Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Kızlar bu rahimde kanama alanı herkeste var herhalde ama benim kanamamda oldu ilk oglumda 1 dusugum oldu ondada 7 haftaya girince kanamam başlıyor benim hele oglumda hastaneye giderken kanamayı tutsun diye havlu koymuştum ama çok şükür şimdi oğlum 5 yaşında
Rabbim herkese sağlıklı bir hamilelik ve sagsalim evlatlarımızı kucagimiza almayı nasip eder

Valla herkeste azda olsa oluyor bu kanama sanirim benimde kizimdada oldu şükür ki sağlıklı doğdu şimdi yine aynı ama beni en çok rahatsiz eden heran adet olacakmış gibi olan ağrılar bu arada kanaman nezaman bitiyordu

Kızlar karnınızda seğirme oluyormu? Ben bazen sanki Bebek hareket etmiş gibi oluyorum

evet canım..biz medical parkta indirimli bakılıyoruz eşimin çalıştığı kurumla oranın anlaşması var..onun için oraya gidiyorum şimdilik..koruyla da varmış aslında geçen yıl..ama bu yıl da devam ediyor mu anlaşmaları bilmiyorum..eğer öyleyse koruda devam edebilirim..bir ay bana çok uzun geldi zaten..bi 10 gün sonra kontrol için belki koruya gidip öyle karar veririm..bide açıkcası sezeryan düşünüyorum şuan buna sıcak bakan bir doktor olması da önemli..ama şimdiden de doğum konuşulmuyor napcam bilmiyorum..hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alsak da rahatlasakk:)

Ilk gebeligimde olmamasina ragmen bu gebeligimde şiddetli bulantim var. VE suan sanki midem ve karnim arasu tas gibi. Cok mutsuzum cok oglum da pesimde donuyor anne neden hastasin diye . Seyirme bende de oluyo. Hadi hayirlisi

aslında benimde oglumda kanamam olmuştu ama ne biliyim sanki suan düşük yaptim adetliyim gibi geliyor insallah öyle değildir çünkü ne zaman tuvalete gitsem sildigimde kan var

kızlar ben 5 aylık hamıleyım tiroid var mı diye gittiğimdde doktor hayırlı olsun gebelik gözüküyor degerin 1079,22 dedi pazartesi ultrasyon bakıcaz dedi yengemde ümitlenme yoksa dedi yaa sizce hamile miyim yengemin dediğine kulak asmalı mıyım

jel vajınanın içine uygulanacak şekilde tek kullanımlık paketlerde. içeri uygulanıyor canım.
ama hangi laç hamilelere yasak onu anlamadım tekrar açıklar mısn
Bende kullaniyorum tup bebek transferi sonrasi basladim gunde 1 kez dusugu engelliyor zararsiz 3 ay olana kadar devam dedi doktor kanamam yok tedbir amacli

Cnm 5 haftalik sanırım değerin yüksek bence hamilesin hayırlı olsun şimdiden.yakinda kese görünür zaten

aslında benimde oglumda kanamam olmuştu ama ne biliyim sanki suan düşük yaptim adetliyim gibi geliyor insallah öyle değildir çünkü ne zaman tuvalete gitsem sildigimde kan var
Cnm kötü düşünme ama yinede bi dr a gitsen iyi olmazmi

Sen hic zaman kaybetmeden direk doktora git bence, insallah dusuk yapmamissindir onlar progestan falan verip kanamayi durdurmaya calisirlar. Sakin ama sakin evde bekleme. Git bi acile. Gittiginde dusuk donemindeysen bir derdi dermani bulunur ilacla falan ama eger korktugun gibiyse evde durmak sana hic birsey getirmez.

kizlar benim testimde cizgi var falan.hesaplayinca dogum
tarihini 5 subat cikio simdi ben ocak mi subat mi olucam cok arada bi durum :)

hamilesin tabiki yaa yengen ne sacmalamis bilmiorum ama hebelik degeri 5+uzeri pozitif oluyor ki seninki binlerde gayet super

kizlar birde ben daha doktora gitmedim...
adet doneminde camur gibi lekelenmelerim oldu sonrasinda agir bisi kaldirinca cok yorulunca bi iki damla kan gelmisti pembe baskada gelmedi korkuyorum kesildi bi iki kere geldi doktora gidicem bisi olmaz dimi kesildiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…