- 21 Ocak 2016
- 166
- 62
- 13
- 36
Saol canım Aminn Allah razı olsunNe güzel dualarım seninle allah gönlüne göre versin canım
Valla herkeste azda olsa oluyor bu kanama sanirim benimde kizimdada oldu şükür ki sağlıklı doğdu şimdi yine aynı ama beni en çok rahatsiz eden heran adet olacakmış gibi olan ağrılar bu arada kanaman nezaman bitiyorduKızlar bu rahimde kanama alanı herkeste var herhalde ama benim kanamamda oldu ilk oglumda 1 dusugum oldu ondada 7 haftaya girince kanamam başlıyor benim hele oglumda hastaneye giderken kanamayı tutsun diye havlu koymuştum ama çok şükür şimdi oğlum 5 yaşında
Rabbim herkese sağlıklı bir hamilelik ve sagsalim evlatlarımızı kucagimiza almayı nasip eder
evet canım..biz medical parkta indirimli bakılıyoruz eşimin çalıştığı kurumla oranın anlaşması var..onun için oraya gidiyorum şimdilik..koruyla da varmış aslında geçen yıl..ama bu yıl da devam ediyor mu anlaşmaları bilmiyorum..eğer öyleyse koruda devam edebilirim..bir ay bana çok uzun geldi zaten..bi 10 gün sonra kontrol için belki koruya gidip öyle karar veririm..bide açıkcası sezeryan düşünüyorum şuan buna sıcak bakan bir doktor olması da önemli..ama şimdiden de doğum konuşulmuyor napcam bilmiyorum..hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alsak da rahatlasakk:)Balgat korunun doktorları daha iyi diyorlar ama baya pahalı. Açıkçası sincana bile bi muayene için 107 lira vermek zoruma gitmedi değil. Düşününce insan o paraya bebeğime birşey alırdım diyoreğer bir karar verebilirsen paket alalım diye düşünüyoruz. Balgat korunun doğum paketi 6300 tl'ymiş baya çok. Sincanınkini bilemiyorum. Beni 15 gün sonra çağırdı faika hanım ama ben daha önce gidip tahlil sonuçlarını göstereyim diyorum. Siz batıkent tarafına mı yakınsınız?
Kızlar karnınızda seğirme oluyormu? Ben bazen sanki Bebek hareket etmiş gibi oluyorum
Bende de oluyor ama ben gazdır düye düşünüyorum...çok erken değil mi Bebeğimizi hissetmek içinKızlar karnınızda seğirme oluyormu? Ben bazen sanki Bebek hareket etmiş gibi oluyorum
aslında benimde oglumda kanamam olmuştu ama ne biliyim sanki suan düşük yaptim adetliyim gibi geliyor insallah öyle değildir çünkü ne zaman tuvalete gitsem sildigimde kan varKızlar bu rahimde kanama alanı herkeste var herhalde ama benim kanamamda oldu ilk oglumda 1 dusugum oldu ondada 7 haftaya girince kanamam başlıyor benim hele oglumda hastaneye giderken kanamayı tutsun diye havlu koymuştum ama çok şükür şimdi oğlum 5 yaşında
Rabbim herkese sağlıklı bir hamilelik ve sagsalim evlatlarımızı kucagimiza almayı nasip eder
Bende kullaniyorum tup bebek transferi sonrasi basladim gunde 1 kez dusugu engelliyor zararsiz 3 ay olana kadar devam dedi doktor kanamam yok tedbir amaclijel vajınanın içine uygulanacak şekilde tek kullanımlık paketlerde. içeri uygulanıyor canım.
ama hangi laç hamilelere yasak onu anlamadım tekrar açıklar mısn
Cnm 5 haftalik sanırım değerin yüksek bence hamilesin hayırlı olsun şimdiden.yakinda kese görünür zatenkızlar ben 5 aylık hamıleyım tiroid var mı diye gittiğimdde doktor hayırlı olsun gebelik gözüküyor degerin 1079,22 dedi pazartesi ultrasyon bakıcaz dedi yengemde ümitlenme yoksa dedi yaa sizce hamile miyim yengemin dediğine kulak asmalı mıyım
Cnm kötü düşünme ama yinede bi dr a gitsen iyi olmazmiaslında benimde oglumda kanamam olmuştu ama ne biliyim sanki suan düşük yaptim adetliyim gibi geliyor insallah öyle değildir çünkü ne zaman tuvalete gitsem sildigimde kan var
aslında benimde oglumda kanamam olmuştu ama ne biliyim sanki suan düşük yaptim adetliyim gibi geliyor insallah öyle değildir çünkü ne zaman tuvalete gitsem sildigimde kan var
cnm 9uncu haftaya kadar duyulmamasi normal moralini bozma duyarsin insahCuma gittim cnm sen ne zaman gittin
hamilesin tabiki yaa yengen ne sacmalamis bilmiorum ama hebelik degeri 5+uzeri pozitif oluyor ki seninki binlerde gayet superkızlar ben 5 aylık hamıleyım tiroid var mı diye gittiğimdde doktor hayırlı olsun gebelik gözüküyor degerin 1079,22 dedi pazartesi ultrasyon bakıcaz dedi yengemde ümitlenme yoksa dedi yaa sizce hamile miyim yengemin dediğine kulak asmalı mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?