Ben cok duydum canim ya 9-12 haftalar arasi bulantisi baslayani.Bazen gec de baslayabiliyormus,umarim hafif gecirirsin,belki de birkac gunluk bir seydirkızlar bulantısı 8.-9. haftalarda başlayan oldu mu içiinizde..şimdiye kadar yok denecek kadar azdı bulantım..ama 2 gündür yemek bile yapamıyorum..midemde sürekli bulantı kusma hissi var...ama kusamıyorum..bulantı başlaması için baya geç bir zaman değil mi..9. haftama gireli 2 gün oluyor..bir sıkıntı yoktur inşallah..bide benim kullandığım vitaminin bulantı engelleyici özelliği de var ona rağmen böyle..inşallah artmaz daha fazla
Bu ay kullandiysan hcg degerini yukseltiyor,gecen ayki etkilemez sanmam.Klomeni gecen ay kullandim canim etkisi devam eder mi ?
Yok canım bu ay kullanmadım en son 19 mayista adet oldumBu ay kullandiysan hcg degerini yukseltiyor,gecen ayki etkilemez sanmam.
ovulasyon takibi aşamasındayım kızlar eğer tutunursa bu ay bebeğim annesine bende 2017 ocakta kucağıma alcam inşaallaahh bebeğimi. rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. dua edin hamiş bayanlar bende sizin gibi heyecanlı olayım artık çok istiyorum bebeğimin olmasını..
şermin çarkacıyı ben instegram ve facebboktan da takip ediyorum. evet onun kitaplarını alabilirim canım teşekkür ettimHenüz okumaya başlamadım ama banada görümcem çok güzel diye bir kitap verdi. Başlarım şimdi anneliğe şermin çakracı güzele benziyor.
canım sabah ilk idranınla testi yap benimde böyleydi, meraklı gibi erkenden gittim test aldım sonra geçmedi resmen günler. eskiden ne güzelmiş kadınlar 1 hafta falan geciktikleri zaman anlarlarmış sonra doktora giderlermiş o zaman keseyi de görüyorlardı heralde. şimdi daha 4. hafta bitmeden öğrenioz o da stres yapıoİlkinde hayaletti normalde belli oluyor bir süre sonra belirgin oldu biraz daha test aldim tekrar insallah hamileyimdir daha adetime var
Aynen canim simdi bizler cok sabirsisiz maalesef insallah hamileyimdircanım sabah ilk idranınla testi yap benimde böyleydi, meraklı gibi erkenden gittim test aldım sonra geçmedi resmen günler. eskiden ne güzelmiş kadınlar 1 hafta falan geciktikleri zaman anlarlarmış sonra doktora giderlermiş o zaman keseyi de görüyorlardı heralde. şimdi daha 4. hafta bitmeden öğrenioz o da stres yapıo
Bu ay kullanmadiysan sikinti yoktur canim,bir de o yaptigin cesitteki test hamile degilsen silik bile cikarmiyor soyleyeyim sana, silik ciktiysa muhtemelen 70-80 beta hcg degerin cikar kanda,benim oyle oldu canim,predictor falan hep yalanci sonuc cikariyor da bu cesit beni hic yaniltmadi. Yalniz erken ogrenmenin dezavantaji su bazen kimyasal gebelik olabiliyor,her kadin yasiyormus bu durumu o yuzden hayal kirikligina ugramamak icin adet geciktikten sonra bakin diyorlar,cunku adet geciktiginde bakinca hcg degeri kese gorunecek kadar artiyor neredeyse. Sen yuregini ferah tut canim,istersen kan testi yaptir gor sonucu,ama sonra her gun yenilemek isteyeceksin testi,biraz rahat kalabilirsen geciksin reglin sabret canimYok canım bu ay kullanmadım en son 19 mayista adet oldum
İki yıl oldu ilk defa hayalet cizgi gördüm insallah kimyasal degildir bende ondan korkuyorum yarin sabah tekrarlicam testi yine ayni cikarsa kan veririm artikBu ay kullanmadiysan sikinti yoktur canim,bir de o yaptigin cesitteki test hamile degilsen silik bile cikarmiyor soyleyeyim sana, silik ciktiysa muhtemelen 70-80 beta hcg degerin cikar kanda,benim oyle oldu canim,predictor falan hep yalanci sonuc cikariyor da bu cesit beni hic yaniltmadi. Yalniz erken ogrenmenin dezavantaji su bazen kimyasal gebelik olabiliyor,her kadin yasiyormus bu durumu o yuzden hayal kirikligina ugramamak icin adet geciktikten sonra bakin diyorlar,cunku adet geciktiginde bakinca hcg degeri kese gorunecek kadar artiyor neredeyse. Sen yuregini ferah tut canim,istersen kan testi yaptir gor sonucu,ama sonra her gun yenilemek isteyeceksin testi,biraz rahat kalabilirsen geciksin reglin sabret canim
Hayırlı olsun Canım benim de ilk testim böyleydiKızlar testime bakar mısınız adetime var daha
İnsallah hayırlı olur canım insallah kimyasal flan degildirHayırlı olsun Canım benim de ilk testim böyleydi
Iyi aksmlar bgun bnde dr gittim kontrol icin kese alti kanama warmis progstan verdi fakat bu hap kapsul fitil degil ki vajinadan 2 tane aksam dedi anlayamadim su ankullanan varmi ilaci ve kese alti kanamasi olan varmi cok endiseleniyorum korkuyorun ...
Cnm ilk öğrendiğim de verdi 5 haftalikken falanHayırlı olsun canım hamileligin.bemiks ç yi kaçıncı hafta verdi doktorun
Bende aynı durumdayım cnm ister vajen alabilirsin istersen icerek ben 4×2 vajinal aliyorum zaten içtiğin zaman dehşet uyku yapıyo bende ayrıca mide bulantısı vs bu şekilde yan etkileri dr hissetmiyorumIyi aksmlar bgun bnde dr gittim kontrol icin kese alti kanama warmis progstan verdi fakat bu hap kapsul fitil degil ki vajinadan 2 tane aksam dedi anlayamadim su ankullanan varmi ilaci ve kese alti kanamasi olan varmi cok endiseleniyorum korkuyorun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?