Cnm kötü düşünme ama yinede bi dr a gitsen iyi olmazmi
Sen hic zaman kaybetmeden direk doktora git bence, insallah dusuk yapmamissindir onlar progestan falan verip kanamayi durdurmaya calisirlar. Sakin ama sakin evde bekleme. Git bi acile. Gittiginde dusuk donemindeysen bir derdi dermani bulunur ilacla falan ama eger korktugun gibiyse evde durmak sana hic birsey getirmez.
saolun kizlar cuma gitmistim dra kanamam gece kanamam okdu die gözükmüyordu kan falan keseyi gördü ama kalp atışı yoktu progestan iciodum zaten ufak bi kanamam olmustu basta o aksam coklasti kanamam aradim geliyim die oda cumaya kadar yat kimildama cuma gel dedi zamanda gecmioBenimde hala bazen kahverengi bazen koyu kırmızı nazende normal olarak her tuvalette geliyor ama düşük yaptığında çok kotuydum dusurene kadar resmen doğum sancısı gibi bir belime bir kasigima ağrı girdi soğuk soğuk terledim mahvolmustum inşallah senin düşündüğün gibi bisey yoktur
Hoşgeldin aramıza canımkızlar sonucu simdi öğrendim 4920,48 sonucuyla karsınızdayımm kızlaar :) umarım 2 hafta sonra kalp atıslarınıda duyarız :) dua edin :)
Canim benimde suan 16 aylik bi oglum var dra sordum 20 haftalığa kadar emzirebilirsin dedi ama doktora gittin dimi rahim iileşmişSelam Kızlar.. Ocak 2017 de ikinci kez anne olacağım.. 10 buçuk aylık bir bebeğim var. . Cuma günü öğrendim.. 6 haftalık olmuş bile.. Çok endişelerim var ama çok mutluyum.. İlk bebeğim 3 yıl sonunda klomen tedavisiyle oldu şimdi ise kendiliğinden..
Emziriyorum hala.. Kafamda deli sorular.. Nasıl bırakacağım emzirmeyi? Aralarında 18 ay olacak .. iki bebeğin üstesinden gelebilir miyim?
Yaa sorma bi hafta olmadı ewde yatalı şiştim şimdiden bide düşük yaptıysam bu kilolar üzüntümün yanına cabasıYa kızlar 8+5 haftalığım. Bir aydır kanamam vardı. O yüzden evde dinlendim. Hiç bir iş yapmadım. E yemeden de olmuyor. Bu yüzden göbeğim çıktı. Zaten vardı. Ama şimdi çok çıktı. Daha 2 aylığım ama sanki 4-5 aylık gibi göbeğim var. Öğretmenim bir aydır raporluydum. Yarın başlıcam. Ama kıyafetlerim nasıl olucak okula nasıl gidicem bilmiyorum. Sizde durumlar nasıl.
Canım benim bi önceki hamileliğimden biliyorum bimde Ramazan şerbeti var baya iyi geliyorduMahvetti o yanma eksime beni doktor gavisgon sürüp içebilirsiniz dedi bana hiç faydası olmadı çok fenayım cozum bulursan bana da söyle
Canım normal 9a kadar yolu var zaten kan testide yeterli muhtemelen ters bisey yoktur ondan sallamamıştır cnmcanım bende de aynı durumlar var. 6. haftadayım bende. ya bişey sorucam. özele gittim 2 kere kalp atışlarını duyamadık hala. benden testler istediler ama kadın unuttu bakmayı ben hatırlattım iyi dedi geçiştirdi. sizler ne zaman yaptırdınız testlerinizi? benden birtek kan testi istediler. idrar testi felan da yapmadım. ilk hamileliğim ne yapılması gerektiği hakkında çok bilgim de yok. Cuma günü süleymaniye kadın doğuma gidicem devlet hastanesine. evime çok yakın. belki onlar daha iyi ilgilenir bilemedim
Ya kendi kendime nazar mı ettim ne yaptım bilmiyorum. Bugün hem bulantılarım hortladı geri hemde kabızlık başladı.Ne güzel ☺ kaç haftalikken geçti cnm peki inş benimkide geçer yaa
Bol bol kayısı ye su iç cnm haşlanmış Mısır ye su iç geneKızlar ben çok fena kabızım napıcam2 gündür çıkamıyorum
İşteyim kayısı çayı buldum doktorumu aradım doğadanın kayısı çayı içebilirmiyim diye içebilirsin sorun olmaz dedi. Şuan onu içiyorum. Birde dupholac mı ne dedi ondan al çok zorlanırsan günlerce çıkamazsan ondan içebilirsin dedi. İnş kayısı çayı iyi gelir zararı olmazBol bol kayısı ye su iç cnm haşlanmış Mısır ye su iç gene
İnşallah cnm ama dupholac en son tercihin olsun ılık süt iç olmadı eve gidince bi çorba kaşığı zeytinyağ icİşteyim kayısı çayı buldum doktorumu aradım doğadanın kayısı çayı içebilirmiyim diye içebilirsin sorun olmaz dedi. Şuan onu içiyorum. Birde dupholac mı ne dedi ondan al çok zorlanırsan günlerce çıkamazsan ondan içebilirsin dedi. İnş kayısı çayı iyi gelir zararı olmaz
Canım bol su ic doğadanın kayisi çayının içinde sadece kayısı olduguna dikkat et cnm ben kayısılı form çayı iciyordum dogadanın icinde sinemeki ve birkac bitki daha vardı. Bitki çaylarına aman dikkat. Eger yapabilirsen evde kurutulmus kayisilardan kayisi hoşafı yapabilirsin yada tazelerini alip meyve suyu yapabilirsin kaynatarak. Inşallah sifa olur.İşteyim kayısı çayı buldum doktorumu aradım doğadanın kayısı çayı içebilirmiyim diye içebilirsin sorun olmaz dedi. Şuan onu içiyorum. Birde dupholac mı ne dedi ondan al çok zorlanırsan günlerce çıkamazsan ondan içebilirsin dedi. İnş kayısı çayı iyi gelir zararı olmaz
Canım bol su ic doğadanın kayisi çayının içinde sadece kayısı olduguna dikkat et cnm ben kayısılı form çayı iciyordum dogadanın icinde sinemeki ve birkac bitki daha vardı. Bitki çaylarına aman dikkat. Eger yapabilirsen evde kurutulmus kayisilardan kayisi hoşafı yapabilirsin yada tazelerini alip meyve suyu yapabilirsin kaynatarak. Inşallah sifa olur.
Aynen içeriğine mutlaka bak aman diyim çok tehlikeliBende bitki çaylarından çekiniyordum ama doktorum kayısı çayından bişe olmaz dedi. Umarım işe yarar şimdi öğle arasında gidip kuru kayısı alıcam yyip yiyip su içicem artık
Amiiin cnm bnm inslhhhh rabbim isteyen herkese en kisa zmn da nasip etsin insallahMasaAllah Allah kucağınıza almayı nasip etsin İnşaAllah
Canım sarı leblebi yiyip su içince bana iyi geliyor birde kuru kayısı ye yada taze olanını. onlar iyi gelecektir. Ama sakın zorlama. Geçmiş olsun canımKızlar ben çok fena kabızım napıcam2 gündür çıkamıyorum
hoşgeldinnnmerhaba bizde araniza katildik..
saglicakla gelsin kuzular
Beni de bulnatılarım için yediğim nohut kabız yaptı bence. Zaten karnım ve kasıklarım ağrıdı biraz zorladım sanırım. Gerçekten çok zor bişe yemeye de korkuyorum şuanCanım sarı leblebi yiyip su içince bana iyi geliyor birde kuru kayısı ye yada taze olanını. onlar iyi gelecektir. Ama sakın zorlama. Geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?