- 27 Ocak 2015
- 75
- 25
- 88
- 38
cevabin icin cook tesekkur ediyorum, esimin is arkadaslarindan birinin hanimi dogum yapmis doktor baya iyiymis ondan randevu aldik carsamba bi gidecegim.Benim ilk çocuğumda gittiğim doktor Anadolu yakasında canım. Bahadır Hastanesi sanırım çalıştığı hastanenin adı. Doktorum da Burçin Demirel'di. Çok anlayışlı ve iyi bir doktordu.
Cnm bn erik yiyorum biraz olsun geçirıyoMerhaba kızlar benim ilk hamileligimde hep istifra ettim 5. Ayima kadar ama bu harkli midem bulanıyor sürekli ama istifra etmiyor um mide bulantisini gecirecek varmi yediğiniz bişey ya
Duyarsın canım hayırlısıyla içini ferah tut :) hayırlı olsun bebişinKizlar 7 haftalik hamileyim pazartesi gunu randevum var bebegin kalp atisi icin. Insallah duyarim
Canim ben de bugun dr a gittim benim de 6+0. Bende herhangi bir bulanti halsizlik yok cok şükür. Sen de ne zaman baslamisti. Bana daha erken daha sonraki zamanlarda baslar dediler. Acikcasi cok korkuyorum
Evet calisiyorum canim. Ama simdilik beni engellemiyor yani hic bir degisiklik yasamadimHafta basinda basladi tatlim. Pazartesi gunu. Afedersin kusma yok ama midem berbat. Acikma diye bisi yok direk midem kaziniyo yemekten 1-1 bucuk saat sonra. Gerci bisey de yiyemiyorum pek. Bugun dr gittigimde bulanti icin de ilac tavsiyesi alicam. Calisiyomusun sende? Calisirken cok zor gercekten. Ama onlar saglikli olsun da bi sekilde atlatilir hersey. Korkma
Canim benim bol bol dua et allah yardimcin olur insallah cok yorma kendini allah hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsinBen şu anda 5 haftalık hamileyim. ilk gebeliğim düşük le sonlandı şimdi ne olcak
ne zamandan beri var bu şekilde bulantılarınız..benim hiç yoktu bir haftadır başladı..acaba çoğalır mı sonra?[/QUOTE]Sana katiliorum arkadasim bende dayanamiorum artik agliyorum resmen nezaman gecicek belli bile deil daha hamileligimin tadina varamadim istifra etmekten
Dua edip pozitif düşünmek gerekiyorBen şu anda 5 haftalık hamileyim. Ve korkuyorum ilk gebeliğim düşük le sonlandı şimdi ne olcak
Bende kilo almışım ya. Bende ilk muayeneme koru sincanda faika hanıma gittim memnun kaldım ama oldukça uzak bize. Sürekli gitmek özellikle doğum anında mesafe zor olabilir diye düşünüyorum. Yenimahalledeki ortadoğu veya batıkentte bilgi olabilir belki diye düşünüyorum denemek lazım. Ama nedense gönlümde korudan yana.evet benim midemde değişik bir haftadır ondan önce birşey yoktu..nazar ettim heralde kendimee:) bide doktor 3 ay içinde hiç kilo almaman lazım dedi.ben 1 kilodan fazla aldım şimdiden..bu arada ben medical parkta aylin hanıma gittim en son memnun kaldım..istediğim gibi sanki..ilk gidişte belli olmaz ama ilk izlenim olarak sevdim..ona devam edicem şimdilik..sen buldun mu doktor?
aynen canım benim gönlümde hep korudan yana..ama sincan uzak kaçıyor biraz dediğin gibi..faika hanım aklımda olsun..sana ne zamn muayeneye gel dedi bi daha..bana bir ay sonra gel dedi..bide hangi arada denicez bunları işte hiç bilmiyorum..ilk 3 ayda doktorun belirlenmiş olması taraftarı doktorlar..çoğu büyük hastane belli haftadan sonra hasta kabul etmiyormuş bile..hayırlısı bakalım..balgat koruya da nedense pek sıcak bakmıyorum..hem ücretler daha uçuk ordaa..hayırlısı artık..bizim için hangi doktor iyi olcaksa o olur inşallah..Bende kilo almışım ya. Bende ilk muayeneme koru sincanda faika hanıma gittim memnun kaldım ama oldukça uzak bize. Sürekli gitmek özellikle doğum anında mesafe zor olabilir diye düşünüyorum. Yenimahalledeki ortadoğu veya batıkentte bilgi olabilir belki diye düşünüyorum denemek lazım. Ama nedense gönlümde korudan yana.
Balgat korunun doktorları daha iyi diyorlar ama baya pahalı. Açıkçası sincana bile bi muayene için 107 lira vermek zoruma gitmedi değil. Düşününce insan o paraya bebeğime birşey alırdım diyoraynen canım benim gönlümde hep korudan yana..ama sincan uzak kaçıyor biraz dediğin gibi..faika hanım aklımda olsun..sana ne zamn muayeneye gel dedi bi daha..bana bir ay sonra gel dedi..bide hangi arada denicez bunları işte hiç bilmiyorum..ilk 3 ayda doktorun belirlenmiş olması taraftarı doktorlar..çoğu büyük hastane belli haftadan sonra hasta kabul etmiyormuş bile..hayırlısı bakalım..balgat koruya da nedense pek sıcak bakmıyorum..hem ücretler daha uçuk ordaa..hayırlısı artık..bizim için hangi doktor iyi olcaksa o olur inşallah..
Tşkr ederm bende bakıcaktımHayırlı olsun bebekleriniz inşallah sağlıkla devam eder üçüde. 2016 üçüz anneleri :) diye bir topik var takip edebilirsiniz.
Hemde çokk üç haftadır gece gündüz hiç uyuyamıyordum dün gece ilk kez deliksiz 6 saat uyudum çok şükür bulantı ağrı mahvetti ama bunada şükür bebeklerimiz sağ salim alalım da inşşAyyy cokk guzellll inşallah ucunude sağlıkla kucaklarsin agri konusunda nezaman gecer bilemiyorum ama bedenen de ruhende ağrılar yipratiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?