Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Kızlar benim bulantim var ama bir garip.midem kaziniyor,içtiğim su bile tatlı tatlı gitmiyor bulantim bazen çoğalıyor.ilk dönemde yediğim besinlerden tiksiniyorum.erik yoğurt gibi.duymak dahi istemiyorum.adet ağrısı gibi ağrım zaten oluyor progestan alıyorum ama birde yırtınıyor gibii bi ağrı giriyor öksürürken ani hareket ederken falan.ama nefesimi kesiyor adeta bi 20 sn falanilk başlarda oluyordu halen gecmedi

Günaydın kızlar :) Yarın dr kontrolüm vardı muayene saatimde doktorumun ameliyatı varmış başka güne alalım diyorlar of çalışıyorum da haftaiçi mümkün değil of haftaya c.tesiye kalcak yaa çatlıyorum meraktan zaten

sağol canım..yeniden düzenli kullanmaya başladım zaten..inşallah bişey olmaz bebişlerimize..

İ
İnşallah ya bu nasıl bi bulantı

Kızlar çoğunuzun mide bulantısı var sanırım. Benim mide bulantım yok çok şükür. Ama bir ay önce kanamam oldu. Bir ay evde yattım. Sürekli korku içinde düşecek diye. Hiç hamileliğimin tadını çıkartamadım. Her leke gördüğünde psikolojik olarak yıkılıyorsun. Bu hafta iyiyim artık. İşe başladım. Kendime geldim. Moral olarakta psikolojik olarakta. Mide bulantısı da çok zor ama bebeğini kaybedicen düşüncesi kadar zor olamaz. Eğer kanamanız yoksa halinize şükredin bence. Mide bulantısının çaresi bulunur ama kanaman varsa çocuk düşecekse bunun çaresi bulunmuyor malesef.

Benimde kese etrafında kanamam var toplamda 600 lük progestan alıyorum günde. Ama dinlenmenin çok etkisi var.gun içinde 1 saat ayaklarımı yükseğe koyarak uzanıyorum özellikle. Bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Progestan bulantı ve halsizligimi fazlalastiriyor maalesef.ama yapacak birşey yok

Kızlar dr folbiol vermişti bana kullanıyordum bi gün içmeyi unuttum ertesi gün baktım bulantım yok hap mı etki ediyomuş anlayamadım folbiol kullanan varmı böyle bişe yaşadınızmı sanırım bulantılarımı o tetikliyormuş bugün daha iyiyim acaba 3. Aya girdigim için mi yoksa ilaçtan mı pazartesi dr gitmeyi düşünüyorum 1 hafta beklesem mi yoksa bu pazartesi gitsem mi en son 6 Haftalıktı gittigimde ama doktor şu gün gel demedi gayet iyi dedi bize ve şuana kadar hiç test yapılmadı okudum da size baya test yapılmış ya başka doktor buldum burda inşallah iyi biridir

Merhaba kizlar. Bende iki gün önce gittim bebisim in kalp atislarini duydum allah herkese nasip etsin o güzel duyguyu inşallah. Ama yazdıklarınızı okuyunca dikkatimi çekti bende hic bulantı olmuyor göğüslerim deki sızı da durdu sadece aciktigimda hiç yemek yememisim bütün gün gibi midem kaziniyor. İnşallah normaldir.

Aynı durumdayız ilk dönem yediklerimden çok tiksindim hatta o zaman giydigim kıyafetleri bile görmek istemiyorum o derece
Allah razı olsun kızlar hepinizden evet saglık açısından fazla sıkıntı yapmamaya çalışıyorum gerçekten herşey olacagına varıyor kendime ziyan edip durmim zaten yeterince tükenmişlik sendromu yaşıyoruz valla halimiz bulantılardan kötü inşallah saglıkla 3 ayı atlatırız da geçer çok sagol konuşcam fırsat buldukça

Bende folbiol kullanıyorum çok yoğun değil ama mide bulantısı var özellikle acıkınca ve kokulardan dolayı oluyor ama benimki istifra ettirecek dereceye gelmedi. Bende burda daha önce bulantı yaptığını okumuştum bir iki kişide değiştirince rahatladık diyenler vardı ben de şüphelendim ama değiştirmedim.
Bende ilk 6 haftalıkken muayene olmuştum iki hafta sonra gel demişti ve tahliller istemişti doktor biz iki hafta beklemedik tahlilleri yaptırınca gittik. Be cevap başka doktora gidebilir veya doktorunuza siz söyleyebilirsiniz.

Henüz okumaya başlamadım ama banada görümcem çok güzel diye bir kitap verdi. Başlarım şimdi anneliğe şermin çakracı güzele benziyor.

Her iki.fotoda da gördünüz mü testi adet olacak mısm gibi kasiklarim agriyor
Evet canım umutlandırmak istemem ama inşallah vardır ve zaten belli oluyor yani çizgi var benimde öyleydi hatta ben hariç herkez yok dedi hayal sanmıştım kan testi 142 çıktı bence var yani kan ver çıkar aynı gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…