Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Hay Allah. Zor ben cok kafama taktim birde. Agrim ve surekli lekelenmem var idrardan sonra. Hani igne oldum..birsey degismedi.
Gecer insallah seninde canim..
Inşallah cnm napalim hayırlısı artık .senin kese yaninda kanama falan var mı onu atıyor olabilir bu arada benim dr um kahverengi siyah olan lekelenme için çok önemli değil dedi açık kırmızı olması tehlikeli oluyormus.bu arada iğneyi ilk doz vuruldugumda benimde lekelenmem devam etmişti şimdide cok aşırı agrim olursa iğne yaptırıyor onun dışında progestan fitil kullanıyorum

Usg de 5.5 hAftalık kese var sadece yolk sacı bile göremedi.
Haftası daha küçük gorunmeyebilir cnm ilk gittiğinde kac çıkmıştı usg de bazen dr da olsa sacmalayabiliyor sıkma canıni farklı dr ların görmesi faydalı olabilir

Haftası daha küçük gorunmeyebilir cnm ilk gittiğinde kac çıkmıştı usg de bazen dr da olsa sacmalayabiliyor sıkma canıni farklı dr ların görmesi faydalı olabilir
Toplamda dört kez muayene oldum bugüne kadar. Öncesinde de iki kez hcg baktırdım. Hcg d ğerlerimde haftasına göre düşük çıkıyordu. İlk muayenede keseyi görememişti. İkinci muayenede başka doktor karından göremeyince vajinal bakıp gördü keseyi fakat haftasından küçük Dedi. Salı günü gittiğim doktorda sadece keseyi gördü 13 mm 5+1 Dedi. Bugün kasık Ağrı'larım var diye tekrar gittiğimde bir başka doktor vardı oda salıya göre pek birşey değişmemiş Dedi. Bende vajinal bakın belki görürsünüz dedim ama sonuç değişmedi.

Son 2 dr aynı kisi değil anladığım kadarıyla ve 2 dr un ölçümleri o kadar fark ediyorki o yüzden hangi dr la başladıysan onunla devam etmelisin benim sata gore 5 gun falan büyük çıkıyordu geçen gün acile gittim satla usg haftası aynı geldi bunlar olabiliyor bazen büyük bazen küçük çıkıyo Düşünsene milimetrik ölçülerden bahsediyoruz allah Allah daha ileri haftaları gösterirse bu tarz durumlar pek yaşanmıyor hepimizin hakkında hayırlısı olsun

ALLAH gönlüne göre versin canım hiç stres yapma bencede herşeyin en iyisini yaradan bilir RABBIM hep böyle mutlu etsin...

benim de aynı oldu sürekli adet olacakmışım gibi bel agrım vardı ve kanamam oldu 3 hafta lekeler geldi vs. son bir buçuk haftadır gelmiyor rahatladım ama düşük tehlikesi olduğu için alışmışım her hafta gitmeye şimdi biraz geç gideyim dedim ama meraktan çatlıyorum

Bende de durum aynı canım inşallah bu hafta görürüz artık
Bulantın falan var mı? Benim yok denilecek kadar az. Ben umudu kestim. Hamile gibi bile hissedemiyorum artık kendimi. Salı günü bir mucize gerçekleşmezse yapacak birşey kalmadı. Senin Sat benden bir hafta sonra inşallah problem yoktur senin bebişinde geç döllenmiştir canım

Benmde randevum 24 haziranda ama geçmek bilmiyor günler senin ağrılar bittimi

Anladim canim.. şöyle gosterdi kesenin ustunde genisce kanama alani var. İste kahverengi de geliyor. Boyle pembemsi acik kirmizi da geliyor. Tekrar cagardi 6 gun sonra. Ama benim agrim cok. 6 gun ben adet oldum sandim adet gibi degildi pek ayni boyle lekelenmeydi meger adet degilmis.
Bakalim hayirlisi.
Rabbim sanada kolaylik versin insallah.

Hayırlı geceler kızlar sizlerdede gece sık idrara gitme durumu varmı? Inşallah su bulantilar gecerde kolay ve keyifli bir hamilelik geciririz. Ayrıca adet sancısı gibi sancılar bendede oluyor.

Hayırlı geceler kızlar sizlerdede gece sık idrara gitme durumu varmı? Inşallah su bulantilar gecerde kolay ve keyifli bir hamilelik geciririz. Ayrıca adet sancısı gibi sancılar bendede oluyor.
Amin insallah ecmain..
Kanama alani goruldu mu ultrasonda?

Bende gece sık olmamakla birlikte tuvalete gidiyorum.

Rahim deki kanama alanı bitmeden lekelenmeler geçmez sanıyorum.isyan etmek istemiyorum ama bu ağrılar beni mahvediyor.

Cnm ben çok idrara kalkmiyorum aslında çok sıvı tuketmiyodum o yuzden sanırım bu arada 10. hafta da benim bulantilar birden kesildi telaslanmiyor degilim.senin ağrılar için dr ne diyor ve her gün genel olarak sürekli oluyor mu

Günaydın kızlar
Benimde rahimde kanama alanı vardı doktor sabah akşam progestan verdi ve 2 güne bir iğnesini verdi ama ilaçları ağızdan aldığım için mahvoluyorum baş dönmesi mide bulantısı kusma uyku hali inanın başım kalkmiyor doktora söyledim günde 1 kere iceyim diye olmaz dedi ama benim artık akintim bile yok oyuzden bugünden itibaren gunde 1 kere gece alacağım ilaci

Ben 1 igne oldum baska olmadim. Az mi acaba benim. Cok mu yogundu kanamaniz?
Allah kolaylik versin.

Canım benim de azdı ama 8. haftamın bittiği gün arttı kokusunu alınca yemeği yiyemiyorum kusmuyorum da inşallah daha fazla artmaz

Cnm ilacın dozunu kendin değiştirme bence çünkü ben dr uma sorduğumda öyle olmaz demişti istersen dr una vajinal almak istedigini söyle ben öyle alıyorum yan etki falan da olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…