Cok sevindim canim. Super bir haber:) bu arada bebeklerimizin dogum tarihleri arka arkayaymis:) allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.Kizlar benim icin dua eden etmiyen herkezden allah razi olsun.Cok sukur bebegim iyi gordumde kalbinide duydum allaha bin kere sukurler olsun.Kesenin yaninda kanama varmis ama bebek icin risk degil dediler bir kac zaman daha devam eder dedi doktor .Allah hepimizin benegini biz annelere bagislasin rabbim evlatlarimizi korusun olmayanlarada nasip etsin.amin
bununla gecmis olsun canim ilac veridler mi muhtemelen vermemislerdir ayaklarinin altina yastik koy dinlen bol bolKizlar benim icin dua eden etmiyen herkezden allah razi olsun.Cok sukur bebegim iyi gordumde kalbinide duydum allaha bin kere sukurler olsun.Kesenin yaninda kanama varmis ama bebek icin risk degil dediler bir kac zaman daha devam eder dedi doktor .Allah hepimizin benegini biz annelere bagislasin rabbim evlatlarimizi korusun olmayanlarada nasip etsin.amin
Evet benim de aynı. Ben de suya dayanıyorum 3 litrte civarı içiyorum. Böyle olunca da günün çoğu tuvalette geçiyor. Gece de çok kalkıyorum uykum bölünüyor. Bikaç gün önce kötüydü ama şu aralar daha iyi . Üşütmemeye de dikkat etmek gerkeiyor. Üşütünce azıyor. Bir de akıntım oluyor yine de çok sıkıntı değil buna şükürCok zor hafif hafif sanci girio arada ya seninde oylemi bol bol su icmemiz gerekiyor
Yok canim vermediler tabiki :) aynen dinleniyorum bol bol allah rvlatlarimizi korusun.aminbununla gecmis olsun canim ilac veridler mi muhtemelen vermemislerdir ayaklarinin altina yastik koy dinlen bol bol
canım kanamadan dolayı yapmamışlardır o testleri..8.haftada herkese yapılıyor..arkadaşlar geçen hafta kanamam geldiğinde 3 tüp kan alındı ve idrar tahlili yapıldı tam idrar tahlili, koagülasyon, hemogram, gbi tahliller yapıldı kanaması olanlar sizede böle tahliller yapıldımı bilgi verirseniz sevinirim
Amin canim insallah sag salim kavusuruz evlatlarimiza.Allah olmayan kardeslerimizede versin yasatsin bu duyguyu.aminnnCok sevindim canim. Super bir haber:) bu arada bebeklerimizin dogum tarihleri arka arkayaymis:) allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
öyle mi canım sevindim..çalışıyorumda bunlarla uğraşması benim için sıkıntı..doktor için izin alıyorum zaten sürekli..direk gidip kayıt yaptırabilirim inşallah..İkametgahi aldirmana gerek yok cankm, sana yakin saglik ocagina git,ben oyle yaptim kayit oldum.ikametgahim baska ilde usteliko sikinti olmuyor,ikisi farkli seymis
Benimde geçen hafta kanamam oldu ama bir kaç damla şeklinde hemen doktoruma gittim ultrasondan baktı bir şey yok dedi ilaç verdi ertesi gün de kendi çalıştığım özel hastanedeki doktora gittim oda sadece baktı hiç bir tahlil yapılmadı bencede yapılması gerekirdi aslındaarkadaşlar geçen hafta kanamam geldiğinde 3 tüp kan alındı ve idrar tahlili yapıldı tam idrar tahlili, koagülasyon, hemogram, gbi tahliller yapıldı kanaması olanlar sizede böle tahliller yapıldımı bilgi verirseniz sevinirim
Günaydınn. neden haftaya kadar bekliyorsunuz ki bence acile gidin bir sıkıntı varsa müdehale ederler diye düşünüyorum. geçmiş olsunKizlar yardima ihiyacim var. Ikinci gebeliim bu ama ilk gebeligumden cok farkli. Bulanti kusma her sey var sag olsun. :) ama asil problem gobegimle alakali. Normalde gobek deligimde iltihaplanma var cok yogun dgil ama var yine de. Iki gundur de gobegim ic taraftan cekilir gubi aciyor. Sizce nedendir ? Icim cekiliyor resmen. Dr a gidecegim ama haftaya. Beklemesem mi acaba?
Günaydınn. neden haftaya kadar bekliyorsunuz ki bence acile gidin bir sıkıntı varsa müdehale ederler diye düşünüyorum. geçmiş olsun
inşallah hamilesindir canımm. benimde hemileliğimi öğrenmeden önceki günlerde çok sancı çekiyordum kasık ve bel sancısı. sanki belim ayrılacak gibi ağrımıştı. ne zaman kesin belli olurmuş peki bir şey dedi mi doktor?kizlar doktordan geliyorum adetimin 21 gunu dediki rahim duvarin kalinlasmis yumurtanda catlamis hamile ola bilirsin dikkat et kendine cok mutlu oldum cok istiyorum bu ay kalmayi gecen gun sabahtan aksama kadar kasik agrisi cektim cok kotuydum sanirim o gun catlamis yumurta
Benim de hamile kalmadan önce göbek deliğimde iltihaplanma oluyordu. Pansuman yaparak geçiriyordum. Hamile kaldıktan sonra olmadı çok şükür ama söylediğin şekilde ağrı hissettiğim durumlar oldu. Kısa sürdü yani toplasan 3-5 gün olmuştur. Şimdi hiç yok. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama sen yine de doktoruna sor canım. Hatta bana da haber verirsen sevinirim.Kizlar yardima ihiyacim var. Ikinci gebeliim bu ama ilk gebeligumden cok farkli. Bulanti kusma her sey var sag olsun. :) ama asil problem gobegimle alakali. Normalde gobek deligimde iltihaplanma var cok yogun dgil ama var yine de. Iki gundur de gobegim ic taraftan cekilir gubi aciyor. Sizce nedendir ? Icim cekiliyor resmen. Dr a gidecegim ama haftaya. Beklemesem mi acaba?
inşallah hamilesindir canımm. benimde hemileliğimi öğrenmeden önceki günlerde çok sancı çekiyordum kasık ve bel sancısı. sanki belim ayrılacak gibi ağrımıştı. ne zaman kesin belli olurmuş peki bir şey dedi mi doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?