Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Arkadaslar bende cmt gunu gidicem doktora,insallah kanama durmus der bana da.hep dinlenmeye calistim ama sonucta 24 saat de yatmak cok mumkun olmuyor,hepimiz icin hayirlisi insallah

duydum da canım..benim ikametgahı felanda aldırmam gerekiyor..aile hekimem kim bilmiyorum bile..neyse onları halledeyim o zaman bi ara sağolasın:)
İkametgahi aldirmana gerek yok cankm, sana yakin saglik ocagina git,ben oyle yaptim kayit oldum.ikametgahim baska ilde ustelik o sikinti olmuyor,ikisi farkli seymis

Normal canim,seninle ayni benim de kese gorundu o zaman sadece,o tarihten en erken 1 hafta-10 gun sonra falan bebek gorundu,7.hafta icinde de kalp atisini duydum

Ben de 6+3 . Ayni seylller bende de var canim sadece gogus hassasiyeti. Sanirim biz sansli grubuz. Ama bazilari da daha erken baslar bulantilar diyorlar
Benim de 7+1, ne bulanti ne baska bi sey. Hicbir belirti yasamiyorum, boyle olan kadinlar azinliktaymis. Sanirim %10 luk sansli dilim icindeyiz

Bence poset cay yerine her sabah 2-3 tane kuru kayisi ustune de ilik su icsen daha iyi olur canim ya.bosu bosune poset caylarin kimyasal katkilarini da vucuduna alma.ben kabiz olunca hep oyle yaptim,cok iyi geliyor 3-4 gunde yoluna giriyor.duphalac da zorda kalinca icebilirsin,bebege hicbir zarari yok onun da.

Canim bence dunya mali icin kalp kirmaya,sinir bozmaya degmez,gelin evinden bir sey istemek bence de sacma ama bazi insanlar garisemiyor boyle seyleri demekki ama 3-5 kurusluk seyler icin ne kendi sinirini boz,ne de esinle arani boz. Ben kim ne begense kendim veriyorum napalim ya oteki tarafa goturemicez nasil olsa.canindan da kiymetli degil bosver o yuzden. Sikma tatli canini bunlar icin, allah daha buyuk dertler vermesin yeterki.

kızlar bugün kasıklarım da sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı var ve arada sağ kasık tarafıma bir şey saplanıyor gibi oluyor bir anlık. normal mi acaba yaşayan var mı
Canim dinlenebiliyorsan dinlenmeni tavsiye ederim.bir sey oldugunu sanmam,kese buyurken boyle seyler hissediliyormus,bana da oluyor aynisi ama benim rahim icinde kanama oldugu icin ne olur ne olmaz 3 aylik sureci mumkun oldugunca dinlenerek gecirmeyi dusunuyorum,doktorum bana kanamam oldugu halde endise etme dedi o yuzden sende icini ferah tut

zaten sabah sekşzbuçuk akşam yedi de çıkıyorum haftanın altı günü muhtemelen çocuğa o kada uzun bakacak bakıcı bulamam işi bırakıcam dünden beri hepten soğudum zaten işten

Günaydın kızlar ben hiç bir şey hissetmiyorum hamileliğe dair kafayı sıyıracağım korkuyorum sıkıntı var mıdır diye bir şey olsa kanama falan olur mu kontrolüm haftaya perşembe
Sende %10luk sansli dilimdesin,endise etme canim keyfini cikar.bizim gibi her sey yolunda giden hamilelik cok az

Tabiiki ederiz canim benim,allahin izniyle hicbir sey olmayacak endise etme

Tabiiki ederiz canim benim,allahin izniyle hicbir sey olmayacak endise etme

kizlar biriniz bana cevap verin lutfen adrtin 18 gununde yumyrtam 22 mm olmustu ama catlamamisti ne zaman catlar ? birde biz 17 gunu iliskiye girdik ondan sonra esim istemedi ikna edemedim hamile kala bilirmiyim bu ay?

kizlar biriniz bana cevap verin lutfen adrtin 18 gununde yumyrtam 22 mm olmustu ama catlamamisti ne zaman catlar ? birde biz 17 gunu iliskiye girdik ondan sonra esim istemedi ikna edemedim hamile kala bilirmiyim bu ay?
Canim o donemde 2 gune 1 mutlaka iliskiye girmelisin.gunu gunune tutturman mumkun degil,o yuzden O asagi yukari 1 hafta 10 gunluk sureci iyi degerlendirmelisin.

Keşke açık sözlü olabilsem ama kırmaktan korkuyorum bide çok kültürlü degiller hani ben alanyada antalyada yaşadım eşimler şereflikoçhisar lı diger gelinle hiç ablaşamıyolar birbirlerini sevmiyorlar bende bişe diyip kırmaktan çekiniyorum bide çok laf dönüyor ortada lafçılar yani eşime neden kızıyorum sürekli gelsinler sürekli gidelim yardım edelim yigenlerine bişeler almak istiyor ya ama ben istemiyorum ya sonuçta biz bi aile olduk bana saçma geliyor hareketleri bilmiyorum

Bende 2 görümce var inan napcam bilmiyorum keşke açık sözlü olsam diyemiyorum ya kaynanam desen ablanlara ver kullanmadıgını diyo yada kendi alsa hemen veriyor bunaldım

Nası desem açık olamıyorum aramızda kültür farkı da var yani küçük yerde yetişip yaşamışlar hep hani bide bura öyle yerki çok laf dönüyor ben öyle açık olsam benden kötüsü olmaz ben eşime kızıyorum bi dediklerini 2 etmiyor yigenlerine sürekli yardım etmek istiyor gelsinler gidelim istiyor ya çok bunalmış durumdayım yigenine kapımı açtım 4 5 gün kaldı evimde wifi vardı internetim onu çaldı ya ben nası davranayım napayım bilmiyorum gelmesin dedigimde çocuk o oluyor 17 yaşında ben sonumuzu göremiyorum hayırlısı böyle

Bende 2 görümce var inan napcam bilmiyorum keşke açık sözlü olsam diyemiyorum ya kaynanam desen ablanlara ver kullanmadıgını diyo yada kendi alsa hemen veriyor bunaldım
Bendede iki gorumce var 3tane olcakmista keske 3 olaydi ilk olanla pek anlasamiorum cok kiskanc
Ikincisi cok iyi allah var yani kotu desem yalan olur.
Esimin kardeside varmis aa ma bebekken yasamamis.keske o olsydi benm hep hayalim abi esi olmakti .benim cunku ablam abim yok kardesim var
.allah yardimcin olsun cnm tek sıkıntın bu olsun rabbim baska dert vermesin

Çok sagol ama öyle bişe ki içinde bulundugum durum yani şuan durumumuz kötü borçlara battık ben istiyorum ki yardımları yoksa etrafımda olmalarına da gerek yok tamam zaten bişe diyemiyorum ki hep atıyorum içime eşime kızıyorum çünkü biz borçlara battıgımız halde hala yigenlerini ailesini düşünen bi adam bu benim canımı sıkıyor iki canlıyım evi yeni taşıdık bu halimle yerleşmeye çalışıyorum yanlarına geldigim için çok pişmanım çok yakınlar bize eşim degişti düşüncesiz oldu çaresizim aklım durdu

Amin Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin benim kimsem yok üvey ablam var 2 tane sevmezler beni yani hayatta tek mücadele ettim ama içime atarım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…