Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

bende oğluma hamileyken surekli kustum her yemekten sonra ama suan sadece bulantı var başka bişey yok ama bu beni daha çok mahfetti

Merhaba minnak anneler bizde tam6+2 haftalik olmusuz=)gerci benim son adetim 15 nisan normalde 8 haftalik olmamiz gerekirken gec dollenmis sipabirde düsuk tehlikem var ama ben elimden geleni yapiyorumdilerim dogdugu gunleri gormek nasip olur

Kızlar kasık Ağrı'larımdan dolayı doktora kontrole gittim hiç gelişme olmadığını gördü. Salı günü kendi doktoruma kontrole gelmemi yine değişiklik olmazsa radyoloji de ultrasonla bakıp düşüreceklermiş. Bende vajinal bakmasını teklif ettim belki o şekilde görür diye ama öylede sonuç değişmedi.

Canım nane limon beni epey rahatlatıyor denedin mi

Usg de kaç haftalik görünüyor ki bu arada kalp atışı nı duymuş muydun

Arkadaslar bugun 7+4 kontrole gittik, ultrasonda 7+1 cikti ama dr normal dedi,ultrasonun arti eksi 3 gun yanilma payi oluyor dedi. Her sey yolundaymis,rahim ici kanamalarim devam ediyormus crinone jele devam etmemi soyledi,yalniz kalp atisi ritmik duzgun dese de atis sayisini,olmasi gerekeni falan soylemedi.sizin kontrollerinizde de ekstra bir bilgi paylasti mi doktorlariniz? Ha birde bebegimin boyu 1,15 cm olctu, normal mi arkadaslar sizin degerlerinize gore?

Hakkında hayırlısı olsun.. İnşallah sıkıntı yoktur.. Rabbim hayırlısını nasip etsin..

Keseyle bebek gorunmus muydu canim daha once?kalp atisini duydun mu?

Kizlar 10. Haftada cinsiyet belirleme testleri yapiliyomus idrarda acaba guvinirlik yani ne kadardir. Daha obce alip yapan yada tanidigi yapmis olan varmi bilgisi olan var mi yaa bu aceleciligimi napicam bilmiyorum

Ultrasonla çok hassas ölçüm yapmak neredeyse imkansız.. Yaklaşık değerlere bakıyorlar.. O yüzden haftasında günü birkaç gün oynayabiliyor.. Bu haftalarda sadece kalp atışı var mı yok mu diye bakıyorlar.. Diğerleri çok önemli değil henüz.. 1 cm çıktı benimki de 7+1 deyiz.. Kanama geçer inşallah..

Kizlar merhaba..

Bugun ogrendim hamileymisim. Korunurken kaldim. 16 aylik kizim var meme asigi. Emmesin krize girip agliyor nasil yapacam bilmiyorum...

24.01.2017 de 40 haftam doluyor. 19 nisan son adet tarihim.
7+4 olmusuz. Hic anlamadim.
Dusuk tehlikem varmis bugun igne oldum.
Dinleniyorum..

Kizlar slm ... yaa su adet agrisi gibi agrilari bitek benmi yaşiyorum yoksa benim gibi varmı sata gore 10+4 olduk ama bitmiyor bu ağrılar düşük riskim olduğu için ağrı zor ama heran bişey olacak düşüncesi çok yipratici.artık her değişiklik korkutuyo mide bulantilari ve göğüste hassasiyet bitti diyebilirim 2 gün acile gittim kalp atışıni goreyim diye çok şükür hatta hareketlenmis ama her gün gidip görsem tatmin olmayacak gibiyim

Merhaba minnak anneler bizde tam6+2 haftalik olmusuz=)gerci benim son adetim 15 nisan normalde 8 haftalik olmamiz gerekirken gec dollenmis sipabirde düsuk tehlikem var ama ben elimden geleni yapiyorumdilerim dogdugu gunleri gormek nasip olur
Amiiiinn canım şu mübarek günlerde dualarimiz kabul olsun rabbim sağlıklı bi şekilde kuzucuklarimiza kavustursun diğer çocuklarımıza da sağlık versin inşallah

Hayirli olsun cnm bende korundugumu zannederken kalmışım.en azından belirli bir süre emzirmene izin vermiyor larmi cnm bu arada aman kucağına alma benim de düşük riskim var yorulmak yasak

Kanama icin ciddi bir sey degil,gundelik hayatina devam edebilirsin dedi ama bakalim yine de olmasaydi iyi olurdu. Cok tesekkur ederim bilgi icin.

Hayirli olsun cnm bende korundugumu zannederken kalmışım.en azından belirli bir süre emzirmene izin vermiyor larmi cnm bu arada aman kucağına alma benim de düşük riskim var yorulmak yasak
Evet canim kucagina alma dedi. Pek mumkunati yok ama bakalim. Yapisik yasiyoruz.
12 haftaya kadar kesmelisin dedi. :-/
Gecmis olsun canim yat dinlen sende. Igne oldun mu? Fena yakiyor ya..

Hayırlı olsun.. Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin..
Benim de 10 aylık bebeğim var.. 7+1 hamileyim.. 2 kadın doğum doktoru 1 çocuk doktoru ile görüştüm 6 aya kadar emzir dedi.. Zaten 6 aydan sonra sütün tadı değişirmiş.. Çocuk emmeyi bırakırmış..

Amin cumlemiz insallah canim
Banada sana kalmis birsey doguma kadar emziren de var ama karnindakinin rizkindan aliyorsun dedi. Vitaminler vs hep ortak dedi. Artik kizin alacagini almis kesebilirsin dedi.

Evet canim kucagina alma dedi. Pek mumkunati yok ama bakalim. Yapisik yasiyoruz.
12 haftaya kadar kesmelisin dedi. :-/
Gecmis olsun canim yat dinlen sende. Igne oldun mu? Fena yakiyor ya..
Oldum cnm iğne evet ama alıştım ben artık onun acisina bende çalışıyorum 3,5 yasinda kizim var cok mümkün olmuyo yatmak hoş 10 gun falan yattım ama ağrılar geçmiyo

Oldum cnm iğne evet ama alıştım ben artık onun acisina bende çalışıyorum 3,5 yasinda kizim var cok mümkün olmuyo yatmak hoş 10 gun falan yattım ama ağrılar geçmiyo
Hay Allah. Zor ben cok kafama taktim birde. Agrim ve surekli lekelenmem var idrardan sonra. Hani igne oldum..birsey degismedi.
Gecer insallah seninde canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…