın dokuzuncu haftaya girioruz benim ikizdi ayrı yumurta ikiziydi şimdi bi kesede üçüncü bebek göründü ama kalp atışını duyamadık ikisinin duyduk yine ikinci kez üçüncü bize büyük mucize oldu İnşaAllah üçüncü bebeğimizinde kalp atışlarını duyarız..heyecanla üçüzlerimi bekliyoruz kızlar çokça dua edin nolurrr...
Cnm benimde kese yaninda kanama var hemde büyüktü simdi kuculmus ama hala var bu yuzden progestan takviyesine devam ediyorumKizlar bir sey sormak istiyorum, dun doktora gittigimde rahim icinde ufak tefek kanamalar oldugunu, cok onemli olmadigini ama progesteron takviyesi yapmam gerektigini soyledi. Crinone jele basladim sabah aksam. Vajinal kanamam yada lekelenmem hic olmadi ama iceride kanama deyince doktor biraz kaygilandim. Benim durumumda olan arkadaslar var mi?
Günaydın kızlar dün akşam yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum akşam saat yedi gibi kanamam oldu çok değil ama damla dan baya fazlaydı hemen doktoru aradık ilaç ic dinlen dedi ama bizim içimiz rahat etmedi rica ettik muayenesine geldi baktı karından her şey güzel dedi büyümüş dedi hatta kalp atışları da oluşmuş dedi kanama için net bir sebep söylemediiğne verdi fitil verdi şuan iyiyim kahve leke oluyor sildigimde ama ben kotuyum hep ağlamak istiyorum benim gibi kanama yaşayan var mı[/QUOT
Arkadaşım benim de kanamam olmuştu. Bugün de doktorum alttan vajina içine baktı. Vajina içinde yara çıktı. Meğer kanama o yüzden oluyormuş. Bebekle alakası yokmuş. Simir testi yaptırdım. Bir hafta sonra sonucu çıkacak. İyi huylu mu kötü huylu mu diye. Sonuca göre tedavi verecek. Her kanama bebekle alakalı olmayabilir. Kanamanın nedeninin öğrenilmesi gerekiyor.
Canım bende ilk çocuğumda olmuştu öyle en baştan beri ve erkek oldu kız kardeşimdi şimdi hamile onunda en baştan beri hep seyiriyo onunda erkek çıktı erkek anneleriyle genelde konuştuklarım öyle dediler :) kısmet hayırlısı
Inşallah cnmhepimizde bi kanama olmuş yada kanama alanı Allahm korusun çok korkuyorum inş hiçbirimizde bi sorun olmaz hepimiz sağlıkla kucağımıza alırım yavrularımızı
Nasıl seyirme oluyo cnm bn bilmiyorum onuCanım bende ilk çocuğumda olmuştu öyle en baştan beri ve erkek oldu kız kardeşimdi şimdi hamile onunda en baştan beri hep seyiriyo onunda erkek çıktı erkek anneleriyle genelde konuştuklarım öyle dediler :) kısmet hayırlısı
Hayırlı olsun bebekleriniz inşallah sağlıkla devam eder üçüde. 2016 üçüz anneleri :) diye bir topik var takip edebilirsiniz.Benim de cok ağrım oluyor transferden beri cok ağrı var ne zaman gecer 8+0 olduk yarın dokuzuncu haftaya girioruz benim ikizdi ayrı yumurta ikiziydi şimdi bi kesede üçüncü bebek göründü ama kalp atışını duyamadık ikisinin duyduk yine ikinci kez üçüncü bize büyük mucize oldu İnşaAllah üçüncü bebeğimizinde kalp atışlarını duyarız..heyecanla üçüzlerimi bekliyoruz kızlar çokça dua edin nolurrr...
Canim ben de bugun dr a gittim benim de 6+0. Bende herhangi bir bulanti halsizlik yok cok şükür. Sen de ne zaman baslamisti. Bana daha erken daha sonraki zamanlarda baslar dediler. Acikcasi cok korkuyorumKızlar sat ıma göre 6 +0 şuan. bu hafta mide bulantısı iştahsızlık yorgunluk mahfetti beni. şimdi bide diş etlerim acımaya başladı. sabah 7,30 da evden çıkıyorum. 8 de eve giriyorum. çok zorlanıyorum daha şimdiden. kendimi zaten saldım. Allah yardımcımız olsun hepimizin. yarın da dr. gidicem. istediği testlerin sonuçlarını felan göstericem. bakalım ultrason da ne kadarlık görünecek bebeğim.
Canım teşekkür ederim. Cokkk zor gerçekten. Boslukta gibiyim şu an. O kadar kaptirmisim ki kendimi tekrar anne olmaya. Elimi karnimdan alamıyorum halaCok üzüldüm canim. Allah sabir versin . üzülme demek anlamsiz tabiki, ama yiprayma kendini. Maşallah en büyük desteğin oğlun var yaninda. Çok fazla okuyup arastiririm. Genelde sagliksiz gebeliklerin ne yapilirsa yapilsin maalesef ki düşükle sonuclaniyormus. Sen elinden geleni yaptin sonuçta. İnşallah sen tekrar hazir olduğunda hizlica kavuşursun yavruna.
Benim de düşük ihtimali yuksek şekilde bekliyorum bu donemin bitmesini. Hayirlisi olsun demekten başka carem yok maalesef. Umarim benimle kalir bebeğim.
Bende aynıyım kilo almışım bile günde iki öğün yiyen ben şimdi sayısını bilemiyorum durmadan yiyorum zaten zayıfla değilim tosun gibi olacağım bu gidişle. Midem çok garip yanma böyle boşluk hissi hepsi karısık yiyince bir süre geçiyor.kızlar midem böyle değişik bulanıyor çalkalanıyor gibi bende bulduğumu yiyorum geçsin diye..kilo alcam bu gidişlebide hafiften kasık ağrım oluyor 8. haftanın içindeyim..bu haftalarda normal miki..
evet benim midemde değişik bir haftadır ondan önce birşey yoktu..nazar ettim heralde kendimee:) bide doktor 3 ay içinde hiç kilo almaman lazım dedi.ben 1 kilodan fazla aldım şimdiden..bu arada ben medical parkta aylin hanıma gittim en son memnun kaldım..istediğim gibi sanki..ilk gidişte belli olmaz ama ilk izlenim olarak sevdim..ona devam edicem şimdilik..sen buldun mu doktor?Bende aynıyım kilo almışım bile günde iki öğün yiyen ben şimdi sayısını bilemiyorum durmadan yiyorum zaten zayıfla değilim tosun gibi olacağım bu gidişle. Midem çok garip yanma böyle boşluk hissi hepsi karısık yiyince bir süre geçiyor.
Inşallah gecer bulantilar yoksa dayanamiyorum bogaz falan kalmadi bende hep tahris oldu istifra etmeden bende tadini çıkarmak istiyorum[/QUOTE]TE="masmaviyim, post: 46761090, member: 727806"]Midem bulanmıyor ama çok kötü yanma var ve arada çok tuhaf bir his oluyor sanki bulunacak gibi ama hayırlısı. Çalışanların işi zor gerçekten ama sürekli evde durmakta insanın üstüne ağırlık çökmesine sebep oluyor. İnşallah şu mide sorunları biran evvel geçerde tadını çıkarırız hamileliğin.
Sana katiliorum arkadasim bende dayanamiorum artik agliyorum resmen nezaman gecicek belli bile deil daha hamileligimin tadina varamadim istifra etmekten[/QUOTE]Inşallah gecer bulantilar yoksa dayanamiyorum bogaz falan kalmadi bende hep tahris oldu istifra etmeden bende tadini çıkarmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?