- 12 Aralık 2015
- 278
- 215
- 23
- 35
Can'ım ne güzel hamilesin bebişim kalbi atıyo hiç takma o patavatsız insanları.özeller böyle kendi düzenlerini düşünüyorlar.bebeğin hiç birşeyden önemli değilya .rabbim kucağına almayı nasip etsin :)kızlar bugün çok mutluyum bebişimin kalbi atıyor çok şükür ama mutluluğum gölgelendi partonuma dedim hamileiym diye bebğin doğumu ne zaman dedi ocak dedim çok iyi ayarlamışsın tam yoğun iş dönemine dedi o kada üzüldüm ki ne diyeceğimi bilemedim siz olsanız ne yapardınız
Evet bir tanıdığım var hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadı. Bünyeden bünyeye değişiyor dediğin gibi ama çekmeye razıyım şikayet etmiyorum bu hamilelik haberini alana kadar neler yaşadım bu bulantı neki çok şükür halime Rabnim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin senin ne kadarlık bebişin: )kiyamam cnm benimde hafifte olsa varda bence iyi yada kotu deil gibime gelo hic bulantisisiz saglikli cocuk doguranlarda var bu bunyeyle alakali sanirim
5+3 cnm daha cok kucuk bnimki kan bile vermedim daha ama twst pozitifEvet bir tanıdığım var hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadı. Bünyeden bünyeye değişiyor dediğin gibi ama çekmeye razıyım şikayet etmiyorum bu hamilelik haberini alana kadar neler yaşadım bu bulantı neki çok şükür halime Rabnim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin senin ne kadarlık bebişin: )
Slm cnm bazi ulkelerde ultrasona sokmuyorlarmis hamileligik boyunca 3 kere falanmis sanirim 12 haftalikken ilk ultasona giriliyormus allah sabir versin zor isiniz birde ozel doktor ayarlayin ectra ücret le bakarlarArkadaslaiyi aksamlar.Ben ingilterede yasiyorum aranizda benimle ayni ulkede olan arkadas varsa cvp vermesini rica ediyorum.7+1gunluk hamileyim.gectimiz cuma gunu ilk randevum vardi idrar ve kan testi verdim idrarin temiz ciktigini soyledi ebe.yanliz ultrasyon felan yapmadi.bebegim kalp atisini dinlemedi.12 haftada scan randevum yani 14-07-16 da biraz endiseliyim acikcasi bu normalmi cok uzun zaman degilmi?kafamda deli sorular.
Günaydın kızlar ben hiç bir şey hissetmiyorum hamileliğe dair kafayı sıyıracağım korkuyorum sıkıntı var mıdır diye bir şey olsa kanama falan olur mu kontrolüm haftaya perşembe
kızlar bugün çok mutluyum bebişimin kalbi atıyor çok şükür ama mutluluğum gölgelendi partonuma dedim hamileiym diye bebğin doğumu ne zaman dedi ocak dedim çok iyi ayarlamışsın tam yoğun iş dönemine dedi o kada üzüldüm ki ne diyeceğimi bilemedim siz olsanız ne yapardınız
Ne iş yapıyorsun canım sorması ayıp. Şimdi ben devlet memuruyum bir bana birsey diyince tedavi ile olunca birde hemen rapor alıyorum stres istemiyorum. Ama özelde çalışıyorsan ve maddi anlamda işten ayrılmayacak durumdaysan Allah a havale et. Bazı insanlar çok menfaatçi. Önceden soyemissin ne güzel saklamamissin. Ona neymis
muhasebe bürosu canım o kadar tuhaf hissettim ki kendimi on beş senedir bir fiil çalış sonra emeklerin göz ardı edilsin
Hayırlı olsun canım. Kullanma tabi ki. doktora gittiğinde sorarsın muhtemelen hamileliğinle alakalı dişeti problemin.Kızlar öncelikle merhabalar. Aranızda yeniyim, hamileliğimi öğrendiğim gün açtım bi hesap daha önce gizliden yazılarınızı okuyup kendimi avutuyordum :)))) cuma günü bende kaç haftalık olduğunu öğrenicem daha cumartesı günü minnacık kesem vardı:) şüphelendiğim günden bu yana sadece sık idrara çıkma, şişlik ve gögüs şişliğim var. Çok da ağrı yapıyor bir buçuk hafta oldubi de diş etim şişmiş baya bademcığımle beraber ilaç da kullanmıyorum birşey olursa minnoşuma diye
valla benimki de ocak doğumu ve aralık ocak çok yoğun iş bitimlerimizin olduğu bir dönem ama hiç umrumda değil. istemiyorlarsa, işlerine gelmiyorsa çıkartırlar tazminatımı verirler. Stres yapmana hiç gerek yok. Bebeğini düşün iş yine bulursun. Onu diyen şahsın çocuğu yok galiba. sinirkızlar bugün çok mutluyum bebişimin kalbi atıyor çok şükür ama mutluluğum gölgelendi partonuma dedim hamileiym diye bebğin doğumu ne zaman dedi ocak dedim çok iyi ayarlamışsın tam yoğun iş dönemine dedi o kada üzüldüm ki ne diyeceğimi bilemedim siz olsanız ne yapardınız
neden müdahale etmediler ki? kendi doktorunuz varsa onu arasaydınız keşkeKizlar gunaydin.Dun gece saat 11 de kanamam basladi hemen acile gitiim 5 saat bekledim ama mudahale etmediler bir kac soru sorup bu sabah gelmemi istediler simdi yoldayim hastaneye gidiyorum su mubarek ayda allah rizasi icin bana dua edermisiniz bebegime bisey olmasin...
Turkiye de olsam boyle olmazdi tabi canim ben yurt disinda yasiyorum malesef burda boyle sacma salak bir sistem var...Bosa dememisler beni turk hekimlerine emanet edin diye...neden müdahale etmediler ki? kendi doktorunuz varsa onu arasaydınız keşkeCanını sıkma kalbini ferah tut bebişin iyidir inşallahhhh canımmm
yaaa tuhhhTurkiye de olsam boyle olmazdi tabi canim ben yurt disinda yasiyorum malesef burda boyle sacma salak bir sistem var...Bosa dememisler beni turk hekimlerine emanet edin diye...
hamilelikte kabızlığı çoğu kişi yaşıyor canım. Doktoruna sor bence zorlama ilaç falan birşey soyler onu alırsın. şurup var sanırımSelam kızlar :)
Dün o kadar berbat bir gündü ki. Hayatımda hiç böyle olmamıştım. Kabızlık mide bulantısı. .Gittim kuru kayısı aldım sıcak sulara koydum içtim ettim iş çıkışı serviste nefesim dahi kesildi mahvoldum gaz sancısı mide bulantısı yine çıkamadım vc ye. Ya bana mı özel yoksa herkes mi yaşıyor.
Beni dun toplum sagligindan aradilar,kaydim yapildi,kan testi ve idrar tahlili yaptilar. Sonrasinda da gun veriyorlar,duzenli cagiriyorlar test,asi be gerekiyorsa onlarin takibinde oluyorsun.bir gidip gorunmeni ve kayit yaptirmani tavsiye ederim canimkızlar tetanoz aşısı ne zaman vuruluyor sağlık ocağına ne zaman kayıt olmak gerekli biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?