hmm anladım canım. En kıza vakitte kayısı al o zaman onu dene.Beni de bulnatılarım için yediğim nohut kabız yaptı bence. Zaten karnım ve kasıklarım ağrıdı biraz zorladım sanırım. Gerçekten çok zor bişe yemeye de korkuyorum şuan
Kayısı kurusu yedin mi CanımKızlar ben çok fena kabızım napıcam2 gündür çıkamıyorum
Yok yemedim alıcam birazdan. Kayısı çayı içtim amaKayısı kurusu yedin mi Canım
canım ben 4 haftalık gözüküyorum ya adet olcakmıs gibi belde hafif hissediyorum beyaz akıntıdan dolayımı senceBeni de bulnatılarım için yediğim nohut kabız yaptı bence. Zaten karnım ve kasıklarım ağrıdı biraz zorladım sanırım. Gerçekten çok zor bişe yemeye de korkuyorum şuan
Sarı leblebi ishale ii geliyor die biliyorum ben amaCanım sarı leblebi yiyip su içince bana iyi geliyor birde kuru kayısı ye yada taze olanını. onlar iyi gelecektir. Ama sakın zorlama. Geçmiş olsun canım
Keten tohumu söktürücü özelliği olduğundan tehlikeli olabilir die düşündümkuru kaysi ve bol su ic canim.
kasik kasik keten tohumu ve bol suda deneyebilirsin..
4 haftalık derken test yaptın mı 4000 küsür çıkmıştı dimicanım ben 4 haftalık gözüküyorum ya adet olcakmıs gibi belde hafif hissediyorum beyaz akıntıdan dolayımı sence
Bide beni ılık bal süt acayip tuvalete çıkartıyorYok yemedim alıcam birazdan. Kayısı çayı içtim ama
Gecmiş olsun cnm bol bol ıhlamur iç meyve yeMerhaba kızlar ben grip oldum cok kotuyum yatıyor um 2 gündür
Kasık agrın oluşumdan kaynaklanıyordur ama yorma kendini akıntı normal ama kokuluysa eğer üşütmüş ve ondan ağrı yapmış olabilir kokuluysa dra gözük istersen bi22 NİSAN SON ADET TARİHİM 35 GÜN DE BİR OLURUM 4 GÜN KADAR ADETİM SÜRÜYO İKİNCİ KAN TESTİM 4920
Gecmiş olsun cnmm dru ara bi istersen belki enfeksiyon falandırKızlar merhaba sabahtan begri atesim var ve hafif kasik agrim var dus falan aldim ama gecmiyor ne yapmaliyim sizce ateslenen varmi benim gibi durduk yere
allah allah gerçekten mi? bende onu yiyince ve su içinde direk tuvalete gidiroum her zaman. mesela dut ve kayısı da aynı şekilde yiyip su içince direk tuvaletteyimSarı leblebi ishale ii geliyor die biliyorum ben ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?