Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Amin Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin benim kimsem yok üvey ablam var 2 tane sevmezler beni yani hayatta tek mücadele ettim ama içime atarım hep
Kiyamam cnm ya..bunada sukur en azindan elti derdi kayin derdi yok bide onlar olsa basimizda kafayi yerdik heralde

Kaynım var oda ayrı bi dert kardeşiyle konuşmaz hep beni arar şunu yaptı bunu yaptı niye geldi flan anlaşamıyolar en büyükleri o eltim çok iyi hiç karışıp etmez kimseyle konuşmuyor görümcelerle flan sevmez oda

zaten sabah sekşzbuçuk akşam yedi de çıkıyorum haftanın altı günü muhtemelen çocuğa o kada uzun bakacak bakıcı bulamam işi bırakıcam dünden beri hepten soğudum zaten işten
Uzun seneler çalışıyorsan eğer kendin istifa edinced e tazminat alabiliyorsun bildiğim kadarıyla ben eski işyerimden öyle ayrılmıştım bir araştır canım

teşekkür ederim canım evet dinlenince geçiyor sanırım yorulunca oluyor

E ecrinn ben kayıt falan yaptırmadım onlar beni aradılar değiştirmek istersen sağlık ocağını gidip durumu anlatman yeterli oluyor dedi bana hemşire. kontrole girdiğin doktor sisteme hamile diye girince otomatik olarak onların sistemine düşüyor ve onlar seni takip etmek zorunda

Kızlarbende idrarımı yaparken yanma falan oluodu ama hıcbse çıkmadı tahlılde dun hatta xok kötuydüm ne yeesem ne ıçsem çıkardım doktor bı gun yatıs verdi

kızlar mrb benim göğüs hassasiyetimden başka bi belirtim yok mide bulantımda geçti gbi bi sorun yoktur deme biraz korkmaya başladım çok evham yapıyorum ya

hamilelikte kabızlığı çoğu kişi yaşıyor canım. Doktoruna sor bence zorlama ilaç falan birşey soyler onu alırsın. şurup var sanırım
Ben kayısı ile hallettim çok şükür dün ki kayısılar işe yaradılar. Gerçekten mahvolmuştum sabaha rahatladım. Mide bulantısı için yediğim nohutlar yaptı büyük ihtimal. Ama mide bulantımı da bi o geçiriyor

herkesin farklı farklı sorunu var ah bu hamılelıkte ufacık bırsey olsa tedirgin olunuyor allah yardımcıımız olsun. benimde sol dişimde sorunmu vardır nedir sol yanagım agrıyo diş agrısı gibi oda başıma vuruyor hapda içemiyorum .ama dişimdede problem yok 20 lik mi die düşündüm ama 20 lik dişim çıkalı çok oldu anlamadım

Turkiye de olsam boyle olmazdi tabi canim ben yurt disinda yasiyorum malesef burda boyle sacma salak bir sistem var...Bosa dememisler beni turk hekimlerine emanet edin diye...
gecmis olsun cnm son durum nedir seni anliyabiliyorum bende yurtdisindayim sol tarafa karin agrisi gibi agrilarik oluyor dun den beri yatarak gecirmeye calisiyorum hastaneye gitsem bir suru laf bunun icij mi geldin bunlar normal seyler birde demirlerle falan bakacaklar inadina oyuzden allaha emanetiz

Benimde midem şuan da çok fena ne yapsam bilemedim yaa

Canım şimdi ofisten arkadaş söyledi limonlu soda iç iyi gelir mideni rahatlatır dedi içtim rahatlattı biraz. Gerçi öğle yemeğinden sonra kustuğum içinde rahatlamış olabilirim :)

Canım şimdi ofisten arkadaş söyledi limonlu soda iç iyi gelir mideni rahatlatır dedi içtim rahatlattı biraz. Gerçi öğle yemeğinden sonra kustuğum içinde rahatlamış olabilirim :)
bende ayran içiyorum şimdi aldım geldim bakalım iyi gelir inşallah. limonlu sodayı meyveli sodalardan içme canım sade sodaya limon sık iç. diğerleri katkı maddeli, sağlıksız

allah allah gerçekten mi? bende onu yiyince ve su içinde direk tuvalete gidiroum her zaman. mesela dut ve kayısı da aynı şekilde yiyip su içince direk tuvaletteyim
Ya kisiye gore deisio gercektende mesela ben kahve icince ishal olurum ozellikle Espresso ama normalde ishale ii gelir

bende ayran içiyorum şimdi aldım geldim bakalım iyi gelir inşallah. limonlu sodayı meyveli sodalardan içme canım sade sodaya limon sık iç. diğerleri katkı maddeli, sağlıksız
Öyle yapıyorum limon sıkıyorum sade sodaya canım.

Canim benim en iyi sen bilirsin normalde bu gibi seylerde takma dunya mali uzuldugune deymez falan derim kvdeyle kavgada hep haksiz cikarsin çünkü ama sen sonuna kadar haklisin yok daha neler esine deki onlarin yeri benim icin ayri sonucta annem aldi hatirasi var diğer seyler icinde onlar bizden aldıklarıni ben gidip marketten alicam sen bilirsin tekrar para vermek istiyorsan bence sorun yok de

Ah canım azcık durumumuz iyi olsa gidip alışveriş etcek ablalarına nerdeyse eli boş gitmez ne istiyosunuz die sorar çikolata kek kola doldurur

Hayirlisi olsun canim bir arada buyucek inşallah allah saglikla kucağına almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…