- 17 Nisan 2014
- 654
- 413
- 53
Hayırlısı olsun canim bu sefer sag salim al bebisini kucagina inşallah hepimiz alalim Rabbim saglik sihhat versin ♡Rüyamda hamilelik testi yapmadan bi gün önce bir hemşire kucağıma bu seferki bebeğin erkek demiş bakalım hayırlısı. Ben ikiz kızlarımı kaybetmiştim şubatta.. Rabbim hayırlısını versin.
AminHayırlısı olsun canim bu sefer sag salim al bebisini kucagina inşallah hepimiz alalim Rabbim saglik sihhat versin ♡
Galiba ben denicemAy çok merak ettim ya denesem mi ki haha :)
Yaaa inşallah canım sağlıklI olsunlar da.. aMa ben de kız istiyorum ilk çocuğumu.. Yine de Rabbim sağlıklı hayırlı versin tabikiAyy canım öncelikle başın sağolsun yeni evladına inşallah uzun ömürler versin rabbimm :)
Benimde 25 haziranda randevum var sanırım 2'li testide yaptırıcam ve doktor belki cinsiyet tahmini yaparım demişti. Ama sadece tahmin işte. Ama eğer bebek kızsa hemen söyleyemeyebilirim demiştir. Buraya ultrason fotosunu atarım tahminde alırım sizlerden tecrübelli annelerden :) ve şu anımıda anlatıyım. uyumadan önce cinsiyeti hakkında minicikte olsa bir ipucu adına dua edip uyudum. o gece Daha bebek 6 haftalıktı karnımda yani 1 ay önce gördüm rüyamda. Sarışın bir kız bebek kucağımda gezdiriyodum. Ama sanki hamile kalmışım ve ertesi gün doğurmuşum gibi. 3-4 aylık bir bebekti. Ben sağlıklıyım bebek sağlıklı. Senin kızın mı diyolar evet benim kızım diyorum. Şu anda etrafımda çoğu kişi bilmiyo hamile olduğumu. Ama bilenler tahmin edip senin kızın olucak diyolar. Bende tabiiki önce sağlık sıhhat versin Rabbim diye dua ediyorum her gün ama eşiminde benimde hatta kendi ailemin ve eşimin ailesininde içinden geçen kız bebek. Nasıl oluyo anlamadım. :) Bide bu yıl kız yılı diyolar. 2 kuzenimde hamile 2'şer arayla doğum yapıcaz. Onların cinsiyetleride belli oldu onlarda kız.. Ayyy heyecan bastıı :) :) :) Rabbim Sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah :)
Aminne güzel 11 haFTA olmuşsun... İnşallah sağlıkla devam edersiniz bebişinle. BeniM günler geçmiyor resmen
BulantiN oldumu hiç ve kacinci haftada geçti benim ne zaman geçecek acaba. Biri bana 5 ay bulantı oldu dedi korktum vallaAminn cnmm ilk zamanlar zor geciyo biraz evet :)
2 3 hafta once oldu ama sadece aksamlari oldu cnm bu aralarda sadece cok aciktigim zaman oluyor baska zaman midem bulanmiyor 1 2 haftaya seninde gecer diye düşünüyorum :)BulantiN oldumu hiç ve kacinci haftada geçti benim ne zaman geçecek acaba. Biri bana 5 ay bulantı oldu dedi korktum valla
Cnm bence baslatan druna gitt sor ya moralini bozmak istemem kimseye aciklamadigim bir sırrı anlatiyim banada ilk hafta lekelenme oldugunda verdi drum progestan hap 100ml ilk normal kullandim sonra bi sabah unutuyordum bi gece kanamamda olmadigimdan tinlamadim pek sonra bi kac gun unuttum ve kanamam basladi dra gittim igne yapsın die sen ilac kullaniyorsun zaten vücut bunu depoluyor ve ihtiyac aninda saliyor dedi iğneye gerek yok anladimki kendi kendime yarattim kanamayi az kalsin sorumsuzlugum yüzünden bebeğimi kaybedecektim allah korusunprogestan kullanan arkadaşlar bişey sorcam.. benim kanamam olmadan önlem amaçlı başlamıştı doktorum..sonra doktorumu değiştirdim madem başladın 12. haftaya kadar kullanman lazım dedi..ne alaka anlamadım ama bişey de demedim..şimdi akşmaları yatttığım yerde sızıp kaldığım için çoğu zaman unutuyorum fitil olarak koymayı..bide kanama olmadığı için gereksiz yeremi kullanıyorum acaba diye düşünüyorum..bıraksam mı acaba? diğer doktor keseyi görünce keseriz demişti çünkü..
günaydınnn. o kadar zor uyandım ki bugünGünaydın hamile bayanlar. Bugün nasılız..
Günaydın mide bulantısı yaşıyorumGünaydın hamile bayanlar. Bugün nasılız..
Bende 6 haftalık oldum bakalım pazartesi gitcemHadi inşallah ben daha çarşamba görcem bugün tam 5 olduk :) inşallah görürüm bende duyarsın inşallah canım :)
Kendime bi tane hamile günlüğü aldım ona yazmaya başlayacağım çarşamba günü ilk kalp atışını duyunca inşallah. Birde kitap almıştım daha öncesinde 'bebeğinizi beklerken sizi neler bekler ' adlı.
Kitap önerisi olan var mı kızlar?
Benimde var ya hiç birşey yiyemiyorumgünaydın kızlar. mide bulantım var çok kötü ama çıkarmıyorum. karnımda ağrıyorbu halde çalışmak da ekstra zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?