Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Ben cok duydum canim ya 9-12 haftalar arasi bulantisi baslayani.Bazen gec de baslayabiliyormus,umarim hafif gecirirsin,belki de birkac gunluk bir seydir

İlkinde hayaletti normalde belli oluyor bir süre sonra belirgin oldu biraz daha test aldim tekrar insallah hamileyimdir daha adetime var
canım sabah ilk idranınla testi yap benimde böyleydi, meraklı gibi erkenden gittim test aldım sonra geçmedi resmen günler. eskiden ne güzelmiş kadınlar 1 hafta falan geciktikleri zaman anlarlarmış sonra doktora giderlermiş o zaman keseyi de görüyorlardı heralde. şimdi daha 4. hafta bitmeden öğrenioz o da stres yapıo

kızlar bu arada birşey sormak istiyorum çarşamba günü ayın 15inde bebeğimizin kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz inşallah.. tam 7+0 haftalık olacağız. acaba hareketlerini de görebilir miyiz o zman?

Aynen canim simdi bizler cok sabirsisiz maalesef insallah hamileyimdir

Yok canım bu ay kullanmadım en son 19 mayista adet oldum
Bu ay kullanmadiysan sikinti yoktur canim,bir de o yaptigin cesitteki test hamile degilsen silik bile cikarmiyor soyleyeyim sana, silik ciktiysa muhtemelen 70-80 beta hcg degerin cikar kanda,benim oyle oldu canim,predictor falan hep yalanci sonuc cikariyor da bu cesit beni hic yaniltmadi. Yalniz erken ogrenmenin dezavantaji su bazen kimyasal gebelik olabiliyor,her kadin yasiyormus bu durumu o yuzden hayal kirikligina ugramamak icin adet geciktikten sonra bakin diyorlar,cunku adet geciktiginde bakinca hcg degeri kese gorunecek kadar artiyor neredeyse. Sen yuregini ferah tut canim,istersen kan testi yaptir gor sonucu,ama sonra her gun yenilemek isteyeceksin testi,biraz rahat kalabilirsen geciksin reglin sabret canim

İki yıl oldu ilk defa hayalet cizgi gördüm insallah kimyasal degildir bende ondan korkuyorum yarin sabah tekrarlicam testi yine ayni cikarsa kan veririm artik

Iyi aksmlar bgun bnde dr gittim kontrol icin kese alti kanama warmis progstan verdi fakat bu hap kapsul fitil degil ki vajinadan 2 tane aksam dedi anlayamadim su an kullanan varmi ilaci ve kese alti kanamasi olan varmi cok endiseleniyorum korkuyorun ...

Onları hem içebiliyorsun hem de vajinadan koyabiliyorsun. Benim doktorum vajinadan koy dedi daha etkili oluyor. Birde hap olarak içtiğin zaman çok halsizlik yapıyor. Kafanı kaldıramıyorsun.

Bende aynı durumdayım cnm ister vajen alabilirsin istersen icerek ben 4×2 vajinal aliyorum zaten içtiğin zaman dehşet uyku yapıyo bende ayrıca mide bulantısı vs bu şekilde yan etkileri dr hissetmiyorum

Az önce doktordan geldim. . Çok şükür bir sıkıntı yokmuş.. O yüzden ben de mutluyum.. 10 aylık bebeğim gece hiç uyumadı ve uyutmadı.. Sabaha kadar emzirmek çok yordu.. Onun yorgunluğunu bile unuttum çok şükür.. Ama zaman zaman baş dönmesi ve halsizlik yaşıyorum ben.. Çok çabuk yoruluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…