Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Beni de bulnatılarım için yediğim nohut kabız yaptı bence. Zaten karnım ve kasıklarım ağrıdı biraz zorladım sanırım. Gerçekten çok zor bişe yemeye de korkuyorum şuan
hmm anladım canım. En kıza vakitte kayısı al o zaman onu dene.

Beni de bulnatılarım için yediğim nohut kabız yaptı bence. Zaten karnım ve kasıklarım ağrıdı biraz zorladım sanırım. Gerçekten çok zor bişe yemeye de korkuyorum şuan
canım ben 4 haftalık gözüküyorum ya adet olcakmıs gibi belde hafif hissediyorum beyaz akıntıdan dolayımı sence

22 NİSAN SON ADET TARİHİM 35 GÜN DE BİR OLURUM 4 GÜN KADAR ADETİM SÜRÜYO İKİNCİ KAN TESTİM 4920
Kasık agrın oluşumdan kaynaklanıyordur ama yorma kendini akıntı normal ama kokuluysa eğer üşütmüş ve ondan ağrı yapmış olabilir kokuluysa dra gözük istersen bi

Kızlar merhaba sabahtan begri atesim var ve hafif kasik agrim var dus falan aldim ama gecmiyor ne yapmaliyim sizce ateslenen varmi benim gibi durduk yere

Sarı leblebi ishale ii geliyor die biliyorum ben ama
allah allah gerçekten mi? bende onu yiyince ve su içinde direk tuvalete gidiroum her zaman. mesela dut ve kayısı da aynı şekilde yiyip su içince direk tuvaletteyim

Ya kızlar sizlere akıl danışmak istiyorum bunun konuyla alakası yok ama hani hamileyim diye ben mi çok abartıyorum hiç çevrem arkadaşım yok size danışayım dedim eşimin ailesi konu bize her geldiklerinde kaynanam görümcem her seferinde fazla yada hoşlarına giden şeyleri istiyorlar yada fazla erzak mutfak eşyası flan bu durumdan çok rahatsızım ben bişe diyemiyorum kendi annemin ve yeni aldıgım eşyalar oldugu için fazla eşya var evet ama istemeleri dogrumu ben mi abartıyorum hani sonuçta herşeye para verildi bugün degilde yarın lazım olur diye düşünenlerdenim kızlar sorun bende mi dün eşimle tartıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…