cnm ole dusunme 12inci haftaya kadar yemesende etkilenmez buyur sen vitaminlerini almaya calis sut yogurt tarzi beslen 12inci haftadan sonra kaşar peyniri muz bunlari tuket. simdi bulanti konusunda cubuk kraker leblebi zeytin bu tur seyler iyi gelir diye biliorum .allah yardimcin olsunKızlar benimde bulantim başladı ne yesem kusuyorum çok kötü bir şey yemek gördüğümde bile bulantim oluyor mahvoldum bulantı ya karşı siz neler yapıyorsunuz böyle giderse çocuğum buyumeyecek
kiyamam insallh gec dollenmedir eger doktor olumsuz konusur ise tek bi doktor ile sınırlı kalma derimKızlar az önce doktora gittim. Kese hala 5 haftalık görünüyor. Geç döllenme de olabilir, gelişmiyor da olabilir Dedi. Çok Canım sıkıldı inşallah problem yoktur. Planlamadığımız bir gebelik olsada varlığına alıştık.
canım benimde aynı şeyi söyledi dr. hatta karından usg de göremeyince bir sorun var 10 gün geçmiş görünmesi gerekiyordu bir önceki geliş tarihimden diye telaşa soktu beni korktum üzüldüm vajinal baktı kalp atışları var canlı bebek dedi takip edicez dedi ama kese biraz büyük dedi tabiki dr değiştirdim iyikide değiştirdim sonraki hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi haftası o şekilde geç olabilir büyüdükçe düzeliyormuş ilk haftalarda normal bence sakın kafana takıp üzülme bebekler gerçekten hissediyor şimdi hep sağ tarafıma yatıyorum daha iyi beslensin diye kan akışı gitsin diye protein ağırlıklı beslen ve dua etKızlar az önce doktora gittim. Kese hala 5 haftalık görünüyor. Geç döllenme de olabilir, gelişmiyor da olabilir Dedi. Çok Canım sıkıldı inşallah problem yoktur. Planlamadığımız bir gebelik olsada varlığına alıştık.
Boşuna canını sıkma canım benimde doktorum geç döllenme diye bebek gelişmemiş göremiyorum bebek kötü dedi moralimi bozdu gittim özele gayet normal yavrumun kalp aatışını bile duydum hem de daha beş haftalikti devletin ultrasonu iyi değilmiş ondan gorememistir bana da bebek gelişmemiş dedi saf doktorKızlar az önce doktora gittim. Kese hala 5 haftalık görünüyor. Geç döllenme de olabilir, gelişmiyor da olabilir Dedi. Çok Canım sıkıldı inşallah problem yoktur. Planlamadığımız bir gebelik olsada varlığına alıştık.
bana yanlis yazdiniz sanirim ... bende onu savundum bunyeyle alakali bir durum dedim
etiket benim yazim olunca belirtmek istedim :)SİZE DEĞİLDİ LAFIM ZATEN =)
Doktorum tutucaksan gün boyu uyu dedi .dün tuttum .bugunde niyetliyim.iftarda kötü oluyorum ben .hala bulantılarım var .ben tutmuyorum canım ve bir arkadaşım var hamile oda tutmuyor. Ben sakıncaı diye düşünüyorum açıkcası. yemek yemeyi geçtim su ihtiyacı var
Canım sağa değil sola yatman gerekiyor. Bende sağa yatarak uyuyabiliyorum ama sola imiş :)canım benimde aynı şeyi söyledi dr. hatta karından usg de göremeyince bir sorun var 10 gün geçmiş görünmesi gerekiyordu bir önceki geliş tarihimden diye telaşa soktu beni korktum üzüldüm vajinal baktı kalp atışları var canlı bebek dedi takip edicez dedi ama kese biraz büyük dedi tabiki dr değiştirdim iyikide değiştirdim sonraki hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi haftası o şekilde geç olabilir büyüdükçe düzeliyormuş ilk haftalarda normal bence sakın kafana takıp üzülme bebekler gerçekten hissediyor şimdi hep sağ tarafıma yatıyorum daha iyi beslensin diye kan akışı gitsin diye protein ağırlıklı beslen ve dua et
ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM AMA BEN TUTAMAM BU DURUMDAYKEN. sANKİ BEBEĞİME EZİYET EDİYORMUŞUM GİBİ GELİYORDoktorum tutucaksan gün boyu uyu dedi .dün tuttum .bugunde niyetliyim.iftarda kötü oluyorum ben .hala bulantılarım var .
Herşeyi denedim kraker, beyaz leblebi, erik daha neler neler. Bide onu deneyim belki faydasi olur. Sağol canım.Canım benim bi önceki hamileliğimden biliyorum bimde Ramazan şerbeti var baya iyi geliyordu
Bende sormadım doktoruma ama tutmuyorum. ailem, eşim de müsade etmez zatenbende tutmuyorum doktoruma soramadım ama annemde hamilelliklerinde tutmamış tutma kızım nolur nolmaz dedi..bende zaten yerken bile zor ayakta geziyorum..oruç olursam daha kötü olurum..
Ya kızlar sizlere akıl danışmak istiyorum bunun konuyla alakası yok ama hani hamileyim diye ben mi çok abartıyorum hiç çevrem arkadaşım yok size danışayım dedim eşimin ailesi konu bize her geldiklerinde kaynanam görümcem her seferinde fazla yada hoşlarına giden şeyleri istiyorlar yada fazla erzak mutfak eşyası flan bu durumdan çok rahatsızım ben bişe diyemiyorum kendi annemin ve yeni aldıgım eşyalar oldugu için fazla eşya var evet ama istemeleri dogrumu ben mi abartıyorum hani sonuçta herşeye para verildi bugün degilde yarın lazım olur diye düşünenlerdenim kızlar sorun bende mi dün eşimle tartıştık
Bence eşinizle tartışmak yerine ailesine söyleyin anlamazlarsada vermeyin zorla alacak değiller ya. Benim olan birşeyi kafanıza göre alamazsınız diyin. Ben olsam çok pis terslerdim he. Baştan tavrını belli etmek önemli bencede sonradan önünü alamazsınız. Çok sinir bozucu bir durum gerçekten de haklısınız.Allah senden razı olsun eşim tuhaf yani ayakkabılık 2 taneydi bana sormadan ablasına verdi dün oturdum sinirimden agladım ya hamile halimle evde tüp yok ev yerleştirme çabasındayım yerleştirmeye geliyolar alıp gidiyolar bide çıkarken bunları aldım diye göstermeleri kullanmadıklarını ver demeleri çok bunaldım artık şimdide fazla yatak odası var bekar odam dı yatak odası ama yeni daha bizde dügün paketi aldık o boşta kaldı onu istiyolar ya çok çaresizim böyle yaptıkça onlar kendimi toplayamıyorum zoruma gidiyor
Evet çok şükür bi sıkıntı yok.. Rahimde bi problem yok.. Zaten test falan yapmadan hastayım kendimi toparlayamadım diye dahiliyeye doktora gittim.. O kadın doğuma yolladı.. Ultrasonda sürpriz oldu bize.. Emzirdiğim için adet görmüyordum.. Yani hiç beklemiyordum..Canim benimde suan 16 aylik bi oglum var dra sordum 20 haftalığa kadar emzirebilirsin dedi ama doktora gittin dimi rahim iileşmiş
PARDON CANIM SOLA DEMEK İSTEDİM BENDE KALBİNİN ÜZERİNE YANİ YAZINI GÖRÜNCE BİAN ÖNCE SANA YAZAYIM DEDİM ÜZÜLME DİYE BENİMDE BAŞIMA GELDİ DİYE ACELEYLE SAĞA YAZMIŞIM :)Canım sağa değil sola yatman gerekiyor. Bende sağa yatarak uyuyabiliyorum ama sola imiş :)
Ne iş yapıyorsun canım sorması ayıp. Şimdi ben devlet memuruyum bir bana birsey diyince tedavi ile olunca birde hemen rapor alıyorum stres istemiyorum. Ama özelde çalışıyorsan ve maddi anlamda işten ayrılmayacak durumdaysan Allah a havale et. Bazı insanlar çok menfaatçi. Önceden soyemissin ne güzel saklamamissin. Ona neymiskızlar bugün çok mutluyum bebişimin kalbi atıyor çok şükür ama mutluluğum gölgelendi partonuma dedim hamileiym diye bebğin doğumu ne zaman dedi ocak dedim çok iyi ayarlamışsın tam yoğun iş dönemine dedi o kada üzüldüm ki ne diyeceğimi bilemedim siz olsanız ne yapardınız
Ayarlanacak bir şey mi bu yaa? Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olur.. Hiç canını sıkma.. Allah o zamana nasip etmiş.. Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin. .kızlar bugün çok mutluyum bebişimin kalbi atıyor çok şükür ama mutluluğum gölgelendi partonuma dedim hamileiym diye bebğin doğumu ne zaman dedi ocak dedim çok iyi ayarlamışsın tam yoğun iş dönemine dedi o kada üzüldüm ki ne diyeceğimi bilemedim siz olsanız ne yapardınız
Geçen hafta çarşamba devlete gitmiştim. Oradaki de aynı şeyi söyledi hatta karından göremeyip vajinal baktı. O zaman görmüştü geç döllenme 4.5-5 hafta gibi Dedi. Ondan önce de beta hcg değerlerim haftasına göre daha düşük çıkıyordu. Aradan 6 gün geçti bugün iş yerimin karşısındaki özel hastaneye gittim. Karından keseyi gördü ama küçük olduğunu söyledi bu doktorda. Geçen haftada böyle olduğunu söyledim aynı cihazla aynı doktor da yapılacak ölçüm daha sağlıklı olur belki geç döllenmiştir Dedi. İster istemez modum düştü tabicanım benimde aynı şeyi söyledi dr. hatta karından usg de göremeyince bir sorun var 10 gün geçmiş görünmesi gerekiyordu bir önceki geliş tarihimden diye telaşa soktu beni korktum üzüldüm vajinal baktı kalp atışları var canlı bebek dedi takip edicez dedi ama kese biraz büyük dedi tabiki dr değiştirdim iyikide değiştirdim sonraki hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi haftası o şekilde geç olabilir büyüdükçe düzeliyormuş ilk haftalarda normal bence sakın kafana takıp üzülme bebekler gerçekten hissediyor şimdi hep sağ tarafıma yatıyorum daha iyi beslensin diye kan akışı gitsin diye protein ağırlıklı beslen ve dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?