inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorumevet dedi bence sen hamile bile kalmisin bile rahminde buyumus adetini bekle insallah tutar bu ay cok Allaha dua ediyorum her gun mutlu haberi veririm insallah burda
inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum
su çok içemiyorum yaa ama zorla içmeye çalışıyorum. benim bebiş her marka suyu içemiyor birdesagpl bitanem sende bu ay ne var ne yok
Rüyamda hamilelik testi yapmadan bi gün önce bir hemşire kucağıma bu seferki bebeğin erkek demiş bakalım hayırlısı. Ben ikiz kızlarımı kaybetmiştim şubatta.. Rabbim hayırlısını versin.Günaydın kizlar
Bebislerinin cinsiyetini ogrenen yada tahminde bulunulan varmi aramizda hic daha erken ama benim doktorum 10 haziranda kontrole gittigimde tahminde bulunuruz dedi cok heyecanlii bebisimi kizim yada oglum diye sevebilicem artik :) icime kiz diye doguyor nedense ama tabaiki ne olursa olsun en onemlisi saglikli olmasi hepimiz icin siz neler düşünüyorsunuz cinsiyet hakkinda
Ay çok merak ettim ya denesem mi ki haha :)Cinsiyet için mısırlıların yaptığı bir deney var onu paylaşmak istedim size;
Bebeğin Cinsiyeti
Bu medeniyette gebelik durumu anlaşıldığı gibi bebeğin cinsiyeti de anlaşılabiliyordu. Hamilelik testini belirlemede bir arpa ve bir de buğday dolu torbalar kullanılmaktaydı. İdrarla sulanan torbalardan buğday taneleri arpa tanelerinden daha önce çimlenirse bebeğin cinsiyetinin erkek, eğer arpa taneleri daha önce çimlenirse bebeğin cinsiyetinin kız olduğu anlaşılmaktaydı.
Bu uygulama 1933 yılında bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Prof. Julias Manger laboratuarda kutuların içine kurutma kağıtları yerleştirmiş ve bunların üzerine de buğday ve arpa taneleri koymuştur. Ardından bu taneleri hamile bir kadının idrarıyla sulayıp, Eski Mısırda uygulanan bu yöntemin doğruluğunu bilimsel olarak kanıtlamıştır.
progestan kullanan arkadaşlar bişey sorcam.. benim kanamam olmadan önlem amaçlı başlamıştı doktorum..sonra doktorumu değiştirdim madem başladın 12. haftaya kadar kullanman lazım dedi..ne alaka anlamadım ama bişey de demedim..şimdi akşmaları yatttığım yerde sızıp kaldığım için çoğu zaman unutuyorum fitil olarak koymayı..bide kanama olmadığı için gereksiz yeremi kullanıyorum acaba diye düşünüyorum..bıraksam mı acaba? diğer doktor keseyi görünce keseriz demişti çünkü..
Rüyamda hamilelik testi yapmadan bi gün önce bir hemşire kucağıma bu seferki bebeğin erkek demiş bakalım hayırlısı. Ben ikiz kızlarımı kaybetmiştim şubatta.. Rabbim hayırlısını versin.
Benimde kanamam yok ama Dr devam dediprogestan kullanan arkadaşlar bişey sorcam.. benim kanamam olmadan önlem amaçlı başlamıştı doktorum..sonra doktorumu değiştirdim madem başladın 12. haftaya kadar kullanman lazım dedi..ne alaka anlamadım ama bişey de demedim..şimdi akşmaları yatttığım yerde sızıp kaldığım için çoğu zaman unutuyorum fitil olarak koymayı..bide kanama olmadığı için gereksiz yeremi kullanıyorum acaba diye düşünüyorum..bıraksam mı acaba? diğer doktor keseyi görünce keseriz demişti çünkü..
arada unutuyorum ben inşallah düzenli kullanmak gerekmiyordur..daha dikkat edeyim o zaman bundan sonra..Benimde kanamam yok ama Dr devam dedi
Bnm de midem bulanıyor ama çok değil şükür ki ıstahim yok ayran ve cacık çok iyi geliyor yemek yiyemiyorum pek fazlabende ayran içiyorum şimdi aldım geldim bakalım iyi gelir inşallah. limonlu sodayı meyveli sodalardan içme canım sade sodaya limon sık iç. diğerleri katkı maddeli, sağlıksız
BEnMerhaba arkadaşlar bende tam 6 haftalık hamileyim gece bulantıları olan var mı ? Benim özellikle geceleri çok bulantım oluyor ve maalesef midemde bir şey tutamıyorum
Bende aynıyım çözüm bulamadım umarım bileklik işe yararBEnama bwnim hwp var ne koysam agzima geri çıkıyor bende onu sormuştum nasıl. Beslniyorsunuz diye. Çaresizlikten bulantı bilekligi sipariş verdik. Şuan komşu iftara yemen hazırlıyor bütün koku benim evde perişan bi haldeyim
Bulantisi ayri, kusmak ayrı boğazım tahriş oldu artikBende aynıyım çözüm bulamadım umarım bileklik işe yarar
Benimde aynı üstelik çok ağır bir grib geçirdim geçen hafta bademciklerim iyileşemedi istifra etmek de daha berbat hale getirdeBulantisi ayri, kusmak ayrı boğazım tahriş oldu artik
İnşallah bebeklerimiz sağlıklıdır. YeterYeterki onlar iyi olsunBenimde aynı üstelik çok ağır bir grib geçirdim geçen hafta bademciklerim iyileşemedi istifra etmek de daha berbat hale getirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?