Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Merhaba kızlar benim ilk hamileligimde hep istifra ettim 5. Ayima kadar ama bu harkli midem bulanıyor sürekli ama istifra etmiyor um mide bulantisini gecirecek varmi yediğiniz bişey ya

Beslenmemize çok dikkat etmemiz lazım umarım bulantısı olanlarda bir an önce duzelip güzel beslenmeye kaldığı yerden devam eder
Zeka gelişiminin ilk ve en önemli adımı sağlıklı bir hamilelik sürecidir. Çünkü bebeklerde beyin gelişimi büyük oranla anne karnında tamamlanır. Zeka gelişimi için özellikle 1. ve 3. aylar arasındaki dönemde beslenme oldukça önemlidir. Erken dönemde beyin gelişimini etkileyen biyolojik etkenlerin başında beslenme gelir. Bebek ve çocuklarda hızlı büyümenin ve zihinsel gelişimin desteklenmesi için gerekli besinlerin sağlanması çok önemlidir..

Benim ilk çocuğumda gittiğim doktor Anadolu yakasında canım. Bahadır Hastanesi sanırım çalıştığı hastanenin adı. Doktorum da Burçin Demirel'di. Çok anlayışlı ve iyi bir doktordu.
cevabin icin cook tesekkur ediyorum, esimin is arkadaslarindan birinin hanimi dogum yapmis doktor baya iyiymis ondan randevu aldik carsamba bi gidecegim.

Geçen hafta boş gebelik gözüküyordu, hem de alttan muayene yapılmama rağmen. Ne yolk sac görünmüştü ne Bebek. Bugün gittim doktora. İşte ordaymış ya dedi Dr. Sat günüme göre 7+4, ama Bebek 6+5 imiş. Geç döllenme sanırım. Kalp atışlarını da aldık. Demem o ki, eğer bir maniniz yoksa, 8. Haftaya kadar bekleyin. O kadar ağladı ki her telefon ettiğim umut yoktu çünkü. Ben zaten hergün Yasın okuyorum ve diğerlerini... Ama olmasa da okumaya devam ederdim. Allah'a Şükrolsun. Polikistik li bir hasta olarak bu ikinci bebeğim doğarsa inşallah... Allahım isteyen herkese versin inşallah. Ve Rabbim imanlı, sağlıklı, hayırlı evlatlar versin. Olmasaydı da ben yine O na hep dua ve şükür ederdim. Mevla'm neylerse güzel eyler... Ve şer bildiklerimizde hep bir hayır vardır...

Kızlar benim neredeyse hamileliğin başından beri sol kasığımdan sol bacağımın üst baldırına vuran böyle çekilme hissiyle karışık değişik bir ağrı var. Bacağımı uzatınca çok rahatsız ediyor. Sizde de var mı böyle bir şey?

Canim ben de bugun dr a gittim benim de 6+0. Bende herhangi bir bulanti halsizlik yok cok şükür. Sen de ne zaman baslamisti. Bana daha erken daha sonraki zamanlarda baslar dediler. Acikcasi cok korkuyorum

Hafta basinda basladi tatlim. Pazartesi gunu. Afedersin kusma yok ama midem berbat. Acikma diye bisi yok direk midem kaziniyo yemekten 1-1 bucuk saat sonra. Gerci bisey de yiyemiyorum pek. Bugun dr gittigimde bulanti icin de ilac tavsiyesi alicam. Calisiyomusun sende? Calisirken cok zor gercekten. Ama onlar saglikli olsun da bi sekilde atlatilir hersey. Korkma

Evet calisiyorum canim. Ama simdilik beni engellemiyor yani hic bir degisiklik yasamadim

Ben şu anda 5 haftalık hamileyim. Ve korkuyorum ilk gebeliğim düşük le sonlandı şimdi ne olcak

Sana katiliorum arkadasim bende dayanamiorum artik agliyorum resmen nezaman gecicek belli bile deil daha hamileligimin tadina varamadim istifra etmekten
ne zamandan beri var bu şekilde bulantılarınız..benim hiç yoktu bir haftadır başladı..acaba çoğalır mı sonra?[/QUOTE]
3 4 haftadir bitmek bilmeyen bi migde mulantisi ve istifra var ilac kullaniorum dr verdigi ama o sadece hafifletio insallah cogalmaz seninde canim zor bi donemmis bu kilo veriyorum surekli insallah bebeim besleniyodur tek korkum onun sagligi

Bende kilo almışım ya. Bende ilk muayeneme koru sincanda faika hanıma gittim memnun kaldım ama oldukça uzak bize. Sürekli gitmek özellikle doğum anında mesafe zor olabilir diye düşünüyorum. Yenimahalledeki ortadoğu veya batıkentte bilgi olabilir belki diye düşünüyorum denemek lazım. Ama nedense gönlümde korudan yana.

aynen canım benim gönlümde hep korudan yana..ama sincan uzak kaçıyor biraz dediğin gibi..faika hanım aklımda olsun..sana ne zamn muayeneye gel dedi bi daha..bana bir ay sonra gel dedi..bide hangi arada denicez bunları işte hiç bilmiyorum..ilk 3 ayda doktorun belirlenmiş olması taraftarı doktorlar..çoğu büyük hastane belli haftadan sonra hasta kabul etmiyormuş bile..hayırlısı bakalım..balgat koruya da nedense pek sıcak bakmıyorum..hem ücretler daha uçuk ordaa..hayırlısı artık..bizim için hangi doktor iyi olcaksa o olur inşallah..

Balgat korunun doktorları daha iyi diyorlar ama baya pahalı. Açıkçası sincana bile bi muayene için 107 lira vermek zoruma gitmedi değil. Düşününce insan o paraya bebeğime birşey alırdım diyor eğer bir karar verebilirsen paket alalım diye düşünüyoruz. Balgat korunun doğum paketi 6300 tl'ymiş baya çok. Sincanınkini bilemiyorum. Beni 15 gün sonra çağırdı faika hanım ama ben daha önce gidip tahlil sonuçlarını göstereyim diyorum. Siz batıkent tarafına mı yakınsınız?

Kizlar merhaba. Olusabilecek catlaklar icin simdiden önlem almak gerekiyormus. Herhangi bir sey yapan var mi

Ayyy cokk guzellll inşallah ucunude sağlıkla kucaklarsin agri konusunda nezaman gecer bilemiyorum ama bedenen de ruhende ağrılar yipratiyo
Hemde çokk üç haftadır gece gündüz hiç uyuyamıyordum dün gece ilk kez deliksiz 6 saat uyudum çok şükür bulantı ağrı mahvetti ama bunada şükür bebeklerimiz sağ salim alalım da inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…