Bence eşinin yaptığı doğru bir şey canım bu eşinin ne kadar merhametli ve düşünceli biri olduğunu gösterir. Ama bu soruyada şunu al bunu al diyen ablalarda suç. Eşin sorduğundan iz sağsağlim gelinde demeli. Ama seni anlıyorum canım emin ol her aile de olur.Ah canım azcık durumumuz iyi olsa gidip alışveriş etcek ablalarına nerdeyse eli boş gitmez ne istiyosunuz die sorar çikolata kek kola doldurur
Sacmalama cnm bnm allah korusun benimde oyleydi ilk hamileligim kendi kendime nazar deydirdim kanamam oldu herkes bişeyler yasicak die bisey yok sanslisin senGünaydın kızlar ben hiç bir şey hissetmiyorum hamileliğe dair kafayı sıyıracağım korkuyorum sıkıntı var mıdır diye bir şey olsa kanama falan olur mu kontrolüm haftaya perşembe
Icini ferah tut allahin izniyle hic bisey olmaz merak etmeKizlar gunaydin.Dun gece saat 11 de kanamam basladi hemen acile gitiim 5 saat bekledim ama mudahale etmediler bir kac soru sorup bu sabah gelmemi istediler simdi yoldayim hastaneye gidiyorum su mubarek ayda allah rizasi icin bana dua edermisiniz bebegime bisey olmasin...
Icini ferah tut allahin izniyle hic bisey olmaz merak etme
Canim o donemde 2 gune 1 mutlaka iliskiye girmelisin.gunu gunune tutturman mumkun degil,o yuzden O asagi yukari 1 hafta 10 gunluk sureci iyi degerlendirmelisin.
Benim de midem çok kötü ya ayran çorbası içtim biraz iyi geldi yine başladıBenimde midem şuan da çok fena ne yapsam bilemedim yaa
Benim de midem çok kötü ya ayran çorbası içtim biraz iyi geldi yine başladıBenimde midem şuan da çok fena ne yapsam bilemedim yaa
Bende ayran içtim rahatlattı biraz ama sonra yine başlar yani. böyle devam edecek gibi . benim 2-3 güne kadar bir şeyim yoktu yeni yeni başladıBenim de midem çok kötü ya ayran çorbası içtim biraz iyi geldi yine başladı
Benim 2 haftadır var. Hafif hafifti. Ama şimdi yemeklerden sonra acayip bulanıyor sanki araba tutmuş gibi kusmadan rahatlayamıyorum maalesefBende ayran içtim rahatlattı biraz ama sonra yine başlar yani. böyle devam edecek gibi . benim 2-3 güne kadar bir şeyim yoktu yeni yeni başladı
Benimde artacak gibi duruyor ama bakalım. Olsun ya ne yapalım. Bebişten dolayı diye düşünüp rahatlatıyorum bende kendimiBenim 2 haftadır var. Hafif hafifti. Ama şimdi yemeklerden sonra acayip bulanıyor sanki araba tutmuş gibi kusmadan rahatlayamıyorum maalesef
İnş geçecek 3.aydan sonra öyle diyorlar öyle düşünüp motive ediyorum kendimi
Ay bende duydum ki gelişen bebek kustuturmuş :) Her ne kadar hurafe olsada teselli sebebim :) Kustukça oh oh geliş annecim geliş diyorum :) :)Benimde artacak gibi duruyor ama bakalım. Olsun ya ne yapalım. Bebişten dolayı diye düşünüp rahatlatıyorum bende kendimi
Ay bende duydum ki gelişen bebek kustuturmuş :) Her ne kadar hurafe olsada teselli sebebim :) Kustukça oh oh geliş annecim geliş diyorum :) :)
aminnn canım inşallah. kendini yormamaya çalış yine de senKizlar benim icin dua eden etmiyen herkezden allah razi olsun.Cok sukur bebegim iyi gordumde kalbinide duydum allaha bin kere sukurler olsun.Kesenin yaninda kanama varmis ama bebek icin risk degil dediler bir kac zaman daha devam eder dedi doktor .Allah hepimizin benegini biz annelere bagislasin rabbim evlatlarimizi korusun olmayanlarada nasip etsin.amin
Ah canim yaaÇok sagol ama öyle bişe ki içinde bulundugum durum yani şuan durumumuz kötü borçlara battık ben istiyorum ki yardımları yoksa etrafımda olmalarına da gerek yok tamam zaten bişe diyemiyorum ki hep atıyorum içime eşime kızıyorum çünkü biz borçlara battıgımız halde hala yigenlerini ailesini düşünen bi adam bu benim canımı sıkıyor iki canlıyım evi yeni taşıdık bu halimle yerleşmeye çalışıyorum yanlarına geldigim için çok pişmanım çok yakınlar bize eşim degişti düşüncesiz oldu çaresizim aklım durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?