Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Cnm kötü düşünme ama yinede bi dr a gitsen iyi olmazmi

saolun kizlar cuma gitmistim dra kanamam gece kanamam okdu die gözükmüyordu kan falan keseyi gördü ama kalp atışı yoktu progestan iciodum zaten ufak bi kanamam olmustu basta o aksam coklasti kanamam aradim geliyim die oda cumaya kadar yat kimildama cuma gel dedi zamanda gecmio

Canim benimde suan 16 aylik bi oglum var dra sordum 20 haftalığa kadar emzirebilirsin dedi ama doktora gittin dimi rahim iileşmiş

Yaa sorma bi hafta olmadı ewde yatalı şiştim şimdiden bide düşük yaptıysam bu kilolar üzüntümün yanına cabası

Canım normal 9a kadar yolu var zaten kan testide yeterli muhtemelen ters bisey yoktur ondan sallamamıştır cnm

Ne güzel ☺ kaç haftalikken geçti cnm peki inş benimkide geçer yaa
Ya kendi kendime nazar mı ettim ne yaptım bilmiyorum. Bugün hem bulantılarım hortladı geri hemde kabızlık başladı. Ya düzelmicek sanırım bu bi düzeliyorum bi tekrar başlıyo

Bol bol kayısı ye su iç cnm haşlanmış Mısır ye su iç gene
İşteyim kayısı çayı buldum doktorumu aradım doğadanın kayısı çayı içebilirmiyim diye içebilirsin sorun olmaz dedi. Şuan onu içiyorum. Birde dupholac mı ne dedi ondan al çok zorlanırsan günlerce çıkamazsan ondan içebilirsin dedi. İnş kayısı çayı iyi gelir zararı olmaz

İnşallah cnm ama dupholac en son tercihin olsun ılık süt iç olmadı eve gidince bi çorba kaşığı zeytinyağ ic

Merhaba kizlar.Benimde bulantilarim var.midem kaziniyor yaniyor bazen napicami sasiriyorum tabii bunada sukur daha cok tuzlu cubuk kreker ile bastiriyorum ama oda beni baydi resmen.bu hafta cok cabuk yorulmaya basladim elim ayagim kalkmiyor bazen.Sizde durumlar nasil?Bu arada kabizliga en iyi si bol su icmek kizlar.Allah sag salim kucamiza almayi nasip etsin olmayanlarada en kisa zamanda hayirli saglikli evlat nasi etsin.aminn.

Canım bol su ic doğadanın kayisi çayının içinde sadece kayısı olduguna dikkat et cnm ben kayısılı form çayı iciyordum dogadanın icinde sinemeki ve birkac bitki daha vardı. Bitki çaylarına aman dikkat. Eger yapabilirsen evde kurutulmus kayisilardan kayisi hoşafı yapabilirsin yada tazelerini alip meyve suyu yapabilirsin kaynatarak. Inşallah sifa olur.

Bende bitki çaylarından çekiniyordum ama doktorum kayısı çayından bişe olmaz dedi. Umarım işe yarar şimdi öğle arasında gidip kuru kayısı alıcam yyip yiyip su içicem artık

Bende bitki çaylarından çekiniyordum ama doktorum kayısı çayından bişe olmaz dedi. Umarım işe yarar şimdi öğle arasında gidip kuru kayısı alıcam yyip yiyip su içicem artık
Aynen içeriğine mutlaka bak aman diyim çok tehlikeli

Kızlar ben çok fena kabızım napıcam 2 gündür çıkamıyorum
Canım sarı leblebi yiyip su içince bana iyi geliyor birde kuru kayısı ye yada taze olanını. onlar iyi gelecektir. Ama sakın zorlama. Geçmiş olsun canım

Canım sarı leblebi yiyip su içince bana iyi geliyor birde kuru kayısı ye yada taze olanını. onlar iyi gelecektir. Ama sakın zorlama. Geçmiş olsun canım
Beni de bulnatılarım için yediğim nohut kabız yaptı bence. Zaten karnım ve kasıklarım ağrıdı biraz zorladım sanırım. Gerçekten çok zor bişe yemeye de korkuyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…