Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Merhaba kızlar benim sat a göre 8+2 ama doktor 7+1 olarak söyledi neden böyle fark oluyo bilginiz var mı sizin nasıl hangisini baz almalıyım
canım elbette doktorun söylediğini baz almalısın.. doktorun söylediğine göre benimkide 2 gün önden gidiyor..sata söre 8+1 doktorun dediğine göre 8+3..ama geriden gelenlerinki de zamanla hızlı gelişip sat tarihine göre büyüyormuş..aradaki fark zamanla kapanır yani..ama şimdi doktor ne diyorsa o..onlar keseye göre tarih söyüyor çünkü..geç yumurtlamışsındır muhtemelen..

Teşekkür ederim canım ınş hemen

Ca
canım çok net hatırlamıyorum ama oglumda 3 ayın sonunda bitmişti ama onda hem kanamam hemde kanama alanı büyüktu bunda alan daha az ve kanamam az umarım çabuk geçer

aslında benimde oglumda kanamam olmuştu ama ne biliyim sanki suan düşük yaptim adetliyim gibi geliyor insallah öyle değildir çünkü ne zaman tuvalete gitsem sildigimde kan var
Benimde hala bazen kahverengi bazen koyu kırmızı nazende normal olarak her tuvalette geliyor ama düşük yaptığında çok kotuydum dusurene kadar resmen doğum sancısı gibi bir belime bir kasigima ağrı girdi soğuk soğuk terledim mahvolmustum inşallah senin düşündüğün gibi bisey yoktur

Nisan ayının 4 de kahverengi akıntı başladı 6 sında akşam lavovaya girdim sildim peçete ful kırmızı kan oldu sonra hasta pldum dedim peçete koydum 2 dakka sonra oda ful kırmızı kan doluydu sonra sabahına tam pembede değil kırmızıda değil adet biter silersin belli olmaz ya hiç bişey kurur kalır öyle soluk bi renkti kahverengi akıntı 6 gün sürdü böyle yerleşme kanaması olur mu yerleşme kanaması çok farklı oluyo okuduğum kadarıyla mayıs ayının sonuna kadar idrartestide taptım 15 e yakın farklı markada ama hepsi negatif

Acilen doktora git derim on duyduğu yaşadım

Ya kızlar 8+5 haftalığım. Bir aydır kanamam vardı. O yüzden evde dinlendim. Hiç bir iş yapmadım. E yemeden de olmuyor. Bu yüzden göbeğim çıktı. Zaten vardı. Ama şimdi çok çıktı. Daha 2 aylığım ama sanki 4-5 aylık gibi göbeğim var. Öğretmenim bir aydır raporluydum. Yarın başlıcam. Ama kıyafetlerim nasıl olucak okula nasıl gidicem bilmiyorum. Sizde durumlar nasıl.

Aynn valla bnm de karnim büyük duruyo

kızlar bebeğin kesesini gördük , çok mutluyum :) Desteğiniz için teşekkür ederim :) Şuanda 5.haftadayız 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için çağırdı doktor. Allahım o günleride nasip etsin inş :) Birdahaki gidişlerimde doktorumla vajinusmusla ilgilide konuşmayı düşünüyorum. Baya ilerlemiştik hatta oldu olcaktı ama işte tam o sıralarda hamile kalmışım. Şuan denemelere devam etmiyoruz doktorla konuşmadan korkuyorum ,

ikinci gebeliğim benim, birinciseinde yaşamadığım şeyleri yaşıyorum şimdilik, kalp çarpıntısı,sinirlilik,sivilceler,ağlama,ve meyve aşermeleri gebelik ilerledikçe geçicektir sanırım bunlar
Benim ilk gebeliğim 4 yıl sonra 5 haftaya yakın gebelik dedi Dr. Belirtiler gaz,şişkinlik,bulantı,sinirlilik,iştahsızlık,ve kasıktaki şiddetli ağrı perşembe günü komtrolüm var

kızlar tetanoz aşısı ne zaman vuruluyor sağlık ocağına ne zaman kayıt olmak gerekli biliyor musunuz?

Hocam merhaba meslektaşız. Ben de 3 haftadır raporluyum yarın randevum var ama kanamam durmadı halen. Sizin geçti mi kanamanız

Bulantim yok ama mide yanması çok kötü aksama doğru başlıyor bende ne yapmalıyız bunun için kızlar
Mahvetti o yanma eksime beni doktor gavisgon sürüp içebilirsiniz dedi bana hiç faydası olmadı çok fenayım cozum bulursan bana da söyle

Mide yanması ve ekşimesine çözüm bulanlar yazin olur mu. Mahvoldum 2 gündür uyku uyuyamıyorum.

Hocam merhaba meslektaşız. Ben de 3 haftadır raporluyum yarın randevum var ama kanamam durmadı halen. Sizin geçti mi kanamanız

Benim kanamam geçmedi ama cuma günü alttan muayene oldum. Vajina içinde yara varmış. Doktor parça aldı simir testine gönderdik. Yara kanama yapıyormuş. Kanamanın bebekle alakası yokmuş. O yüzden rapor vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…