Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Cnm benimde kese yaninda kanama var hemde büyüktü simdi kuculmus ama hala var bu yuzden progestan takviyesine devam ediyorum
Bana da su an cok endiselenecek bir sey yok dedi ama iki seferdir gidiyorum hep kanama diyor.tedirgin oldum acikcasi, insallah saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza.

canım 22 nisanda adet oldum en son doktor daha yeni dedi ama bi arkadasımda yengem gibi dış gebelik olabilir dedi sonuç 1079 birim 22 kafayı yicem yardımcı olunnn ((((( yarın kontrol var korkuyorumm

Selam Kızlar.. Ocak 2017 de ikinci kez anne olacağım.. 10 buçuk aylık bir bebeğim var. . Cuma günü öğrendim.. 6 haftalık olmuş bile.. Çok endişelerim var ama çok mutluyum.. İlk bebeğim 3 yıl sonunda klomen tedavisiyle oldu şimdi ise kendiliğinden..
Emziriyorum hala.. Kafamda deli sorular.. Nasıl bırakacağım emzirmeyi? Aralarında 18 ay olacak .. iki bebeğin üstesinden gelebilir miyim?

canım 22 nisanda adet oldum en son doktor daha yeni dedi ama bi arkadasımda yengem gibi dış gebelik olabilir dedi sonuç 1079 birim 22 kafayı yicem yardımcı olunnn ((((( yarın kontrol var korkuyorumm
Hiç korkma.. Değer 3000 olunca alttan ultrasonla kese görünür.. 1 hafta içinde çıkar merak etme.. Ultrasonla bakınca doktor söyler zaten ama sen rahat ol.. stres yapma..

Bulantim yok ama mide yanması çok kötü aksama doğru başlıyor bende ne yapmalıyız bunun için kızlar

Iyide arkadaşın ultrasonda mı baktida dis gebelik olabilir diyor anlamadım bunu dr a gitmeden kimse bilemez şu bir gerçekki hepimiz için aynı riskler oluyor yok dış gebelik sonra kese boş mu acaba kalp atışı olcakmi ay kanama oldu düşük mü olcak derken Birçoğumuz bu Haftalara geldik çok şükür merak etme herşey yolundadir

Bana da su an cok endiselenecek bir sey yok dedi ama iki seferdir gidiyorum hep kanama diyor.tedirgin oldum acikcasi, insallah saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza.
Aynen canım benimde kanama alanı var dinlen fazla yorma diyor artık merak ediyorum bu kanama alanı nezaman bitecek.benim adet olurcasına ağrım oluyor ağrı beni çok yipratiyo

Merhaba kızlar benim doktor um devit-3 vitamin verdi suya 20 damla seklinde doğuma kadar kullanicakmisim varsi sizin kullandiginiz vitamin

cnm dis gebelik icin erken korkuosun..48 saat sonra tekrarla tabiki bir ihtimal var ama cogul gebelikte olabilme ihtimalide var eger normal sekilde yukseliorsa sorun yok duzensiz sekilde yukselmesi sorun

kızlar 35 günde bir adet olan insanım insan korkuyo ister istemez umarım yükselmiştir geç döllenme flan olmuştur yani dış gebelik olsa belli olurdu dmi ?????

insallah kucaginiza saglikla alirsiniz. progestan verdimi peki?
Progestan yazayim dedi ama biraz mide bulantisi yapiyomus onun yerine crinone jelim vardi evde onu kullan dedi. Sabah aksam kullaniyorum,o da biraz akinti yapiyor ama baska sıkıntım yok. İnsallah bir dahaki gittigimde kanama da durmus olur. Yada ilerlemez daha fazla

insallah cnm fitil olarak kullanilabilior die biliorum ben progestani ama olsun jelde ayni isi goruyorsa sorun yok insallah saglikla kucagina alirsin

Merhaba kızlar benim sat a göre 8+2 ama doktor 7+1 olarak söyledi neden böyle fark oluyo bilginiz var mı sizin nasıl hangisini baz almalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…