Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

kızlar bulantısı 8.-9. haftalarda başlayan oldu mu içiinizde..şimdiye kadar yok denecek kadar azdı bulantım..ama 2 gündür yemek bile yapamıyorum..midemde sürekli bulantı kusma hissi var...ama kusamıyorum..bulantı başlaması için baya geç bir zaman değil mi..9. haftama gireli 2 gün oluyor..bir sıkıntı yoktur inşallah..bide benim kullandığım vitaminin bulantı engelleyici özelliği de var ona rağmen böyle..inşallah artmaz daha fazla

Ben pazartesi bi gidip ögreneyim canım o zaman bana test flan demediler inşallah gecikmemişimdir testlere bilemedim şimdi çok sagol

folbiol..yani genel olarak folik asitlerin hepsi bulantı yapar..bulantı yapıyor diye onu bırakma sakın canım..bebek için önemli folik asit..doktor en son gittiğimde değiştirdi benim folik asitimi kanımda sınırdaymış içinde demir olan bir vitamin kullanalım dedi hem bu bulantı yapmaz dedi..vinalac diye bir ilaç..ama benim bulantım var tabi o ayrı:) bide o dediğin testler genelde 8. haftada yapılır canım..bak bende kansızlık varmış mesela onun için ilacı değiştirdi..guatrda var..ilacımın dozu arttı..çünkü hamilelikte guatr olmayanlarda dahi bu hormon artar..bunlara bakılması lazım..

İnşallah geç kalmamışımdır ya bana demedi napsam ki pazartesi burdaki devlete gidicem iyi diyolar folbiol u bıraktım 2 3 gündür içsem mi ki yani o zaman 2 gün daha içeyim ne olur ne olmaz çok sagol

Ben ilkinde göremedim de ikinci fotoda gördüm. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapın test daha belirgin çıkacaktır bebek varsa. İnşallah vardır hakkınızda hayırlısı.
İlkinde hayaletti normalde belli oluyor bir süre sonra belirgin oldu biraz daha test aldim tekrar insallah hamileyimdir daha adetime var

İnsallah canım insallah sagol yoksa da dua edin bir daha ki aya insallah

İnşallah geç kalmamışımdır ya bana demedi napsam ki pazartesi burdaki devlete gidicem iyi diyolar folbiol u bıraktım 2 3 gündür içsem mi ki yani o zaman 2 gün daha içeyim ne olur ne olmaz çok sagol
rica ederim canım..ama stres yapma geç kalmış sayılmazsın..gittiğinde söyleyip yaptırırsın..

Doktor yolunda her sey dediyse normaldir canim her sey,bende de hicbir belirti yok her sey gayet iyi gidiyor. Sansliyiz yani Ama burada yazilanlara bakarsan mide bulaninca bebek buyurmus diyenler bile var:) Soyle ki her kadinin hormonlara verdigi tepki farkliymis,kadinlarin %90inin midesi bulanirken sadece %10luk kisim belirti yasamadan gecirirmis bu donemi. O yuzden endiselenme,6.haftada bende panikle gitmistim doktora hic belirtim kalmadi diye dr gayet guzel iste sanslisin dedi bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…