Kiyamam cnm ya..bunada sukur en azindan elti derdi kayin derdi yok bide onlar olsa basimizda kafayi yerdik heraldeAmin Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin benim kimsem yok üvey ablam var 2 tane sevmezler beni yani hayatta tek mücadele ettim ama içime atarım hep
Uzun seneler çalışıyorsan eğer kendin istifa edinced e tazminat alabiliyorsun bildiğim kadarıyla ben eski işyerimden öyle ayrılmıştım bir araştır canımzaten sabah sekşzbuçuk akşam yedi de çıkıyorum haftanın altı günü muhtemelen çocuğa o kada uzun bakacak bakıcı bulamam işi bırakıcam dünden beri hepten soğudum zaten işten
teşekkür ederim canım evet dinlenince geçiyor sanırım yorulunca oluyorCanim dinlenebiliyorsan dinlenmeni tavsiye ederim.bir sey oldugunu sanmam,kese buyurken boyle seyler hissediliyormus,bana da oluyor aynisi ama benim rahim icinde kanama oldugu icin ne olur ne olmaz 3 aylik sureci mumkun oldugunca dinlenerek gecirmeyi dusunuyorum,doktorum bana kanamam oldugu halde endise etme dedi o yuzden sende icini ferah tut
Bende de varBenim gibi hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu yasayan varmi bu aylarda daha cok oluyormus
Cok zor hafif hafif sanci girio arada ya seninde oylemi bol bol su icmemiz gerekiyorBende de var
Ben kayısı ile hallettim çok şükür dün ki kayısılar işe yaradılar. Gerçekten mahvolmuştum sabaha rahatladım. Mide bulantısı için yediğim nohutlar yaptı büyük ihtimal. Ama mide bulantımı da bi o geçiriyorhamilelikte kabızlığı çoğu kişi yaşıyor canım. Doktoruna sor bence zorlama ilaç falan birşey soyler onu alırsın. şurup var sanırım
gecmis olsun cnm son durum nedir seni anliyabiliyorum bende yurtdisindayim sol tarafa karin agrisi gibi agrilarik oluyor dun den beri yatarak gecirmeye calisiyorum hastaneye gitsem bir suru laf bunun icij mi geldin bunlar normal seyler birde demirlerle falan bakacaklar inadina oyuzden allaha emanetizTurkiye de olsam boyle olmazdi tabi canim ben yurt disinda yasiyorum malesef burda boyle sacma salak bir sistem var...Bosa dememisler beni turk hekimlerine emanet edin diye...
Benimde midem şuan da çok fena ne yapsam bilemedim yaaBen kayısı ile hallettim çok şükür dün ki kayısılar işe yaradılar. Gerçekten mahvolmuştum sabaha rahatladım. Mide bulantısı için yediğim nohutlar yaptı büyük ihtimal. Ama mide bulantımı da bi o geçiriyor
bende ayran içiyorum şimdi aldım geldim bakalım iyi gelir inşallah. limonlu sodayı meyveli sodalardan içme canım sade sodaya limon sık iç. diğerleri katkı maddeli, sağlıksızCanım şimdi ofisten arkadaş söyledi limonlu soda iç iyi gelir mideni rahatlatır dedi içtim rahatlattı biraz. Gerçi öğle yemeğinden sonra kustuğum içinde rahatlamış olabilirim :)
Ya kisiye gore deisio gercektende mesela ben kahve icince ishal olurum ozellikle Espresso ama normalde ishale ii gelirallah allah gerçekten mi? bende onu yiyince ve su içinde direk tuvalete gidiroum her zaman. mesela dut ve kayısı da aynı şekilde yiyip su içince direk tuvaletteyim
Öyle yapıyorum limon sıkıyorum sade sodaya canım.bende ayran içiyorum şimdi aldım geldim bakalım iyi gelir inşallah. limonlu sodayı meyveli sodalardan içme canım sade sodaya limon sık iç. diğerleri katkı maddeli, sağlıksız
Canim benim en iyi sen bilirsin normalde bu gibi seylerde takma dunya mali uzuldugune deymez falan derim kvdeyle kavgada hep haksiz cikarsin çünkü ama sen sonuna kadar haklisin yok daha neler esine deki onlarin yeri benim icin ayri sonucta annem aldi hatirasi var diğer seyler icinde onlar bizden aldıklarıni ben gidip marketten alicam sen bilirsin tekrar para vermek istiyorsan bence sorun yok deYa kızlar sizlere akıl danışmak istiyorum bunun konuyla alakası yok ama hani hamileyim diye ben mi çok abartıyorum hiç çevrem arkadaşım yok size danışayım dedim eşimin ailesi konu bize her geldiklerinde kaynanam görümcem her seferinde fazla yada hoşlarına giden şeyleri istiyorlar yada fazla erzak mutfak eşyası flan bu durumdan çok rahatsızım ben bişe diyemiyorum kendi annemin ve yeni aldıgım eşyalar oldugu için fazla eşya var evet ama istemeleri dogrumu ben mi abartıyorum hani sonuçta herşeye para verildi bugün degilde yarın lazım olur diye düşünenlerdenim kızlar sorun bende mi dün eşimle tartıştık
Ah canım azcık durumumuz iyi olsa gidip alışveriş etcek ablalarına nerdeyse eli boş gitmez ne istiyosunuz die sorar çikolata kek kola doldururCanim benim en iyi sen bilirsin normalde bu gibi seylerde takma dunya mali uzuldugune deymez falan derim kvdeyle kavgada hep haksiz cikarsin çünkü ama sen sonuna kadar haklisin yok daha neler esine deki onlarin yeri benim icin ayri sonucta annem aldi hatirasi var diğer seyler icinde onlar bizden aldıklarıni ben gidip marketten alicam sen bilirsin tekrar para vermek istiyorsan bence sorun yok de
Hayirlisi olsun canim bir arada buyucek inşallah allah saglikla kucağına almayi nasip etsinEvet çok şükür bi sıkıntı yok.. Rahimde bi problem yok.. Zaten test falan yapmadan hastayım kendimi toparlayamadım diye dahiliyeye doktora gittim.. O kadın doğuma yolladı.. Ultrasonda sürpriz oldu bize.. Emzirdiğim için adet görmüyordum.. Yani hiç beklemiyordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?