nasıl isterler ya bence yaptıkları ayıp..onların varsa size destek olması lazım yani bizde böyledir..ya eşin ya da senden yüz buluyorlar heralde..bu arada benimde yaşadığım yerde hiç arkadaşım çevrem yok o yüzden seni anlayabiliyorum..ama içine atma birileriyle paylaş mutlaka..hamilelikte stres iyi değil..Benim eşim sağolsun ne kadar dır dır etsem de dinler beni...eşin bu konularda yanında olsa güzel olurdu..Ya kızlar sizlere akıl danışmak istiyorum bunun konuyla alakası yok ama hani hamileyim diye ben mi çok abartıyorum hiç çevrem arkadaşım yok size danışayım dedim eşimin ailesi konu bize her geldiklerinde kaynanam görümcem her seferinde fazla yada hoşlarına giden şeyleri istiyorlar yada fazla erzak mutfak eşyası flan bu durumdan çok rahatsızım ben bişe diyemiyorum kendi annemin ve yeni aldıgım eşyalar oldugu için fazla eşya var evet ama istemeleri dogrumu ben mi abartıyorum hani sonuçta herşeye para verildi bugün degilde yarın lazım olur diye düşünenlerdenim kızlar sorun bende mi dün eşimle tartıştık
hmmm olabilir. ben o kadarini bilemedim canim.. kardesim kabizken cok yerdi..Sarı leblebi ishale ii geliyor die biliyorum ben ama
Allah senden razı olsun eşim tuhaf yani ayakkabılık 2 taneydi bana sormadan ablasına verdi dün oturdum sinirimden agladım ya hamile halimle evde tüp yok ev yerleştirme çabasındayım yerleştirmeye geliyolar alıp gidiyolar bide çıkarken bunları aldım diye göstermeleri kullanmadıklarını ver demeleri çok bunaldım artık şimdide fazla yatak odası var bekar odam dı yatak odası ama yeni daha bizde dügün paketi aldık o boşta kaldı onu istiyolar ya çok çaresizim böyle yaptıkça onlar kendimi toplayamıyorum zoruma gidiyornasıl isterler ya bence yaptıkları ayıp..onların varsa size destek olması lazım yani bizde böyledir..ya eşin ya da senden yüz buluyorlar heralde..bu arada benimde yaşadığım yerde hiç arkadaşım çevrem yok o yüzden seni anlayabiliyorum..ama içine atma birileriyle paylaş mutlaka..hamilelikte stres iyi değil..Benim eşim sağolsun ne kadar dır dır etsem de dinler beni...eşin bu konularda yanında olsa güzel olurdu..
bence doktorunu ara cnm. Hamilelite ateş önemliKızlar merhaba sabahtan begri atesim var ve hafif kasik agrim var dus falan aldim ama gecmiyor ne yapmaliyim sizce ateslenen varmi benim gibi durduk yere
canım o zaman kayınvalidene ve görümcene açık ol..ne istediğini neyi istemediğini açıkça söyle..ben en baştan beri öyleyim başta yadırgadılar şimdi alıştılar..kendimden taviz verseydim en baştan beri..bende kötü durumlara girebilirdim..ilk evlendiğimiz zamanlar ben evde yokken evdeki eşyaların yerleri alt üst oluyordu kadın kendi kafasına göre düzenliyordu..ben eve geldiğimde ise böyle daha iyi oldu ben böyle değiştirdim diyordu..açık açık söyledim burası benim evim...düzeninede benden başka kimse karışamaz diye..ben evde olmuyordum acilen çıktığım oluyor odamı düzenliyemiyorum mesala..iç çamaşırım felan olabilir yada başka şeyler..bence bir kayınvalide kesinlikle gelininin odasına girmemeli..bu kadın odanı girdim topladım süpürdüm diyordu ben geldiğimde...ve bunu defalarca uyarmamıza rağmen yaptı..yeni yeni alıştı girmiyor artık..annemde üstü kapalı laf soktu baya..ben kızımken kızımın hiçbir eşyasını ellemem..bekarken dahi odasına pat diye girmezdim felan filan demiş..yani böyle şeylerde net olmak lazım..yoksa gerçektn üzülen hep sen olursun..ben kullanıcam..misafrim için fazladan yatağım olsun de..veremem de..vs..istemediğin şeyleri yapmak zorunda değilsin.Allah senden razı olsun eşim tuhaf yani ayakkabılık 2 taneydi bana sormadan ablasına verdi dün oturdum sinirimden agladım ya hamile halimle evde tüp yok ev yerleştirme çabasındayım yerleştirmeye geliyolar alıp gidiyolar bide çıkarken bunları aldım diye göstermeleri kullanmadıklarını ver demeleri çok bunaldım artık şimdide fazla yatak odası var bekar odam dı yatak odası ama yeni daha bizde dügün paketi aldık o boşta kaldı onu istiyolar ya çok çaresizim böyle yaptıkça onlar kendimi toplayamıyorum zoruma gidiyor
doktorun mu diyor daha çok bulansın diye anlayamadım ben ??Tüm gün mide bulantısı yaşıyorum doktorum daha çok bulansın inşallah dio ama çok köyü bir his yaa
daha cok bulansin derken?Tüm gün mide bulantısı yaşıyorum doktorum daha çok bulansın inşallah dio ama çok köyü bir his yaa
onların size destek olması lazım. Hem de bebek olacak üstelik.Ya kızlar sizlere akıl danışmak istiyorum bunun konuyla alakası yok ama hani hamileyim diye ben mi çok abartıyorum hiç çevrem arkadaşım yok size danışayım dedim eşimin ailesi konu bize her geldiklerinde kaynanam görümcem her seferinde fazla yada hoşlarına giden şeyleri istiyorlar yada fazla erzak mutfak eşyası flan bu durumdan çok rahatsızım ben bişe diyemiyorum kendi annemin ve yeni aldıgım eşyalar oldugu için fazla eşya var evet ama istemeleri dogrumu ben mi abartıyorum hani sonuçta herşeye para verildi bugün degilde yarın lazım olur diye düşünenlerdenim kızlar sorun bende mi dün eşimle tartıştık
ben tutmuyorum canım ve bir arkadaşım var hamile oda tutmuyor. Ben sakıncaı diye düşünüyorum açıkcası. yemek yemeyi geçtim su ihtiyacı varMerhaba kızlar oruç tutan hamişler varmı
destek olamalari lazm benim kvde ole gorumcemde ne gorse bana istio sen kendine yenisini alirsin deyip bende cok sinir oluom belirtiom ama devamli yapio bunu ya kendine yada bana istio huy edinmis ben istemiorum desem bile istio bendede istedigi oluo fazlaysa bana ver dioYa kızlar sizlere akıl danışmak istiyorum bunun konuyla alakası yok ama hani hamileyim diye ben mi çok abartıyorum hiç çevrem arkadaşım yok size danışayım dedim eşimin ailesi konu bize her geldiklerinde kaynanam görümcem her seferinde fazla yada hoşlarına giden şeyleri istiyorlar yada fazla erzak mutfak eşyası flan bu durumdan çok rahatsızım ben bişe diyemiyorum kendi annemin ve yeni aldıgım eşyalar oldugu için fazla eşya var evet ama istemeleri dogrumu ben mi abartıyorum hani sonuçta herşeye para verildi bugün degilde yarın lazım olur diye düşünenlerdenim kızlar sorun bende mi dün eşimle tartıştık
iyisini yapiosunuz kese sudan olusuo bebek icin sakincali ve dinen hamile ve emziren hanimlara zorunlu deilben tutmuyorum canım ve bir arkadaşım var hamile oda tutmuyor. Ben sakıncaı diye düşünüyorum açıkcası. yemek yemeyi geçtim su ihtiyacı var
Bulantımın olmasının iyi olması demek yani ama çok zor yine de Allahıma bin şükür ama zor geçiyordaha cok bulansin derken?
Evet doktorum diyor bulantımın olması iyi bir şey yani ama çok zor hiç keyfim yok siz de durumlar nasıl?doktorun mu diyor daha çok bulansın diye anlayamadım ben ??
bende tutmuyorum doktoruma soramadım ama annemde hamilelliklerinde tutmamış tutma kızım nolur nolmaz dedi..bende zaten yerken bile zor ayakta geziyorum..oruç olursam daha kötü olurum..ben tutmuyorum canım ve bir arkadaşım var hamile oda tutmuyor. Ben sakıncaı diye düşünüyorum açıkcası. yemek yemeyi geçtim su ihtiyacı var
kiyamam cnm benimde hafifte olsa varda bence iyi yada kotu deil gibime gelo hic bulantisisiz saglikli cocuk doguranlarda var bu bunyeyle alakali sanirimBulantımın olmasının iyi olması demek yani ama çok zor yine de Allahıma bin şükür ama zor geçiyor
kiyamam cnm benimde hafifte olsa varda bence iyi yada kotu deil gibime gelo hic bulantisisiz saglikli cocuk doguranlarda var bu bunyeyle alakali sanirim
bana yanlis yazdiniz sanirim ... bende onu savundum bunyeyle alakali bir durum dedimyanii bulantın varsa iyi yoksa kötü demek anlamına gelmıyorkı bunyeyle alakalıkı benim hiç bulantım olmadı şimdiye kadr doktorda saglıklı hersey normal dedi . bulantım yok diye kötü anlamına gelmemelii böyle yazarsanız insan kötü oluyor bende bir eksiklikmi var diye düşünüyor insan düzgün cümleler kuralım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?