Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

evtt bendede hıcbır belırtı yok yanı cok cok bulanmıyor sadece koku hassasiyetinden dolayı içim bi tuhaf oluyor okadr.bendede sanslııyız ıns hep bole rahat gecırırız mıde bulantısı olunca bebek buyurmus dıyenlerıde anlamıyorum yanı ıste herkes kendını bole avutuyor benım doktorumda bır sorun yok dedı gayet ıyı dedı gelısımı hayırlısı olsun herkes ıcın

Doktor ne Dedi canım bebişin nasıldı?

Amin insallah canim sagol adete 3 gun kala yaptim dun bu sabah tekrar yaptm durdukca cok belirginlesmis

Merhaba kızlar
Bulantisi olanlar benim.siparişi ettiğim bulantı bilekligi geldi ve dünden beri takıyorum bende sanki ise yaradi baya hafifledi bulantilar. Bileklikten mi, azalacagindanmi yoksa psikolojik mi bilmiyorum ama sürekli bulantı hissi kayboldu daha rahatım denemek isteyen olursa diye paylaşmak istedim çünkü bulantilar bana çok sıkıntı vermişti.

Canım benim kızımda 12-14. Haftalar arasında kısa bi bulantım oldu gayet sağlıklı bebeğim doğmuştu. Bulantıyla Bebek sağlığının alakası yok. Bu sıpa fena geliyor yanlız 6. Haftadan beri mahvetti beni

Kızlar doktorum bana dayanabilirsen oruç tutabilirsin demişti. Bugün ilk defa niyetlendim. Gayette iyi gidiyor. Hatta sınavda görevliydim. Oraya gittim geldim ama oruç gayet iyi gidiyor. Bakalım inşallah akşama kadar böyle gider.

Mrb canım bende kullanıyorum bende de lekelenme olmuştu ama niye olduğunu doktor da anlamadı herşey normal dedi ama kanama oldu diye düşük ihtimali var dedi ve bu ilacı verdi ben vajinadan yerleştiriyorum çok yumuşak bir ilaç zaten hap gibi değil benimki

Doktor ne Dedi canım bebişin nasıldı?
Çok şükür iyi.. Kalp atışını duyduk.. Doktor emzirmeye devam et dedi.. Folik asit kullan.. Mide bulantısı için ilaç kullanmamaya çalış dedi.. Ne kadar az ilaç o kadar iyi dedi.. Kilo veriyorum dedim.. ilk 3 ay normal dedi

Merhabalar bende kaç gündür tedirgindim gebelik belirtim yok bir şey mi oldu diye dün akşam dayanamadım gittim çok şükür bebeğim iyi doktor güldü ne güzel işte rahat geçiriyorsun bebeğin gayet sağlıklı gelişiyor merak etme dedi

İnanılmaz ama 4. haftadan itibaren başlayan mide bulantılarım 9. haftamda da aynı hızla devam ediyor. Kussam belki rahatlayacağım ama o da yok. Neredeyse 24 saat midem bulanıyor. İşin tuhafı eğer 2 saatte bir yemezsem de baygınlık geçirecek gibi oluyorum. Ama yine de evlat veren Rabbime şükürler olsun...

Eğer mide bulantısına iyi gelecek önerileriniz varsa bekliyorum...
Yiyecek de olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…