Ne güzel ☺ kaç haftalikken geçti cnm peki inş benimkide geçer yaaMerhaba kızlar,
Çok şükür benim bulantılarım geçti ya. Tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. Hafiften hissedince tuzlu notuh leblebi yiyorum o kadar. Sadece kokulara hassasiyet devam ediyor. Kendimi daha iyi hissediyorum hamdolsun :)
saol cnm deniycem :)Bende ilaç kullanmıyorum soğuk süt çok iyi geliyor benim mide yanmalarıma. Sende dene canım ama buz gibi olsun acayip ferahlatıp rahatlatıyor.
Bende 9 haftalık hamileyim ve 5 haftalikken başladı bulantilarim hala da devam ediyor üstelik çalışıyorum. .sürekli midem kaziniyor ve eğer bişey atmazsam ağzıma midem bulanıyor. .sanki kurt var midemde ..gece yada gunduz rahatsiz edici bi durum ve tabi aşırı yorgunluk halsizlik oluyor dediğin gibi hicbisey yapasım ne oluyor nede halim oluyor ☺..sevdiğim şeylerden bile tiksindim ve koku dersen sadece yemek kokularına karşı tahammülüm yok bulantimi artırıyor inş çabuk geçer buzamanlar diye umut ediyorum.
kalp atisi normal cnm 8_9 haftaya kadar duyulur.. birde degerlerine bakmislardir buyuk ihtimal ama ilgilenmio ise baska bi doktora git icin rahat eder en azindancanım bende de aynı durumlar var. 6. haftadayım bende. ya bişey sorucam. özele gittim 2 kere kalp atışlarını duyamadık hala. benden testler istediler ama kadın unuttu bakmayı ben hatırlattım iyi dedi geçiştirdi. sizler ne zaman yaptırdınız testlerinizi? benden birtek kan testi istediler. idrar testi felan da yapmadım. ilk hamileliğim ne yapılması gerektiği hakkında çok bilgim de yok. Cuma günü süleymaniye kadın doğuma gidicem devlet hastanesine. evime çok yakın. belki onlar daha iyi ilgilenir bilemedim
evet cnm 6dan sonra bebek gorunmeye baslar :) simdiden hayirli olsun en azindan keseyi gormussun degerinde iyi cikar insallahkızlar doktordan geldim şimdi.. tekrar kan verdim biliyosunuz değer 1079,22 çıkmıştı.. alttan muayene etti doktor keseyi gördüm pozitif dedi ama daha bebeği göremedim dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi 4-5 haftalık dedi normal mi görememesi ?
Bende gaviscon içiyorum hiç fayda etmiyorMahvetti o yanma eksime beni doktor gavisgon sürüp içebilirsiniz dedi bana hiç faydası olmadı çok fenayım cozum bulursan bana da söyle
hayırlı olsun canım :) ilk önce bebeğinin sağlığını düşün vajinusmus olayını bir şekilde çözersinkızlar bebeğin kesesini gördük , çok mutluyum :) Desteğiniz için teşekkür ederim :) Şuanda 5.haftadayız 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için çağırdı doktor. Allahım o günleride nasip etsin inş :) Birdahaki gidişlerimde doktorumla vajinusmusla ilgilide konuşmayı düşünüyorum. Baya ilerlemiştik hatta oldu olcaktı ama işte tam o sıralarda hamile kalmışım. Şuan denemelere devam etmiyoruz doktorla konuşmadan korkuyorum ,
Doktoruma yazdım günboyu midem bulanıyor diye daha çok bulansın inşallah demiş :)) umarım uzun sürmezBende 9 haftalık hamileyim ve 5 haftalikken başladı bulantilarim hala da devam ediyor üstelik çalışıyorum. .sürekli midem kaziniyor ve eğer bişey atmazsam ağzıma midem bulanıyor. .sanki kurt var midemde ..gece yada gunduz rahatsiz edici bi durum ve tabi aşırı yorgunluk halsizlik oluyor dediğin gibi hicbisey yapasım ne oluyor nede halim oluyor ☺..sevdiğim şeylerden bile tiksindim ve koku dersen sadece yemek kokularına karşı tahammülüm yok bulantimi artırıyor inş çabuk geçer buzamanlar diye umut ediyorum.
Ben de 6+3 . Ayni seylller bende de var canim sadece gogus hassasiyeti. Sanirim biz sansli grubuz. Ama bazilari da daha erken baslar bulantilar diyorlarSelam kizlar bende 6+1im erken midir nedir hiç bulantı kusma gibi şeyler yaşamıyorum goguslerdeki hassasiyet dışında bisey yok. Bu durumda olan var mı bende mi anormallik??
kanaman ne sekilde canım. Ben dün cok yurudum yaklasik 8 saat disaridaydim cok az acik pembe akintim oldu dinlendim gecti simdi yok cok şükür ama yine de korkuyorum.Kızlar kanamam yetmiyor gibi bir de kasık ağrım ve vajinamda sızı başladı. Ağrı belime ve böbreklerime de vuruyor. Bugün doktora gittim aslında unuttum sormayı telaştan. Kasıklarımı ve belimi söyledim de vajina sızımı unuttum. İlacın doZunu arttırdı. Düşük riski mi başka bi şey mi bilemedim. Bir dahakine yazacağım bi not defterine. Sizde de var mı böyle sıkıntı? Var sa dr unuz ne dedi
Benim de öyle 3 günlük yorgunluğun ardından başladı. Aman dikkat et. O zaman ve ertesi gün epey kanadım şimdi kanama alanım var. Muhtemelen kasılmalarım sonucu; sızıntı şeklinde bordo renk akıntı şeklinde kanamalarım oluyor. Rahat geçiyor diye sakın normal sanma kendini. Eğilme yukarı uzanma yorulma. Ben 3 haftadır yatıyorum bu hafta 4. Hafta sırf kanama alanım küçülsün de normale döneyim diyekanaman ne sekilde canım. Ben dün cok yurudum yaklasik 8 saat disaridaydim cok az acik pembe akintim oldu dinlendim gecti simdi yok cok şükür ama yine de korkuyorum.
Kalp atışıni duydunuz mu siz canım bana haftaya pazartesiye randevu verdi dayanamayıp carsamba gidicem sanirimBen de 6+3 . Ayni seylller bende de var canim sadece gogus hassasiyeti. Sanirim biz sansli grubuz. Ama bazilari da daha erken baslar bulantilar diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?