Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Rüyamda hamilelik testi yapmadan bi gün önce bir hemşire kucağıma bu seferki bebeğin erkek demiş bakalım hayırlısı. Ben ikiz kızlarımı kaybetmiştim şubatta.. Rabbim hayırlısını versin.
Hayırlısı olsun canim bu sefer sag salim al bebisini kucagina inşallah hepimiz alalim Rabbim saglik sihhat versin ♡

Yaaa inşallah canım sağlıklI olsunlar da.. aMa ben de kız istiyorum ilk çocuğumu.. Yine de Rabbim sağlıklı hayırlı versin tabiki

BulantiN oldumu hiç ve kacinci haftada geçti benim ne zaman geçecek acaba. Biri bana 5 ay bulantı oldu dedi korktum valla
2 3 hafta once oldu ama sadece aksamlari oldu cnm bu aralarda sadece cok aciktigim zaman oluyor baska zaman midem bulanmiyor 1 2 haftaya seninde gecer diye düşünüyorum :)

Cnm bence baslatan druna gitt sor ya moralini bozmak istemem kimseye aciklamadigim bir sırrı anlatiyim banada ilk hafta lekelenme oldugunda verdi drum progestan hap 100ml ilk normal kullandim sonra bi sabah unutuyordum bi gece kanamamda olmadigimdan tinlamadim pek sonra bi kac gun unuttum ve kanamam basladi dra gittim igne yapsın die sen ilac kullaniyorsun zaten vücut bunu depoluyor ve ihtiyac aninda saliyor dedi iğneye gerek yok anladimki kendi kendime yarattim kanamayi az kalsin sorumsuzlugum yüzünden bebeğimi kaybedecektim allah korusun

Kendime bi tane hamile günlüğü aldım ona yazmaya başlayacağım çarşamba günü ilk kalp atışını duyunca inşallah. Birde kitap almıştım daha öncesinde 'bebeğinizi beklerken sizi neler bekler ' adlı.
Kitap önerisi olan var mı kızlar?

Ben Mayo Clinic okuyorum boş zamanlarımda Sağlıklı Gebelik Rehberi güzel bir kitap tavsiye ederim :))

Ben yataktan kalkamıyorum şu anda bulantım artacak diye. Dün akşam yemek bile yiyemeden öylece yattım. İlk üç ayı atlatsak ikinci üç ayı daha keyifli ve zinde geçireceğimizi düşünüyorum.
Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…