- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Doktor yolunda her sey dediyse normaldir canim her sey,bende de hicbir belirti yok her sey gayet iyi gidiyor. Sansliyiz yaniAma burada yazilanlara bakarsan mide bulaninca bebek buyurmus diyenler bile var:) Soyle ki her kadinin hormonlara verdigi tepki farkliymis,kadinlarin %90inin midesi bulanirken sadece %10luk kisim belirti yasamadan gecirirmis bu donemi. O yuzden endiselenme,6.haftada bende panikle gitmistim doktora hic belirtim kalmadi diye dr gayet guzel iste sanslisin dedi bana:)
Canim tebrikler diyelim o zaman:)Sabah ki sonucum kizlarr
Sagol canimCanim tebrikler diyelim o zaman:)
Tebrikler.. Daha çok erken herhalde o yüzden silik çıkmış.. 2 hafta içinde kese ve embriyo görünürse daha rahat olursun.. Keseyi bekleme, kalp atışını bekleme süreci hem heyecanlı hem stresli.. İnşallah bebiş sağlıkla kucağına gelir.. :)Sabah ki sonucum kizlarr
Doktor ne Dedi canım bebişin nasıldı?Az önce doktordan geldim. . Çok şükür bir sıkıntı yokmuş.. O yüzden ben de mutluyum.. 10 aylık bebeğim gece hiç uyumadı ve uyutmadı.. Sabaha kadar emzirmek çok yordu.. Onun yorgunluğunu bile unuttum çok şükür.. Ama zaman zaman baş dönmesi ve halsizlik yaşıyorum ben.. Çok çabuk yoruluyorum..
Amin insallah canim sagol adete 3 gun kala yaptim dun bu sabah tekrar yaptm durdukca cok belirginlesmisTebrikler.. Daha çok erken herhalde o yüzden silik çıkmış.. 2 hafta içinde kese ve embriyo görünürse daha rahat olursun.. Keseyi bekleme, kalp atışını bekleme süreci hem heyecanlı hem stresli.. İnşallah bebiş sağlıkla kucağına gelir.. :)
Sabah ki sonucum kizlarr
Tesekkir edrrim canımTebrikler, silik de çıksa ikinci çizgi yalnızca gebelik hormonu olan BETA HCG den etkileniyor...
Hayırlı olsun canım bence var hadi gözün aydın bi kan ver degerindeki artışı gözlemleSabah ki sonucum kizlarr
Cok sagol canım ögleden sonra acile gitcemHayırlı olsun canım bence var hadi gözün aydın bi kan ver degerindeki artışı gözlemle
Canım benim kızımda 12-14. Haftalar arasında kısa bi bulantım oldu gayet sağlıklı bebeğim doğmuştu. Bulantıyla Bebek sağlığının alakası yok. Bu sıpa fena geliyor yanlız 6. Haftadan beri mahvetti benievtt bendede hıcbır belırtı yok yanı cok cok bulanmıyor sadece koku hassasiyetinden dolayı içim bi tuhaf oluyor okadr.bendede sanslııyız ıns hep bole rahat gecırırızmıde bulantısı olunca bebek buyurmus dıyenlerıde anlamıyorum yanı ıste herkes kendını bole avutuyor benım doktorumda bır sorun yok dedı gayet ıyı dedı gelısımı hayırlısı olsun herkes ıcın
Allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah yazarsın sonuçlarıCok sagol canım ögleden sonra acile gitcem
İnsallah canım amin yazarımAllah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah yazarsın sonuçları
Mrb canım bende kullanıyorum bende de lekelenme olmuştu ama niye olduğunu doktor da anlamadı herşey normal dedi ama kanama oldu diye düşük ihtimali var dedi ve bu ilacı verdi ben vajinadan yerleştiriyorum çok yumuşak bir ilaç zaten hap gibi değil benimkiIyi aksmlar bgun bnde dr gittim kontrol icin kese alti kanama warmis progstan verdi fakat bu hap kapsul fitil degil ki vajinadan 2 tane aksam dedi anlayamadim su ankullanan varmi ilaci ve kese alti kanamasi olan varmi cok endiseleniyorum korkuyorun ...
Çok şükür iyi.. Kalp atışını duyduk.. Doktor emzirmeye devam et dedi.. Folik asit kullan.. Mide bulantısı için ilaç kullanmamaya çalış dedi.. Ne kadar az ilaç o kadar iyi dedi.. Kilo veriyorum dedim.. ilk 3 ay normal dediDoktor ne Dedi canım bebişin nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?