Kendine guvenen tutsun cnm ama bu yaz donrminde sussuz kalmak nasil olur vucudumuz etkilenir diye dusunuyorum benim komsum 3 hamileliginde de tuttu ama ben kendimde o gucu goremiyorum migdem bulandikca birseyler atistiriyorum borcumuzu artik tuttacaz sonraYarın oruç tutmayı düşünüyormusunuz. Ben çok tutmak istiyorum ama dayanamam diye korkuyorum. Normalde çok susarım zaten şimdi hamilelikte daha da susuyorum. On dakikada bir su içiyorum. Bide yarın işe başlıcam. Hiç dayanamam herhalde. Cumartesi bi denemek istiyorum bakalım. Sizler ne yapacaksınız.
Bebişinin kalp sesini duyduysan saglık ocağına git gebeyim diye kayıt yaptır son adet tarihine göre gün veriyor sana ama ileri tarih bana eylül 1 de gel dedi ...20 haftalık olması gerekiyor sanırım...ben doktorun verdiği bir kaç testide orda yaptırdım olmayanları özel de yaptırdım bu arada ayyy bayagı uzun yazdımkızlar tetanoz aşısı ne zaman vuruluyor sağlık ocağına ne zaman kayıt olmak gerekli biliyor musunuz?
Bende tutmak istiyorum.niyet ettim hatta.doktorum tutucaksan gün boyu uyu dışarı çıkocagın günler sakın tutma dediYarın oruç tutmayı düşünüyormusunuz. Ben çok tutmak istiyorum ama dayanamam diye korkuyorum. Normalde çok susarım zaten şimdi hamilelikte daha da susuyorum. On dakikada bir su içiyorum. Bide yarın işe başlıcam. Hiç dayanamam herhalde. Cumartesi bi denemek istiyorum bakalım. Sizler ne yapacaksınız.
Her gece gibi bu saatlerde uyandıran fasulyem...Benim kanamam geçmedi ama cuma günü alttan muayene oldum. Vajina içinde yara varmış. Doktor parça aldı simir testine gönderdik. Yara kanama yapıyormuş. Kanamanın bebekle alakası yokmuş. O yüzden rapor vermedi.
Her gece gibi bu saatlerde uyandıran fasulyem...
Hocam kanama rahimde değil miymiş yani? Rahatlamışsınızdır geçmiş olsun. Benim en son rahim duvarında 20x10 mm ebatındaydı kanama alanım. Ama kasılmalarım geçmediği içinalanımda küçülmüyor sanırım. Sabahı edemiyorum gene. Rabbim yardımcımız olsun bu mübarek günde
Gaviscom,talcid yada rennien çözümümmidem cok yanio kizlar siz nasil cozum buldunuz?
anladim cnm saol ilaca karsiyim geneldeGaviscom,talcid yada rennien çözümüm
Tuzlu nohut güzel fikir sizin kaç haftalık acabaMerhaba kızlar,
Çok şükür benim bulantılarım geçti ya. Tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. Hafiften hissedince tuzlu notuh leblebi yiyorum o kadar. Sadece kokulara hassasiyet devam ediyor. Kendimi daha iyi hissediyorum hamdolsun :)
Şu anda kanaman var mı peki adet gibi miBenim gibimi yaşadın anlamadım ne çıkrı peki
Nisan ayında oldu o kadar sadece donra çok stres yaptım adet olmam diye tarlusal içtimvadet oldum 3 gün sürdü her zaman ki gibiŞu anda kanaman var mı peki adet gibi mi
duydum da canım..benim ikametgahı felanda aldırmam gerekiyor..aile hekimem kim bilmiyorum bile..neyse onları halledeyim o zaman bi ara sağolasın:)Bebişinin kalp sesini duyduysan saglık ocağına git gebeyim diye kayıt yaptır son adet tarihine göre gün veriyor sana ama ileri tarih bana eylül 1 de gel dedi ...20 haftalık olması gerekiyor sanırım...ben doktorun verdiği bir kaç testide orda yaptırdım olmayanları özel de yaptırdım bu arada ayyy bayagı uzun yazdım
Bende ilaç kullanmıyorum soğuk süt çok iyi geliyor benim mide yanmalarıma. Sende dene canım ama buz gibi olsun acayip ferahlatıp rahatlatıyor.anladim cnm saol ilaca karsiyim genelde
Hadi darisi benim basima benimde azaldi cok sükür ama gecmedi Güzel günler bizi bekliyor sanirimMerhaba kızlar,
Çok şükür benim bulantılarım geçti ya. Tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. Hafiften hissedince tuzlu notuh leblebi yiyorum o kadar. Sadece kokulara hassasiyet devam ediyor. Kendimi daha iyi hissediyorum hamdolsun :)
Bende 9 haftalık hamileyim ve 5 haftalikken başladı bulantilarim hala da devam ediyor üstelik çalışıyorum. .sürekli midem kaziniyor ve eğer bişey atmazsam ağzıma midem bulanıyor. .sanki kurt var midemde ..gece yada gunduz rahatsiz edici bi durum ve tabi aşırı yorgunluk halsizlik oluyor dediğin gibi hicbisey yapasım ne oluyor nede halim oluyor ☺..sevdiğim şeylerden bile tiksindim ve koku dersen sadece yemek kokularına karşı tahammülüm yok bulantimi artırıyor inş çabuk geçer buzamanlar diye umut ediyorum.Belirtiletiniz neler? 5haftalık gebeyim bende inanılmaz mide bulantım var çok rahatsız edici kokulara karşı temiz koku olsun kötü koku olsun her kokuya midem bulanıyor ve hiç halim yok canım hiçbir şey yapmak istemiyor benim gibi olan var mı yaa ben mi anormalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?