Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Ah canım azcık durumumuz iyi olsa gidip alışveriş etcek ablalarına nerdeyse eli boş gitmez ne istiyosunuz die sorar çikolata kek kola doldurur
Bence eşinin yaptığı doğru bir şey canım bu eşinin ne kadar merhametli ve düşünceli biri olduğunu gösterir. Ama bu soruyada şunu al bunu al diyen ablalarda suç. Eşin sorduğundan iz sağsağlim gelinde demeli. Ama seni anlıyorum canım emin ol her aile de olur.

Günaydın kızlar ben hiç bir şey hissetmiyorum hamileliğe dair kafayı sıyıracağım korkuyorum sıkıntı var mıdır diye bir şey olsa kanama falan olur mu kontrolüm haftaya perşembe
Sacmalama cnm bnm allah korusun benimde oyleydi ilk hamileligim kendi kendime nazar deydirdim kanamam oldu herkes bişeyler yasicak die bisey yok sanslisin sen

Icini ferah tut allahin izniyle hic bisey olmaz merak etme

Canim o donemde 2 gune 1 mutlaka iliskiye girmelisin.gunu gunune tutturman mumkun degil,o yuzden O asagi yukari 1 hafta 10 gunluk sureci iyi degerlendirmelisin.

canim biz 10 12 15 17 gunleri iliskiye girdik ondan sonrasini esimi ikna edemedim sence bu gunlerde tutmusmudur ? bugun adetimin 20 gunu dun acayib sabahtan aksama kadar kasik agrilarim oldu

Benim de midem çok kötü ya ayran çorbası içtim biraz iyi geldi yine başladı
Bende ayran içtim rahatlattı biraz ama sonra yine başlar yani. böyle devam edecek gibi . benim 2-3 güne kadar bir şeyim yoktu yeni yeni başladı

Bende ayran içtim rahatlattı biraz ama sonra yine başlar yani. böyle devam edecek gibi . benim 2-3 güne kadar bir şeyim yoktu yeni yeni başladı
Benim 2 haftadır var. Hafif hafifti. Ama şimdi yemeklerden sonra acayip bulanıyor sanki araba tutmuş gibi kusmadan rahatlayamıyorum maalesef
İnş geçecek 3.aydan sonra öyle diyorlar öyle düşünüp motive ediyorum kendimi

Benimde artacak gibi duruyor ama bakalım. Olsun ya ne yapalım. Bebişten dolayı diye düşünüp rahatlatıyorum bende kendimi

Benimde artacak gibi duruyor ama bakalım. Olsun ya ne yapalım. Bebişten dolayı diye düşünüp rahatlatıyorum bende kendimi
Ay bende duydum ki gelişen bebek kustuturmuş :) Her ne kadar hurafe olsada teselli sebebim :) Kustukça oh oh geliş annecim geliş diyorum :) :)

Kizlar benim icin dua eden etmiyen herkezden allah razi olsun.Cok sukur bebegim iyi gordumde kalbinide duydum allaha bin kere sukurler olsun.Kesenin yaninda kanama varmis ama bebek icin risk degil dediler bir kac zaman daha devam eder dedi doktor .Allah hepimizin benegini biz annelere bagislasin rabbim evlatlarimizi korusun olmayanlarada nasip etsin.amin

Ay bende duydum ki gelişen bebek kustuturmuş :) Her ne kadar hurafe olsada teselli sebebim :) Kustukça oh oh geliş annecim geliş diyorum :) :)
ahahah iyi güldüm ama. hurafe değildir belki de eskilerin vardır bir bildiği ki söylemişlerdir.

aminnn canım inşallah. kendini yormamaya çalış yine de sen

Ah canim yaa o zaman esini karsina alip konusmayi dene, kavga ederek degil ama,guzel guzel anlat icinde bulundugun durumu,erkeklere zaten tartismayla hicbir sey yaptirilmiyor ama tatli dil yilani deliginden cikarir. Artik gebesin ve bebeginin sagligi icin senin de ruh sagligin onemli,esinin de bunu hissetmesini saglaman gerekiyor. cunku ailesiyle arada kopruyu kuracak kisi o, hic canini sikmamaya calis bu arada canim. Bak sukur ki bebegin sag saglikli karninda, hep onu dusun pozitif ol.hayirlisiyla her sey yoluna girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…