Ben pazartesi bi gidip ögreneyim canım o zaman bana test flan demediler inşallah gecikmemişimdir testlere bilemedim şimdi çok sagolBende folbiol kullanıyorum çok yoğun değil ama mide bulantısı var özellikle acıkınca ve kokulardan dolayı oluyor ama benimki istifra ettirecek dereceye gelmedi. Bende burda daha önce bulantı yaptığını okumuştum bir iki kişide değiştirince rahatladık diyenler vardı ben de şüphelendim ama değiştirmedim.
Bende ilk 6 haftalıkken muayene olmuştum iki hafta sonra gel demişti ve tahliller istemişti doktor biz iki hafta beklemedik tahlilleri yaptırınca gittik. Be cevap başka doktora gidebilir veya doktorunuza siz söyleyebilirsiniz.
İkincisinde net belli silikte olsa adetine ne kadar varHer iki.fotoda da gördünüz mü testi adet olacak mısm gibi kasiklarim agriyor
folbiol..yani genel olarak folik asitlerin hepsi bulantı yapar..bulantı yapıyor diye onu bırakma sakın canım..bebek için önemli folik asit..doktor en son gittiğimde değiştirdi benim folik asitimi kanımda sınırdaymış içinde demir olan bir vitamin kullanalım dedi hem bu bulantı yapmaz dedi..vinalac diye bir ilaç..ama benim bulantım var tabi o ayrı:) bide o dediğin testler genelde 8. haftada yapılır canım..bak bende kansızlık varmış mesela onun için ilacı değiştirdi..guatrda var..ilacımın dozu arttı..çünkü hamilelikte guatr olmayanlarda dahi bu hormon artar..bunlara bakılması lazım..Kızlar dr folbiol vermişti bana kullanıyordum bi gün içmeyi unuttum ertesi gün baktım bulantım yok hap mı etki ediyomuş anlayamadım folbiol kullanan varmı böyle bişe yaşadınızmı sanırım bulantılarımı o tetikliyormuş bugün daha iyiyim acaba 3. Aya girdigim için mi yoksa ilaçtan mı pazartesi dr gitmeyi düşünüyorum 1 hafta beklesem mi yoksa bu pazartesi gitsem mi en son 6 Haftalıktı gittigimde ama doktor şu gün gel demedi gayet iyi dedi bize ve şuana kadar hiç test yapılmadı okudum da size baya test yapılmış yabaşka doktor buldum burda inşallah iyi biridir
İnşallah geç kalmamışımdır ya bana demedi napsam ki pazartesi burdaki devlete gidicem iyi diyolar folbiol u bıraktım 2 3 gündür içsem mi ki yani o zaman 2 gün daha içeyim ne olur ne olmaz çok sagolfolbiol..yani genel olarak folik asitlerin hepsi bulantı yapar..bulantı yapıyor diye onu bırakma sakın canım..bebek için önemli folik asit..doktor en son gittiğimde değiştirdi benim folik asitimi kanımda sınırdaymış içinde demir olan bir vitamin kullanalım dedi hem bu bulantı yapmaz dedi..vinalac diye bir ilaç..ama benim bulantım var tabi o ayrı:) bide o dediğin testler genelde 8. haftada yapılır canım..bak bende kansızlık varmış mesela onun için ilacı değiştirdi..guatrda var..ilacımın dozu arttı..çünkü hamilelikte guatr olmayanlarda dahi bu hormon artar..bunlara bakılması lazım..
İlkinde hayaletti normalde belli oluyor bir süre sonra belirgin oldu biraz daha test aldim tekrar insallah hamileyimdir daha adetime varBen ilkinde göremedim de ikinci fotoda gördüm. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapın test daha belirgin çıkacaktır bebek varsa. İnşallah vardır hakkınızda hayırlısı.
İnsallah canım insallah sagol yoksa da dua edin bir daha ki aya insallahEvet canım umutlandırmak istemem ama inşallah vardır ve zaten belli oluyor yani çizgi var benimde öyleydi hatta ben hariç herkez yok dedi hayal sanmıştım kan testi 142 çıktı bence var yani kan ver çıkar aynı gün
Eger klomenden sonra döngum degismediyse pazar günü olucam degistiyse cok var daha 19 nda olurmİkincisinde net belli silikte olsa adetine ne kadar var
Vardır inşallah ya iyi haber bekliyoruz canım Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallahİnsallah canım insallah sagol yoksa da dua edin bir daha ki aya insallah
rica ederim canım..ama stres yapma geç kalmış sayılmazsın..gittiğinde söyleyip yaptırırsın..İnşallah geç kalmamışımdır ya bana demedi napsam ki pazartesi burdaki devlete gidicem iyi diyolar folbiol u bıraktım 2 3 gündür içsem mi ki yani o zaman 2 gün daha içeyim ne olur ne olmaz çok sagol
Yarın aç karnına sabah ilk idrarınla yap bi canım klomen yanıltıyo olabilir testiEger klomenden sonra döngum degismediyse pazar günü olucam degistiyse cok var daha 19 nda olurm
Amin amin canım.cümlemize insallah eger hamileysem ikinci evlilik yıl dönümü hediyem olacak rabbimden 8 hazirandi yil donumum iki yildir bekliyorum insallah vardirVardır inşallah ya iyi haber bekliyoruz canım Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Klomeni gecen ay kullandim canim etkisi devam eder mi ?Yarın aç karnına sabah ilk idrarınla yap bi canım klomen yanıltıyo olabilir testi
Oruc tutuyorum canım zatenYarın aç karnına sabah ilk idrarınla yap bi canım klomen yanıltıyo olabilir testi
İnşallah ya çok sagol canım bakalım ne diyecekrica ederim canım..ama stres yapma geç kalmış sayılmazsın..gittiğinde söyleyip yaptırırsın..
O zaman etki etmez geçen ay kullandıysan canım vardır bebişin inşallah dua edicem ilk bize yaz pazartesi kan ver ki hamişsen oruç tutma ilk aylarda canım gelişim içinKlomeni gecen ay kullandim canim etkisi devam eder mi ?
Bende ondan korkuyorum iste insallah hamileyimdir de mutlu.haberi veririm canımO zaman etki etmez geçen ay kullandıysan canım vardır bebişin inşallah dua edicem ilk bize yaz pazartesi kan ver ki hamişsen oruç tutma ilk aylarda canım gelişim için
Yarın niyetlenmicem sabah ilk idrarla tekrar yapicam eger ayni cikarsa kan testine kadar tutmayacagmO zaman etki etmez geçen ay kullandıysan canım vardır bebişin inşallah dua edicem ilk bize yaz pazartesi kan ver ki hamişsen oruç tutma ilk aylarda canım gelişim için
Doktor yolunda her sey dediyse normaldir canim her sey,bende de hicbir belirti yok her sey gayet iyi gidiyor. Sansliyiz yaniMerhaba kizlar. Bende iki gün önce gittim bebisim in kalp atislarini duydum allah herkese nasip etsin o güzel duyguyu inşallah. Ama yazdıklarınızı okuyunca dikkatimi çekti bende hic bulantı olmuyor göğüslerim deki sızı da durdu sadece aciktigimda hiç yemek yememisim bütün gün gibi midem kaziniyor. İnşallah normaldir.
Kan testi yaptir canim ya,onda kesin cikar. Ben gec farkettim sonucumu o yuzden net cikti ama onceki aylarda da bir pozitif haberi almistim,adet oncesi ayni seninki gibi cikmisti sonuc bende de.simdiden hayirlisi olsun canim benimKızlar testime bakar mısınız adetime var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?